Channeling nr. 61 door Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse / 11Juni 2020 / via Margreet de Carpentier.

Channeling nr. 61
door Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse
11Juni 2020 / via Margreet de Carpentier.
Wij heten u welkom nu u al met één voet in de nieuwe wereld staat.

U doet het allen goed, u heeft het moeilijk, u bent moe, u moet wennen aan de nieuwe energie van de verhoging van de aarde en van uw lichaam. De energie van u allen wordt hoger en dat is vermoeiend.
Neem uw rust als dat nodig is. U zal zich soms ziek voelen of onaangenaam door deze spannende tijd, de tijd met een grote sprong naar de nieuwe wereld. De wereld waar de degene die wakker zijn zo naar verlangen.
Heb vertrouwen, probeer in uw kracht te blijven, zoek de leuke kant van het leven ook al lijkt het soms moeilijk.
Er komen veel oude emoties naar boven die u los mag laten. Ga daar alstublieft doorheen, laat die emoties komen dat is goed voor u. Wij vertellen al een aantal jaren dat in deze periode alles opgelost mag worden. Letterlijk en figuurlijk. Alle trauma’s die u in uw leven heeft meegemaakt mogen opgelost worden. Blijf daar alstublieft niet in hangen en vraag daarbij om hulp aan ons als u het er moeilijk mee heeft. Laat ons niet werkeloos toekijken. Maak kenbaar dat u onze hulp nodig heeft dan kunnen wij vanuit het licht u helpen.
De pijn van de emoties zitten in uw lichaam, u zal die pijn gaan voelen. De oude trauma’s komen weer in uw gedachte. Door verwerking hiervan krijgt u lichamelijke ontspanning en gaat uw lichaam meer pijn doen dan dat uw gewend bent. Besef dat dit tijdelijk is.

Er is ook pijn over wat u ziet wat er in de wereld gebeurd, het onrecht wat iedereen wordt aangedaan wereldwijd. De manipulaties, ook dat gaat verdwijnen.

De ommekeer waar iedereen op wacht zal er sneller zijn dan u vermoed. Hou daar aan vast!! Zoek de zon op, de zonnige kant van het leven zo blijft u beter in uw kracht. Hou van elkaar en ja van ons MAG U OOK KNUFFELEN het kan geen kwaad alhoewel velen het nog eng vinden.
U heeft dat nodig. U heeft het nodig dat u elkaar omhelsd in deze warrige tijd. Men heeft elkaar nodig. Zo als wij al vele malen zeiden hebben mensen nodig en óók de aanrakingen van elkaar. En de aandacht om naar elkaar te luisteren.
Wees niet boos op de mensen die op de sociaalmedia negatief reageren op wat er nu aan de hand is en zich houden aan de richtlijnen van de regering.
De REGERING GAAT VALLEN!!!
De mensen die de regeringen nog geloven zullen daarvan enorm schrikken als zij zich niet genoeg geïnformeerd hebben en nog niet wakker zijn.
Zij zullen u nodig hebben want zij krijgen de golf van verschrikking van het gene wat er op uw aarde al jaren lang gaande is in één keer over zich heen.
U zal er nog moeite voor moeten doen om niet in een depressie te raken, maar deze mensen krijgen het vele malen zwaarder. Zorg voor hun als zij het toestaan en anders is het hun eigen keus.
Wat wij in de vorige channeling ook al zeiden: 2020 is een zeer moeilijk jaar voor velen.
Vooral voor de gene die hun dierbare hebben verloren en er misschien achter gaan komen dat zij verkeerd behandeld zullen zijn, omdat er verkeerd behandeld moest worden van uw regering. Dat het niet toegestaan werd dat zij de goede behandelingen kregen en de goede medicijnen. Dat is triest, dat is verschrikkelijk om zo je dierbare door een gecreëerd virus te moeten afstaan aan de dood. Wij zijn met liefde om hen heen en proberen hen op te vangen. Maar dat is voor de achterblijvers een schrale troost. Wij blijven toch proberen de pijn te verlichten, de pijn van het verlies. Zij zullen het moeilijke rouwproces moeten beleven. Wat nog moeilijker wordt als alle misstanden openbaar worden.
Wij vragen of degenen die familieleden hebben die ze moesten afstaan aan dit verschrikkelijke virus wat gemaakt is in een laboratorium, extra aandacht willen geven. Hun bij willen staan in hun verdriet en er voor hun willen zijn. Niet alleen nu maar ook nog over een half jaar.
Velen die verkeerd moesten handelen wisten niet beter. Het verplegend personeel. Zorg ook goed voor hún, het verplegend personeel die niet beter wisten of niet beter konden.

Kijk om u heen als alles achter de rug is. Kijk om u heen naar de mensen die u hulp zo hard nodig hebben. Steun ze!!!!! Om dat ze niet wisten maar moesten.
Dit is héél belangrijk. Het is een moeilijk jaar maar het jaar zal prachtig eindigen. Aan het einde van het jaar zijn er op uw wereld al heel veel  dingen veranderd.
Veel regeringen zoals ze zijn, bestaan niet meer.
Besef dat er dan ook veel leed naar de oppervlakte komt en boosheid voor wat de mensheid is aangedaan.
Hou hoop, zorg voor elkaar. Hou hoop alstublieft, uw wereld zal zeer snel gaan veranderen in de nieuwe wereld. U staat er al met één been in.
Jezus, Michael, Raphael en Isoritas
Wij zijn om u heen. Vraag ons om hulp in deze moeilijke tijd voor velen.
In deze mooie tijd. De tijd waarin de geschiedenis herschreven wordt.
Nog héél, héél even dan schijnt de zon feller en zijn de luchten blauwer en is de nieuwe wereld er in zijn volle glorie.
U mag deze channeling vele malen over de wereld strooien zonder veranderingen en inclusief mijn taalfouten.