Channeling nummer 10. Raphael en de Groep: Wees allen welkom. / 7 februari 2015 via Margreet de Carpentier.

Raphael en de Groep
Channeling nummer 10.
Wees allen welkom.
7 februarie 2015  via Margreet de Carpentier.
Er is veel nodig wat moet veranderen in uw wereld. Er gebeuren verschrikkelijke dingen. Er worden mensen vermoord en dat wordt bekend gemaakt. 
Al is het gruwelijk, wees blij dat alles nu naar buiten wordt gebracht. Wij hebben het al eerder verteld, de mobiele telefoons zijn hierin belangrijk.
Er worden veel mensen beschadigd door de nieuwe technieken er worden veel kinderen door beschadigd. Het is echter ook goed voor uw wereld dat er oorlogen, misstanden en die gruwelijkheden naar buiten gebracht worden.
Dit is al duizenden jaren aan de gang.
Alles zal in opstand komen en dat is nodig.

Er is een spreekwoord: “Eerst moet het verslechteren voor dat het betert”. Ogenschijnlijk wordt het slechter in de wereld omdat u dit nu weetmaar het is er altijd geweest. Er komen steeds meer mensen in opstand tegen deze gruwelijkheden en dat is goed. Het wordt tijd dat er een einde aankomt, het wordt tijd dat de ogen van de mensen geopend worden. Er vallen duizenden doden maar ook dit is al heel lang aan de gang, zonder dat u het wist.

Het nieuws, de berichten, daar kan men niet meer omheen. Men moet de dingen, de gruwelijkheden die gebeuren onder ogen zien. Niet alles wat u ziet valt te verdedigen. Er wordt veel angst gecreëerd in de wereld en juist in die landen waar die dingen gebeuren. 
Daardoor zijn er daar door angst veel meelopers.Door de jaren heen zullen dat er steeds minder worden.
Creëer alstublieft geen angst als die er niet is.
 Vergeet niet de gedachtekracht, de gedachtekracht die steeds sterker wordt nu uw wereld in een hogere trilling is gekomen. Deze trilling wordt langzaam maar zeker steeds hoger. Er zullen mensen zijn die er niet tegen kunnen.
 Zij zullen de aarde eerder verlaten omdat deze trilling hen onbewust pijn doet. Er is nog veel tijd nodig voordat de veranderingen komen.
In dit leven maakt u nog een gedeelte mee.
Alles gaat veranderen, wij hebben het er al eerder over gehad. De energiebronnen raken op. De aarde wordt leeggezogen door het winnen van olie en gas.
Er ontstaan daardoor holle en onstabiele ruimtes. Die ruimtes gaan bewegen.
Deze ruimtes zullen aardbevingen gaan veroorzaken.
Er zijn altijd aardbevingen geweest maar het zal erger worden. Men is de aarde aan het uitputten.
Er komen en er zijn al andere ontwikkelingen op het gebied van energie. Deze zijn echter goedkoper, er wordt minder aan verdiend.
Dan hebben de grote maatschappijen geen werk meer, geen verdiensten meer. Er is een spreekwoord: “Ieder voor zich en God voor ons allen”. Dit is wat de grote maatschappijen heel goed toepassen. Al die directeuren zitten er voor zichzelf ook al weten zij soms beter. 
Eens gaat dit veranderen, de mensen beginnen in opstand te komen. In het klein maakt u dit al mee in het noorden van uw land waar steeds meer aardbevingen en verzakkingen plaatsvinden, de huizen gaan kapot omdat de aarde leeggezogen wordt.
Dit is in het klein maar over de hele wereld gebeurt dit ook in het groot. Er zal nog sneller naar andere bronnen gezocht moeten worden. Dit gebeurt al maar het zijn bronnen die geen geld opleveren.
Geld is in uw wereld heel belangrijk. Als u genoeg heeft om van rond te komen en u kunt in beperkte mate doen wat u graag wilt is het goed, maar iedereen zal een stapje terug moeten doen. Er gaan veel bedrijven en winkels failliet. Het zijn vaak kleine winkels die er dertig jaar geleden niet waren. Zij verkopen allemaal mooimakerij, veel huizen puilen uit van de prullaria, veel mensen willen elk jaar hun interieur opleuken. Wees tevreden met wat u hebt. 
U hebt maar één bed nodig om op te slapen en die moet goed zijn, een goede stoel om op te zitten is belangrijk maar al die prullaria hoeft niet altijd vervangen te worden. Dit kan ook niet meer, in de portemonnee zit bij veel mensen een stuk minder.
Zij kunnen het niet meer kopen dus deze winkeltjes verdwijnen en er zullen er steeds meer gaan verdwijnen.
Geld is belangrijk, maar tot op zekere hoogte.
Er hoeft op deze wereld geen armoede te zijn. Als alles eerlijk verdeeld zou worden had ieder mens het goed. Gelukkig zijn er mensen die ontzettend rijk zijn en die dit gaan inzien en schenkingen gaan doen of zij geven geld aan de wetenschap om nieuwe ontdekkingen te kunnen doen tegen ziektes.
Ziektes die vaak in stand worden gehouden door de fabrikanten die de medicijnen maken.
Elk mens is anders, elk mens reageert anders op een medicijn, Bij elk mens hoort een andere suiker- of cholesterolwaarde. Vroeger mocht de waarde van die cholesterol hoger zijn dan nu. Het moet nu zo laag mogelijk zijn. Dit wordt gestimuleerd door de fabrikanten. Wie zegt dat zo’n lage waarde bij u past, wie zegt dat het bij u niet iets hoger mag zijn.
Maar ook hierin komen veranderingen. Er wordt steeds meer bekend over producten vanuit de natuur. Maar ook door het veranderen van uw etenswijze kunt u zelf veel doen en hoeven die pillen minder gebruikt te worden. De manier waarop mensen eten is heel belangrijk. Er worden veel te veel verborgen vetten gegeten, onder andere in koek en kant en klare producten. Veel mensen gaan al op zoek naar alternatieven. Kijk maar om u heen hoeveel mensen er niet meer tegen de medicijnen kunnen
Velen hebben last van de cholesterolmedicatie. Als u goed in uw omgeving kijkt kan iedereen wel vijf mensen vinden die daar mee worstelt.
Ga leren naar uw lijf te luisteren. Als uw controles goed zijn, is het goed. Luister naar uw lichaam.
 Als u gezond bent en er komen geen vaak terugkerende ziektes in uw familie voor en u voelt zich goed verspil dan geen geld aan een body check.Wordt geen hypochonder.Kweek geen angst door verhalen die u hoort. Haal geen dingen in uw hoofd die er niet zijn.
Hou alleen de vinger aan de pols als er in bepaalde families bepaalde ziektes voorkomen. Er kunnen in families ook ziektes verdwijnen, er wordt getrouwd met iemand uit een andere familie waar de ziektes niet voorkomen, daardoor kan het gevaar minder worden.
Luistert u allen naar uw lijf. Voel wat uw lichaam doet als u medicijnen inneemt, waar ze ook voor zijn. Als u niet goed reageert trek dan direct aan de bel bij de arts.
Blijf niet lopen met een lichaam dat tegenstand biedt tegen de medicijnen.
De medicijnen die verkocht worden door die grote concerns.
Dertig jaar geleden hoorde je nog weinig over cholesterol, het is voor sommige mensen goed dat die medicijnen er zijn.
 Tegenwoordig hebben de meeste mensen wel ergens een pilletje voor nodig omdat dit of dat niet goed is volgens de wetenschap. Maar elk mens is anders en elk mens mag andere waarden hebben.
Hou uw vinger aan de pols, ga naar de arts als het nodig is. En luister naar uw gevoel. Het gevoel, uw intuïtie wordt steeds sterker, u wordt steeds gevoeliger, u weet steeds meer. Dit komt omdat uw trilling hoger wordt.
Ga weer terug naar uw gevoel en luister niet naar wat er in de boeken staat en geloof niet direct wat de artsen vertellen. Vooral de huisartsen. Velen van hen weten niet beter en dat is jammer, zij krijgen voorlichting van artsenbezoekers en die worden weer gestuurd door de fabrikanten. Zij weten van alles iets, zij kunnen niet alles weten. Zij hebben niet tijd genoeg om te lezen over alternatieven. Er zijn verschillende sites waar heel veel alternatieve suggesties op staan die vroeger hielpen, maar nu is dat pilletje erg makkelijk.
Ga zelf zoeken, luister naar uw lichaam, luister naar de arts. Ga vooral luisteren naar uw intuïtie zonder te denken, die eerste één tiende seconde.
Die eerste één tiende seconde, die gebruiken de kinderen ook. Kijk maar naar ze, ze doen alles vanuit hun gevoel. Zij zijn nog zo puur.
Alles vanuit hun intuïtie, als ze boos zijn, zijn ze boos, als ze blij zijn, zijn ze blij en als ze verdrietig zijn, zijn ze verdrietig. Zij gebruiken hun intuïtie, zij leven van uit hun gevoel.
Soms, en dat doen ze al als ze heel jong zijn, misbruiken zij onbewust hun intuïtie. Als zij iets graag willen dan weten ze feilloos via hun intuïtie dat pappa of mamma op dat moment moe is en dan proberen ze hun zin door te drijven en dingen voor elkaar te krijgen waarvan ze zelf weten dat het niet klopt.
Maar het is een kind en dat is kinderlogica. Dit zijn momenten waarop u eigenlijk sterk zou moeten zijn. Dat zijn de momenten waarbij het moeilijk is om uw grenzen aan te geven, waarbij het moeilijk is om ze niet over uw grenzen te laten gaan. Die grenzen die zo belangrijk zijn voor die kinderen.
 Ook dit is iets wat wij weer herhalen. Ze hebben die grenzen nodig, het is hun veiligheid.
Discipline is in veel gezinnen ver te zoeken. Veel kleine kinderen slapen bij hun ouders in bed, dit hoort niet, zij horen in hun eigen bedje te slapen. Ja, maar dan huilen ze zo. Als u het veertien dagen volhoudt slapen zij in hun eigen bed. Consequent zijn, dan slaapt u en het kind rustiger. Een kind heeft rust nodig, maar u hebt ook rust nodig. Veel ouders hebben drukke banen en u allen heeft die rust hard nodig.
Het wordt een gewoonte om ze bij u in bed toe te laten en als ze klein zijn is het zo schattig.
Ieder heeft zijn eigen bed nodig. Margreet heeft gezinnen begeleid waar de kinderen geen een eigen bed hadden en vader en moeder uitgeput op hun tenen liepen omdat zij geen rust kregen met de kinderen in hun bed. Er kwam meer rust als ze zelf hun eigen slaapkamer kregen waarbij ze zelf inspraak kregen in de kleur en die inrichtten met spulletjes die ze leuk vonden, hun eigen spulletjes en gewend raakten aan een eigen bedje. De kinderen kregen meer rust en de ouders ook en ze konden daardoor beter hun grenzen stellen omdat ze minder moe waren.
Er zijn te veel gezinnen waar dit gebeurt.
Rust en regelmaat is heel belangrijk. Reinheid laten wij er even buiten, dat hoorde er vroeger ook bij. De reinheid, het schoonmaken, daar slaan op dit moment ook veel mensen in door. Als kinderen een snoepje laten vallen is het niet erg als ze blazen en het weer in hun mond stoppen. Kinderen moeten afweerstoffen opbouwen anders gaan ze sneller allergieën ontwikkelen. Te schoon is niet goed, dan bouwt uw kind geen afweerstoffen op.
Afweerstoffen zijn voor kinderen heel belangrijk voor hun verdere leven.
Veel kinderen hebben allergieën,soms omdat het allemaal te schoon is. Natuurlijk moet het schoon zijn, natuurlijk moet u opletten bij rauwe vis, vlees of kip. Maar te schoon in een te schoon huis is niet goed, kan dan men nergens meer tegen.
Er zijn ook kinderen die allergieën hebben om de artsen de ogen te openen. Die staan soms met hun handen in hun haar omdat zij die kinderen niets kunnen geven omdat zij nergens tegen kunnen. Daardoor worden zij gedwongen om na te gaan denken. Kinderen die niet tegen de medicijnen kunnen die zij eigenlijk nodig hebben.
Er zijn kinderen en volwassenen die niet reageren op pijnstilling. Artsen worden daardoor gedwongen om andere wegen te zoeken. Daar hebben de artsen het heel moeilijk mee, het ging altijd goed en er werd daarom geen onderzoek meer gedaan naar minder belastende pijnstilling.
Alle chemische medicijnen zijn afgeleid van middelen vanuit de natuur.
Langzaam maar zeker zullen ze gedeeltelijk terug moeten gaan naar meer natuurlijke producten omdat veel kinderen en volwassenen niet tegen de chemische medicijnen kunnen.
Op deze manier wordt de medische wetenschap gedwongen om anders naar mensen te gaan kijken en om weer te gaan onderzoeken.
Er zijn maar een paar soorten penicilline. Wat er was dat hielp maar op dit moment bij velen niet meer. Er is al jaren geen onderzoek gedaan naar nieuwe middelen, het ging immers tot voor kort goed en onderzoek kost geld.
 De fabrikanten verdienen veel geld aan penicilline.Dit geld gaat voor een groot deel op aan bonussen.
Het is nu hoog tijd dat het geld voor onderzoek wordt gebruikt, daar is veel te lang mee gewacht. Het duurt jaren van onderzoek voordat er weer iets nieuws op de markt is.
Het is hoogtijd dat zij weer kijken naar de natuurlijke middelen. Het gebeurt wel, er worden artsen uitgezonden naar de oerwouden, naar de sjamanen. Bepaalde ziektes als bijvoorbeeld candida worden inmiddels gezien als een grote volksziekte.
Dit is een schimmel die eigenlijk ieder mens in zijn lichaam mee draagt maar bij veel mensen gaat woekeren. Candida komt niet voor in het vochtige oerwoud.
Daar hebben ze kruiden voor, planten.
Deze kennis gaat langzaam maar zeker verloren want deze kennis wordt overgedragen van vader op zoon. De jeugd die daar geboren woord heeft daar geen zin meer in. Er zijn weinig artsen die uitgezonden worden om deze kennis te noteren, dit kost geld.
Het wordt hoog tijd dat ze wat gaan doen met de kennis die verzameld is zodat het gemakkelijker wordt om de vele mensen te helpen die niet tegen de reguliere medicijnen bestand zijn.Dat kost geld.
Medicijnen worden zo ontwikkeld dat de mensen zich beter voelen maar er niet beter van worden anders levert het te weinig geld op.
Dit zijn woorden die Margreet al jaren geleden gehoord heeft van iemand die medicijnen moest ontwikkelen. Deze man is al met pensioen dus hij mag nu mondjesmaat deze informatie naar buiten brengen. De onderzoekers die werken voor de fabrieken hebben zwijgplicht.
Het wordt tijd dat we weer meer terug gaan naar de natuurlijke middelen, daar kunnen de veel mensen beter tegen dan de chemische middelen. Maar alles draait om geld.
Steeds meer mensen verspreiden artikelen over hoe het ook anders kan. De mensen komen steeds meer in opstand.
Men komt in opstand over veel meer dingen die niet kloppen.Men komt in opstand over het leeghalen van de bodem, men komt in opstand tegen het vele medicijn gebruik en de vaccinaties, men komt in opstand tegen de land/wereld leiders.
Het is nodig dat dit gaat gebeuren. Het is nodig dat er meer ogen open gaan over wat er op de wereld gebeurt.
Het is hoogtijd dat de werkelijkheid onder ogen wordt gezien zodat de wereld zich kan verbeteren en de samenleving rustiger wordt. Het is hoog tijd dat de collectieve angst vermindert. Probeer niet mee te gaan in de angst die gecreëerd wordt op de televisie.
Stuur liefde en licht naar de brandhaarden op de wereld.
Vraag aan uw gidsen, uw helpers, of zij er heen willen gaan of steek een kaarsje op en stuur er liefde en licht naar toe. Het helpt, gedachtekracht is sterk, sterker dan u vermoedt.
We hopen dat wij u weer iets wijzer hebben kunnen maken met onze woorden.
We willen geen angst zaaien maar het is nodig dat er vele ogen open gaan.
RAPHAEL en de GROEP