Channeling nr. 73 door Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse

Channeling nr. 73
door Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse

10 april 2021 /via Margreet de Carpentier.

Wees welkom in de nieuwe wereld van vrede en groei. De wereld waar iedereen zo naar uitkijkt. Een wereld waarin iedereen explosief zal groeien in weten en zijn. Een wereld waar meer liefde zal zijn dan dat er ooit geweest is met minder angst. De wereld waar u allen zo naar uitkijkt, al zo lang naar uitkijkt.

U wordt ongeduldig, wanneer komt het, wanneer is het er. De vrijheid is dichtbij. Zolang nog niet alles naar buiten gebracht is kost het leven u moeite en enegie, maakt het u moe. U wilt rust en u wilt weer uitvliegen. Weg vliegen uit uw kooi, uit uw gevangenis waar de regeringen en de Cabal u ingezet hebben. U wilt weer vrij zijn om te gaan waarneer u maar wil. Vrij om te doen wat u fijn vind. De vrijheid die u zonder dat u het wist al duizenden jaren niet meer had.
Het laatste stukje van de derde wereloorlog, ja het laatste stukje. Die laatste loodjes wegen het zwaarst.

Het is zwaar. Velen voelen de eenzaamheid. Uw emoties gaan van hoog naar laag. Hogen pieken diepe dalen. Laat dat komen, laat dat gaan. Probeer zoveel mogenlijk door uw emoties heen te gaan, hou het niet tegen. Ga niet veilig in een ballon zitten en van daar uit veilig naar buiten kijken. Zodat de emoties die u horen te raken u niet kunnen raken. U denkt dat u daar veilig zit, maar dat is niet zo. U maakt u zelf onveilig. U houd uw eigen groei tegen, u maakt uw problemen groter ook al zal u dat niet voelen.

Hoe mooi is het als in de nieuwste wereld de wereld van vrede om u heen. Als u in die wereld explosief mag groeien. Zo spiritueel mag worden zo als u werkelijk bent. U mag dan weten wat u wilt weten. U zelf mag ontplooien zonder dat u door vaak onbewuste angst alles tegen houdt, door uw angst. Hoe mooi is het dat u onbevangen blij mag zijn met alle mooie kleine dingen. Dat u kunt zien hoe mooi de natuur is. Dat u kunt en durft te voelen hoe liefdevol de mensheid is geworden. Hoe veel de mensen om u heen van u houden. Dat u hun woorden weer goed kan verstaan en niet verkeerd uitlegt omdat ze u toch ergens triggeren en pijn doen. Zodat u zich sluit als een oester. Klap dicht, geen emoties. Er is mij te veel pijngedaan in het verleden. Ik wil niet meer, ik hoef niet meer. U hoefd niet meer maar u mag.

U mag de oester openen en u mag die prachtige parel zijn in het licht. In het zonlicht mag u zich verwarmen, verwarmen aan de liefde van de mensen om u heen zodat hun liefde bij u binnen komt. De liefde van uw dierbaren. U denkt dat het nu binnen komt. U voelt als u zich afsluit, minder dan u beseft.

Wij vragen aan iedereen die schuilen in dat veilige holletje waar in ze denken veilig te zijn, om daar buiten te treden, om te durfen. Om uw ruggengraat even te strekken, en dat u dan in uw volle glorie durft te gaan staan met uw kwetsbaarheid. In uw kwetsbaarheid zit de oerkracht dat vertellen wij al jaren. Uw kracht zit in uw kwetsbaarheid. Probeer uw kwetsbaarheid niet te beschermen. Probeer daar gebruik van te maken om in uw kracht te komen. Dit zeggen wij aan veel mensen op deze aarde.

Ga kijken hoe de natuur aan het ontluiken is. Kijk naar de tere bloesem in de bomen. De wereld is aan het ontluiken, de nieuwe wereld. Wij kunnen dat niet genoeg vertellen. U kunt bijna niet begrijpen hoe fijn dat gaat worden. De kinderen kunnen dan veilig op straat spelen zonder angst dat uw kinderen gekidnapt worden of betast. Die angst was gerechtvaardigd. De velen mensen die niet geleeft hebben zoals ze hoorde te leven en misbruikte en martelde in welke vorm dan ook, zullen spoedig sterven. Zij kunnen niet meer in de nieuwe wereld overeind blijven. Zij zullen wegvloeien van uw aarde zodat de aarde veilig wordt. Zonder oorlog, in vrede en in volle bloei zo als de tederheid van de ontluikende bloesem.

Wij zeiden het al eerder u leeft in een hele moeilijke tijd maar het wordt een prachtige tijd. Naderhand zult u beseffen wat u meegemaakt heeft. De derde wereldoorlog en groeiend naar de vrede. De vrede is dicht bij.

Velen mensen zijn op deze aarde gekomen van af andere planeten om u bij te staan in deze periode als alles in de openbaarheid komt. Dan is hulp die nodig is kostbaar, om alle mensen op te vangen die van slag zijn. Voor al die dachten wakker te zijn en het toch niet helmaal waren.

Al het negatieve wordt uitgehold. Uw regering wordt uitgehold. Er ontstaan menings verschillen. U bent er nog niet met uw regering. Zij zullen nog meer de mensen gaan onder drukken. Weet een kat in het nauw maakt rare sprongen. De sprongen zullen minder hoog gaan worden.  Ook met de injecties die ze u willen afdwingen.

De injecties die niet kloppen. Door het apparte nieuws worden steeds meer mensen een stukje wakker en gaan toch nadenken. Het is nodig dat men eindelijk gaat denken. Waarom zal een bepaald medicijn geen kwaad doen bij mensen boven de 60 jaar en wel onder de 60 jaar??

Of vind de regering dat de mensen boven de 60 jaar mogen sterven? Boven de 60 jaar staan mensen tegenwoordig nog volop in het leven. Het komt alleen goed uit voor de regering want ze werken niet meer zo hard. Zij brengen minder in het laatje voor de regering. De regering die niet meer tenvollen zal gaan regeren. Er wordt eerst nog heel veel geharreward en dan zal hij vallen. Dan wordt er ingegrepen, de ingreep waar u al maanden opwacht. Wanneer????  Wij mogen géén datum geven maar elke maand die wij channelen via Margreet is die periode dichter en dichter bij. Het is heel dicht bij.

Met kerstmis viert u echt de vrede op aarde. Maar weet, het gaat niet meer tot kerstmis duren. Alles is eerder afgelopen. Dan mag u blij zijn en mag u doen wat u wil en kan iedereen er weer op uit. Dan kan u elders weer naar de wc of een kop koffie drinken.Dan is de gezelligheid er weer en mag men elkaar weer omarmen en zoenen in liefde. Zonder dat er boos wordt gekeken door de mensen die in hun angst leven. Dan mag u weer zonder mondkapjes lopen waar u zelf wil en niet volgens de paden die de regering uitgestippeld heeft. Dan is de dictatuur over.

Hou het nog heel even vol.
Koester elkaar.
Hou van elkaar.
Heb elkaar lief.
Knuffel elkaar.

Wees niet bang voor het verschrikkelijke syndroomen die de regeringen u voorspiegelen.

Nogmaals koester elkaar.
Hou van elkaar
Knuffel elkaar.
Zorg voor elkaar.

Jezus, Michael, Raphael en Isoritas en de vele lichtwezens die om u heen zijn vanuit het licht en de velen buitenaardse.

Margreetdecarpentier.com

Verspreid deze channeling met gulle handen inclusief mijn taalfouten. Verspreid ook uw liefde en licht met gulle handen over de wereld. Het sterkt de mensen en verzwakt de mensen die u onderdrukken.

Liefs Margreet