Maria Magdalena. Mannen en vrouwen in het kristallijnen veld. / Herplaatst: 16 september 2015 Tietsia

Maria Magdalena.
Mannen en vrouwen in het kristallijnen veld.
Herplaatst: 16 september 2015
Tietsia
“Dit is Maria Magdalena. Wat ervaren jullie toch een hevigheid in je levens zeg! Zo hevig als het van binnen is, zo hevig is het momenteel ook met jullie weer. De storm is een uiterlijke uitdrukking van de stormen die in jullie heersen. Bij sommigen van jullie komt deze storm er momenteel wel uit, anderen houden hem nog binnen. Je zult misschien gemerkt hebben dat er allerlei verschuivingen plaatsvinden in je ervaring van het leven en van alles waar jij op vertrouwde. Het is net of de aarde onder je voeten aan het schuiven is. Wel, dat is ergens ook zo.
Momenteel vinden veel verschuivingen binnen het Kristallijnen Veld en door de Gouden Stralen plaats. Als je een vrouw bent, zal je de laatste tijd wel de ervaring gehad hebben dat je uitgedaagd werd. Wel, dat is maar goed ook. Ik ben namelijk sinds kort weer in jullie midden om jullie vooruit te helpen in jullie proces van gelijk-zijn, van harmonie tussen man en vrouw. Dit betekent niet dat het één beter is dan het andere, het betekent dat het mannelijke en het vrouwelijke beiden zijn/haar kwaliteit heeft. En dat beiden geëerd dienen te worden. Mijn vlam is niet voor niet al sinds 2003 op de aarde – ik help jullie namelijk terug naar de balans tussen man en vrouw, tussen yin en yang, tussen ….. het matriarchaat en het patriarchaat. Ik ben hier aar de aarde gekomen om het matriarchaat terug te brengen op de aarde. Om dit op de stralen van de Gouden Stralen te verankeren in het bewustzijn van de mensen. Realiseer je je wel hoe groots deze enorme onderneming is die op dit moment aan het gebeuren is? En waar jij een belangrijke rol in aan het spelen bent? ………

Als je teruggaat naar Lemurïe, kom je mijn energie, mijn essentie tegen. Mijn pure, krachtige vrouwelijke dominantie, de priesteres uit de tempel die goed deed in de tempel en naar wie de mensen luisterden….. Deze energie komt op dit moment weer voor de mensheid beschikbaar. En dit is dan ook de reden waarom de energie zo heftig aanvoelt: de mannen voelen onbewust aan dat er veel aan het verschuiven is. Ze verzetten zich ertegen, omdat ze weten dat dit hun heilige huisjes ineen laat storten. Die proces gebeurt niet bewust, maar onbewust. Laten we dat duidelijk maken. Als vrouw zal je de komende tijd dan ook fijne verschuivingen in je energie bemerken. Vrouwelijke energie, interesses worden weer wakker. Vrouwen gaan elkaar weer opzoeken in plaats van elkaar te beconcurreren. Het wordt tijd om samen sterk te staan en de ‘vrouwelijke wereld’ weer tot stand te brengen.

Ook voor mannen verandert er veel in hun bewustzijn: de mannen krijgen steeds meer contact met hun ‘binnenkant’. Het zal in het begin nog wel een strijd worden met hun ‘mannelijke’ buitenkant, toch en mannelijke kant het willen te laten uitvechten. Willen gaan voor uiterlijkheden, voor schijn, voor oude patronen. Maar steeds meer zullen de mannen gaan aanvoelen dat dit slechts uiterlijkheden zijn. Dat de echte waarde van hun leven zit in hun kern. En die vind je niet in de buitenwereld. Deze realisatie kan toch een flinke schok teweegbrengen in het bewustzijn van de mensheid. Maar weet dat dit een collectief bewustzijn is, en dat iedereen samen gedragen wordt door het kristallijnen netwerk. En dat als aan de ene kant van de aarde een man zich dit realiseert, dat over de hele aarde het bewustzijn van de man verhoogd is. Dus als man kun je beginnen en zo transformeer je de gehele mensheid.
Wat vraagt dit van jou en van alle andere mannen en vrouwen op deze aarde? Dit is natuurlijk een hele moeilijke, omdat veel mannen en vrouwen zich niet bewust zijn van deze energie. Maar wat jij zelf kunt doen, is je bewust te zijn van de uitwisseling. En de veranderingen die er plaats vinden, te verwelkomen. Je hoeft je eigenlijk niet anders te gedragen, wat het verschil maakt is wat in het massabewustzijn van de mensheid geankerd gaat worden. Des te meer mensen zich bewust worden, des te sneller het proces gaat.
Ik heb je al wel vaker verteld, dat dit proces aan het gebeuren is. Dit zal nog tientallen jaren duren voordat er echt vooruitgang geboekt is. Het enige wat je hoeft te doen, is te leven! Jullie zijn de pioniers op dit vlak, jullie bereiden de weg voor de volgende generatie(s) voor. Weet dat je geliefd en Goddelijk geleid bent en dat je je rol speelt in het groter geheel dat zich op dit moment aan het volstrekken is. Ik heb je lief.
Ik ben Maria Magdalena.”
Tetsia
©Lichtwerkcentrum
(Ontvangen via Hs voor wakkeremensen.blogspot.nl)