De Arcturiaanse Groep

De Arcturiaanse Groep

“Niet iedereen ontwikkelt zich op aarde, er zijn anderen die ervoor gekozen hebben zich op andere planeten te ontwikkelen waar de dichtheid veel minder is”.

Gechanneld door Marilyn Raffaele – 31 juli, 2022

Geliefden,

wees geduldig terwijl jullie een wereld observeren waar chaos en geweld de norm lijken te zijn geworden. Elke persoon, spiritueel wakker of slapend, wordt beïnvloed door de hoge resonerende energieën die op dit moment naar de aarde stromen en als gevolg daarvan reageren sommigen van hen die zich niet bewust zijn van het ascensieproces van de aarde.

Zij die hun innerlijke fundering hebben gebouwd op valse verhalen van dualiteit, afscheiding en twee machten voelen zich verward en angstig als zij veel van hun lang gekoesterde overtuigingen over juist leven in twijfel zien trekken en zelfs veranderen.

Individuen beginnen voor zichzelf te denken, wat een teken van bekrachtiging is. Het gevolg hiervan is dat steeds meer mensen de behoefte voelen om deel te nemen aan protesten en activiteiten, zowel voor als tegen vele lang aanvaarde overtuigingen over goed en kwaad. Sommigen beschouwen bepaalde zaken als een belediging van wat juist is, terwijl evenzovele het er niet mee eens zijn.

Veel van deze hedendaagse conflicten tussen goed en kwaad vinden hun oorsprong in energieën van oude starre religieuze overtuigingen en doctrines die nog springlevend zijn in het celgeheugen van velen. Nu nieuwe manieren om alles te zien zich beginnen te manifesteren, voelen degenen die ten onrechte geloven dat zij alle juiste antwoorden hebben over God en de mens, zich bedreigd. Dit is eigenlijk deel van het ascensieproces voor velen.

Reclame promoot voortdurend concepten van wat nodig is voor geluk door het constante bombardement van betaalde boodschappen via alle vormen van media. Drugs zullen je beter en gezonder doen voelen. Families en individuen zullen tevreden en conflictvrij worden als ze ervoor kiezen om bepaald voedsel te eten, bepaalde bedrijven te steunen, of bepaalde producten te gebruiken. Subliminale boodschappen blijven mensen ertoe aanzetten producten of diensten te kopen die ze niet nodig hebben, maar waarvan ze plotseling vinden dat ze ze moeten hebben.

Reclame en promoties zijn legitieme methoden om producten en diensten uit te leggen, maar veel van de reclame van vandaag is gebaseerd op het profiteren van de rusteloosheid en verwarring die zovelen voelen. Produkten die je beter doen voelen, je gelukkig doen voelen en je een beter leven geven, zijn gewoon weer voorbeelden van het geloof dat het goede buiten je ligt en dat sommige dingen echt kunnen werken – voor een tijdje.

Ieder mens verlangt naar dat gevoel van heelheid en volledigheid dat alleen gevonden kan worden door het besef van EENHEID – dat hij al compleet en heel is omdat hij geen deel is van, maar de volledige uitdrukking van God. Velen zijn hun hele leven onwetend op zoek naar vervulling – door het verkrijgen van meer geld, het hebben van een “perfecte” partner, het vergaren van veel “spullen”, goede seks, knap of mooi zijn, machtsposities bekleden, en honderden andere manieren die voortdurend worden aangeprezen als wegen naar geluk.

De rijken en beroemdheden worden benijd en nagevolgd in de overtuiging dat als men hen kopieert, zij ook de status, liefde en het gevoel van compleetheid zullen hebben dat degene die zij nastreven lijkt te hebben. De “rijken en beroemden” hebben net zoveel problemen en hartzeer als ieder ander. Vaak was hun gekozen levensles te leren dat roem en rijkdom geen vervulling brengen en geen einde maken aan het verlangen naar heelheid, zoals zij dachten. Integendeel, velen hebben ontdekt dat in plaats van vervulling het het einde van hun persoonlijke vrijheid heeft gebracht.

De allesoverheersende boodschap van de driedimensionale staat van bewustzijn is: “Je zult nooit goed genoeg zijn” en omdat je zoveel levens onder de invloed hiervan hebt geleefd, zal het in je geest blijven binnendringen, zelfs nadat je dieper bent gaan begrijpen wie en wat je bent. Wanneer dit soort gedachten opkomen (ze kunnen vele vormen aannemen) kun je in de verleiding komen ze te geloven, maar neem de tijd om te stoppen, ze te herkennen en toe te staan dat ze doorstromen naar het niets dat ze zijn.

Ondanks de omstandigheden of situaties waarmee je op dit moment geconfronteerd wordt, vergeet nooit dat je nooit anders kunt en zult zijn dan wat je werkelijk bent – een spiritueel wezen dat op dit moment driedimensionale ervaringen heeft. Jullie zijn de manifestatie van EEN alomtegenwoordige, almachtige, alwetende Godheid die alle kwaliteiten belichaamt van deze Ene Oneindige Godheid. Evolutie is simpelweg het proces dat betrokken is bij het bereiken van het bewustzijn hiervan.

De meesten hebben ervoor gekozen om op aarde te evolueren omdat zij daar voor het eerst de overtuigingen en energieën begonnen te vormen die zij nu zuiveren en waarmee zij vertrouwd zijn. Niet iedereen ontwikkelt zich op aarde, er zijn anderen die ervoor gekozen hebben zich op andere planeten te ontwikkelen waar de dichtheid veel minder is. De aarde is een intense en moeilijke school en is niet voor bangeriken. Driedimensionale energie is zwaar, dicht en traag waardoor de meerderheid van degenen die erin leven volledig vergeten wie en wat zij zijn.

Velen van hen die afstuderen aan de “Aardse School van Evolutie” zullen leraren en gidsen zijn voor hen die op andere driedimensionale planeten leren. Afgestudeerden van de Aardse “Evolutieschool” zijn goed voorbereid en zich volledig bewust van de valkuilen en problemen die voortkomen uit een staat van bewustzijn die zich niet herinnert wie hij is. Zij – jullie zullen geweldige leraren zijn.

Jullie zullen dingen zien gebeuren in de uiterlijke wereld die een vermindering weerspiegelen van de “macht over”-energie die de aarde gedurende zeer lange tijd heeft gedomineerd. Naarmate er meer licht binnenkomt en deel gaat uitmaken van het collectieve bewustzijn, kan het niet anders dan de geesten en het bewustzijn van de meerderheid beïnvloeden. De oude garde is stervende, hoewel zij dit nog niet weet en de dingen “business as usual” lijken te zijn omdat veel zich nog niet in materiële vorm heeft gemanifesteerd.

Barmhartigheid, een woord dat in de wereld van vandaag zelden wordt gehoord, is een bewustzijnstoestand die zich uitdrukt als zachte vergeving en liefde. Barmhartigheid respecteert en staat anderen hun vrije wil toe, maar staat niet toe dat zij zichzelf of anderen kwellen, misbruiken of vernederen. Barmhartigheid kent de ware identiteit van ieder mens, maar vindt het prettig anderen de repercussies van hun keuzes te laten ervaren.

Barmhartigheid begrijpt dat een mens alleen in staat is te leven en te handelen vanuit zijn huidige bereikte staat van bewustzijn en doorziet dus gemakkelijk de schijn. Barmhartigheid staat met de hand klaar om de hand te grijpen van iedereen die oprecht om hulp reikt, maar voelt niet de behoefte om iemand die niet bereid is de door hem gekozen “gootervaring” te verlaten, er met geweld uit te sleuren. (Dit kan en vertegenwoordigt vaak het ego van degene die het slepen doet, die gelooft dat hij iedereen kan en moet “redden” volgens zijn concept van redden).

Barmhartigheid staat liefdevol toe dat een ander plat op zijn gezicht valt als dat de wake up call is die hij nodig heeft, maar blijft in stilte alert op zijn behoeften, niet op zijn wensen.

Barmhartigheid weerspiegelt een staat van hoog resonerend bewustzijn dat in staat is te zien en te handelen, niet door tegen iemand te zeggen: “Och arme jij”, maar eerder door het vermogen in ieder paar ogen te kijken en stil te erkennen: “Ik weet wie je bent lieverd, je bent de Christus, de zoon van de levende God, ondanks alles wat je voorwendt te zijn.”

Wij zijn de Arcturiaanse Groep

31 Juli 2022

Donaties zijn welkom

Lezers, het volgende Arcturiaanse Groepsbericht zal op 21 augustus zijn in plaats van 14 augustus

Vertaling: wakkeremensen.org