Channeling nr. 75 door: Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse

Channeling nr. 75 door: Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse

12 juni 2021 / via Margreet de Carpentier.

Wees welkom op een ochtend in een periode die u snel zal willen vergeten. Een periode waarin de emoties van zeer hoog tot exreem laag gaan. Ga door uw emoties heen. Dat is soms moeilijk.

De mensen worden steeds, hoe zullen wij het noemen, agressiever naar elkaar toe. De strijd die er gevoerd wordt om u te dwingen dat u de vaccinaties neemt, laait hoger en hoger op. Men wordt banger en banger gemaakt. Daar door gaan meer mensen besluiten om zich toch maar te laten vaccineren. Mensen waar u het niet van verwacht had.

Bent u degene die het niet laat doen, dan wordt u snel veroordeeld als ze er naar vragen. Volgens de mensen die achter de vaccinaties staan bent u een gevaar voor de samenleving.

Wij hopen dat mensen nuchter na gaan denken. Dat kan men moeilijk op dit moment in deze ook psygologische oorlog. Men wordt gehersenspoeld. Door de nieuws berichten en de kranten. Om het toch maar te doen. Men zegt dat u zich dan niet meer hoeft te laten testen.

Heb respect voor elkaar. Ja ook voor de mensen die zich laten vaccineren. Heb respect voor de mensen die dat niet willen doen. Ga elkaar respecteren. Ook dit is een les die u leert in deze periode.

Respect hebben voor elkaar. Voor dat deze pandemie er was, was er te weinig respect naar elkaar toe en men veroordeelde te veel, te vaak en te snel. Weet dat als u met één vinger wijst naar iemand er drie vingers naar u zelf wijzen. Respect hoort hoog in het vaandel te staan. Respect naar elkaar staat ook in de toekomst. Respect voor elkaar in de nieuwe wereld.

Er gaat gelijkheid komen. Meer gelijkheid tussen rijk en arm. Geen mens zal meer armoede te hoeven lijden in de nieuwe wereld. Alle senario’s voor de verdeling van het geld liggen al klaar. Wij vertelde u al dat veel subsidies zullen verdwijnen omdat zij niet meer nodig zijn. Iedereen heeft dan genoeg geld om rond te komen. Er is genoeg geld op de wereld voor iedereen. Er is genoeg eten en drinken op de wereld voor iedereen.

U hoefd daar niet bang voor te zijn. Er zijn mensen die denken dat door deze pandemie voedsel tekorten zullen komen. Nee dat gebeurt niet.

De overgang naar totaal normaal zal geruislozer gaan dan dat u vermoed. U hoeft geen grote voorraden voesel in te slaan.

Iedereen heeft meestal al wat extra’s in huis dat is normaal.

Als u zich niet lekker voelt en u wil niet naar de winkel kan u meestal wel een maaltijd uit de kast toveren.

Hou van elkaar zoals u bent, zoals iedereen is. Dat heeft niets met huidskleur te maken. Ook de rassen dicriminatie is gecreerd door de Cabal. Heb geen angst voor mensen die een andere kleur huid hebben als die u heeft. Wij hebben het ook over de arrogantie van veel blanke mensen. Er zijn meer mensen op de wereld met een ander huidskleur dan blanke mensen. De arrogantie van de blanken mag verdwijnen. Iedereen is gelijk. Van binnen ziet iedereen er het zelfde uit. Met dezelfde emoties, En met het temperament van hun land.

Ieder mens is gelijk. Geen mens is hoger of lager, onthou dat goed. Kijk niet tegen andere op, wat ze ook voor baan hebben. Ieder mens op uw wereld is nodig. Welk beroep ze ook hebben. Niemand kan buiten een vuilnisman of schoonmaker. Ga deze mensen op een hoger voetstuk plaatsen. Wees blij met ze en laat dat blijken. Niemand is hoger of lager. Iedereen is gelijk. Ook wij zijn gelijk aan u. Wij de lichtwezens, maar ook de meesters die u uitgekozen heeft om naar op te kijken. Zoals Jesus en Boedda. Niemand is meer of minder. U heeft elkaar hard nodig om vreedzaam met elkaar te leven In de vrede die in aantocht is.

In de nieuwe wereld waar u al in leeft, die velen van u al kunnen voelen, die ongelovelijke zuivere energie.

Het duurt lang, voor Margreet ook. Te lang vind ze. Liever gisteren dan vandaag wil ze alles opgelost zien. Maar weer zeggen wij: er zijn nog een paar dingen die ondergronds opgelost moeten worden. Er zullen nog wat grote besluiten genomen moeten worden. Het komt goed. Vertrouw er op, dit jaar komt het nog goed. Beslist!!! U staat al in die nieuwe wereld.

Let er op dat u in uw kracht blijft en niet in uw angst. Angst verzwakt. De griep is nu grotendeels weg uit het land. Omdat dit geen griepperiode is. Daarom mag u  weer meer vrijheid krijgen van uw regering om dat zij er niet meer onderuit kunnen. Maar liever onderdrukken zij u.

Voor iedereen die ouder is is het bekent dat als de R in de maand is de griep weer zijn kop opsteekt. Dan worden er weer mensen ziek of verkouden. Mensen die erg verkouden zijn zeggen vaak dat zij de griep hebben. Nee, Al die jaren is de griep een killer geweest. Dan komen mensen met een zware griep die vaak eindigt met een longontsteking in het ziekenhuis terecht. In september gaat dat weer beginnen en zullen ze u weer willen inperken. Daar zijn ze nu al op aan het zinsspelen. Als u in uw kracht blijft, als u in uw blijdschap blijft, als u niet in uw angst gaat zitten hoeft u minder bang te zijn want u bent dan duidelijk minder vatbaar. Let goed op uw eten, dat u gezond eet en niet alleen maar lif- lafjes. En eet zo weinig mogenlijk het bewerkte eten wat kant en klaar in de supemarkt ligt. Ga puurder koken. Wees niet bang u bent gewend aan al die ongerechtigheden die toegevoegd worden aan uw water en aan u voedingsmiddelen, maar zoek het niet op. Zorg goed voor uw lichaam zodat u geen last van de griep krijgt en blijf in uw kracht dat is heel belangrijk. Ga daar op letten. U mag best een misstap maken dat is leuk en gezellig en best wat verkeerds eten maar niet dagenlijks. Zorg goed voor uw geest en uw lichaam.

Wij willen het nog even hebben over hulp vragen aan ons.

U mag positief egoistisch worden. Vraag ons om hulp. Als u om hulp vraagt krijgt u die beslist. Soms niet in de vorm die u denkt die goed voor u is. U krijgt 100 % zeker hulp. Weet wij mogen u niet helpen als u dat niet wil. Wees niet bang dat u teveel vraagt want wij hoeven niet te slapen. Zorg goed voor uw eigen welzijn door hulp te vragen. Wij staan te trappelen. Wij staan met miljoenen te trappelen om u te helpen. Met miljoenen lichtwezens en buitenaardse.

Hou van elkaar.
Heb elkaar lief.
Blijf in uw kracht.
Blijf in uw eigen licht.
Als u angstig wordt ga dan zelf uw gedachten afleiden zodat de angst verdwijnt.
Geniet van de kinderen om u heen.
Van de natuur en de vogels.
Probeer zo veel mogenlijk te genieten.
Dan heeft u 99% minder kans om ziek te worden.

Wij gaan het hier bij laten, Jesus, Michael, Raphael en Isoritas.

Margreetdecarpentier.com

Ik hoop dat u deze channeling weer met gulle hand wil verspreiden over de wereld inclusief mijn taal fouten.

Liefs Margreet