Maria Magdalena: Golven van Licht. / Geplaatst: 25 augustus 2015 / Miracles in Life

Maria Magdalena:
Golven van Licht.
Geplaatst: 25 augustus 2015
“Lieve mensen, dit is Maria Magdalena. Langs deze weg wil ik vandaag graag tot jullie komen. We weten dat deze tijden nogal uitdagend voor jullie zijn. Het is alsof je constant door elkaar gerammeld wordt. Tenminste dat kan jullie ervaring zijn in 3D. Dit komt doordat de hogere regionen zo in beweging zijn dat jullie de schokken ervan ervaren. Als jullie alleen al in je eigen land kijken, is hevigheid overal aanwezig. Waarschijnlijk heb je de afgelopen tijd ook slecht kunnen slapen, veel ruzie gehad, heb je het bijltje erbij neer willen gooien etc. Dat is allemaal in lijn met de Goddelijke Wil. 
Hebben jullie al door hoe ver de omstandigheden moeten gaan voordat jij uit je liefdesenergie stapt en meedoet in de dualiteit? Je onvoorwaardelijke liefde voor de kosmos en voor de mensheid wordt op dit moment getest. De test en de inwijding is om met alles wat er gebeurt te blijven staan in oneindige onvoorwaardelijke liefde. 

Misschien heb je gemerkt de afgelopen week dat er ’s nachts veel aan je gewerkt werd door de Lichtwezens. Misschien ben je ’s morgens geradbraakt opgestaan, deden je spieren pijn, had je het gevoel dat je niet normaal kon lopen. Had je het gevoel dat je de griep had, maar dan zonder de verhoging. Nekpijn, hoofdpijn, duizelig – het hoorde er allemaal bij. Wat er ’s nachts gebeurd is (en nog gebeurt) is het volgende: een netwerk van golven van oranje en rood licht komt vanuit Alcyone om de basis- en sacraal-chakra van de mensen en vooral van de Lichtwerkers schoon te maken, zelfs schoon te branden. Dit doen we om jullie voor te bereiden op de nieuwe Golven van Licht die de komende tijd over jullie mooie wereld heen spoelen en die de voorbodes van de Nieuwe Stroom zijn die de komende weken en maanden jullie planeet opheft en meevoert. Alle planeten staan in lijn om dit werk te initiëren. Jullie lagere chakra’s worden schoongemaakt om de hogere trilling natuurlijk naar de aarde door te voeren en te ankeren. Hiervoor hoef je niets te doen, maar zorg ervoor dat je genoeg (warm) water drinkt en veel fruit eet. Je zult merken dat je zelf vooral veel lagere chakra patronen aan het doorwerken en schoonmaken bent. Ruzies, financiële problemen – ze zijn niet van de lucht. Maar jullie weten net als wij dat het op dit moment nodig is om deze oude patronen en blokkaden schoon te maken zodat jullie vanuit je volledig kracht en licht dit lichtwerk kunnen doen. 

Heb een beetje compassie voor jezelf en de mensen om je heen, weet dat het tijdelijk is en weet dat jij voor je incarnatie vooraan in de rij hebt gestaan om op dit moment mee te doen aan al deze initiaties en activeringen. Wij zijn blij met jullie als Lichtwerkers samen te mogen werken, jullie zijn onze Lichtscharen op de Aarde. We hebben jullie lief. Ik ben Maria Magdalena en dit is mijn boodschap.”
© Miracles in Life
(Ontvangen via Hs voor wakkeremensen.)