Channeling nr. 65 Door: Jezus, Michael, Maria, Raphael en Isoritas de buitenaardse via Margreet de Carpentier / 11 oktober 2020

Channeling nr. 65 

Door: Jezus, Michael, Maria, Raphael en Isoritas de buitenaardse 
via Margreet de Carpentier / 11 oktober 2020 

Wees welkom. Op dit moment dat er bijna een einde is gekomen aan de derde wereldoorlog. De derde wereldoorlog waardoor iedereen zo van slag is. De gevoelige mensen weten niet wat hun over komt.
Mensen vallen elkaar aan om niets. Men is geïrriteerd.
De ene om dat ze de ordes van de regering willen opvolgen, de ander door dat mensen klakkeloos alles aannemen wat de regering opdraagt.
Elk einde van een oorlog is moeilijk, elk eind van een oorlog is een strijd.
 

In deze strijd is het belangrijk dat u positief blijft, dat u het mooie van het moment kan zien. Dat u rustig blijft, in uw kracht en in uw licht.
Uw licht van de nieuwe wereld dat al over u heen schijnt. Pak dat licht, besef dat dat er is, omarm het, wees er blij mee. Probeer te dansen, te dansen door deze moeilijke tijd. Wij zien graag dat de mensen het goed hebben. Weet dat u in de toekomst, het beter krijgt dan u het ooit heeft gehad. U zou zeggen de hemel op aarde. Maar wat is de hemel? De hemel kan u zelf scheppen, u kan er zelf een hemel van maken. Juist in deze tijd is dat zo belangrijk.

De emoties van de mens gaat met pieken en dalen omhoog en omlaag. Accepteer dat en krabbel weer snel op vanuit het dal en hou u vast aan de pieken, aan de momenten van vreugde en blijdschap en aan de momenten van vrede.

Nogmaals zeggen wij u laat u niet van slag brengen door het nieuws, kijk geen nieuws, kijk niet naar praat programma’s. De voorlichting klopt niet en er worden onwaarheden verteld. U wordt gemanipuleerd.
Wij zien dat mensen die niet gemanipuleerd wilde worden nu uiteindelijk voetje voor voetje toch meegaan met de regels. Men gaat het steeds meer normaal vinden. De regering noemt het, het nieuwe normaal. En velen gaan zo toch reageren en dat hoeft niet.

Als u de ordes die nu gegeven worden moet opvolgen op plaatsen, waar u andere mensen beschadigd als u het niet doet, dan mag u ze opvolgen. U kan altijd zeggen “onder protest”.
Verder mag u ,uw eigen pad volgen, uw pad van vrijheid.
Creëer de vrijheid om u heen, creëer de blijdschap om u heen. Het is nabij de volledige vrijheid.

De vorige channeling hadden wij het over enkele weken. Die enkele weken zijn minder geworden. Het is nabij, het is om u heen. Er moet nog iets weggepoetst worden over de hele wereld. Verschrikkelijke dingen die veroorzaakt zijn door de Cabal. Men is er druk mee bezig, om alles op te rollen en om mensen te arresteren.
Hou moed, spreek elkaar moed in. Juist in deze periode hebben mensen, mensen nodig om overeind te blijven in deze moeilijke tijd.

Men mag elkaar niet met woorden onder de gordel afmaken. Op sociaal media hebben de mensen er geen zin meer in om daar op te reageren. Zij willen niet meer meegaan in de massa die andere mensen kleineren. 

Heb mededogen, signaleer en als u er niet tegen kan leg het naast u neer ga er niet in mee. Volg uw eigen pad. Uw eigen pad van liefde en mededogen naar uw omstanders, Maar ook mededogen naar de tegenstanders. Zij kunnen niet beter.
Veroordeel niemand, wijs niet met uw vinger want er zijn andere vingers die naar u zelf wijzen. Veroordeel niet. Zij zijn zo geworden door omstandigheden. Door de omgeving waarin ze leefde. Heel veel wordt veroorzaakt door een minderwaardigheid complex en vanuit dat gevoel komen er manifestaties die niet kloppen. Zij willen meer dan een ander, zij willen regeren over en ander, de macht hebben over een ander.
Ook zij hebben de kans om het om te keren en als dat niet lukt, mogen ze weg vloeien van uw aarde
Van uw nieuwe wereld die u om u heen al kan voelen.

Margreet wordt nu emotioneel want zij voelt nu die wereld. Die wereld vol energie, vol levenslust, blijheid, vreugde en zorgzaamheid.
Dat gaat uw wereld worden. Zonder oorlog, zonder zoveel haat. Met genoeg voedsel voor iedereen. Voldoende zorg voor de mensen die ziek zijn. De mensen die niet ziek zijn worden niet meer ziek gemaakt door de farmaceutische industrie.
De ogen van de artsen zullen open gaan. In de laatste periode zijn al veel artsen achter de echte waarheid gaan staan. Zij zien dat het niet klopt, wat er gebeurd en wat zij voorgeschoteld krijgen.
U zal Minder klachten gaan krijgen van medicijnen. De medicijnen zullen anders gefabriceerd worden. Zonder de toevoegingen die de ziektes instant houden en zonder de toevoegingen waar u ziek van wordt. De alternatieve zorg zal tot bloei komen. Wat wij altijd gezegd hebben alternatieve zorg en reguliere zorg zullen samen gaan werken. Het één kan niet buiten het andere.

Mensen zullen op een humane manier weer mogen sterven. De hele wereld zal niet meer op z’n kop gaan als er een griep golf komt. Het zal weer normaal worden dat mensen met onderliggende ziektes sterven door de griep, met een goede verzorging. De oorzaak van sterven zijn vaak onderliggende ziektes bij mensen die in veel gevallen al een wens hebben om te sterven. Men mag het stervensproces niet meer tegenhouden en tegen beter weten in, iedereen in leven proberen te houden. Begeleid de stervende in liefde op een menselijke manier en niet meer dat zij in leven gehouden moet worden omdat u ze niet los kan laten. U mag daarin gaan relativeren. En het lijden niet verlengen voor uw eigen gevoel.
Vertrouw er op en houdt moed, weet dat het goed komt.
Weet dat iedereen op uw wereld die enigszins gevoelig is, en dat zijn velen mensen, in deze periode, slecht slapen, ongedurig zijn en soms niet meer weten wat zij voelen.

Hun emoties komen nu dubbel zo hard naar boven, zodat zij dubbel zo hard mogen verwerken. Dat valt niet mee. Dat is zwaar.
Aan de horizon is er licht. Kijk daar naar uit.
Zorg voor elkaar, houdt van elkaar.
Blijf in uw kracht, in uw licht, in uw eigen energie.
Wij willen u vooral vragen om u zelf goed af te sluiten. Sluit uw eigen aura goed af, zo dat u niets van een ander hoeft te voelen, zodat u in uw eigen energie kan blijven. Dat is zeer belangrijk want u heeft momenteel aan u zelf genoeg. U hoeft niet uw energie te delen met een ander die bij u komt tanken. Blijf in uw kracht en afgesloten.

Als het u niet lukt, wij hebben Margreet een vlog laten maken. Kijk daarna en leer uw zelf goed af te sluiten. Vraag aan ons om u te helpen herinneren om dat te doen. Op deze manier snoept niemand van uw energie. Kan u beter bij uzelf blijven en wordt u minder uitgeput door hetgeen er gebeurt op deze wereld, uw wereld. Wat een prachtige wereld gaat worden.

De nieuwe wereld is zeer, zeer, nabij. Houdt dat voor ogen.
De laatste loodjes wegen altijd het zwaarst.
Daarna mag u allemaal gaan genieten van de toekomst die wordt zoals nooit tevoren. Zoals u die zich niet kan indenken,

Jezus, Michael, Maria, Raphael en Isoritas,

Margreetdecarpentier.com

Ik hoop dat u deze channeling weer rijkelijk wil verspreiden zonder veranderingen inclusief mijn taalfouten.

Liefs Margreet.