Channeling 17 januari 2021 / Door  Marilyn Raffaele

Channeling 17 januari 2021

Door  Marilyn Raffaele

Beste lezers, nogmaals, we brengen jullie een boodschap in deze tijden van verwarring en chaos. Weet dat je getuige bent van een goddelijk plan dat zich ontvouwt, en onthoud dat dit de reden is waarom je ervoor koos om op dit moment op aarde te zijn.

De chaos van vandaag dient om onderliggende overtuigingen en energieën bloot te leggen die eeuwenlang verborgen, maar actief zijn gebleven.

Dichte wolken van energie komen naar boven zodat iedereen ze kan zien en onderzoeken.

Steeds meer individuen beginnen zichzelf in vraag te stellen en zich af te vragen; ‘Is dit hoe ik ervoor kies om te leven? Is dit hoe ik wil dat de wereld eruitziet? Is er een betere, hogere manier om dingen te doen, een die iedereen dient en niet slechts een select aantal?’

Alles verloopt volgens plan, het niet te stoppen plan van spirituele evolutie. Het komende jaar zullen er veel ongemakkelijke openbaringen plaatsvinden, dus wees geestelijk voorbereid. Je kijkt toe hoe het topje van een oude ijsberg begint te smelten, maar daar heb je je op voorbereid.

Observeer en informeer jezelf, maar lijn jezelf niet uit met wat je waarneemt.

Stel je voor dat je in een bioscoop zit en kijkt naar een boeiend verhaal dat zich op het scherm ontvouwt. Het verhaal kent veel wendingen en er zijn veel spelers bij betrokken. Het houdt je aandacht vast en je realiseert je dat zowel de “slechte” als de “goede” karakters nodig zijn voor de volledigheid van het hoofdverhaal. Je kijkt zonder oordeel, volledig bewust dat je in een theater zit te kijken naar een boeiend verhaal. Je ervaart emoties terwijl het verhaal zich ontvouwt, maar nooit in die mate dat je vergeet dat je niet de film bent.

Meer lezen >>>