Channeling nr. 66 Door: Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse / via Margreet de Carpentier / 29 oktober 2020

Channeling nr. 66 
Door: Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse 
via Margreet de Carpentier / 29 oktober 2020 


Wees welkom, in deze voor velen moeilijke tijd.

De tijd van liefde, de tijd van haat en onzekerheid. De tijd van armoede en rijkdom. Een tijd om nooit te vergeten. In deze tijd die u nu mag mee maken. Zullen velen op dit moment als verschrikkelijk ervaren.

Als dit achter de rug is zal u blij zijn dat u deze tijd heeft mee mogen beleven. Dat u in deze tijd mag mee werken vanuit uw hart, van uit uw intuïtie om de mensheid te mogen dienen.

Om de mensen die u nodig hebben in uw omgeving op te kunnen vangen.

Het duurt niet lang meer, wij hebben dat al eerder gezegd: het zijn de laatste loodjes en de laatste loodjes wegen het zwaarst. Het laatste stukje van de derde wereldoorlog.

Vergeet niet dat alles wat er gebeurd is in deze periode, in deze jaren en eeuwen, veel verkeerd is gegaan en dat u gemanipuleerd bent. Gemanipuleerd om u tot slaaf te maken.

De in hele wereld zijn de mensen slaven geworden van een paar mensen die de wereld onofficieel regeren.

Hou hoop, hou van elkaar en spreek elkaar moed in.

Deze periode zal nu snel voorbij zijn. Wij vertelde dit al eerder in een channeling. Deze channeling is er omdat wij Margreet hebben gevraagd of zij op dit moment weer wilde channelen om u moed te geven, zodat u hopelijk moedig kan blijven.

Alle emoties in deze tijd worden uitvergroot. De emoties die onverwerkt zijn door trauma’s die u meegemaakt hebt in uw leven. Probeer die te verwerken en probeer daar doorheen te gaan zonder angst.

Vraag daarbij hulp aan ons. Er zijn veel andere emoties. Er zijn mensen en niet alleen in uw land maar over de hele wereld, die financieel in zeer grote problemen zijn gekomen. Help ze zoveel mogelijk als in uw macht ligt. Als ze het willen aannemen geef ze geld om boodschappen te doen zodat ze in ieder geval te eten hebben. Steun ze.

Luister, luister naar elkaar. Het is zo nodig dat men écht naar elkaar gaat luisterteren.

Probeer in uw kracht te blijven, probeer liefde uit te zenden over de hele wereld. Dat werkt. Ook al geloofd u daar niet in wij vragen u om het toch te doen. Vele mensen zijn er al mee bezig. Liefde en licht overwint uiteindelijk alles.

Wat er nu aan de hand is in deze derde wereldoorlog, De zeer zwarte, zwarte kant van de mensen die dit veroorzaken kunnen niet tegen liefde en licht. U verzwakt ze daar mee. Wij hebben dat al eerder gezegd.

Geloof daarin, geloof in uw zelf, geloof in uw kracht. Geloof dat u de kracht heeft om hier via uw gedachten hun kan verzwakken.

Als er hulp aangeboden wordt als u het niet meer ziet zitten. Pak die hulp met twee handen aan. Kijk naar het positieve. Stop met schelden naar elkaar. Stop met negativiteit naar elkaar toe te zenden omdat u boos bent, omdat u machteloos en radeloos bent.

Het is moeilijk, het is zeer moeilijk. Iedereen is van slag. Ook de lichtwerkers zijn van slag. Het wordt NU tijd dat dit gaat ophouden. Dat er een einde komt aan deze periode.

Als alle waarheden naar boven komen, blijf dan liefde en licht sturen. De mensen zullen elkaars hulp hart nodig hebben. Zullen het luisterend oor naar elkaar hard nodig hebben. Blijf als u blieft in uw kracht, blijf in uw licht. Laat uw licht schijnen over de wereld. Gezamenlijk en massaal.

Ga er in geloven als u er nog niet in gelooft dat het helpt, dat dit werkt.

Heb respect voor elkaar. Als er mensen anders denken dan u, laat ze in hun waarde. Stuur geen negatieve gedachten naar hen. Praat niet negatief over ze. Ga er niet op in, ook, niet op de sociale media. Daarop maken de mensen elkaar soms af met woorden, woorden die niet kloppen. Laat ze, ga er niet op in. Stuur vanuit úw hart liefde en licht.

De gedachte kracht is zo verschrikkelijk sterk. Zet alles in het licht, ook het negatieve. Dat is moeilijk en moeilijk te geloven voor vele mensen. Sluit u eensgezind aan bij de mensen die weten dat het werkt, die al overtuigd zijn.

Er worden legioenen, grote legioenen lichtwezens, energieën vanuit het licht, naar de aarde gestuurd om u te ondersteunen. Stel u er voor open en vraag om hulp als u het moeilijk heeft.

Volg uw zuivere intuïtie, die eerste 1 tiende seconde. Durf de gedachte van die 1 tiende seconde te geloven. Zonder dat u er met uw denken tussen gaat zitten. Daarna komt het denken en de wanhoop bij velen.

Nog heel, heel even, de laatste stappen naar de nieuwe wereld worden genomen. Vertrouw daar op.

Vertrouw op de mensen die voor u aan het vechten zijn om die verschrikkelijke mensen die in die duisternis leven en deze derde wereldoorlog veroorzaakte gaan arresteren.

Hun gaan aanspreken op hun gedrag. Dit is een zeer grote operatie die wereldwijd in één keer in de openbaarheid wordt gebracht. U hoort dan wat er allemaal aan de hand is en was op uw wereld. De wereld die NU in deze tijd weer uw wereld mag worden. Uw wereld vol van liefde licht en kracht..

Het Is nu moeilijk voor u, wij beseffen dat. Ook veel mensen beseffen dat.

Blijf in uw kracht.
Blijf in uw licht.

Vraag ons om hulp. De hulp die u nu van ons vanuit het licht zo hard nodig heeft om overeind te blijven.

Geestelijk maar ook lichamelijk.

Alle maatregelen die wereldwijd veroorzaakt worden door de pandemie. De pandemie die gepland is doen veel mensen pijn en kosten velen levens. Veel mensen dreigen daardoor geestelijk en/of lichamelijk er onderdoor te gaan.

Er worden medewerkers in ziekenhuizen gedwongen om te liegen.

Er zijn jaren, jaren lang ziekenhuizen gesloten, afdelingen kleiner gemaakt. Daardoor zijn er te weinig plaatsen op de intensive care.

Het is heel normaal dat er in deze tijd van het jaar een griep periode is.

Dat er mensen sterven door die griep maar meestal door de onderliggende ziektes. Deze mensen worden in het ziekenhuis opgenomen en dat is de reden dat de intensieve care net als andere jaren vol, of bijna vol is. Dat komt door wanbeleid.

Margreet is opgeroepen om een afspraak te maken op de polikliniek. Toen zij vroeg of zij daar nog even mee moest wachten was het antwoord: nee hoor we werken net zo door als anders dus u kan gewoon een afspraak maken. Dit wordt niet verteld in de media.

Luister als u blieft niet naar de media. U wordt verkeerd voorgelicht.
Ga logisch nadenken. Ga alles wat u verteld wordt en leest naast elkaar bekijken
Dan zal u zien dat wat u verteld wordt niet klopt. De cijfers kloppen ook niet.

Iedereen die een normale griep heeft of die sterft aan kanker of aan een ongeluk enz., enz., en getest wordt met testmateriaal die voor 99,9 % niet werkt en geen goede uitslagen geeft. Worden bijgeteld als carona patiënt of krijgt het stempel, aan carona gestorven.

Mensen wordt wakker. Gelukkig komen steeds meer mensen in opstand. Men gaat minder alles geloven.

Het schreeuwen en tieren wat sommige mensen doen dat helpt niet meer. Dat leid op dit moment tot niets.

Het hele scenario, het hele logboek ligt klaar voor de bevrijding van uw wereld.
Van onze wereld.
Wat eindelijk weer onze wereld mag worden.
Deze extra channeling is nodig om u te vragen om vol te houden.
Vol te houden voor die laatste moeilijke dagen.
Wij noemen geen aantal dagen. Dat mogen wij niet. Maar wij hebben wel het overzicht.

Als alles achter de rug is.
Steun elkaar.
Help elkaar.
Respecteer elkaar.
Zorg voor elkaar.
Voel u dan welkom in die prachtige wereld waar u geen weet van heeft.
U kan niet verzinnen wat er dan voor moois met uw wereld gaat gebeuren.
De overhand heeft dan de liefde en de zorgzaamheid naar elkaar toe.


Michael, Raphael, Jezus en Isoritas.

Margreetdecarpentier.com

Ik hoop dat u deze channeling weer gul over de wereld wil verspreiden. Inclusief mijn fouten.
Als u merkt dat hij weer overal verwijderd wordt wil u hem dan weer delen als dat mogelijk is.

Liefs Margreet en voor iedereen een dikke knuffel