Channeling nr. 67: Door Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse / 14 november 2020 / via Margreet de Carpentier

Channeling nr. 67: 
Door Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse 
14 november 2020 / via Margreet de Carpentier. 

Wees welkom in deze voor velen, moeilijke tijd. Veel mensen zullen teleurgesteld zijn, om dat wij in de vorige channeling het hadden over dagen. De dagen dat alles voorbij zou zijn. Ook Margreet is daarin teleurgesteld. Haar gedachten waren ook: het is dan totaal over.

Wij zeggen u, uw leeft nu al in de nieuwe wereld. U staat volledig in de nieuwe wereld het is volledig om u heen. Als u het nog niet gedaan heeft probeer u er dan mee te verbinden.

In velen landen zijn de regeringen al overgenomen.

Het is nog alleen het uiterlijk wat u ziet en meemaakt.

Het is bijna klaar. Ga dat geloven, durf dat te geloven. Het is bijna klaar en laat u niet beïnvloeden door de media.

Deze week werd er verteld in Nederland dat per 1 december een mondkapjes plicht is met een heel verhaal er achteraan maar de laatste zin kunnen velen niet meer verstaan, er wordt dan gezegd: het moet nog door de kamer heen.(dat betekend in Nederland dat er nog over beslist moet worden)

U wordt deze manier op het verkeerde been gezet. Door de regering en door de media.
Velen van deze voorlichters zouden andere dingen willen vertellen.

Zij worden gechanteerd met het verlies van hun baan als zij niet zeggen wat hun opgelegd wordt. Vaak hooggeplaatste mensen worden ook gechanteerd omdat zij ergens uitgenodigd zijn op plekken waar ze niet hoorde te zijn en daar zijn vaak stiekem opnames en foto’s gemaakt.

Hou nog even moed. Wij vragen u of u als u blieft niet meer te keer wil gaan tegen de regeringen en tegen elkaar. Stuur liefde en licht naar de mensen die er niet tegen kunnen en degene die het nodig hebben. In alle regeringen zitten lichtwerkers, net zo als Trumph, die ook aangestuurd wordt vanuit het licht.

Zij zijn er klaar voor om de nieuwe wereld over te nemen..

Blijf rustig en blijf in uw kracht want dit is een hele moeilijke tijd.

Mensen op straat kijken boos naar degene die geen mondkapje dragen. U hoeft wettelijk nog geen mondkapje te dragen en vooral niet op straat, dat is nog niet nodig.

De mensen over de hele wereld worden al 9 maanden lang gehersenspoeld dat ze moeten luisteren naar de regeringen. Naar wat uw regering verteld. Naar wat uw regeringsleiders vertellen. Dit is niet alleen in Nederland dit gebeurd wereldwijd. U wordt gehersenspoeld.

Ga er op letten dat u dat niet overkomt, dat u niet meegaat met de media die u hersenspoelt. Dat is niet nodig.

Mensen die volledig in hun kracht stonden beginnen uit hun kracht te raken. Zoek een rustig plekje en vraag of wij u willen helpen om u te verbinden met de nieuwe wereld. Vraag of u die wereld mag voelen.

Het is fantastisch om dat te voelen, hoe die wereld is.
Vredig.
Liefelijk,
Zorgzaamheid voor elkaar.
Mededogen met elkaar enz.
U staat al volledig in die nieuwe wereld. In het licht en hou als u blieft dat licht vast. Dat is zo belangrijk, maar ook zo moeilijk.

Vele lichtwerkers zullen ook momenten hebben dat ze terugzakken in hun energie om dat ze denken: WANNEER. Wanneer wordt alles openbaar. Wij hadden het over dagen, Margreet dacht, dan is het over, dan is de regering gevallen. Nee het waren de dagen dat u volledig in de nieuwe wereld zou staan. Dat die energie volledig op de wereld is.

U hoeft niet meer te vechten.
U hoeft niet meer boos te zijn.
U hoeft niet meer bang te zijn dat u gedwongen wordt om gevaccineerd te worden.
Wees niet boos, wees blij. Het zal zijn weg vinden.
Alles is zo goed als gereed.
Het vechten hoeft niet meer.
U hoeft niet meer massaal de straat op om te protesteren. Dat is niet meer nodig. Het is klaar, vertrouw daar op.
Alleen moeten de laatste eindjes nog aan elkaar geknoopt worden. Wereldwijd.

De lichtwerkers in de regeringen. De licht werkers die beslissingen moeten gaan nemen, op de wereld waaronder ook Trumph. Hij is ook een lichtwerker. Een man vanuit het licht die met deze taak geboren is. Zijn hard aan het werk en werken samen met elkaar.

Help elkaar. Er komen héél veel emoties naar boven in deze periode. Emoties die moeilijk zijn. Wij vragen u om daar doorheen te gaan.

Dit wordt vaak tegen gehouden omdat u weet hoe het is om met die emoties te leven en niet weet hoe u zich voelt in de situatie na de verwerking. U bent dan voor uw gevoel uw grip op het leven kwijt. Als u er tegen vecht, en in uw oude patroon blijft zitten heeft u het moeilijker dan dat u er door heen gaat. Op dit moment in deze maanden is het makkelijker om door al uw emoties heen te gaan.

Zodat u als een lichter mens met minder emoties en een veel lichtere rugzak vrijer in de nieuwe wereld kan staan. Uw nieuwe wereld.

Wereldwijd geen oorlog, u moet dat zich voorstellen.
Geen vaccinaties meer die niet meer kloppen.
Hou op met uw angst over de vaccinaties. Die hoeft u niet te nemen en dat gaat niet door.
Wij zullen u daar in beschermen. Er zullen genoeg mensen uit de medische wereld opstaan om dat tegen te werken.
Het wordt tijd dat alles gaat veranderen.

Margreet is samen met velen van u bang om het welzijn van de kinderen.
De kinderen die op school lessen krijgen die niet helemaal kloppen. Zij worden verplicht om hun handen stuk te wassen en moeten in veel gevallen mondkapjes dragen.
Weet, dat deze kinderen zo wijs zijn. Zij zijn met die wetende wijsheid geboren. Die wijsheid moest u als oudere lichtwerker nog ontdekken en veroveren.
Deze kinderen worden extra beschermd zodat ze zonder trauma door deze periode heen komen. Zij weten, zij zien, zij signaleren. Zonder dat zij dat beseffen.
U wist vroeger, 20/30 jaar geleden ook nog niet dat u zag, dat u wist, dat u hoorde.
Uw kinderen worden beschermd dat komt goed.

Zorg goed voor de mensen die alleen zijn en steeds eenzamer worden.
Er zijn oudere mensen die vanuit het licht ook hún werk doen, zij wéten en velen zijn wakker. Zij hebben volwassen kinderen en moeten moeite doen om in hun kracht te blijven om dat de kinderen vaak niet willen weten, niet willen voelen en meegaan met de media. Mee moeten gaan van wegen de werkzaamheden die ze hebben. Let vooral op die mensen dat zij niet te eenzaam worden. Dat ze niet alsnog angstig gaan worden.

Hoe ouder de mensen zijn, hoe gevoeliger zij in hun emoties zijn en hoe minder emoties zij kunnen verdragen. Ook wij zijn extra om hun heen.

Legioenen, u kan u dat niet voorstellen, lichtwezens zijn op aarde om iedereen te helpen. De Kinderen, de jong volwassenen de volwassenen en de ouderen. Dus wij staan klaar voor alle mensen op aarde.

Sta er voor open en vraag hun om hulp. Wij zouden het bijna u willen smeken. Vergeet vooral niet te vragen of zij u de nieuwe wereld willen laten voelen. Al zijn dat misschien maar enkele momenten. Al is het in een droom, want ook dat gebeurd. Dat zal u sterker maken want u staat er volledig in gezamenlijk.

Het wordt tijd dat de mensen steeds meer gezamenlijk gaan denken en niet meer alles verkeerd begrijpen wat een ander zegt. Er tegen in gaan en boos worden.

Hou het als u blieft nog even vol.

Wij wensen u in dit laatste stukje oorlog nog heel veel liefde licht en kracht toe.

Michael, Jezus, Raphael en Isoritas.

Margreetdecarpentier.com

Wil u deze channeling gul over de wereld verspreiden zo dat velen hier troost uit kunnen halen en moed.
Incl. mijn taalfouten.

Liefs Margreet