De Arcturiaanse Groep – “Mediteer In Partnerschap Met Je Geest, Die Een Weg Van Bewustzijn Is”.

De Arcturiaanse Groep    

“Mediteer In Partnerschap Met Je Geest, Die Een Weg Van Bewustzijn Is”.

Gechanneld door: Marylin Raffaele – 21 Augustus 2022

Dierbare lezers, wij zijn verheugd om ons opnieuw te verbinden met jullie die ervoor gekozen hebben om je licht en bewustzijn naar het ascensieproces van de aarde te brengen. Weet dat als je deze boodschappen leest en er betrekking op hebt, wij naar jou verwijzen. Vertrouw erop dat je doet waarvoor je gekomen bent, zelfs als het lijkt alsof je een gewoon leven leidt.

Veel studenten van de waarheid worden onderweg geprogrammeerd om te geloven dat spiritueel werk alleen bestaat uit channeling, handen op tafel werk, helende riten en rituelen enz. en deze dingen kunnen er facetten van zijn. De realiteit is echter dat Lichtwerk precies is wat het zegt dat het is – werken om het Licht vast te houden. 

Vertrouw erop dat het Goddelijke Plan levend en wel is, ondanks wat een regressie van het wereldbewustzijn lijkt te zijn. De chaos dient om het ontwakingsproces op gang te brengen voor velen die een leven blijven leiden zonder eigen kracht, nooit vragen stellen of zelf nadenken en alles geloven wat hen verteld wordt als de persoon die het vertelt een gezaghebbende positie bekleedt in de regering, religie, het onderwijs of de medische wereld.

Hun blootstelling aan acties die een weerspiegeling zijn van dichte en lang verborgen negatieve energieën zorgt ervoor dat ze voor het eerst werkelijk zaken erkennen die ze altijd hebben verkozen te negeren of te ontkennen ten gunste van comfortabel te blijven leven in hun gekozen geloofssysteem terwijl ze nooit vraagtekens zetten bij de status quo die ze lang hebben aanvaard als zijnde normaal en correct.

Iedereen, niet alleen het selecte groepje dat heiligen, wijzen of goeroes wordt genoemd, zijn bekrachtigde wezens van Licht in verschillende fasen van ontwaken om zich dit te realiseren. Sommigen zullen meer levens nodig hebben om in derde dimensionale energie te leven en sommigen hebben deze staat van bewustzijn al bereikt, maar allen zijn op een reis van voortdurende spirituele bewustwording, ongeacht hoe zij op dit moment hun leven leiden. Het kan niet anders, want EENheid is de enige realiteit en is oneindig. 

Wanneer de eerste vonk van echte waarheid het bewustzijn raakt en opent, veroorzaakt dit een periode waarin de persoon zich emotioneel en mentaal getraumatiseerd voelt. Dit kan niet vermeden worden omdat er een verschuiving in hun bewustzijnsstaat heeft plaatsgevonden en de ervaring van het plotseling realiseren dat alles wat hen geleerd is en waar zij hun vertrouwen in hebben gesteld vals is, verbrijzelt de fundering die zij hebben gebouwd en waarop zij vertrouwden, waardoor zij spartelen in verwarring die snel verdwijnt naarmate het bewustzijn zich verder ontvouwt.

Vele dingen staan in de coulissen te wachten, om zich spoedig te manifesteren en steeds meer mensen te helpen ontwaken uit de eonenlange sluimer die zij hebben doorstaan in de overtuiging dat zij slechts fysieke lichamen waren, menselijke wezens die slechts één leven leidden en onderworpen waren aan alles en iedereen die “slecht” was. Vergeet nooit dat allen Goddelijke Wezens zijn, uitingen van één alomtegenwoordige, almachtige, alwetende God. Wij hebben dit dikwijls gezegd, maar de huidige tijden vragen erom het te herhalen.

Verzet u nergens tegen. Het is niet jullie taak als Lichtwerkers om de wereld te redden met driedimensionale oplossingen. Jullie taak en wat jullie kwamen doen als geëvolueerde individuen is om het Licht vast te houden door het Licht te zijn. Omdat er maar ÉÉN Bewustzijn is, helpt en tilt het Licht dat je in je bewustzijn vasthoudt automatisch diegenen bij of ver weg die in staat zijn om zich op diezelfde energie af te stemmen. 

Geniet van de gewone dingen van het leven. Neem de tijd om een glas wijn te drinken, een goed boek te lezen, met vrienden te lachen, of in de natuur te wandelen en tegen de bomen te praten. Deze dingen zijn net zo spiritueel als in de kerk zitten en luisteren naar andermans opvattingen over de waarheid of je bezighouden met gebeden die smeken en pleiten. De energie van vreugde is van een veel hogere resonantie dan die van “Ik heb niet. Geef, geef, geef. Arme ik.”

Wees je bewust van je gedachten als je doorgaat met je dag, en blijf zo goed mogelijk verankerd in de waarheid. Energie wordt altijd aangetrokken door energie waar het zich op kan afstemmen, omdat energie altijd op zoek is naar eenheid en heelheid, ongeacht hoe dicht of licht de energie mag zijn.

De energieën belichaamd in het collectieve bewustzijn van de wereld worden aangetrokken tot soortgelijke energieën in het bewustzijn van individuen. Iemand die overdreven bezorgd en angstig is over gezondheid en ziekte zal automatisch gedachten en overtuigingen over gezondheid en ziekte aantrekken en deze vaak voor zichzelf creëren. Iemand die voortdurend denkt, zich zorgen maakt en macht geeft aan geldkwesties zal op dezelfde manier concepten, overtuigingen en ervaringen van gebrek en beperking en zelfs overvloed aantrekken. (Derde dimensionale dualiteit) Het is hetzelfde voor alle overtuigingen – relaties, ouder worden, enz. enz.

Onthoud altijd dat de driedimensionale gedachten die naar en door je heen stromen nooit persoonlijk van jou zijn, hoe intens ze ook mogen aanvoelen als van jou. Vele ervan vertegenwoordigen gewoon oude gewoonten omdat de geest levenslang getraind is om bepaalde soorten gedachten te denken. 

De kracht ligt niet in het verwerpen van ongewenste gedachten, maar veeleer in het weten dat de enige echte gedachten die persoonlijk de jouwe zijn, Gods gedachten zijn – overvloed, gezondheid, harmonie, vrede, vreugde, compleetheid, liefde, enz. Spreek tot je denkgeest zodat hij een partner wordt in plaats van iets waartegen je je moet verzetten. Gedachten, waarvan sommige je soms kunnen schokken terwijl je met je dag bezig bent, hebben slechts de realiteit en de kracht die jij eraan geeft. 

Velen proberen tijdens het mediteren alle gedachten te blokkeren, wat onmogelijk is en ertoe leidt dat de persoon zijn meditatietijd uitsluitend besteedt aan het blokkeren van gedachten. Mediteer in partnerschap met je geest, die een weg van bewustzijn is. Praat ermee, laat het rusten en luister met je mee, niet tegen je in, terwijl je wacht op het stille bewustzijn van je eenheid met God. 

Sta het proces toe geliefden, weet altijd dat er zich een groter geheel ontvouwt dan wat de schijn doet vermoeden. Jullie hogere zelf heeft de leiding over jullie evolutie en weet waar jullie klaar voor zijn en wanneer en zal geen ervaringen toestaan waar jullie nog niet spiritueel op voorbereid zijn in jullie evolutionaire reis. 

Vertrouwen – wetende dat de aarde geen materiële wereld is, gevuld met pijn, problemen en slechte mensen, maar in werkelijkheid een spiritueel universum is, bevolkt met zonen en dochters van God – altijd al geweest en altijd zal zijn. Evolutie is het proces van ontwaken tot dit.

Wij zijn de Arcturiaanse Groep    

Kanaal: Marylin Raffaele

Vertaling: wakkeremensen.org