Channeling nr. 58 door Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse / via Margreet de Carpentier op 8 Februari 2020

Channeling nr. 58
door Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse
via Margreet de Carpentier op 8 Februari 2020
Er heerst in ons land griep en angst voor het virus wat rondgaat in China. Dit virus legt dat land gedeeltelijk plat, hun economie heeft daar last van en dat is goed. Het is een land met een lange adem, het is een land waar men alert voor moet zijn. Dit virus is daar niet voor niets ontstaan. De bedrijven die hun bestellingen doen daar, omdat het goedkoop is moeten gaan nadenken wat zij op deze manier financieren en van wie ze afhankelijk zijn geworden. Misschien bij een niet prettige wereldmacht die alles over de ruggen van hun  zeer arme inwoners aan het opkopen zijn.  De westerse landen en langzaam ook onze economie zijn ze langzamerhand aan het overnemen. Tientallen jaren bereiden zij dat al voor.
Mensen wees voorzichtig, wees voorzichtig met vliegen, want in een vliegtuig is airconditioning. U weet niet wie er mee vliegt. Doe even als het mogelijk is een pas op de plaats en bescherm uzelf tegen dat virus. De enigste mogelijk daarvoor is op afstand  om zo min mogelijk in een vliegtuig te stappen. Wij hopen voor u, diegene die met vakantie gaan nu, of van de zomer dat het voor hun veilig is.
Het is een must dat er uit dat grote land de onregelmatigheden naar buiten komen. Een arts die wilde melden over de gevaren van dat virus is de mond gesnoerd en helaas overleden. De regering wilde het virus voor de buitenwereld geheim houden zoals zoveel in dat land verborgen wordt. Als de mond te groot wordt van de bewoners worden ze opgesloten en onmondig gemaakt. Besef dat goed. Velen vinden het een land van de toekomst en de ongekende mogelijkheden, maar het is een land van waar uit veel gevaar kan komen.

Blijf alert en volg kritisch het nieuws. Kritisch, want niet alles is waarheid wat er verteld wordt, dit blijven wij herhalen en besef dat ook in uw land het nieuws over allemaal ellende gaat omdat men daar van smult.

De mensen houden ervan om te kijken naar de ellende van een ander. De
omroepen willen zoveel mogelijk kijkers hebben. Over de verbeteringen in de jaren na de oorlog daar praat men niet over, over de vooruitgang en ook niet over leuke dingen omdat dat geen kijkers trekt. Er komen meer en meer praatprogramma’s en ze hebben het allemaal over de zelfde ellende, totdat er weer een andere ramp gebeurd. Luister kritisch, ga realistisch denken over alles wat u hoort en ziet.
Wees ook kritisch op wat u tegenkomt op facebook en denk goed na voor dat u reageert. Wij lieten Margreet weer eens iets zien de afgelopen week en zorgde er voor dat zij daar boos over werd. Ja, dat kunnen wij ook.  De spirituele mensen, (zij denken dat zij dat zijn) maar snappen er niets van, die momenteel last hebben van de griep of een virus, velen van hen denken dat dat komt van de volle maan die er aan komt, dus het nieuwe woord voor griep is volle maan. Van de maan krijgt men spierpijn of je wordt er benauwd van. Wordt verteld op facebook. Men voelt zich rillerig en niet lekker. Ga nuchter denken, ga weer normaal denken. Wees realistisch. Wij zeggen dit voor de mensen die dit lezen in Nederland en in de vierendertig andere landen waar deze channeling gelezen wordt, dat zij realistisch moeten zijn en niet klakkeloos geloven wat een ander zegt. Realistisch zelf gaan denken en als iemand zegt het komt van de volle maan ga dan nadenken.
O ja, ze zal het niet leuk vinden, het is een kleine 20 jaar geleden. Ook toen had men het al over die volle maan, toen hebben wij aan Margreet gevraagd of zij in de nacht om twaalf uur in de volle maan wilde gaan staan en ook aan haar vriendin. Die vriendin heeft het gedaan, die werd verkouden want ja ook al is het zomer maar om in je nachtponnetje midden in de nacht buiten te gaan staan valt niet mee. Margreet was moe en dacht Raphael ik doe de gordijnen en het raam open, je bekijkt het maar dan schijnt het maantje even goed wel op mij. Zij had met haar dwarse hoofd wel gelijk. De maan is een hemellichaam wat prachtig is om naar te kijken het is een fantastisch gezicht die vollemaan maar besef dat de zon op dat moment weerkaatst op de maan het heeft te maken met de stand van planeet aarde en de Maan. Wij hadden het er al eerder over maar als u met uw gedachtekracht gaat denken: “ik krijg hier last van en ik krijg daar last van en ik slaap niet”, dan creëert u het zelf en daar willen wij naar toe dat creëren.
Dingen creëren via uw gedachten. Als u denkt ‘dat kan ik niet, dit heb ik altijd mijn hele leven zo gedaan omdat ik dat van mijn ouders geleerd heb’. Hoelang is het geleden dat u op die manier bent opgevoed. Velen zijn al jaren onder de vleugels van hun ouders vandaan. U mag uw eigen gedachten hebben, u hoeft niet meer te leven naar de woorden van uw ouders als die voor u niet meer kloppen. Uw ouders hebben in de meeste gevallen u opgevoed met hun beste bedoelingen en als u voelt dat een andere manier beter voor u is kan u alles via uw gedachten omdraaien, u hoeft niet in de trauma’s die u opgelopen heeft in uw jeugd te blijven hangen, u bent nu volwassen en niet meer dat kind. U mag nu volwassen worden. U mag elk moment, elke seconde in uw leven er voor kiezen om opnieuw te beginnen als u denkt dat, dat voor u het beste is en met een nuchter verstand relativeert of het voor u echt de beste weg is.
Dat is belangrijk ga zelf denken en ga positief denken ook al lijkt alles nog zo donker om u heen. Trek de positiviteit alstublieft naar u toe. U kan daar zoveel mee bereiken en probeer, ook al heeft u het erg moeilijk in elke dag iets positiefs te vinden, probeer er iets positiefs van te maken. Aan het eind van de tunnel is er altijd licht voor iedereen voor niemand uitgezonderd, hoe zwaar u het ook heeft.
Vraag hulp als u het nodig heeft aan de mensen om u heen en denk niet ‘ik moest het toch altijd alleen doen niemand hielp mij, waarom nu wel’. Ga dan kijken hoe u in elkaar zit en zat, of u het wel toegestaan heeft, of u die hulp duidelijk gevraagd heeft, of u er wel voor open gestaan heeft. Mensen zijn kudde dieren, mensen kunnen niet zonder elkaar, mensen hebben mensen nodig en iedereen, niemand uitgezonderd, is bereid op welke manier dan ook even aandacht aan een ander te besteden.
De gedachtekracht hoe u over uw zelf denkt is zeer belangrijk.
Over de moeilijke posities waar u uw leven lang of een groot deel van uw leven ingezeten heeft, daar mag iedereen uitkomen.
Het is de bedoeling dat iedereen gelukkig gaat worden, gelukkig mag worden. U mag daar ook stappen voor ondernemen en niet af gaan zitten wachten in een stoel en zeggen niemand ziet mij, ik ben eenzaam, ik voel me niet gelukkig” . U mag er zelf ook iets aan doen met onze hulp als u wilt vragen, als u durft te vragen, als u uzelf daarvoor belangrijk genoeg vind. Ga uzelf belangrijk voelen, ga uzelf geliefd voelen.
Als u uzelf afkraakt in uw gedachten hoe kan een ander u dan zien, hoe kan een ander u zien stralen, dan valt u niet op. Treed naar buiten met positieve gedachten dan komt er al een grote ommekeer. Als u in gedachten denkt: ’tja ik ben al zestig jaar gewend om zo te leven’ maar als u weet dat het ook anders kan zoals u ziet bij anderen mensen waarom blijft u daar dan in hangen!! Omdat u bang ben hoe het zal zijn als het anders is?? Nee, dat zijn verkeerde gevoelens of gedachtes of bent u bang dat als u gelukkig wordt of weer hoop krijgt om uit uw isolement te komen, bent u dan bang om dat weer kwijt te raken? Angst is een slechte raadgever. Geniet van elk moment en als het gevoel er bij te horen verdwijnt dan komt er wel weer iets anders op uw pad.
Geniet en als u er even van heeft mogen proeven ga dan daar weer naar op zoek en laat uzelf door de angst niet weer maar beneden halen. Er zijn mogelijkheden zat in uw wereld, er wordt steeds meer gedaan voor mensen die zich eenzaam voelen, er komen steeds meer groepen waar bij u zich kan aansluiten, als u uit uw stoel komt.
  
Probeer allen rechtop te staan, probeer uzelf belangrijk en kostbaar te vinden, hou van uzelf ook met de fouten die u misschien gemaakt heeft. Wat wij al zeiden, u mag elke seconde opnieuw beginnen van fouten leert u, er is geen mens zonder fouten. Durf rechtop te staan en uzelf te laten zien,  en leer te genieten. Er komt ondanks dat het nog steeds winter is in de natuur een prachtige tijd aan. Leer genieten als u dat nooit kon, leer te zien wat u eerder niet kon zien. Misschien kon u niet de pracht van de natuur te zien, de bloemen die hun kopjes boven de grond gaan uitsteken en de bloesem die al begint te bloeien. Geniet daar van, daarvan genieten is geluk dat zijn kleine stukjes geluk. Het zit niet in het grote en het dure het zit in de kleine dingen. Als u heel lang niet gelachen heeft probeer dat eens te doen tegen een vreemde die u tegen komt en u zal zien dat er op dat moment blijdschap ontstaat tussen u en de andere persoon. U wordt daar blij van en er door omhoog getrokken in uw humeur. Dat is belangrijk, dat is voeding voor uw geest. Uw geest heeft ook voeding nodig niet alleen uw lichaam. Het is belangrijk dat u uw hersenen voed met blijdschap en vriendelijkheid om te geven en te ontvangen.
Dit is een belangrijke les in gedachte kracht en weet dat u altijd meer kan dan dat u vermoed. Ga het doen en ga telkens een stukje meer over uw grens heen, net iets verder dan dat u gewend ben en neem dan ook weer uw rust en probeer te genieten in de toch zo een mooie wereld.
Kijk naar al die jongeren die proberen de wereld mooier te maken, beterder, zuiverder en leren om van elkaar te houden, meer op het omgaan met de aarde te letten en minder te vervuilen.
Ook daar slaan sommige in door maar ze denken er over na deze kinderen van de toekomst.
Ook uw regering is een beetje de weg kwijt, ze weten van gekkigheid niet wat ze moeten doen, maar ook daaruit zullen goede veranderingen ontstaan. Als ze te ver gaan worden ze terug gefloten. De Nederlanders gaan steeds meer demonstreren. Het leraren tekort is dramatisch, maar er zijn steeds meer mensen die weer leraar willen worden, hetzelfde gebeurd met de zorg. In de zorg is er ook een groot tekort aan mensen en de grijze golf is pittig aan het toeslaan, ouderen hebben meer zorg nodig. Wat wij eerder al zeiden er zijn steeds meer mensen die zich niet meer thuis voelen achter een bureau en steeds minder zekerheid hebben dat zij hun baan behouden en gaan er steeds meer voor kiezen om in de zorg te gaan werken waar ze minder inkomsten maar meer voldoening van hebben. Mensen hebben mensen nodig dus het is ook fijn om met mensen te gaan werken als je het kan en de empathie hebt
Vertrouw, het komt goed u moet even door deze tijd heen. Er zijn grote veranderingen op komst, zeer grote veranderingen, Door al die onregelmatigheden in de wereld en door wereldleiders die mensen misbruiken.
Het blijft zo niet door gaan. Vertrouw en leef vanuit uw hart, vanuit een groot hart, durf uzelf te laten zien zoals u werkelijk bent zonder het juk van uw opvoeding op uw schouders.
Vertrouw dat de tijd dichter bij is dan u vermoed dat er een grote ommekeer komt. Als u kritisch en nuchter om u heen kijkt kan u het begin daarvan al zien.
Blijf alstublieft met twee voeten stevig op de grond met alles en laat u niet meeslepen door het negatieve nieuws wat u verteld wordt en soms nergens op slaat.
Sta recht op en voel u een wereldburger die gelukkig mag zijn, nuchter denkt, kan relativeren en van zichzelf houd.
Als iedereen dat doet in deze wereld met een nuchter verstand zelfs dan gaat de wereld er al anders uitzien.
Jezus, Michael, Raphael en Isoritas
* * * * * * * * * * * *
Na afloop vertelde een dame dat ze tijdens de channeling meegenomen werd naar een kamer waar mensen waren die van elkaar hielden en waar rust was.
Daarna gingen ze naar een tweede kamer waar de groep mensen het zelfde aanvoelde maar veel groter was.
Daarna mocht ze kijken in een derde kamer waar een grote menigte was in vrede en liefde. Toen was ze weer terug op haar stoel.
Wat een prachtige toekomst kreeg zij te zien tijdens de woorden die via mij uitgesproken werden over de ommekeer in de wereld.

Daar kan ik heel dankbaar om zijn als iemand dat mag zien de, toekomst van onze wereld.
Deze channeling mag onbeperkt gedeeld worden inclusief de taal fouten die ik maak, maar zonder veranderingen.