Channeling nr. 76 door: Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse

Channeling nr. 76 door:
Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse

via Margreet de Carpentier.

Wees welkom in deze zomer waar in u een lange adem moet hebben. Maar de langste tijd is geweest. U kunt stevig gaan aftellen en dan deze periode achter u laten. Hou nog heel even moed en blijf in uw kracht. Houdt u niet te veel bezig met negatieve dingen. Volg niet alles wat over de pandemie gaat. Dat trekt uw enegie naar beneden. Laat dat, probeer zo blij mogenlijk te zijn.

Probeer elkaar, en wij vragen u om het meer dan te proberen, elkaar in uw waarde te laten. In hun waarde en zij in uw waarde. Men durft zonder schromen te vragen of u de vaccinatie heeft gehad. U wordt daar op veroordeeld. U bent een gevaar! Wie het gevaar is dat houden wij in het midden, dat komt vanzelf naar boven.

Vaccinaties die helpen nergens voor, ze zijn gemaakt voor een griep die allang gemuteerd is. Nog willen de mensen hun vrijheid terug via die vaccinaties. Het wordt gepromoot op het nieuws en door uw regering. De jeugd wil weer uit gaan. De jeugd en de ouderen willen weer op vakantie. Zij willen minder getest worden, zij willen minder getest worden, zij willen niet meer getest worden en via hun telefoon laten zien dat zij niets meer kunnen mankeren. Men vergeet dat vanuit de regering en het RIVM gezegt wordt dat u even goed ziek kan worden door een andere mutatie. Tevens zeggen ze dat u beschermd bent om dat de mutatie al in de vaccinatie zit. HOE kan men iets ontwikkelen voor iets wat nog niet bestaat.

Hou moed. Het wordt prachtig. Velen voelen al dat de energie meer en sterker stroomt. Dat de luchten blauwer worden. Dat is de energie van de 5e demensie. De energie van de nieuwe wereld. UW nieuwe wereld, die u samen aan het veroveren bent met liefde, licht en zorgzaamheid voor elkaar.

De negative kant, de zwarte kant hoe u het ook noemt, wordt steeds meer ingesloten door feller en helder licht. Het licht van de liefde. Pure energie waar ze niet tegen kunnen. Dat is uw wapen, dat is het grootste oorlogs wapen op dit moment.

HET WAPEN VAN DE LIEFDE. Van de liefde en het licht. Wij zeggen niet voor niets “liefde en licht overwint alles”. Ja ook deze wereld oorlog. Het zal ongekend worden, de tijd waar u nu naar toe gaat. Wat u achter u laat zal nooit meer terug komen.

Er zal veel veranderen in de zorg, er komen meer handen aan het bed. Niemand heeft meer armoede, wereldwijd, niemand meer honger wereldwijd. Steeds minder veroordelingen naar elkaar toe.

De zwarte kant gaat langzaam maar zeker en sneller dan u vermoed, verdwijnen van uw wereld. Het wordt uw wereld en niet meer de wereld van een paar families. De wereld van uw allen. Hand in hand, zonder verschil van ras en kleur. Hand in hand. U kunt elkaar weer gaan vertrouwen. Het wordt niet meer gevoed dat donkere mensen en met een andere huidskleur gevaarlijk zijn voor u. Ook onder de blanke mensen zijn er mensen die een gevaar vormen. Die vloeien af. U krijgt een hemel op aarde. De natuur zal mooier worden explosiever. De gifstoffen in uw aarde zullen langzaam maar zeker gaan verdwijnen, oplossen.
De plasic industrie zal gaan veranderen. Er worden ander gebruiksmiddelen uitgevonden die minder belastend zijn voor uw milieu. Minder belastend voor uw oceanen. Die zullen ook schoner worden.

De flora en fauna onder water zal zich in de komende tientallen jaren helemaal gaan herstellen. Er komt evenwicht, evenwicht tussen de dieren, in de natuur en onder de mensen. Een hemel op aarde zal het voor u worden.

In de toekomst zal u een arts weer kunnen gaan vertrouwen. Zij zullen u niet meer de medicijnen voorschrijven die uw lichaam vernielen. Nu weten zij niet beter, zij hebben te weinig tijd, te weinig tijd om te onderzoeken. Veel artsen zijn ook als nieuwste tijd kinderen geboren en zullen blij zijn dat ze ander zullen gaan dokteren. Zij krijgen meer tijd voor de mens. Voor hun geestelijke en lichamelijke welzijn. Dat gaat samen. Geestelijk en lichamelijk.

Wij kunnen het niet voldoende vertellen. Wij willen de woorden naar u toe jubelen. DE HEMEL OP AARDE. Uw aarde. Waar op naar u geluisterd wordt. Waar u samen één bent en waar steeds minder mensen eenzaam zullen zijn. Met uw prachtige kinderen, de kleintjes die blijven weten, wat ze weten vanaf het moment dat ze vanuit die andere wereld in uw baarmoeder zijn gekomen.

Bij uw geboorte wisten de volwassenen waar zij vandaan kwamen, waren ze open. Zagen zij, voelden en wisten. Dat werd afgesloten tussen de vier en de zeven jaar. Deze kinderen met hun wijheid mogen blijven weten zij hoeven het niet meer te gaan ontdekken, zij hoeven niet meer hun best te doen om te weten en te zien. Iedereen wordt spiritueel en mag dat blijven. Men gaat er over praten. Men gaat elkaar ontdekken.

Ook nu zijn er steeds meer mensen in uw omgeving die een praatje maken met vreemde en merken dat zij ook verder kijken en voelen net als u. Het wordt samen één op de planeet van u die zo prachtig wordt en eigenlijk al is. Nog te veel vervuilt maar dat komt goed.

Hou nog heel even moed. U zult wel denken dat zeggen ze steeds. Onthou dat wij een paar maanden geleden gezegt hebben “met de kerst dit jaar is er vrede op uw hele aarde”. Dan viert u vrede op aarde. Voor de kerst is dat al voor elkaar. Zo lang duurt dat niet meer

Wacht af en heb geduld met elkaar.
Geduld met u zelf.
Geduld met anderen.
Hou van elkaar.
Knuffel vooral veel met elkaar.
Heb elkaar lief.

Michael, Jezus, Raphael, Isoritas en de vele lichtwezens en buitenaardse. Die via Margreet werken.

Margreetdecarpentier.com

Ik hoop dat u deze channeling weer met gulle handen wil rond laten gaan over de werel inclusief mijn taalfouten.

Hou er rekening mee dat de regeringen nog rare besluiten kunnen gaan nemen. Een kat in het nauw maakt rare sprongen. Maar ze springen niet lang meer.

Liefs Margreet