Channeling nr. 57 door Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse / via Margreet de Carpentier. op 11 Januari 2020

Channeling nr. 57
door Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse
via Margreet de Carpentier. op 11 Januari 2020
Wees allen welkom,
Ja in de nieuwe wereld zeggen wij, U wordt allen die hier aanwezig zijn daar mee verbonden, met de poort naar die nieuwe wereld. De wereld zonder strijd, de wereld met meer liefde naar elkaar toe. Een mooiere wereld, zoals de toekomst zal worden met minder strijd.
Er is de afgelopen week over de hele wereld angst geweest over wat er gaande is in het Midden-Oosten. Men wordt gelukkig wijzer, alles escaleert minder als dat het tien jaar eerder zou hebben gedaan, want toen zou de strijd hevig zijn geworden en nu is dat afgezwakt.
Het is erg naar voor de nabestaande, maar niet voor niets hebben de mensen die in dat neer geschoten vliegtuig zaten zich opgeofferd. Het heeft veel losgemaakt en het land dat het neergeschoten heeft, heeft erkent dat er fouten zijn gemaakt. Als u terug kijkt dan zou ook dat nog niet zo lang geleden nooit gebeurd zijn, want in het Middenoosten wordt er meestal niet toegegeven dat er fouten gemaakt zijn. De mensen worden er dom gehouden met verkeerde informatie in het nieuws. U heeft dat zelf kunnen zien als u het nieuws gevolgd heeft. Er werden mensen uitgekozen die hun verhaal mochten doen om meer aanhangers te krijgen om de negatieve berichten, voor het volk positief te maken om meer macht te kunnen krijgen. Later vonden de journalisten andere mensen die hun meningen durfde  te uiten, de werkelijke waarheid.
Zij zijn het niet eens met hoe het gaat in hun land en ging met de persoon die omgekomen is.

Er zijn echt vele veranderingen in gang gezet.
Er komen bij de mensen veel emoties los over wat zij meegemaakt hebben in hun leven. Die mogen opgelost worden, als zij dat kunnen, als zij dat durven. Velen zijn vastgeroest in hun oude leventje, in hun gezapige leventje waarin vaak geestelijk of lichamelijk mishandeld worden en als zij niet durven te veranderen dan komt het omdat zij niet weten hoe het is of hoe het voelt als het anders is als zij veranderen want de narigheid waar zij in leven is veilig, dat is bekend en voor hun veilig. Mensen heb de moed als u door emoties heen mag gaan, durf het.
Durf te veranderen, durf het leven te pakken, durf een nieuw leven te beginnen. Het maakt niet uit op welke leeftijd, dat doet er niet toe. Durf voor u zelf te kiezen dat is belangrijk. Ga goed voor uw eigen welzijn zorgen en daarna pas voor die ander. Kom uit uw cocon, kom tussen die veilige muren vandaan en dan hebben wij het ook over de muren die u om zich heen gebouwd heeft. Zonder de muren wat moeilijk te geloven is, is de wereld mooier en meer ontspannen en dit geld voor velen mensen.
Besef ook dat er velen mensen zijn in de spirituele wereld die aan het doordraven zijn. Zij voelen dit pijntje en ze voelen dat pijntje, zij voelen zich niet lekker en zij geven dat allemaal de schuld aan de verandering van de energie. Als u op facebook kijkt, het medium wat velen gebruiken, dan worden er vragen gesteld waar de idiootste antwoorden op komen. Mensen ga normaal denken, ga simpel denken, doe niet zo moeilijk. Het moeilijke denken komt voort uit de vele boeken en cursussen dat zeiden wij al eerder. Ga normaal en logisch denken. Hou op met zweven, kom met twee voeten op de grond, want u moet het op deze wereld doen. U moet het op deze wereld samen doen en niet als een helium ballonnetje. Nee, met twee voeten stevig op de grond, en ga logisch nadenken, ga zelf nadenken, leer zelf na te denken en praat.
Praat met elkaar, deel met elkaar, zeg de waarheid tegen elkaar. Dat is zo belangrijk. Maak niet iets mooier wat niet mooi is, want daar zijn velen een keizer in. Laat uw ware gezicht zien en wees duidelijk naar een ander. Het is nog meer in 2020 in dit jaar de tijd van de waarheid, de tijd van de openheid, de tijd dat men elkaar kan helpen, de tijd dat een ander het toelaat om geholpen te worden, omdat zij er eindelijk voor open kunnen staan en zich niet meer schamen voor hun omstandigheden en niet meer willen stikken in hun emoties. Het is moeilijk om dit te leren, voor velen héél moeilijk om de waarheid te zeggen.
Het wordt vaak gevraagd hoe gaat het met je of met u: ó goed
Zeg hoe het werkelijk is dan komt er een gesprek op gang dat genezend  werkt. Het mooiste zou zijn als de ander ook zijn/haar echte gezicht zou laten zien, zo als zij zich werkelijk voelen en durven ook zij hun verdriet te tonen dan werkt het dubbel en weet u wat u aan elkaar heeft, dan kan u elkaar echt ondersteunen.
Huilen in het openbaar, het mag, het is goed. Elke traan die over uw wang stroomt daarin zitten afvalstoffen in uit uw lichaam én opgeslagen emoties. Dat geeft lucht en bevrijding. Huil wanneer het nodig is waar u ook bent, het mag. Leer uw kinderen huilen zodat zij niet zoals de volwassenen op uw wereld die niet geleerd hebben om te huilen en flink moesten zijn. Leer de kinderen dat volwassenen ook huilen, zodat zij niet hun emoties in hun verdere leven gaan mee sjouwen en dat het gaat stapelen totdat ook hun emmer vol is en overloopt en ze zoals u het noemt in een burn-out terecht komen. Als ze leren huilen waar ze ook zijn, kinderen, mannen en vrouwen, u zal een stuk beter in uw vel komen te zitten.
Praat vanuit uw hart over uw problemen met elkaar en laat de schaamte vallen. Praat met uw kinderen. Probeer als zij het moeilijk hebben te ontdekken wat het is zodat zij niet hun pijn gaan verdoven, die gevoelige kinderen, verdoven met een stickie, wat men in uw wereld vaak een onschuldig middel  vind of met alcohol. Hou het gesprek gaande ook al is het moeilijk in de gezinnen met de pubers. Ze zijn dwars ze willen niet linksom en ze willen niet rechtsom. Als u ja zegt op een vraag of als u nee zegt is het beide niet goed, zij zitten met zichzelf in de knoop. In de pubertijd worden ze ook extra beschermd door ons. Ondanks alle ruzies probeer in gesprek met ze te blijven en blijf uw grenzen stellen want ze willen er toch overheen. Als u een peuter heeft en u heeft een hekje staan waar ze niet langs kunnen dan willen ze over het hekje heen klimmen en als u het een paar meter verplaatst dan proberen ze er weer over heen te klimmen, zo werken de grenzen ze willen er steeds overheen.
Praat met de mensen om u heen, leer het achterste van uw tong te laten zien zodat u die woorden, die pijn, die emoties niet in hoeft in te slikken want dan krijgt u het benauwd. Wees open in het jaar van nog meer waarheid, in de tijd dat alles naar boven mag komen.
Stuur liefde en licht naar degene die het nodig hebben, die het moeilijk hebben maar ook natuurlijk naar u zelf en naar uw onhandelbare kinderen ook al kan u ze af en toe, en dan zeg ik niets vreemds, wel achter het behang plakken. Liefde en licht over wint uiteindelijk alles.
Stuur liefde en licht naar het land dat in brand staat, ook die branden zijn nodig, de mensen leren daar om meer voor elkaar te gaan zorgen, nog meer, en voor hun land te gaan zorgen. Er sterven velen dieren maar dat zal zich langzaam gaan herstellen. Langzaam maar zeker. De natuur zal zich ook gaan herstellen.
Wij zeiden al eerder dat er vele rampen zouden komen en nog zullen komen en dit is er één van dat is voor de mensen die er wonen verschrikkelijk. Stuur ook liefde licht en kracht naar de mensen daar die hun bezit proberen te redden of alles kwijt raken.
Probeer over dit alles geen angst te hebben en over wat er kan gaan gebeuren volgens de onderzoekers. Durf te vertrouwen dat alles goed komt we hebben het aan Margreet net al aan u  laten vertellen en in deze channeling doen wij het nogmaals, zodat het de wereld over gaat dat er nieuwe poorten worden geopend naar de nieuwe wereld waar mensen mee verbonden worden. Wat hun goed zal doen, in de nieuwe wereld leven de mensen met minder haat en nijd naar elkaar. Kunnen ze meer van elkaar velen. Leven de dieren net als de mensen meer in vrede met elkaar. De hele mensheid samen met de dieren. Dit is een wereld die gaat komen. De veranderingen gaan snel.
Velen mensen die niet meer voldoening hebben in het werk wat ze doen gaan veranderen van baan. Het geld wordt al iets minder belangrijk hun welzijn vinden ze steeds belangrijker en ze gaan op zoek naar het werk waarin zij zich prettiger voelen en waarbij ze meer kunnen ontspannen zodat ze minder moe zijn en beter in hun gezin functioneren. Het gezin is de wereld in het klein, dit alles heeft een goede weerslag op de kinderen, op de kleine en grotere kinderen en zorgt voor meer gelukkige momenten en meer rust, wel vaak met minder geld voor de zogenaamde quality time want die kosten veel geld. Men vind het nodig dat de kinderen in de vakanties naar pretparken en bioscopen gaan of een weekendje weg of winkelen. Maak het eenvoudiger zodat de kinderen samen met u tot rust kunnen komen  in de vakanties die daarvoor bedoeld zijn. Doe het eenvoudiger want ze zijn vaak nergens meer mee tevreden of vinden alles gewoon. Hou het kleiner in het gezin. Ga leuke dingen doen in uw omgeving die simpel zijn, ga weer terug naar het simpele en de aandacht voor elkaar en leg de telefoons een dagje in de la.
Jezus, Michael, Raphael en Isoritas.
Ik Had de opdracht gekregen om direct na de healing het lied Ze Huilt Maar Ze Lachtte laten horen van Maan. Met de rondvraag mocht iedereen die dat aankon vertellen wat ze echt voelde zonder dat het antwoord was: goed hoor. Dat was voor velen een oog opener en hopelijk ook voor u.
Bij het afsluitend muziekje voelde iedereen via hun kruin een energie die verbonden was met de bol die nu een poort naar de nieuwe wereld is waar we mee verbonden werden. Een aanwezige mocht zien dat we in koepel van licht in een kring als lichtwezens om de bol( wereld) stonden. Prachtig.
Ik heb al een paar poorten mogen openen bij therapeuten zodat ook daar de mensen contact kunnen maken met de wereld van de toekomst. Het is iets waar ik erg dankbaar voor ben dat dit via mij mag gebeuren als een schakel in het grote geheel.
Margreet.
PS. Het verhaal van de bol kan u lezen op mijn site bij de bladzijde verhalen