Channeling nr. 70: Door Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse

Channeling nr. 70:
Door Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse

13 februari 2021 / via Margreet de Carpentier.

Wees welkom op deze mooie, heldere zonnige dag. De wereld in uw land was als nieuw’, bedekt met een zuivere spierwitte laag sneeuw. Nieuw zo als u al bent in de nieuwe wereld.

Nog niet zichtbaar voor velen. Wel voor velen voelbaar. Toch komt er steeds meer twijfel onder de mensen. Men wordt ongeduldig, het duurt menig één te lang. Wij hadden het er al eerder over, Ja ook  Margreet en de mensen om haar heen willen duidelijkheid.

De regeringen wereldwijd maken het steeds onduidelijker. De nieuwe wereld is er en er wordt achter de schermen hard gewerkt. Er is nog tijd nodig, stap voor stap groeit de mensheid er naar toe. Stap voor stap mag de mensheid mee gaan met de 5 D energie op uw wereld.

Niet iedereen kan dat. Mensen die dat niet kunnen voelen zich ongelukkig, maken andere mensen ongelukkig en hun blauwdruk mag veranderd worden Zij zullen eerder mogen sterven. Ook dit wordt verkeerd begrepen. Als iemand sterft die jong is wordt dat toegeschreven aan deze tijd, aan carona. Mensen die vastberaden waren in hun geloof dat u gemanipuleerd wordt beginnen toch twijfel te vertonen. De overledene mankeerde ogenschijnlijk niets en is toch gestorven aan tussen haakjes, carona.

Op dit moment sterven weinig mensen meer aan iets anders, men wordt in de tellingen bij gestreept als overleden carona door uw regering. Het maakt niet uit waar u aan sterft.

Als u het gehad heeft en u laat u testen omdat dat moet van wegen uw werk of dat u angstig bent, of dat u dat wil en u heeft al eerder carona gehad, wordt u positief getest en wordt u er ook bijgeteld.

Er wordt verteld dat elke variant ernstiger en gevaarlijker wordt. De carona griep werd al beschreven in 1950 en sinds die tijd muteert hij. Er wordt nu aan elke variant een naam gegeven en ze maken de mensen bang dat het ernstiger zal zijn en dat u er nog meer last van zal hebben.

Wij willen aan u vertellen als u een paar jaar geleden last had van een beste verkoudheid, riep men vaak “ik heb de griep” en niemand besefte dat, als men werkelijk de griep heeft ben je doodziek en duurt het lang voordat je, je weer de oude voelt. Als u griep heeft krijgt u last van uw longen en er worden daardoor mensen opgenomen in de ziekenhuizen met longontsteking als ze thuis niet goed meer reageren op de medicijnen. Zij komen in het ziekenhuis terecht of op de intensieve care.

Sinds Margreet een klein meisje was 60 jaar geleden, worden er al ziekenhuizen gesloten. Dus zijn er minder ICE’s. Er zijn nu al jaren te kort plaatsen in Nederland om mensen intensief te behandelen. Het is  zeer logisch dat er tekort bedden zijn. De wereld bevolking in uw land en andere landen is uitgebreid en te groot geworden om iedereen op te vangen in een griep periode.

Wij vragen u allen, blijf in uw blijheid, blijf in uw kracht, probeer zoveel als mogelijk is te genieten. Dit zorgt er voor dat u minder snel besmet raakt. Blijf positief, eet gezond, probeer toch al is u veel afgenomen zoveel mogelijk te genieten. Hou op met het nieuws kijken en als u kijkt, ook Margreet kijkt meer om te zien wanneer het over is. Kijk niet alles en let op hoe alles verteld wordt. Neem niet alles aan als waarheid. Ga logisch denken. Dat zeggen wij al maanden, logisch en nuchter analyseren.

Het is een wonder, wij noemen het  een wonder dat uw regering zoveel onzin kan vertellen en dat men dat gelooft. Zij spreken elkaar tegen. Zij nemen besluiten zonder te onderzoeken, wat andere tegen hun zeggen, en vertellen dat het voor hun logisch klinkt. Deze woorden vertellen zij in het openbaar in het nieuws aan u. Velen zijn blind geworden maar stiekem zonder dat zij het er over hebben omdat zij steeds een andere mening hadden, beginnen toch velen wakker te worden. Zachtjes en rustig.

Wat wij u willen vertellen is dat in deze periode, wij laten het vaak door Margreet zeggen, de tijd van de waarheid is.

De waarheid over uw leven komt bij velen naar boven. De emoties die u weggestopt heeft in laatjes om dat u het op dat moment niet kon hendelen. Langzaam maar zeker zijn wij die spijkers uit die laadjes aan het verwijderen en zetten de laadjes een stukje open zodat uw onverwerkte emoties naar boven komen. Het is de bedoeling dat u die verwerkt. Vraag daarbij om hulp. Het is niet altijd makkelijk, maar juist in deze tijd kan het met zoveel liefde van ons uit het licht en de buitenaardse om u heen is het makkelijker om te verwerken en hoeft u minder diep te gaan. Praat er met elkaar over, over uw onmacht. Durf achter uw muurtje vandaan te komen.

Dat veilige muurtje, die bescherming, die veilige bubbel, durf daar uit te komen. U hoeft daar niet meer in te zitten. U mag voorzichtig om de hoek van uw muurtje kijken naar het echte leven. Vaak weet men tegen een ander te vertellen hoe alles in elkaar zit. Maar probeer eerlijk te zijn naar u zelf. Dat doet pijn.

Wij kunnen die pijn niet voor 100% bij u weg halen voor dat u om dat hoekje kijkt. Het is wel nodig dat u er naar kijkt. Op een milde manier, mag u langzaam op uw tempo gaan verwerken.

Als u niet verwerkt blijft u in een energie hangen van onmacht, bewust of onbewust. Dat is niet nodig. Weet dat van uit uw kwetsbaarheid, vanuit uw kern de oerkracht komt. Zolang u blijft zitten, achter uw muur durft u niet kwetsbaar te zijn. Dan komt de oerkracht niet naar boven en houd u zelf uw groei tegen. Uw persoonlijke spirituele groei en uw persoonlijke menselijke groei. Durf u zelf te laten zien zoals u bent, met uw onmacht en voel dan wat voor een kracht daar onder zit.

Wij hopen dat wij het goed uitgelegd hebben en dat u het begrijpt.

Als u al jaren in zo een situatie zit, als u al jaren dicht getimmerde laadjes hebt die echt hard nodig waren omdat u anders het leven niet aan kon, uw pijn niet aankon. Die u nu mag openen. Als u daar al jaren mee loopt is het moeilijk te beseffen dat het u beter maakt in uw welzijn.

Hou van elkaar, heb elkaar lief, knuffel elkaar, geniet van elkaar.

Geniet van de zon die steeds warmer wordt als hij gaat schijnen. Geniet van de natuur die al langzaam aan het ontluiken is.

Koester elkaar, zoek genegenheid bij elkaar. Zoek elkaar op en probeer zoveel als mogelijk is met elkaar en bij elkaar te leven in deze periode.

Vraag om hulp als u het moeilijk heeft. Wij staan klaar u hoeft niet alleen te worstelen. Wij houden van u, ook als u achter uw muurtje zit.

Wij zullen er alles aan doen om u inzichten te geven in uw pijn.

Raphael, Emanuel, Jezus, Michael en Isoritas.

Margreetdecarpentie.com

Ik hoop dat u deze channeling weer met gulle hand wil verspreiden. Inclusief mijn taal fouten