Channeling nr. 81 door: Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse

Channeling nr. 81 door: Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse

8 januari 2022 / via Margreet de Carpentier.

Wees welkom,

Wij zijn blij, om dit kleine groepje bij elkaar te zien. Dat is goed. U weet allen dat het goed komt. U heeft vertrouwen en u heeft géén vertrouwen. Dat gaat op en neer, heen en weer met alle emoties die u als mens heeft.

De emoties van de mensen zijn op een hoogtepunt. De emoties over, hoe, wat, waar en wanneer. 

Wanneer, u weet, u heeft dat al gehoord er is al veel voor elkaar gebracht. Alles moet voor 100%. Alles, u zal bijna zeggen moet voor 200% goed zijn.

Niets mag achterblijven, helemaal niets van de negativiteit die al duizenden jaren op uw wereld aanwezig was. Wij zeggen was. Het is bijna weg. Het meeste is al verdwenen. Maar nog niet 100%. Er lopen nog levende mensen rond die volledig niet kloppen. Voor 99.9% is alles weg maar die 1 tiende procent moet ook verdwijnen. Die mag niet ontsnappen. Dan begint over 50 jaar het feest van de negativiteit opnieuw. Die 1 tiende procent moet ook zwaar onder curatele komen.

Er worden heel veel spelletjes gespeeld door uw regering. Het is net een klucht. Uiterlijk vertoon, het is een toneelspel. Zij weten dat zij verloren hebben. Zij staan onder curatelen. Zwaar onder curatelen.
Geloof dat, vertrouw daar op. Het is één groot toneelstuk, een grote poppenkast.

Velen mensen worden wakker door de idioterie die ze uithalen die ze verkondigen ongewild vanuit hun emotie. Ergens hebben ze een greintje emotie. Wel naar zichzelf toe omdat ze in het nauw zitten. Dus worden ze emotioneel.
Ook worden zij gedwongen om uitspraken te doen die ze niet willen. Om de mensen die zo blij zijn met hun vaccinaties toch te laten twijfelen of zij het wel goed gedaan hebben. Niet iedereen wordt daar wakker van.
Zij worden nog steeds gemanupuleerd via de woorden die gezegt worden via de media. Zolang ze cijfers blijven noemen over de hoeveelheid besmettingen die geteld worden via de testen.
Testen die niets voorstellen, blijven zij er ingeloven. 

Meer en meer mensen hebben geen vertrouwen meer in de regering zoals die er is. De regeringen die doen en laaten ogenschijnlijk wat zij zelf willen. Officieel willen zij ook wat zij nu doen maar dat lukt niet meer. Het is toneelspel. Het toneelspel dat door vele, vele mensen doorzien wordt.

Op twee landen na, staan alle landen in de wereld onder curatelen. In die twee landen zijn wij bijna zover dat ook dat voor elkaar is.

Er wordt hard samengewerkt tussen de buitenaardse, de militaire en de mensen. Want ook ú werkt hard. Vanuit de lucht de buitenaardse. Op en onder de grond de militaire en ook wij soms maar daar mogen wij niet te veel over zeggen. En u de mensheid met de liefde en het licht dat u verspreid.

Blijf alsublieft in uw liefde, in uw licht, in uw blijdschap. Nooit is het zo waar gebleken, wat er altijd gezegt is, en waar velen toch aan twijfelden.

LIEFDE EN LICHT OVERWINT ALLES.

Met de liefde en het licht dat u verspreid overwint u. Wij konden en kunnen niet zonder u. Het is een samenspel tussen de mensen die op uw aarde leven, de lichtwezens en de buitenaardse. Een volledig samenspel. Een volledig samen gaan. Het één kan niet buiten het anderen. Hou dat goed voor ogen.

Wij mogen van Margreet niet meer zeggen dat het nabij is. Oeps nu hebben wij het toch gezegt. Zij is daar boos over. Maar ga daar wel weer ingeloven. Hou nog even moed. Moed in deze spirituele gemene oorlog die er gevoerd wordt. Deze oorlog heeft meer doden als al die andere oorlogen. Het is gemener. Het is alleen minder zichtbaar, omdat het niet met bommen gebeurd. Of met schoten uit geweren. Er wordt minder bloed vergoten, maar er sterven velen, velen mensen. 

Heb geen angst om de mensen in uw omgeving. Om uw kinderen, om uw familie. Het loopt zoals de blauwdrukken van de mensen er liggen. U kan er niets aan veranderen. Ook niet als u angst heeft. Heb vertrouwen er is één kleine troost en dat hebben wij al eerder gezegt. U zal, als dit alles achter de rug is, en er zijn in uw omgeving mensen die overleden zijn, makkelijker en sneller  contact met ze kunnen maken. Een kleine maar bittere troost.

Vang de mensen op die het nodig hebben. De mensen die zich ontheemd voelen. Die boos zijn en nu pas gaan snappen hoe ze beduveld zijn door de hoge heren die regeerde. Vang de mensen op die hun dierbare moesten weg brengen naar een graf. 

Troost ze. Wees er voor elkaar. Alsublieft. Schenk uw liefde en uw aandacht kwistig rond. Het zal hard, heel hard nodig zijn. Het is een prachtige tijd die u tegemoed gaat. Maar tevens ook een moeilijke tijd. Wij willen het hier bij laten.

Raphael, Michael, Jezus, Maria en Isoritas en de velen lichtwezens en buitenaardse die bij deze channeling aanwezig Zijn.

Margreetdecarpentier.com

Ik publiceer deze channeling omdat mijn jongens mij hebben weten te overtuigen dat deze herhaling nodig is voor veel mensen. Ik mag u vertellen dat de wereld al vergevorderd is in zoals het hoort te zijn. De omslag zal minder groot zijn dan dat er verwacht wordt. Omdat er al veel gerealiceerd is.

Ook ik ben af en toe wanhopig net als u omdat het zolang duurd en steeds maar uitgesteld wordt.

Liefs Margreet