Channeling nr. 74 door: Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse

Channeling nr. 74 door:
Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse

8 mei 2021 / via Margreet de Carpentier.

Wees welkom. Voelt u welkom op deze dag. Een dag waarop velen mensen het moeilijk hebben op uw wereld. De mensheid en de wereld in afwachting. Wachtend op wat komen gaat. Wachtend op de bevrijding.

De bevrijding van de derde wereld oorlog. Deze oorlog die zo veel mensen geestelijk pijn doet. De oorlog die u onderdrukt.

Veel mensen hebben het niet door dat zij onderdrukt worden. Ook de ouderen niet ondanks dat zij al een oorlog meegemaakt hebben. Zij doen klakkeloos wat zij voorgeschoteld krijgen op het nieuws.

Het nieuws begint steken te laten vallen. Men begint elkaar tegen te spreken. Dit is nodig om nog meer mensen wakker te laten worden. Om nog meer mensen te laten denken, Ja maar het klopt niet wat ze zeggen.

Het is nodig, dat steeds meer mensen gaan twijfelen.

Het is voor u echt nodig dat het niet te lang meer duurt want het wordt moeilijk. Mensen worden steeds agressiever naar elkaar toe. Dat is niet de bedoeling. Men weet het niet meer. Degenen die nog geloven in uw regering lijken ook een beetje wanhopig te worden. Men gaat schelden tegen elkaar en wordt boos. Boos om niets. Ja ook de mensen die volgzaam zijn. Zij weten niet dat zij boos worden, onbewust voelen zij dat het niet klopt. Ook al doen ze keurig met alles mee wat hun voorgeschoteld wordt.

U hebt meer vrijheid gekregen in uw land. In veel andere landen minder. De grote verschillen in u regering en onder de mensen wordt duidelijker. In de nieuws programma’s komen af en toe mensen die zeer kritisch zijn en een andere waarheid vertellen dan dat de presentator mag vertellen. De presentator die dat praat programma leidt raakt daardoor van slag. Uiteindelijk gaan ze snel over op een ander onderwerp want u mag niet te veel te weten komen. Gelukkig zijn er steeds meer mensen bewust hoe ze bedonderd worden. Gelukkig willen minder mensen zich laten testen. Maar nog te veel mensen laten zich testen.

Als ze logisch na gaan denken weten ze dat, als zij normaal verkouden zijn, als ze een beetje gaan snotteren. Maar toch gaan testen, want je weet maar nooit. Weet het Carona virus bestaat. Het Carona virus is een akelige soort griep of virus. Hoe u het ook noemt.

Al jaren lang liggen de I.C’s over vol met patienten. De tekorten van bedden en personeel zijn er al jaren door misbeleid van uw regering. Zij sluiten al jaren ziekenhuizen. Het beleid dat de regering voert is niet afgestemd op de hoeveelheid mensen die er in uw land wonen. De regering voert alleen het beleid dat ten goede komt aan zich zelf en afgestemd op het grote plan van de cabal.

De Cabal merkt dat zij terrein gaat verliezen en zullen daardoor nog agressiever het nieuws gaan beheren om er voor te zorgen dat iedereen wereldwijd die vaccinatie krijgt. Dat u de vaccinatie neemt omdat zij u laten denken dat u dan vrij bent. Vrij om te gaan en te staan waar u wil.

NEE de vaccinaties die helpen niet om uw vrijheid terug te krijgen. Als er een andere variant van Carona komt dan waar dacht voor ingeent te zijn werkt de vaccinatie die u heeft gehad niet meer. Mensen doe uw ogen open doen, ga ze nog meer open doen. Hoe kunnen mensen die de 2 vaccinaties gehad hebben uiteindelijk toch nog Carona krijgen. Toch nog ziek worden. Zoek het eens uit hoe dat kan. Vaccinaties dienen tot niets. In de bijsluiters bij de apotheken die in de doosjes van de ampullen zitten daar staat niets op over de bijwerkingen om dat er niets goed onderzocht is en men niet mag weten wat er werkelijk in zo een ampul zit. Het zijn vaak legen vellen.

De vaccinaties horen bij het grote plan van hun, de Cabal. Het grote plan dat mislukt is in de tweede wereldoorlog. Er wordt achter de schermen nog steeds ontzettend hard gewerkt gewerkt aan uw bevrijding. Door uw bevrijders, die duizenden mensen die hier al jaren mee bezig zijn. Uw geduld raakt op ook van Margreet.

Probeer deze tijd zo goed mogelijk te besteden, zolang u nog in deze situatie zit. In deze situatie mag u alles loslaten wat u emotioneel belast van uit de drie D wereld. U allen mogen de D 5 wereld gaan omarmen en de rest achter uw laten. Dit betekend ook dat u mag gaan verwerken. Dat u de trauma’s mag gaan verwerken die naarboven komen. Ren daar niet aan voorbij. Probeer daar doorheen te gaan. Het zal u lichter maken letterlijk en figuurlijk. Trauma’s verwerken is belangrijk.

Er zijn vele lichtwerkers die klaarstaan als u uw vrijheid weer terug hebt.

Als deze periode van donkerte voorbij is. Die klaarstaan om u te helpen. Om u te helpen genezen geestelijk maar ook lichamelijk. Margreet mag in de toekomst nog meer mensen gaan genezen. Genezen van kwalen die mensen gekregen hebben in de 3 D wereld. Velen van de ziektes die u nu heeft. Zijn opgelopen in de 3 D wereld. Onder andere door de vaccinaties, verkeerde medicijnen en verkeerde voorlichting.

Dat alles gaat verdwijnen, de verkeerde vaccinaties zullen er niet meer zijn. Waarom zal u een lichaam wat gezond is gaan injecteren met middelen die niet gezond zijn. Als er vaccinaties zijn en komen in de nieuwe wereld zullen ze zuiver zijn. Ontwikkeld door artsen die oprecht door ons gestuurd zijn in eerste instantie. Zij zullen oprecht ziektes tegen gaan of genezen.

Het is vooral in deze tijd belangrijk dat u de blijdschap opzoekt. Dat u goed voedsel tot u neemt, gezond voedsel. Niet het voedsel dat gemanipuleerd is. Zijdelings gemanipuleerd door uw regeringen en de Cabal. Probeer zo zuiver mogelijk te eten, zo gezond mogelijk.

Zorg dat u lichamelijk in een goede conditie blijft. Dan hoeft u nergens bang voor te zijn. U staat al over de drempel van de nieuwe wereld. De wereld waar in heel veel zal verdwijnen wat niet klopt. Er zullen heel veel mensen afvloeien die niet goed geleefd hebben. Voor sommige mensen zal dat moeilijk zijn want het zullen mensen zijn waar zij van hielden of houden ondanks alles.

Wees niet te kritisch op elkaar. Ga iedereen respecteren. Respecteer de mening van iedereen. Ook als uw naasten een vaccinatie willen nemen. Vecht er niet tegen dwing ze niets af. Heb respect voor elkaar. Heb respect voor iedereen wat zij ook denken. Hou van iedereen.

U leeft nu in een periode dat de natuur tot volle bloei komt. Probeer als het mogelijk is de natuur in te gaan en te genieten van het ontluiken van de bloemen en de bomen. Van de vogels die zingen omdat zij aan het nestelen zijn. Krijg daar energie van, probeer daar van te genieten als u het van andere dingen niet kan. Het is moeilijk. Het is misschien nog moeilijker voor de mensen die met hun mondkapjes op lopen, alles ontsmetten en de injecties nemen en daardoor vaak van velen familieleden tegen gas krijgen.

Van sommige mensen zal u niet begrijpen dat zij een vaccinatie nemen. Wij willen dat uitleggen. Er zullen mensen sterven van wegen de vaccinaties, eerder sterven. Die mensen offeren zichzelf op, dat ligt in het plan, hun plan. Om eerder te sterven om degenen op te vangen die hulp nodig hebben als ziel, na dat ze gestorven zijn door de vaccinaties. En aan de griep omdat zij niet meer tegen bacterieen konden. Om dat zij zich te schoon hadden gehouden, teveel hun handen hadden gereinigd. Te kritisch waren en niet bij ander mensen in de buurt durfde te komen. Deze zielen zullen in de war aankomen op de plekken waar ze opgevangen zullen worden. Die hulp zielen die geleefd hebben in deze periode van angst, van onmachtig zijn. Die weten wat zij moeten doen. Deze zielen zijn ervaringsdeskundigen op dit gebied. Omdat zij het NU meegemaakt hebben. Velen van hun zullen spoedig sterven om de ontheemde zielen die het niet begrijpen op te vangen, en ze gaan begeleiden en geruststellen zodat zij rust krijgen. Zodat uiteindelijk alle zielen rust krijgen. Dat is de bedoeling. Het is ook de bedoeling om de zielen die niet goed geleefd hebben ook in liefde op te vangen. Zodat zij toch lichter verder kunnen gaan.

Het is erg belangrijk dat u elkaar respecteert. Wat men ook besluit en hoe men ook leeft.

Respecteer elkaar.

Zorg voor elkaar.

Hou van elkaar.

Geniet zoveel mogelijk van elkaar.

Dat heeft u nodig. Als u durft knuffel als u blieft. Van knuffelen is nog geen mens ziek geworden.

Voor de mensen die angst hebben om ziek te worden: als u normaal gesproken ook al niet met mensen omging die verkouden waren of de griep hadden.

Als u daar op let doet u genoeg en kan u elkaar gewoon omhelzen, liefhebben en van elkaar genieten. Van elkaars gezelschap genieten.

U bent al over de drempel gestapt.

Het is om u heen.

Velen zullen het al voelen. Ook al gaan de emoties met toren hoge pieken en dalen heen en weer Dit hoort bij deze tijd. Aanvaard dat. Daar tussen door, wees een blij mens. Geniet zoveel mogelijk van de natuur en van elkaar.

Jezus, Michael, Rafael, Isoritas en de velen lichtwezens die deel namen aan deze channeling.

Margreetdecarpentier.com

Ik hoop dat u deze channeling weer massaal over de wereld wil uitstrooien. Inclusief met mijn taalfouten.

Hou moed. Dit jaar is deze oorlog voorbij.

Liefs Margreet.