Channeling nr. 77 door: Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse

Channeling nr. 77 door:
Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse

11 september 2021 / via Margreet de Carpentier.

Wees welkom in toch een onzekere tijd. Voor veel mensen onzeker.
Wanneer komt het wanneer is het, hoe komt het, wat is het. Vele, vele vragen waar menig mens mee zit.
Het komt maar dat roepen wij al maanden. Het komt dichterbij dat is logish. Het is om u heen dat weet u ook. Er is weinig nieuws onder de zon.

Wij weten wel dat ieder van u de energie hoog mag houden, dat u goed voor uw zelf mag zorgen. Juist voor u zelf, u mag positief egoistisch zijn.
Goed voor u zelf zorgen zodat u lekker in uw vel zit. Dat u geniet, dat u blij bent. Maar ook dit zijn woorden die wij al vele malen hebben gezegd.
Veel meer kunnen wij u daar niet over vertellen.

Het was de bedoeling dat deze situatie al eerder over zou zijn.
Het is zo groot, zo immens. Het is wereld wijd. Er moet zoveel geregeld worden, goed geregeld worden zodat het goed afloopt. Het heeft meer tijd nodig als dat u denkt.
Alles is klaar. In principe hoeft u weinig meer te doen.

Velen gaan de straat op en daar worden wij blij van. De mensen die de straat op gaan zijn liefdevol naar elkaar toe. Zij verlangen allen naar die nieuwe wereld. Zij gaan de straat op voor hun vrijheid. Voor hun toch ook de nieuwe wereld.

Deze periode is goed geweest voor velen. Dat zal u ook in uw omgeving horen zeggen. De mensen zijn meer bewust geworden dat ze zuinig moeten zijn op de aarde. Zuinig op de planeet, de natuur, op het water.
Op alles wat groeit en bloeid, op de dieren en ook op u zelf de mensheid.
Er is u, in de laatste honderden jaren veel vertelt waar u in bent gaan geloven. Dat gebeurde heel subtiel. Het gaat veranderen, het wordt mooi. Het wordt licht. Ook al voelt het nu nog zwaar.

Ga in uw kracht staan in de natuur met uw voeten op de aarde. Op uw aarde, de aarde is van u. Van u allen. Kijk om u heen en geniet van wat u ziet. Put daar energie uit, vraag om energie om deze tijd door te komen. Deze tijd waarin u nu leeft. Wat ook tevens zo een prachtige tijd is. Wees dankbaar en wij weten zeker dat u dat zal zijn, misschien nu nog niet allemaal maar na deze periode zal u blij zijn dat u deze omslag op uw wereld heeft mogen meemaken. Het is een speciale tijd. Zeer speciaal.

Veroordeel niet als iemand een andere mening heeft. Iedereen niemand uitgezonderd mag een andere mening hebben. Wij zien dat mensen elkaar  gaan veroordelen. Ieder mag hetgene doen waar zij in geloven. U hoeft een andere zienswijze niet te veroordelen. Dit zeiden wij ook al eerder. Heb respect voor elkaar. Heb respect voor wat iemand zegt. Respecteer dat, ook al bent u het er niet altijd mee eens. Respect hoort hoog in het vaandel te staan.

Heb mededogen voor elkaar. Nee geen medelijkde. U mag mededogen hebben met uw naasten die het in uw ogen misschien verkeerd doen. U hoeft geen medelijden te hebben want zonder dat u het doorheeft wijst u toch met uw vinger naar hen.

U zal het met z’n allen moet gaan doen, op de nieuwe wereld. De wereld die zoals wij al zeiden zo prachtig wordt. Zo schoon, zo mooi, zo schitterend. Heldere kleuren. Focus u daar op dat kan u het al zien. Het is er al. Geniet daar van, put daar energie uit want dat is de bedoeling.

Ieder mens heeft de neiging om van 5 of 4 D terug te vallen naar 3 D.
Dat gaat verdwijnen. Wees daarom blij, blijf in uw kracht en geniet dan kan u het beter verdragen en straalt u veel meer.
Als u in uw kracht staat dan straalt u dat uit over de wereld. De vele mensen die op dat moment in hun kracht staan vormen één groot lichtconcert. Mocht u even terugvallen, dan staan er op dat moment weer velen anderen in hun kracht zodat het concert blijft klinken en stralen over de wereld. Er sluiten zich steeds meer mensen aan zodat iedereen het cocert van allen kan horen, het klinkt tot in de andere werelden.

U wereld straald en het licht wordt veller en veller.
Uw licht, straald ook steeds sterker en helderder. Af en toe mag het even minder stralen omdat u het even niet ziet zitten. Raap u zelf dan weer bij elkaar en hou weer moed om deze tijd die voor velen te lang duurt vol te kunnen houden.

Raphael, Michael, Ismael, Jezus, Isoritas en de vele lichtwezens die nu via Margreet gesproken hebben.

Weet, u bent door ons omringd zoals de hele aarde omringd is door ons allen.

margreetdecarpentier.com

Ik hoop dat u deze channeling weer rijkelijk wil delen inclusief mijn taal fouten.