Maria Magdalena. Het aanvaarden van de schoonheid van het leven. / Geplaatst: 5 september 2015 Michelle Eloff

Maria Magdalena.
Het aanvaarden van de schoonheid van het leven.
Geplaatst: 5 september 2015
Michelle Eloff
Ik ben Maria Magdalena en ik groet jullie en ik heet jullie welkom in de goddelijke aanwezigheid van licht, waarheid en liefde. Je levensreis ontvouwt zich op een prachtige, magische manier. Jullie hebben allemaal een punt bereikt in je persoonlijke ontwikkeling waarop je klaar bent om in de innerlijke gebieden van de Goddelijke Geest toegang te krijgen tot de schoonheid van het leven. Dit is een keerpunt voor jullie, het openbaart aan jullie de kracht die ligt in het aanvaarden van het leven en de schoonheid daarvan.
Dit is een uiterst belangrijk proces binnen het grotere proces van collectieve heling van het menselijk bewustzijn, evenals uitbreiding van stralen van vergeving, onvoorwaardelijke liefde en genezing, aan iedere persoon die mede het collectieve bewustzijn vormt.
Omdat de wereld waarin je leeft op dit moment wordt geconfronteerd met intense uitdagingen, wordt er een beroep gedaan op jullie persoonlijke capaciteiten om het grotere geheel te dienen door het accepteren van de schoonheid van het leven, door te kiezen voor de houding van dankbaarheid, door dankbaar te zijn voor de goede dingen in je leven. Al zo vaak is jullie gevraagd om dit te doen, is dit gesuggereerd, maar als je in de greep van duistere uitdagingen bent is het moeilijk om je is de schoonheid ervan nog moeilijker te aanvaarden.

De allereerste en meest belangrijke stap om je in staat stellen om succesvol de schoonheid van het leven te accepteren is het accepteren van de schoonheid van jezelf. Je wordt aangespoord om de schoonheid van het leven aanvaarden, dus dat van jezelf ook. Al te vaak zijn jullie verleid door de negatieve projecties van anderen, die je ware kracht en schoonheid ondermijnden en jullie gescheiden hielden van je authentieke zelf, dus met het oog op een beter beheer van het huidige dilemma dat de meesten niet in staat zijn om schoonheid te accepteren, moet je begrijpen wat schoonheid is, en hoe het te omarmen op elk gebied van het leven.

Schoonheid is niet beperkt tot mooie dingen die je kunt zien. Schoonheid is de innerlijke kwaliteit van het accepteren van liefde, overgave eraan en dat het door je heen naar buiten uitstraalt. Die acceptatie en overgave aan de liefde schept de prachtige stralen die zich uitstrekken van de kern van de Bron in jullie, die bij je hoort en alles raakt wat binnen zijn bereik komt.
Het meeste van de mensheid verloren is gegaan en losgekoppeld in de moderne wereld, en zich richt zich met nadruk op de misplaatste behoefte om naar buiten toe buiten toe perfect te zijn. Het is van vitaal belang dat je zorgt voor je fysieke lichaam en het uiterlijk, maar dat is niet de belangrijkste factor die bepaalt wat schoonheid is. Schoonheid is echt een innerlijke kwaliteit, een essentie die niet kan worden gekocht; een essentie die niet kan worden gestolen uit een ander, want het is geboren van binnenuit en straalt uit je innerlijk.
Velen van jullie schrikken bij het woord schoonheid, de woorden liefde, acceptatie, overgave, helen, transformeren, loslaten en die lijst gaat nog verder. De reden hiervoor is dat delen van jullie zich ongemakkelijk voelen met wat het proces van het accepteren daarvan met zich meebrengt. Misschien is je als kind geleerd dat ijdelheid de definitie van schoonheid was, en als je bent geboren met de blauwdruk van een extern mooi gezicht en een prachtig lichaam, die gedachten daardoor mogelijk nog veel sterker werden.
Velen van u werden niet ondersteund om jezelf te zien als het veel mooiere wezen dat je werkelijk bent dan het fysieke. Je onschuld als een mooi kind werd vertekend door je te projecteren op de externe wereld, die jullie in je onschuld hebben geaccepteerd en als waarheid aangenomen, en het als een feit accepteerde.
Open je hart om de goddelijke, ware essentie van schoonheid te ontvangen en stel je voor dat het je omhult met haar prachtige vleugels van licht.
Haal diep adem, terwijl je uitademt, je overgevend aan de essentie van schoonheid, waarheid, en overgave aan je authentieke Zelf.
Dit wordt een driedimensionale vorm die je lichaam, cocon binnen een heilige cocon van veiligheid houdt. De geometrische patronen van de octaëder creëren een vibratie, waardoor de buitenste dimensies die leiden naar de grotere wereld van transformatie en transmutatie binnendringen. Het dient jullie door het verschil tussen de verouderde opvatting over schoonheid en de waarheid van jullie schoonheid duidelijk te maken. Het trekt het in zijn gebied van energie, transformeert en brengt de waarheid naar jullie terug.
De geometrische frequenties van de octaëder strekken zich ook uit naar uw voorouders, openen een route voor elk van hen om hun eigen misvattingen over de waarheid van hun schoonheid, innerlijke en uiterlijke schijn in te zien.
De frequenties van het ware licht settelen zich binnen het DNA van je lichaam en versterken de energieën van de authentieke kern van je unieke schoonheid, en brengen ze in lijn met de zeven chakra’s van je fysieke lichaam, en verenigen het met de buitenste universele energieën van transformatie en transmutatie. Het activeert een geweldige kans voor je om je oude wereld achter je te laten en herboren te worden in een nieuwe wereld, de wereld van de ware essentie van je eigen schoonheid.
Haal nogmaals diep adem. Terwijl je uitademt geef je dan over aan een nog dieper niveau om deze energieën je te laten herinneren dat je veilig bent en dat al degenen die je liefhebben, die diep bezorgd zijn over jouw welzijn, die met jullie samenwerken vanuit de voor het menselijk oog onzichtbare rijken, jullie dragen, naar je kijken en jullie ondersteunen bij dit prachtige keerpunt in het tij van het bewustzijn van de mensheid richting groei en transformatie.
Ik wil dat je nu je hartchakra opent en de stralen van de oneindige onvoorwaardelijke liefde te laten stralen vanuit je hart en uit te breiden naar jullie voorouderlijke afstamming, ongeacht of je een van je voorouders kent of niet. Weet dat je met hen verbonden bent, en daarom: wat jij uitbreidt raakt ze op een diepe en diep helende en bevrijdende manier.
Sta je hart toe je voorouders te danken voor alles wat ze hebben ervaren, en voor alle inspanningen die ze hebben gedaan om hun leven op de beste manier die zij kenden, te leven. Dank hen voor alle definities van schoonheid die gecreëerd zijn die je zijn doorgegeven door je afkomst, die je in deze incarnatie, hebt meegenomen. Die waarnemingen (positieve en negatieve) hebben je geholpen om te komen tot waar je nu bent. En als je ware, innerlijke geloof van de definitie van liefde negatief is, dank daar dan voor, want nu heb je de cyclus van de negatieve perceptie doorbroken en stap je in de cyclus van overgave aan een positieve beeldvorming en houding ten opzichte van schoonheid, en dit komt tot stand door jouw deelname aan het proces van genezing en het transformeren van de lelijkheid van het leven in de schoonheid van het leven.
Ik wil dat je je nu voorstelt om naar de heren en dames van het licht te gaan die allemaal een prachtig, zeer grote dubbele kwartskristal dragen. Stel je het krachtige licht van de essentie van schoonheid voor die straalt uit de kern van deze kristallen, zich uitbreidt in de heilige ondertekening en het unieke Zijn van je chakra’s, en een prachtig patroon maakt in de cellen van je lichaam. Deze patronen passen perfect in de geometrische verfraaiing van de octaëder die momenteel in jou werkt.
Ik wil dat je nu je lichaam toestemming geeft om zich op cellulair niveau en al je negatieve definities van innerlijke schoonheid, al uw misleidende opvattingen en overtuigingen met betrekking tot uw schoonheid, intern en extern, los te laten uit je cellen, dus ook uit je DNA. Laat de stralen van onvoorwaardelijke liefde deze energieën absorberen, en stel je voor dat je stem, versterkt door deze octaëder, naar al deze gewonde delen van jezelf roept om te stijgen in liefde, te komen in het licht van een nieuwe dag en herboren te worden, te worden gedoopt, geChristend, door het ware licht van je authentieke kracht.
Nu, wil ik dat je de krachtige hartstralen van alle mensen op aarde planeet voorstelt open te zijn en genezing te ontvangen, zich te verbinden met de stralen van jouw hart. Terwijl je dit doet, openen en verstevigen de heren en dames van het lichte de energieën van de kwartskristallen die zij in bezit ebben en voegen deze energieën samen met de collectieve hartstraal van onvoorwaardelijke liefde die jullie allemaal maken. En die begint een prachtig nieuw kristal te vormen dat de schoonheid van de levensCodes bevat, die de volledige ontwikkeling van deze energieën ondersteunt naar een planetair niveau.
Dit nieuwe kristallen rooster wordt verweven in de atomaire structuur van uw collectieve ziel en breidt zich uit tot de hogere aspecten van je Zelf, en dit brengt je op zijn beurt op een nog dieper niveau met de ware bewuste kracht van je authentieke zelf, en de prachtige schoonheid die inherent zijn aan jou.
Ik wil dat je diep inademt, je energie uitbreidt tot de kern van het lichaam van Moeder Aarde en uitademt. Als je je voorstelt dat deze energieën door haar lichaam stromen, ontsteekt haar ware innerlijke schoonheid, en het versterkt het de energieën van schoonheid in haar en op haar. Breidt de energie van deze liefde uit naar schepsels die haar lichaam bevolken en stel je voor hoe alle koninkrijken van het leven reageren op de prachtige trilling van dit nieuwe kristallen dat deze almachtige, prachtige Codes van de Schoonheid van het Leven in zich houdt.
Stel je nu voor dat elk persoon op de planeet een mooi aspect van zichzelf zou kunnen zien, en in staat is om een echt mooi aspect van hun leven, en van het leven als geheel te herkennen.
Concepten gebaseerd op de waarheid gecreëerd door de Bron en uitgebreid tot hen, en u, van de Bron.
Daarenboven vegen deze energieën nu door het collectieve astrale lichaamsbewustzijn en beginnen ook alle ingebakken, verstrikte valse energieën, concepten, ideeën, houdingen en opvattingen met betrekking tot schoonheid te ontmantelen.
Adem diep in, adem volledig uit, laat je grip op al die concepten van schoonheid los van wat je s mooi vindt, en wat niet.
Ik wil dat je nu je lichaam verder ontspant, overgeeft, waarbij de kristallijnen energieën worden opgenomen op een ander niveau als de Dames en Heren van het licht nu dit nieuwe kristallen rooster van de schoonheid van het leven Codes verankeren in de kern van het lichaam van Moeder Aarde. Voel deze energieën om je heen, het verlichten van de stress van het continu proberen te zijn wat je niet bent, de stress van soms onbewust projecteren van de identiteit van een vals geloof en de houdingen die je hebt aangenomen als kind, die je beroofden van je onschuld. Met al je ervaringen uit de kindertijd, en die van later in je leven, was je gescheiden van het vermogen om de waarheid over schoonheid in het leven te erkennen, en het heeft je afgescheiden van je vermogen om de schoonheid van het leven te zien.
Daarom vragen we ieder van jullie om een moment te nemen om uw dankbaarheid uit te breiden naar onze Vader/Moeder/God voor alle mooie aspecten van je leven die u momenteel ondervindt, het maakt niet uit hoe groot of hoe klein. Geef dank.
Verlenging van deze dankbaarheid naar Moeder Aarde. Dank Moeder Aarde voor al haar schoonheid die ze belichaamt en hoe die schoonheid uw ziel voedt, uw geest laat herleven en de gezondheid brengt, vrede en evenwicht in je fysieke lichaam en je geest. Verbreed deze energie naar elke medemens op jouw planeet en dank hen voor al het moois dat ze belichamen, en voor al het moois in het leven waartoe zij in staat zijn om het te erkennen en dankbaar voor te zijn.
Richt nu je dankbaarheid op jezelf en dank je voor je vermogen om de mooie aspecten van uw leven te herkennen.
Terwijl dit raster verankerd blijft, vraag ik ieder van jullie om drie aspecten van jezelf die echte aspecten zijn van je ware innerlijke schoonheid te noemen. Zeg tegen de heren en dames die om je heen staan: “Ik (en noem uw naam) ga akkoord met deze drie aspecten van de ware innerlijke schoonheid (en aangeven wat ze zijn)”. Nu wil ik tegenover u drie aspecten van lichamelijke schoonheid van mijzelf noemen, die ik makkelijk erken en aanvaard. Richt je nu tot de heren en de dames en verklaar tegen ze: “Ik (en noem uw naam) ga akkoord met deze drie fysische eigenschappen van schoonheid die ik bezit (en geef dan aan welke dat zijn)”.
Deze zes aspecten die u hebt erkend en verklaard aan de heren en de dames worden opgenomen in de kristallen, en het combineert hun energie met de kristallen ‘energie, en wordt verankerd in het nieuwe kristalen rooster dat de codes van de schoonheid van het leven bevat. Ik wil dat je nu ook een moment neemt om de energieën uit te breiden naar de kristallen om alle aspecten van je leven te accepteren, te herkennen en te erkennen als mooi. Ook deze worden verankerd in het kristallen rooster van de schoonheid van het leven.
 Deze codes sturen continu energie naar je voorouders toe, waarbij ze hen in lijn met de ware essentie van hun schoonheid, verlichten en verlossen van hun verantwoordelijkheid uit het verleden over de leugens van de schoonheid, met andere woorden, de door mensen gefabriceerde definities van wat mooi, en wat aanvaardbaar en onaanvaardbaar is.
Wij, de meesters, leraren en voogden van licht en liefde bieden jullie de heilige wijsheid die komt door het proces van transformatie, die tot stand komt als gevolg van het maken van de bewuste keuze om jezelf te omarmen, vrij te geven, wat jullie niet langer dient om te begrijpen dat er delen van jullie verkeerd zijn en niet meer afgestemd op de roosters van het leven die jullie kiezen om deelnemer te zijn in de nieuwe wereld van nieuw bewustzijn.
Het is nu dus gewoon de bedoeling dat jullie je lichaam, je geest, je hart en je geest vrijgegeven, en verlichten van de lasten van deze belangrijke misvattingen, en daarbij worden jullie gezegend met de innerlijke rust en helderheid die worden geleverd door overgave aan het mooie proces van het leven, en door de schoonheid van het leven om u te ondersteunen in uw proces van heling en transformatie, en dat deze energie wordt uitgebreid tot iedereen op jullie planeet die open staat en die en bereid zijn om ervoor te kiezen om deze energieën te accepteren en ze een met hun innerlijke bewustzijn laten zijn, een deel van hun innerlijke motivatie en drang om zelfstandig te zijn en daarmee het goede voorbeeld om anderen te laten zien hoe zij dezelfde niveaus van genezing bereiken en bevrijding kunnen bereiken.
De energieën die zijn op dit moment gemaakt in de tijd zullen blijven om hun gebied van de macht op te bouwen voor de volgende vijfenvijftig dagen, gedurende welke tijd uw energie zal nog steeds worden opgenomen binnen deze driedimensionale achthoek. Haal diep adem, adem volledig uit en trek je bewustzijn langzaam terug in je fysieke lichaam.
Nu is er alleen nog maar toename van liefde.
Tijdens dit proces van vijfenvijftig dagen raden wij jullie allen aan om elke dag een moment te nemen om deze zes kwaliteiten die je hebt erkend tegenover de dames en heren van het licht, te bevestigen en, indien mogelijk, de door jullie herkende kwaliteiten te voegen aan je lijst van erkende kwaliteiten, erkend, geaccepteerd en met die kwaliteiten verder te leven.
Hoe meer je dit doet, des te meer je je bewust wordt van die innerlijke kwaliteiten van de schoonheid in jou, en word jij, naar buiten toe automatisch mooier, simpelweg omdat je de essentie van door je heen stromende schoonheid vanuit je binnenste uitstraalt en in dergelijke gevallen is de fysieke uiterlijke vorm niet wat de aandacht van de toeschouwer trekt, het zijn de innerlijke essentie, het licht, de kracht en de exquise transformatief helende kwaliteiten die zich voordoen vanuit die innerlijke straling. Door het oefenen hiermee ben je deze waarheid in je onderbewustzijn aan het herhalen. Dit zal zorgen voor een krachtige verschuiving binnen je bewustzijn en zodra die daarin zit vastgebakken, om het zo te noemen, zal je merken hoe je vermogen om het leven te aanschouwen verandert, en in plaats van te hameren op het negatieve, zijn jullie dan als vanzelf alerter en meer bewust van de schoonheid van het leven.
Deze energie zal het Collectieve Bewustzijn helpen te gaan naar een meer positieve houding tegenover het leven en naar zichzelf en dat, dierbaren, is de essentie van onze intentie en motivatie achter de boodschap van vanavond. Wij vragen jullie om deze energie op te nemen in je wezen, in je hart, in je geest, in je lichaam en om deze uit te stralen door je heen. Sta jezelf toe om een baken van schoonheid te zijn door het licht van je innerlijke schoonheid en de uitbreiding en de verbetering van de mooie kwaliteiten van het leven in jezelf.
Het komt door schoonheid, ware schoonheid, dat er meer schoonheid geboren wordt. Daarom is onze zegen voor ieder van jullie. Op dit moment in de tijd is de mogelijkheid om volledig en bewust te aanvaarden en zelf de essentie van de schoonheid binnenin jullie en de schoonheid van het leven, die altijd aanwezig is, ongeacht hoe moeilijk een omstandigheid is of hoe uitdagend een situatie kan zijn, het is allemaal een kwestie van houding en perceptie.
Het is een eer voor ons op dit moment in de tijd onze woorden, onze liefde en ons licht door te geven aan ieder van jullie. Ik ben Maria Magdalena, en ik en degenen die bij mij staan, slaan onze armen om een ieder van jullie heen, plaatsen de kus van een nieuw leven op je voorhoofd en moedigen jullie aan om de volgende krachtige stap in je leven te nemen, die zal instaan voor de wijzigingen die u wenst toe te passen. Maar wees ervan bewust dat wat je wenst ook zal komen, en je zult moeten aanpakken wat heeft je verhinderd om je wens in het verleden te realiseren. Dus, als je geluk en vrede zoekt, moet je dat wat je ongelukkig maakt en voor onrust zorgt, loslaten. Maar weet zij van korte duur zijn, zal je erboven uitstijgen want je hebt gekozen voor mogelijkheid om verder te gaan stijgen in de liefde. Dit is de essentie van ascensie.
Ik ben Maria Magdalena en mijn liefde is met jullie. Tot ziens.
(Ontvangen via Hs voor wakkeremensen.)