Channeling nr. 63 Door: Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse 8 augustus 2020 / via Margreet de Carpentier

Channeling nr. 63
Door: Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse
8 augustus 2020 / via Margreet de Carpentier.

Wees welkom op deze warme dag. Op de wereld is het ook warm, het is heet. De wereld staat in vuur en vlam, letterlijk en figuurlijk.

Verdeeld over de wereld zijn er grote ontploffingen. De ontploffingen zijn er om handelingen te verdoezelen die niet mogen.

Dit heeft te maken met kinderen, de kinderen op de wereld die misbruikt worden, vermoord voor hun organen, voor hun bloed en voor de lol. Ja, inderdaad voor de lol en het genot van de moordenaar.

Door de mensen die daar op kikken. Zieken mensen. Het is nu de tijd dat daar een einde aan komt. velen zijn achter de schermen zijn daar mee bezig, wereldwijd.

Overal op de wereld worden die gruwelijke netwerken opgerold. De netwerken van de pedofiel, van de mensen die het bloed bewerken van gestreste kinderen om er voor de rijken medicijnen van maken om jonger te blijven. En er gebeuren nog veel meer verschrikkelijke dingen met die kinderen maar wij willen daar niet allemaal op ingaan. Velen zullen geschokt zijn door deze woorden die wij nu via Margreet zeggen. Het is de waarheid, dit is al zo lang aan de gang. Dit wordt als prioriteit op dit moment aangepakt.

Degene die zorgt dat deze mensen gevangen worden genomen en berecht is president Trump. Ook daar zullen nog steeds veel mensen geschokt over zijn want nog niet iedereen weet wat zich werkelijk afspeelt op deze wereld. Velen denken nog dat Trump niet klopt.

President Trump wordt negatief afgeschilderd door de media, de media die wereldwijd in handen is van diegene die alle mistanden veroorzaken onder andere de pedofilie, zij hebben de macht over de medicijn industrie wereldwijd, de onderdrukking van u enz. Wij willen niet nog een keer herhalen met wat er gebeurd met honderd duizenden kinderen die hier per jaar door vermoord worden. Kindertehuizen halen ze leeg. Ook moeder Theresa, de moeder Theresa, die heilig verklaard is door een paus, uit het Vaticaan die er ook aan mee doet was een groot leverancier voor deze praktijken voor die zieken, zieken mensen. Die van geslacht op geslacht zo zijn, het normaal vinden en steeds meer kicken op grotere wandaden. Het zijn zoals u ze noemt veel van de grote der aarde die deze walgelijke praktijken hanteren.

De wereld is zieker dan u vermoed. Het wordt tijd dat er nog meer mensen wakker worden. Velen zijn tegen dit onrecht aan het strijden in deze derde wereldoorlog maar nog te veel mensen willen hier niets over weten. Dat is de reden dat wij dit via Margreet vertellen. Sluit niet uw ogen hiervoor om dat het te verschrikkelijk is. Hou uw ogen open, ga u er in verdiepen. Dan kan u zelf met wat u aan kan het u zelf met mate toedienen zodat als alles echt openbaar gemaakt wordt u niet in de psychische problemen komt, als u dan gaat beseffen dat u al honderden jaren en langer gemanipuleerd werd voor het genot en welzijn van velen wereld leiders en machtige mensen die vaak vanuit het niets naar voren geschoven worden in belangrijke posities. Ja ook in uw land. Ga zelf op onderzoek uit, u kan alles op internet vinden.

Nu wilde de machtige heren/dames afmaken wat Hitler begonnen is. Via Hitler was de bedoeling dat er meer macht over de wereld zou komen als dat er al is en was. Dat is toen mislukt.

Gelukkig zijn mensen die wij konden bereiken al 20 jaar aan het vechten en wij zeggen het nogmaals dat is President Trump samen met de zoon van John F Kennedy, John die volgens de boeken verongelukt en verdronken is, zijn beiden werken met een netwerk van écht vertrouwde mensen om de wantoestanden op de wereld aan te pakken. Zodat het echt een vrije wereld gaat worden. Een nieuwe wereld met vrede, zonder gearrangeerde oorlogen.

Obama Heeft iedereen bewonderd. Ook Margreet. Hij heeft charisma.
Al die jaren werd er dagelijks in opdracht van hem verschillende personen doodgeschoten. Obama heeft veel oorlogen veroorzaakt. Obama is uit het niets naar voren geschoven en kwam uit een groep van de I.S. Vanwege zijn charisma is hij naar voren geschoven.

U bent niet van ons gewend dat wij deze woorden zeggen, in deze maten maar het wordt tijd dat u wakker wordt. Het wordt tijd dat u gaat beseffen hoe u gemanipuleerd wordt. Door het nieuws, door uw regering, door de dagbladen. Ga zelf leren nadenken. Nadenken over wat er gebeurd in uw wereld, uw dorp, uw stad, uw provincie en in uw land en kijk of het logisch is wat er verteld wordt, wat zij uw voorschotelen. Ga zelf leren nadenken en blijf geen volger van idioten theorieën.

De scheiding tussen twee groepen wordt steeds groter tussen goed en kwaad zullen wij het noemen. De kwade kant gaat steeds harder te keer en laat u steeds gekkere dingen doen. De lichte kant gaat steeds meer werken vanuit liefde en licht. Ga daar massaal mee aan het werk. Dat verzwakt zoals wij al eerder zeiden, de donkere kant. Dat verzwakt uiteindelijk de agressie.

Alstublieft, liefde en licht overwint alles. Agressie niet.

Stuur liefde en licht naar de mensen die u niet mag. Stuur liefde en licht naar de mensen die niet kloppen. Het verzwakt hun. Ook wij vanuit het licht zijn daar mee bezig.

Velen verwachte al eerder dat de nieuwe wereld nu een feit zou zijn en dat alles al meer officieel zou zijn en verteld. Ondergronds zijn er nog te veel arrestaties nodig en moeten er nog te veel netwerken opgerold worden om al die kinderen te redden. Die honderdduizenden kinderen per jaar die tot 2020 vermoord werden en door deze acties in leven kunnen blijven en opgevangen kunnen worden. Er zijn veel mensen die graag voor zo een kind willen zorgen.

Het waren in deze channeling harde woorden om wakker te woorden, durf alles onder ogen te zien.

Dit gaat ook over de veiligheid van uw kinderen, van uw klein kinderen. Van onze kinderen. Van de onschuldige kinderen die dit overkomen.

Zorg goed voor elkaar, hou van elkaar, steun elkaar.

Stuur liefde en licht. Vraag om hulp aan ons als u het moeilijk heeft.

Wij steunen u zo veel mogelijk vanuit het licht, vanuit de kosmos. Vanuit andere werelden als wij u kunnen bereiken.

Liefde en licht overwint uiteindelijk alles. Ook deze moeilijke periode. Deze verschrikkelijke moeilijke periode. Maar de ook zo een mooie periode waar in alles omgekeerd mag worden.

Jezus, Michael, Raphael en Isoritas en de velen lichtwezens die u en Margreet ondersteunen.

Margreetdecarpentier.com

U mag deze channeling rijkelijk over de wereld uitdelen. Inclusief mijn taalfouten.