Raphael en de Groep en Isoritas met de buitenaardsen. Channeling nummer 19. / 09-April 2016/ Margreet de Carpentier

Raphael en de Groep en Isoritas met de buitenaardsen.
Channeling nummer 19.
09-April 2016/ Margreet de Carpentier
U loopt allen uw levenspad. U bent allen geboren met een blauwdruk, een blauwdruk van uw leven. Soms worden er kleine veranderingen op aangebracht. U loopt uw levenspad, het pad dat voor u uitgestippeld is.
Een pad met zijwegen, als u op een zijweg terecht is het de bedoeling dat u weer terecht komt op uw eigen pad. Soms lukt dat door omstandigheden niet, dan blijven deze mensen dwalen op de zijpaden en raken ze verstrikt in hun leven. Deze mensen hebben het vaak heel moeilijk. Zij zullen dan lessen die in hun blauwdruk mislopen of deze lessen dubbel krijgen. Als u zich bewust wordt van ons, van ons uit het licht, krijgt u bij wijze van spreken steeds kleine duwtjes in uw rug als u uw les heeft geleerd, zodat u weer terug op uw pad komt en dat pad hoeft u alleen maar af te lopen, zonder inspanning. Zie het als een grote groep mensen lopend op weg, u mag met de grote stroom meelopen. Als u tegen de stroom in loopt kost het meer energie, u wordt moe en zo wordt het een knokpartij en moet u vechten om niet omver gelopen te worden. Loop uw pad met de stroom mee, dat kost minder energie.

Volg uw gevoel, volg uw intuïtie. Wij werken heel hard aan mensen, zij die hier op aarde leven en voor ons open kunnen staan. Maar weet dat als u erg emotioneel bent dat wij wel om u heen zijn om u te helpen maar dat wij uw bewuste geest dan niet kunnen bereiken. Emoties en verdriet houden het gevoel tegen dat wij om u heen zijn, dat wij van u houden, maar wij zijn er wel, weet dat, probeer dat te onthouden. Wij zijn altijd in liefde om u heen om u te begeleiden in uw moeilijke momenten. Momenten die momenten mogen zijn. Probeer er niet in te blijven hangen. Geniet, geniet van de natuur, op dit moment nu wij deze woorden uitspreken komen veel bloemen tot bloei en de knoppen van de bomen springen open.

De natuur ontluikt zoals er veel ontluikt. Er wordt veel zichtbaar, ook onze hulp. Er wordt steeds meer zichtbaar over de buitenaardsen die uw hulp komen bieden en met ons samenwerken. Zij komen van andere planeten waar vrede heerst, de vrede waar u zo naar snakt. De andere planeten waar men eensgezind is, waar men veel ouder wordt en waar weinig ziektes heersen en waar geen stress is. Langzaam maar zeker is de energie op aarde zo hoog geworden dat zij daardoor deze kant opkomen en via verschillende mensen aan het werk zijn om samen met ons de hulp nog meer te verfijnen. Zij zijn aan het werk om de mens nog sneller geestelijk en lichamelijk omhoog te tillen. Daardoor kan de mens nog meer open voor elkaar zijn en hun liefde voor elkaar is zo gemakkelijker uit te dragen naar anderen. Het begrip voor elkaar wordt dan ook groter, dat is de bedoeling, daar wordt naar gestreefd. Er is zoveel chaos op de wereld en die chaos wordt groter en groter. Wij vertelden al eerder dat de mensen vanuit die chaos gaan inzien dat het tot niets leidt.
Liefde en licht, probeer dat via uw gedachten over de wereld te verspreiden.
Geef die liefde en het licht ook aan u zelf, ga beter voor u zelf zorgen, koester u zelf. Velen koesteren de mensen om hen heen, hun kinderen, hun geliefden maar zichzelf vergeten ze. Zorg geestelijk heel goed voor u zelf. Wij hebben het hier over uw geestelijke welzijn maar het lichamelijke is ook belangrijk. Als u geestelijk sterk bent dan kan uw lichaam veel meer aan en krijgt uw lichaam veel meer kracht. Weet dat u in deze periode waarin u nu leeft het onmogelijke mogelijk gemaakt kan worden. Mensen mogen genezingen ontvangen die voor onmogelijk werden gehouden. Margreet is daar een voorbeeld van. Niet dat het zonder strijd gaat of zonder pijn. In deze tijd via positieve gedachten kan het onmogelijke mogelijk gemaakt worden. 
Laat u zelf geestelijk niet wegzakken als u het moeilijk heeft. Bombardeer alles waar u het moeilijk mee heeft met positieve gedachten. Trek u zelf niet nog meer naar beneden zodat u in een neerwaartse spiraal terecht komt of in een draaikolk. Positieve gedachten, de gedachtekracht die zo goed werkt. Controleer uw gedachten of u inderdaad wel zo positief bent, veel mensen denken dat ze positief denken. Als u uw gedachten begint met: “Misschien zal het mij helpen” is het niet positief, het is dan afwachtend. Als u denkt: “Het zal mij helpen”, is het veel krachtiger en positiever. Controleer uw gedachten en wees zuinig op uw geestelijke welzijn. Dat is het belangrijkste wat er is. Wees positief egoïstisch, egoïsme is wat anders. Als u positief egoïstisch bent zorgt u goed voor uw eigen welzijn en wordt u sterker en krachtiger, dan staat u steviger op uw benen. Dan kunt u als het nodig is er nog beter voor een ander zijn en er beter voor u zelf zijn als ú dat nodig heeft bij ziekte of pijn.
Wees bewust van ons, wees bewust dat nu in de periode waar in u nu leeft er hulp geboden wordt vanuit andere planeten. Deze hulp zal zich vermeerderen. Er zullen mensen zijn die zover zijn dat zij dit kunnen waarnemen. Put daar kracht uit, er komt een ommekeer. Kracht heeft u ook in deze tijd erg hard nodig. Velen worden door angst overheerst, veel landen mijdt men omdat het daar onrustig is, omdat daar misschien een bom kan gaan vallen of dat daar misschien een aanslag komt.  Deze toestanden zijn er altijd geweest maar het komt nu, na de tweede wereldoorlog dichterbij, in uw veilige land. Laat u niet weerhouden om gewoon door te gaan met uw leven, om normaal te blijven leven.
Ga niet in uw angst zitten, angst creëert. Gedachtekracht, liefde en licht, overwint uiteindelijk alles, wij kunnen het niet genoeg benadrukken. Het heeft tijd nodig. Wij zijn blij met die president die er nu nog is in Amerika. Hij durft en kan op/in de laatste periode van zijn ambtsperiode meer zijn mond open doen en hij kan nog daadkrachtiger zijn omdat hij minder kwetsbaar is. Wij hopen dat hij een voorbeeld zal zijn voor zijn opvolger/ opvolgster. Wij zijn er druk mee bezig om de verkiezingen zo gunstig mogelijk te laten verlopen. Als de mensen er ontvankelijk voor zijn proberen wij ze te sturen.
Zoals wij veel mensen bijstaan in het ontdekken van dingen die op de wereld niet kloppen. Er komen nog veel misstanden naar boven. Wij hebben het al eerder gehad over het kartel van 12 mensen die de wereld regeren, die de presidenten beïnvloeden. Alles zal naar buiten komen, maar ga daardoor niet in uw angst zitten. U hoort alles via het nieuws, het nieuws wat niet alle waarheden naar buiten brengt.  Er wordt gemanipuleerd onder andere via het nieuws. Er wordt sensatie getoond, daar zijn veel mensen namelijk gek op. Sensaties krijgt u dagenlang te horen tot er weer een nieuwe sensatie is.
Blijf zelf in uw kracht staan, blijf bij u zelf in uw kring van mensen. Draag de liefde daaruit. Zorg goed voor u zelf, hou van elkaar en begrijp elkaar. Begrijp waarom sommige mensen zijn zoals ze zijn. Velen zijn al zover dat ze kunnen zien waarom mensen schreeuwen, dat ze zien dat het uit onmacht is en zij zien hoe ze werkelijk zijn. Als u dit kunt en u kijkt ze aan, stuur ze in gedachten liefde en licht. Daarna zullen ze vergelijkbaar kunnen worden met een ballon die leegloopt.
Veel ontstaat vanuit angst en veel ontstaat door een drang naar macht. Wat is macht, velen op deze wereld die immens rijk zijn denken dat geld macht is. Geld is een ruilmiddel. Je kunt er pracht en praal mee kopen maar geen gezondheid en geen echte liefde. En toch blijven ze snakken naar meer. Het is hun statussymbool. Het is triest om te zien dat een wereldleider baadt in geld, het geld van de bevolking die in armoede leeft, maar toch niet echt gelukkig is. Zij weten niet wat dat is. Het is triest.
Ga ze niet haten, stuur liefde en licht naar ze. Bombardeer ze er mee.
Bombardeer de wereld daar mee. Misschien denkt u: “Daar zijn ze weer met hun liefde en licht”.  Kijk naar echtparen die jarenlang getrouwd zijn. Door de liefde kunnen zij die verbinding in stand houden. Er gebeurt altijd wel wat in een huwelijk, er zijn altijd wel periodes met problemen, maar uiteindelijk doordat ze van elkaar houden kunnen ze dat overwinnen, kunnen ze samen door gaan. Zorg geestelijk goed voor u zelf.
Weer komen wij terug op de kinderen. Laat ze als het enigszins kan zo veel mogelijk los. Het is hún pad, een pad wat soms heel moeilijk is. Een pad dat zij zonder dat zij het nog weten voor hun geboorte hebben gekozen om de wereld en de mensen om hen heen iets te leren. Om via hen de bureaucratie te leren. Men moet leren dat ieder kind anders is, dat elk mens anders is. Hoe u ook bent, we moeten respect voor elkaar hebben. Respect dat iemand anders mag zijn, dat iemand andere ideeën mag hebben maar dat men toch meer naar elkaar luistert. Honderd mensen hebben honderd verschillende ideeën en honderd verschillende karakters. Leer voor iedereen begrip te hebben, zodat u met iedereen op kunt schieten, en leer ze te nemen zoals ze zijn. Probeer ze te behandelen vanuit hún gezichtspunt. Als u weet dat ze ergens door van slag raken ga daar dan niet mee gooien maar omzeil dat.
U hoeft niemand te pamperen, ze mogen vanuit liefde in een gesprek wat zij aankunnen aangepakt worden, ze moeten soms aangepakt worden. Anders gaan ze zich buitengesloten voelen omdat ze zich te speciaal voelen. Hou van elkaar, accepteer elkaar, leer te leven met elkaar en laat uw kinderen hun eigen pad lopen, uw kinderen en uw kleinkinderen. Het is moeilijk om toe te kijken maar laat het los. Loslaten, wat een moeilijk woord om te begrijpen. Heb aandacht, luister, luisteren doet heel veel bij die ander. Luisteren kan een stuk genezing geven voor die ander en als het gesprek afgelopen is laat het dan achter u, wis het even uit uw gedachten. Dát is loslaten, er niet continu mee bezig zijn. Vraag als het nodig is hulp voor die persoon.
Wees zuinig op u zelf, emotioneel. Zorg dat u in uw kracht komt en blijft. Sta met twee benen stevig op de grond. Vooral in deze tijd met al die cursussen en mensen die roepen dat ze hoog sensitief zijn. Er zijn heel veel mensen in uw omgeving die gevoelig zijn. Een aantal daarvan voelen zich spiritueel, zij voelen zich een medium als zij een cursus hebben gedaan, zij hangen als ballonnetjes boven de aarde. Zij staan niet in de werkelijkheid. Veel mensen zijn gevoelig maar blijf met uw gevoeligheid met twee benen op de grond staan, op de aarde. Blijf in de realiteit, dat is nodig. U moet het op deze aarde doen, in deze wereld, in deze periode, een periode die moeilijk is als u kijkt naar wat er allemaal overhoop gegooid wordt.
Het is ook een tijd die heel mooi is. Er gebeuren ook positieve dingen, haal de positiviteit eruit. Overdenk de dag als u ‘s avonds naar bed gaat. Al voelde de dag negatief er is altijd iets positiefs uit te halen, al is het soms maar een glimlach van een vreemde die u tegen kwam. Er is altijd iets positiefs uit een ziekte te halen. Als je erg ziek bent ga je het leven anders bekijken. Kijk om u heen naar mensen die kanker hebben, het woord kanker mag nu uitgesproken worden,twintig jaar geleden echter nog niet. Veel van die mensen zijn zo intens gaan leven. Die proberen te genieten van alles, omdat zij weten dat zij misschien nog maar een korte tijd te leven hebben. Zij gaan de wereld anders bekijken. De ziekte is negatief maar zij halen er toch positiviteit uit en genieten intenser, iets wat ze voorheen vaak niet konden.
Wat u ook overkomt, wij zien het liefst dat u tussen de stormen in uw leven door geniet en danst als een vlinder. De ééndagsvlinder die de hele dag danst en niet denkt: “Ik blijf maar zitten want vanavond ga ik dood”. Probeer dansend, blij en positief door het leven te gaan en laat uw angsten niet overheersen want uw angsten trekken u naar beneden.
Dat zien wij niet graag.
Raphael met de Groep die steeds groter wordt.