Channeling nr. 71: Door Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse

Channeling nr. 71: 
Door Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse

via Margreet de Carpentier./ 27 februari 2021

Voel u allen welkom in uw nieuwe wereld, de nieuwe wereld die er al is.
De nieuwe wereld die u veelal nog niet kan zien. Als u zich er op instelt kan u het voelen.

Er is nog te veel werk te verzetten om alles openbaar te maken. Nog meer mensen moeten tot het besef komen dat het de laatste duizenden jaren niet klopte op uw wereld. Dat er geregeerd werd, wij zeggen nu werd door enkele families op aarde. Wij vertelde dat al eerder maar wij willen het toch nog een keer benadrukken. Families die rijker en rijker wilden worden en een groot deel van de wereld bevolking via deze 3e wereldoorlog wilde laten omkomen. Zo dat er genoeg rijkdom voor hen overbleef. Zij hebben nooit genoeg, zij denken altijd tekort te hebben. Zij hebben verschrikkelijke dingen uitgevoerd met kinderen, maar ook met volwassenen. Zij manipuleerde ook volwassenen en systemen die zij af perste. Zij hadden in die duizenden jaren praktisch alle regeringen overgenomen onder dwang. De dwang die er nu niet meer is. De grootste dwang is er niet meer. Er moet nog veel op uw aarde rechtgezet worden.

Er moeten nog meer mensen bewust worden van de verschrikkingen die er gebeurd zijn.

U leeft in de derde wereldoorlog maar het is ook oorlog onder de mensen. Het goede en het kwade, negatief, positief, licht en donker.

De afstanden worden steeds groter en steeds duidelijker en het wordt steeds hatelijker. Ook de mensen in uw land onder elkaar hebben steeds meer boosheid naar elkaar. Gevormd door angst, gevormd door hersenspoeling via de media die onder grote druk staat.

Uw regering gaat vallen dat is een ding wat zeker is. Heb daarvoor geen angst want achter de schermen wordt er al gewerkt aan een nieuwe samenstelling voor een nieuwe regering. De regering in de nieuwe wereld.

Er zal veel veranderen in het geldstelsel. Er zal voor iedereen genoeg zijn. Die families die immens rijk zijn, de farmaceutisch fabrieken die enorm veel geld opleveren. Immens rijk over de ruggen van de mensen, van de mensheid, van iedereen. Zij maakte medicijnen die niet mochten genezen. Zij maken zelfs medicijnen die zieker maken. Zij maken zelfs medicijnen die er voor zorgen dat u niet in leven blijft. Dat u sterft.

Let goed op wat u doet, ga onderzoek doen naar de fascinaties.
De fascinaties die kloppen niet. Er zijn mensen die er ziek van worden.
Die er aan dood gaan.
Die er stuipen van krijgen,
Hartinfarcten enz. enz. Het klopt niet.

Er zullen mensen zijn die ogenschijnlijk niets mankeren maar in de loop der tijd zullen zij wel wat gaan mankeren omdat via de injecties die zij u willen geven van hogerhand u stoffen binnen krijgt die pas gaan werken na weken, maanden misschien wel jaren.

Er worden door mensen die onkundig zijn beslissingen genomen om ze u toe te dienen, afdwingen om toe te dienen.
Zij weten niet voor 100% wat dat te weeg brengt. Maar gedeeltelijk wel.
Zij negeren de artsen, de onderzoekers die er tegenin gaan en zeggen dat het niet verantwoordt is.
Een deel van de mensen die deze beslissingen moeten nemen zijn van de Cabal.

De Cabal die u ten onder wil laten gaan om zichzelf nog meer te verrijken. Om door te kunnen gaan met hun spelletjes.
Met hun spelletjes ten koste van velen mensen en kinderen die misbruikt worden. Misbruikt en vermoord. Vermoord zonder dat zij verdooft worden. Zodat zij van het bloed van deze gestreste kinderen een medicijn kunnen maken voor mensen die er jonger uit willen zien. Een medicijn dat verslavend is.

Velen kinderen zijn bevrijd. Velen kinderen zijn gevonden. Gevonden in stukken gereten. Mismaakt en delen van lichamen. Lichamen zonder nieren, lichamen zonder hart, lichamen zonder organen die voor veel geld werden verkocht. Een kind is veel waard in hun ogen.

HOE LIEFDELOOS EN HARD KAN EEN MENS ZIJN.

Dit is al duizenden jaren aan de gang. Vanuit  die families. Die 12, 23 families die over aarde heerste. Die keihard zijn zonder mededogen.
Aan deze praktijken mag een einde komen. Dat is de bedoeling van de Lock down waar u nu in zit.
Velen zijn al gearresteerd en er op aangesproken dat dit alles niet klopt wat zij doen.
Ook in uw regering. Ook de mensen die u nu opsluiten in uw eigen huizen. De voordeur is uw eigen gevangenisdeur.

Veel regeringen zijn al gevallen. Ook die van u. Ogenschijnlijk draait het door om dat er nog werk te doen is.
Het loopt op z’n einde. Er wordt steeds meer openbaar. Steeds meer mensen worden wakker.

Wij weten dat veel mensen niet genoeg geïnformeerd zijn. Omdat zij zelf geen onderzoek gedaan hebben. Van deze verschrikkingen van wat er met de kinderen en volwassenen gebeurd. Kinderen die gekweekt worden via de vrouwen. Generatie op generatie. Onder de grond.

Dit wordt uit het nieuws gehouden want het nieuws en de kranten zijn grotendeels in de handen van de Cabal. Of zij worden gechanteerd. Zij moeten, anders kunnen zij vertrekken en wordt hun plaats door een ander ingenomen.

Heb nog heel even geduld, geduld voor dit laatste stukje. Vertrouw er op dat dit spoedig teneinde komt.
Dat u spoedig de deur weer open mag draaien en open mag laten staan om uw vrienden te ontvangen. Om elkaar te omhelzen. Om de vlag uit te hangen Om blij te zijn. Om te dansen omdat het, het einde van deze 3e wereldoorlog is.

Er zal dan veel leed zijn onder de mensen die in één keer deze verschrikkingen te horen krijgen. Vandaar dat wij Margreet op dit moment hierover laten channelen. Zij heeft het er heel erg moeilijk mee om dit naar buiten te brengen. Maar het moet.

Het is nodig dat de verschrikkingen op verschillende manieren naar buiten gebracht worden. Margreet die heeft wereldwijd volgers in velen landen op de wereld. Die gaan deze berichten delen.
Op een andere manier mag het ook in de openbaarheid komen zodat nog meer mensen er van weten. En daardoor minder mensen  in de problemen komen als ze alles in één keer op hun bordje geserveerd krijgen.

Deze verschrikkingen die op uw aarde gebeurden. Waar u niets van wist. Iedereen was blind op de groep na die hier al 20 jaar mee bezig is om het in kaart te brengen.
Er zijn ook velen mensen vermoord omdat zij dit in de openbaarheid wilde brengen. Honderden. Ook bekende mensen zoals Kennedy zijn vermoord omdat zij de waarheid wilde vertellen omdat zij dat op dat moment durfde. Er werd hun het zwijgen opgelegd.
Nu is er geen weg meer terug. Er wordt nog wat gesparteld, maar het spartelen wordt steeds minder.

De nieuwe wereld is er al. Velen voeren nu hun taak uit die niet klopt onder dwang van het goede, want zij moeten nog even wat puntjes op de ie zetten. Uw vrijheid komt dit jaar. 20201 is het jaar van het volledig openen voor iedereen van de nieuwe wereld.

Er zal veel werk verzet moeten worden na die tijd. De geldstelsels zullen veranderd moeten worden. Er zullen veel sociale voorzieningen mogen verdwijnen omdat ze niet meer nodig zijn omdat iedereen genoeg geld heeft. Er is geld zat op uw wereld voor iedereen en er is géén overbevolking. Ook daarin bent u gehersenspoeld.

Vertrouw er op dat het goed komt, en misschien sneller dan sommige vermoeden. Zeker is het, in dit jaar 2021.

Het jaar dat alles zich omkeert.
Een horror jaar voor velen.
Het eindigt als een fantastisch jaar.

 

Hou van elkaar.

Heb elkaar lief.

Knuffel elkaar.

Omhels elkaar.

Zorg voor elkaar.

Dat is zo hard nodig. Juist in deze tijd om niet depressief te worden.

Raphael, Michael, Jezus Isoritas en de vele energieën die om Margreet heen waren.

Margreetdecarpentier.com

Ik hoop dat u deze channeling weer met gulle handen over de wereld uit wil strooien inclusief mijn taalfouten.