Channeling nr. 62 Door: Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse / 11 juli 2020 / via Margreet de Carpentier.

Channeling nr. 62
Door: Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse
11 juli 2020 / via Margreet de Carpentier.
Wees welkom, welkom in voor velen deze emotionele tijd.
Niet alleen voor u, maar veel mensen op de aarde zijn in afwachting en emotioneel.
U leeft in oorlog. Dit is de derde wereldoorlog die voorspeld was.
Hij wordt anders uitgevochten dan dat u gewend bent, maar niet minder erg.
Als de negatieve groep die deze oorlog veroorzaakt hun doel tot uitvoer hadkunnen brengen dan waren er meer slachtoffers gevallen wereldwijd dan bij alle oorlogen bij elkaar.
Er waren dan weinig mensen van deze wereldbevolking overgebleven.
De ommekeer is in gang gezet, Velen van u, ja ook Margreet hadden verwacht dat de oorlog al over zou zijn. Dat het wereldwijd al bekend zou zijn dat regeringen omver geworpen waren.
De regeringen zijn al aan het vallen alleen dat wordt nog geheim gehouden om paniek te voorkomen.
Er zijn voor dit moment al tientallen jaren van voorbereiding geweest. Langer dan u vermoed.
Wij vertelde al eerder dat wereldwijd voor het eind van het jaar vele regeringen zouden vallen. Nogmaals op dit moment zijn er al regeringen die niet meer bestaan zoals zij waren zonder dat u er iets van weet.

Uw tweede voet staat ook al bijna helemaal in de nieuwe wereld. De wereld van liefde, zorgzaamheid en zonder oorlog en gebrek aan geld eten en drinken voor de mensheid. Het einde van de armoede is dichtbij op alle fronten.

De wereldbevolking zal het in het  geheel vele malen beter krijgen. Met het geld dat door de regeringen wordt gestolen van de bevolking. Ja ook door uw regering. Het geld waar u heel hard voor moet werken. Het BTW geld komt vrij, u hoeft dat straks niet meer te betalen.
Wij zeggen dit duidelijk, want vele mensen vermoeden het. 
Wij durven nu via Margreet te zeggen dat de BTW gaat verdwijnen zodat alles voor iedereen goedkoper gaat worden om te leven en om uw boodschappen te kunnen doen.
De hypotheken worden ook veranderd. Alles wordt voordeliger.
Het is hard nodig dat mensen elkaar geestelijk op gaan vangen. Wij zeiden al eerder dat velen nog niet wakker zijn of nog niet de waarheid aan durven gaan. Zij slapen nog of houden hun hoofd onder de dekens. Zij willen het niet weten. Zij willen niet geloven wat er op deze aarde gebeurd. Wat er met hen en u gebeurd. Hoe erg u gemanipuleerd wordt. Wat er voor verschrikkingen met kinderen gebeuren. Zij durven geen emoties aan te gaan.
Maar als het bekend wordt wat er werkelijk op uw wereld aan de gang is (door eigenlijk die paar families en meelopers die dit veroorzaken) dan krijgen deze mensen in één klap al die drek over zich heen.
Zij zullen lamgeslagen zijn. Vang die mensen op, dat is nodig.
Wees niet bang. Er is via vele mediums voorspeld dat de scheidingslijn groter wordt tussen goed en kwaad. Degene die het kwade in zich hebben worden steeds extremer. Zij zullen het niet lang kunnen volhouden. Zij kunnen niet tegen de nieuwe energie, dat zal uiteindelijk hun dood worden omdat zij zich niet kunnen handhaven. Zij kunnen niet tegen de liefde en het licht dat u massaal uitstraalt.
Laat u geen pijn doen door mensen die zo zijn, door de groeperingen die zo zijn en denken. Lees regelmatig deze channeling terug zodat u weer aan onze woorden herinnerd wordt want u vergeet snel. Dat is goed want de pijn die u meemaakt mag u ook snel vergeten. Dat is het voordeel van snel vergeten.
Hou moed. Hou moed om nog even door deze tijd heen te gaan. HET IS ZO DICHT BIJ, uw beiden voeten staan bijna voor honderd procent in de nieuwe wereld. Hij is om u heen, u kan het al voelen. De liefde de zorgzaamheid van de mensen om u heen.
Vang ook degene op die steeds harder gaan schreeuwen en boos zijn. Zij beseffen zelf niet hoe ze zijn, wie ze zijn en wat ze doen. Velen van u zullen aangevallen worden door mensen in u omgeving die niet zo zuiver zijn. Laat u daar niet door omverwerpen.
Stuur liefde en licht naar iedereen, ook naar de mensen die negatief zijn.
Liefde en licht overwint alles. Wereldwijd wordt er liefde en licht gestuurd naar de regeringen en mensen die niet kloppen. Dat zal overwinnen, het verzwakt ze. Wij doen dat ook met de parlementsgebouwen waar heel wat bekonkeld wordt. Wij zorgen er voor dat de energie daar langzaam omhoog gaat. De verhoogde energie verzwakt de slechte mensen en versterkt de mensen die het goed bedoelen. Ook daar mogen wij, ook al klinkt het misschien niet spiritueel bij velen die dit lezen, ook daar mogen wij in liefde en licht in meewerken zo dat zij verzwakt worden en u bevrijd.
Ga voor een wereldwijde glorie.
Zonder honger,
Zonder eenzaamheid,
Zonder oorlog.
Vol met liefde licht en vrede.
Jezus, Michael, Raphael en Isoritas.
En de vele lichtwezens die aanwezig zijn voor uw welzijn en om u te ondersteunen.
Na de channeling hebben we de wereld met liefde en licht overspoeld.
Deze channeling mag u met velen over de wereld delen zodat iedereen gerustgesteld kan worden. Zonder veranderingen en met mijn taalfouten.
Liefs Margreet
Kijk de vlogs om u goed te kunnen afsluiten voor het negatieve op mijn site en daar kan u ook de andere channelingen na lezen en vlogs bekijken.