Channeling nr. 69: Door Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse

Channeling nr. 69:

Door Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse

9 januari 2021 / via Margreet de Carpentier.

Wees welkom in de nieuwe wereld. De nieuwe wereld die nog zo onrustig is, zodat velen er nog niets van kunnen merken. De nieuwe wereld die ook door steeds meer mensen ontdekt wordt. Uw, nieuwe wereld.

U bent zich los aan het maken van de ketenen van de gevangenis waar u eeuwen in vast heeft gezeten. Als werk slaaf voor de hoge heren en voor de regeringen zodat zij prettiger konden leven.

Dit is aan het afnemen, de positiviteit is aan het toenemen, de energie wordt steeds hoger.

Er moet nog veel werk verricht worden. In Amerika worden velen mensen, door hun aanvoerder Trump uitgewaaierd over de wereld om daar hun taken op te pakken. Het is een groot netwerk.

Het netwerk van de lichtwerkers wordt ook steeds groter. Dat netwerk wordt groter en groter, zij brengen de energie samen met de lichtwezens en buitenaardse omhoog.

Er zulle langzaam maar zeker steeds meer mensen bewust worden. Wij hopen dat er niet al te veel mensen ( want er wordt anders verteld op het nieuws) die injectie gaan halen. Er zijn fabrikanten die een anti carona prik hebben ontwikkeld die hetzelfde werkt als de griepprik. Het fabrieksmerk dat gepromoot wordt in Nederland is niet degene die goed voor u is. Men weet niet wat de uitwerking daar van is. Men weet nog niet of het werkt en of u er in de toekomst iets aan kan over houden. Gelukkig hebben de ongelovige het waarschijnlijk op het journaal gezien waar op dit bekent gemaakt is. Wij hopen dat zij die woorden konden verstaan. Als u de griepprik krijgt die beter ontwikkeld is, dan kan dat MINDER kwaad. Het zou fijn zijn als u alles gaat onderzoeken. Wij zijn erg blij met de mensen die er tegenzijn.

Het is de bedoeling dat er met de lockdown ( er zullen er waarschijnlijk nog wel 1 of 2 komen) de mensen in opstand gaan komen. Dat de bedrijven in opstand gaan komen en dat men meer en meer wakker wordt.

Er zijn nog steeds grote verschillen van de mensen onderling in hun denken. Goed of hoe zullen wij het noemen, kwaad, voor of tegen. Deze scheidingslijn wordt steeds scherper. De mensen die twijfelen zullen langzaam maar zeker toch na gaan denken. Zij zullen minder naar de uitspraken van de regering en het nieuws luisteren. Kritischer gaan luisteren en daardoor tot andere inzichten komen. Dit heeft nog tijd nodig! Dit kan niet in een week of een maand.

Hou nog even moed om dit vol te kunnen houden. Blijf in uw kracht. Zorg dat u goed eet, dat u gezond eet. Zorg dat uw energie van blijdschap en geluk op peil blijft. Til elkaar omhoog in geluksgevoel, dat is zeer belangrijk.

U hoeft niet meer te schreeuwen.

U hoeft niet meer te vechten.
Het zal allemaal zijn beloop hebben maar het heeft nog tijd nodig.
U heeft honderden jaren zo niet langer in de slavernij situatie gezeten.

Nu bent u ongeduldig. Nu men meer weet wil u er snel een eind aan hebben. Ja niet alleen u, ook Margreet hoor en velen met haar. Zij moet zich telkens ook herpakken.

Er zij velen angsten onder de mensen. Deze angsten voeden wij. Besef dat u door deze angsten heen mag gaan. Oude emoties van vroeger waar u bewust of onbewust nog last van heeft mogen er nu uitkomen, dat is de bedoeling. Veel mensen hadden die angst aanvallen al. Zij zitten te veel in hun hoofd en niet in hun hart. Durf vanuit uw hart er doorheen te gaan. Heb geen angst over hoe het daarna wordt. Het zal zo opluchten. U zal alles zo anders gaan bekijken. U zal de wereld in een ander licht zien. De nieuwe wereld zal zich dan ook meer en meer aan u openbaren.

Als het mogelijk is help de mensen door deze moeilijke periode heen als u ze tegen komt in uw omgeving. Als zij het willen. Als zij niet willen laat ze dan. Geen ja en nee, Anders creëert u alleen maar strijd tussen misschien uw geliefde, kinderen of ouders. Ieder mag zijn eigen wijsheid hebben.

Wij zeiden het al eerder. Vanuit het licht zijn er legioenen om u heen om hulp te bieden. Om te ondersteunen net zoals er veel energieën van andere planeten aanwezig zijn om ú tot dienst te zijn.

De gevangenis waarin u in uw wereld leefde, waaruit uw wereld bestond, lost zich langzaam op.

Net als de mist, het verdwijnt stilletjes. Als u in uw kracht kan blijven staan, als u in uw liefde en blijdschap kan blijven, zal u eensklaps wakker worden en denken hé de mist is opgetrokken, er is iets verdwenen ik heb meer lucht, ik adem anders.

Wij hopen dat nog velen zich aan willen sluiten om liefde en licht de wereld over te sturen naar en naar uw aarde. Liefde en licht te sturen naar mensen die niet kloppen. Die verzwakken daardoor. Stuur het ook naar de kosmos zodat de aarde en de energie van de kosmos meer met elkaar verbonden gaan worden. Stuur het naar alles wat op de wereld leeft, mens en dier. Stuur de liefde licht en de kracht rond over de wereld. Met gulle hand, met gulle handen. Wij zullen altijd herhalen: liefde en licht over wint alles.

U bent bezig deze derde wereldoorlog te overwinnen. Er sneuvellen ook mensen in deze oorlog. Er zij ook mensen die er niet meer tegen kunnen.

Misschien heeft u het wel meegemaakt dat er mensen zijn die zelfmoord plegen. Dat gebeurd in deze tijd vaker en het krijgt nu ook meer bekendheid. Dit gebeurde altijd al. Wij vangen ze op maar het is heel triest voor de nabestaanden. Indien mogelijk ondersteun deze mensen.

Troost elkaar.

Durf elkaar aan te raken.
Durf met elkaar te knuffelen.
Mensen hebben dat zo hard nodig, dat contact met elkaar. De armen om elkaar heen. Elkaar een kus geven. Men gaat daar steeds meer naar verlangen.

Probeer u niet te ergeren aan de mensen die in de auto of op de fiets met een mondkapje zitten of lopen. Die het vergeten af te doen. Want u haalt uw energie daarmee naar beneden. Blijf in de goede flow zitten, uw goede energie. Dat is het enige wat u hoeft te doen.

Liefde en licht sturen over de wereld en zorgen dat u goed in uw vel blijft zitten. Dan zal alles zich vanzelf ontvouwen zo als het hoort. Zoals het plan er ligt. Zoals hier 20 jaar al op de wereld aan gewerkt is.

U moet nog even door deze periode heen. Maak u niet boos.

Het moet nog even iets meer verslechteren wil het beteren. Wel is de negatieve kant  sterk aan het verzwakken. Mede doordat u daar liefde en licht naar toe stuurt. Zij kunnen daar niet tegen en zullen daardoor gaan afvloeien, en niet alles instant kunnen houden waar ze mee bezig zijn en waren.

Vang elkaar op.

Troost elkaar.
Praat met elkaar.
Hou van elkaar.

Hou in eerste instantie van u zelf, want hoe kan u van een ander houden als u niet van u zelf houd. U mag daarin positief egoïstisch zijn. U zelf op de voorgrond plaatsen. Zodat u met een hart vol liefde en uw armen wijd een ander kan aanraken, om die een stukje van uw liefde te geven zodat dat weer doorgegeven kan worden als een ketting over de wereld.

Michael, Jezus, Raphael en Isoritas.

Margreetdecarpentier.com

Wil u deze channeling verspreiden over de wereld zodat velen er moed uit kunnen putten inclusief mijn taalfouten.

Ik wens u liefde licht en kracht toe de komende tijd en voor uw verdere leven.

Liefs Margreet.