De Arcturiaanse Groep In het Licht daar is Geen Kruisiging meer,……….. / 29 Maart 2015 / Marilyn Rafaelle

De Arcturiaanse Groep
In het Licht daar is Geen Kruisiging meer, Alleen Wederopstanding
29 Maart 2015 / Marilyn Rafaelle

Dierbaren, Groeten aan iedereen in dit seizoen van Christelijke feestviering. Weet dat het sterven en de wederopstanding welke herinnerd worden met Pasen bedoeld waren om diepgaande spirituele leringen te verstrekken voor allen, Christelijk alsook niet-Christelijk.

De Lente brengt nieuwe aanvangen met zich mee, zelfs voor diegenen die zeer hard mogen proberen om nieuwe aanvangen te vermijden. Wij spreken nu over diegenen die geloven dan hun leercurve afgelopen is en dat zij nu gerechtvaardigd zijn om achterover te leunen en van de “oude leeftijd” te genieten. Dezen in deze categorie zullen zeer verrast zijn wanneer verandering ermee begint om deze gekoesterde illusie te verstoren. Iedereen moet voorbereid zijn op verandering, zowel binnenin als buitenom ongeacht de menselijke leeftijd en diens manifestaties.

Weiger om blindelings in het bewustzijn de geloven/overtuigingen en angsten te accepteren over ouder worden hetgeen onophoudelijk naar jullie toegegooid wordt door corporaties wiens standpuntbepaling het is te profiteren van jullie angsten over de leeftijd en de verslechtering daarvan. De individuele menselijke leeftijd doet er niet toe in de spirituele reis want in werkelijkheid, is iedereen net zo oud als God.

Wij benadrukken verandering eenvoudig om iedereen nu op de Aarde eraan te herinneren om niet te comfortabel te raken in de illusie, want jullie allemaal maakten de keuze om deel uit te maken van deze krachtige tijd van verandering om spiritueel te ontwikkelen en dan op jullie beurt, anderen te helpen.

Een energiegebied/veld gevuld met Licht kan diegenen die ontvankelijk en gereed zijn verheffen zonder dat er ooit woorden gesproken worden en vaak zelfs zonder wat voor bewust besef dan ook. Dit is wat er gebeurde in het verhaal van de vrouw die de zoom van Jezus zijn gewaad aanraakte en genezen werd. Het was niet het gewaad, het was het ware verlichte energiegebied van Jezus. Zij was ontvankelijk en werd aldus in/naar zijn hogere frequentie bewustzijn opgetild waar ziekte niet bestond.

Velen van jullie beginnen te ervaren dat anderen jullie opzoeken — jullie vragen wat jullie weten, hoe jullie je over dit of dat mogen voelen, of wat jullie geloven — jullie om advies vragen. Zij weten niet precies wat het is dat zij zoeken, maar zij voelen jullie Licht. Wanneer dit gebeurt, denk er dan altijd aan om jezelf in mededogen en niet in sympathie te houden, want in sympathie lijn jij jezelf uit met de energie van de andere persoon.

Iedere ziel zoekt het Licht want het is de focus van het ware Zelf om herinnerd te worden, maar zoals met alle dingen, ook dit wordt geïnterpreteerd in overeenstemming met de individuele staat van het bewustzijn. Zelfs diegenen die zogenaamd vanuit het dichtste van de derde dimensionale energie leven, zoeken onwetend de vrede en de harmonie van het Licht wanneer hun disharmonische acties iets anders aan mogen geven. Een moordenaar gelooft dat hij de dingen op de één of andere manier voor zichzelf beter maakt.

De Arcturiaanse Groep wenst over Wederopstanding te spreken — een term die zwaar doordrongen is met de Christelijke leringen van Jezus die gekruisigd werd en toen vanuit de dood opstond en de tombe verliet. De verborgen, diepere boodschap is dat alleen door de dood van het oude, nieuwe aanvangen kunnen komen. Het werd onderwezen en geloofd door velen dat het verhaal van de wederopstanding gaat over alleen maar één persoon–Jezus. Het is tijd om te begrijpen dat de gebeurtenissen van geboorte, het sterven en de wederopstanding allen diepgaande leringen waren die aan de wereld gegeven werden met Onvoorwaardelijke Liefde door Jezus, en niet bedoeld waren om alleen op hem vastgepind te worden.

Het sterven en de wederopstandingen werden door iedereen ervaren met variërende intensiteit door de levens heen. Jullie hebben hen allemaal gehad. Het sterven en de wederopstanding is doorgaand geweest, en dient ertoe om de ziel te verheffen naar nieuwe niveaus van spiritueel besef via de fysieke, emotionele en mentale ervaringen totdat uiteindelijk er een diepgaand en definitief sterven en diepgaande wederopstanding komt waarin de ziel eindelijk Zichzelf herinnert.

Het idee van deze ervaring als behorend aan één persoon alleen, heeft erin geresulteerd dat de mensheid vele van de belangrijke en krachtige lessen misliep die gegeven waren door een grote opoffering door de verlichte leraar.

Allen zijn in en van Eén Goddelijk Bewustzijn. Jezus, een geëvolueerd wezen en Meester van het Licht, incarneerde om het voorbeeld te zijn, de mensheid zien latend dat de Weg naar binnenin is, maar het bewustzijn van de meesten was niet in staat dit te accepteren en in plaats daarvan kozen zij om van hem een God te maken, en velen doen dat nog steeds. Hetzelfde is waar voor Siddhartha die de Boeddha werd, en alle grote spirituele Lichten doorheen de tijd.

Steeds weer opnieuw, hebben onontwaakte individuen de mystieke leringen geïnterpreteerd in overeenstemming met hun minder ontwikkelde staat van bewustzijn. Dan in hun enthousiasme, gingen zij door hun interpretaties te organiseren, en vergoddelijkten de oorspronkelijke boodschapper als zijnde afgescheiden en meer speciaal dan ieder ander. Ze aanbeden de boodschapper, en aldus zagen zij volledig voorbij aan de boodschap.

Het is tijd om alle oude concepten en geloven/overtuigingen achter te laten en jullie eigen kracht binnen te gaan, dierbaren. Het is tijd om te accepteren en te geloven dat jullie en iedereen de expressies van de Goddelijkheid zijn, zelfs diegenen die overschaduwd zijn door onwetendheid en dichte energie. Het is tijd om jullie Goddelijke Zoonschap, jullie Eenheid, en jullie Goddelijkheid op te eisen.

Pasen representeert een opstijgen uit de tombe van onjuiste geloven/overtuigingen en concepten en wordt vaak voorafgegaan door wat voor pijnlijke kruisigingervaringen dan ook die noodzakelijk mogen zijn om deze stevig vastgehouden concepten die jullie persoonlijke wereld vormen te ontbinden.

De Wederopstanding is Universeel — Het is de Feniks opstijgend vanuit de as, het is de ontwaking van Siddhartha Gautama onder de Bodhi boom, en het is de Meester Jezus levend tevoorschijn komend met Goddelijk Licht vanuit de tombe.

Net zoals de geboorte in een kribbe symbolisch is van een nieuw zelf dat geboren wordt vanuit bescheiden omstandigheden, aldus is Pasen jullie gepresenteerde verhaal immer zo liefdevol door een groot Meester van Licht. Het is het verhaal van jullie, opstijgend uit eeuwen van te leven in de dualiteit en afgescheidenheid en eindelijk herinnerend.

Sta op dierbaren. Vier feest, claim ZELF, en leef, want in het Licht daar is geen kruisiging meer, alleen Wederopstanding.

Wij zijn de Arcturiaanse Groep

Vertaling: Cobie de Haan – http://www.denkmetjehart.blogspot.nl/

http://www.onenessofall.com