Channeling nr. 56: Door Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse / 14 december 2019 / via Margreet de Carpentier.

Channeling nr. 56:
Door Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse
14 december 2019 / via Margreet de Carpentier.
Wees allen welkom.
Welkom op deze donkere dagen voor kerstmis, het feest van het licht, het feest van het kind wat geboren is, het feest van samen zijn. Samen één, dat is de bedoeling. Kijk om u heen in deze dagen en kijk of het u lukt om een gast aan tafel te nemen als u daar voor in de gelegenheid bent. Er zijn te veel eenzame mensen. Durf ook ja te zeggen als u als gast uitgenodigd wordt. Durf die stap te maken en een uitnodiging te aanvaarden. Velen zijn eenzaam, juist in deze donkere dagen, maar vinden het toch eng en zijn bang om bij een ander naar binnen te stappen, ook al worden zij uitgenodigd. Probeer het, doe het een keer. Er zijn steeds meer mensen die dit initiatief nemen. Als u alleen bent, wat let u dan om een ander uit te nodigen die ook alleen is en misschien ook eenzaam. U kan zoveel voor elkaar doen juist in deze dagen. Het hoeft niet allemaal moeilijk te zijn met uw eten en uw drinken. Een kop koffie, een kop thee met een pan boerenkool kan ook genoeg zijn. Het gaat om het samen zijn, praten, delen, samen zijn, samen één dat is belangrijk in deze dagen.
In deze dagen met die verdeelde wereld. Wij zeggen het al jaren dat de wereld op z’n kop gaat. U heeft een jaar achter de rug dat moeilijk was voor de mensen in alle landen. Alles wordt overhoop gehaald, ook in uw land met uw regering en dat is hard, hard nodig. Ga opnieuw zelf leren denken, mensen willen overal regels voor, de regeringen willen overal regels voor, alles wordt uitgekauwd als er weer een nieuwe regel komt. Er komen bureaus aan te pas om het te controleren. Er moeten meer  knopen doorgehakt worden.

Wij zijn blij om te zien dat er wereldwijd meer vrouwen in hogere posities komen. Vrouwen zijn er aan gewend om verschillende dingen tegelijk te doen. Vaak hebben zij buiten hun werk een gezin met kinderen, dat gezin moet ook draaien. Zij houden niet van dat nodeloze gezeur, zij willen knopen doorhakken en dat is goed. Kijk om u heen en dan ziet u dat er steeds meer vrouwen in de politiek komen.

Het wordt tijd dat er een ommekeer komt en dat het haantjes gedrag van de mannen gaat afzwakken. De mannen gaan meer vrouwelijke kenmerken krijgen zodat er meer evenwicht komt tussen de man en de vrouw. Het is goed dat de posities van de man en de vrouw gelijk getrokken worden, financieel en in aanzien en dat er niet meer met minachtig gesproken wordt over dat vrouwtje.
Dus vrouwen sta eensgezind op, wij hebben het nu speciaal over de jonge vrouwen die gestudeerd hebben, ga de taken goed verdelen thuis met uw man om voor de kinderen te zorgen zodat u ook uw plaats in de maatschappij, die zo hard nodig is, in kan nemen.
De tijd van de rampen is nog niet voorbij. Alles wordt opgeschud, ook uw buurland, dat grote eiland wordt door elkaar geschud door die moeilijke verkiezingen. Het zal daar heel moeilijk worden, zij zullen het moeilijk krijgen, velen zullen spijt krijgen. Het wordt een voorbeeld voor de andere landen die willen aansluiten bij de groepering van de E.E.G. Het heeft ontzettend veel geld gekost en velen mensen zijn daar arm. Er zijn veel gebieden waar bijna geen geld te verdienen is voor de mensen, door de grote werkeloosheid en de gezinnen wonen in krotten.
Men moet weer goed leren nadenken, nadenken over uw besluiten, kijken naar de regeringen. Als er met de verkiezingen gekozen moet worden, let dan goed op wie u kiest en doe het niet in boosheid of een emotie, omdat er op dat moment een verkeerde beslissing is genomen door iemand van een partij die u eerst goed vond. Leer zelf lopen, leer weer zelf te lopen in deze wereld en zorg voor elkaar.
De vele rampen zullen langzaam gaan afnemen.
Uw land en de E.E.G slaat door omdat ze de Co2 willen terug dringen, dat lukt niet. Zij kunnen het smelten van de ijskorsten niet tegen gaan, het wordt warmer. Het verplaatst zich allemaal. U weet dat de aarde een paar millimeter gekanteld is. Daar gaat men aan voorbij, dat ziet men niet.
Het is goed dat ook in uw land verschillende groeperingen in opstand komen. Er moet weer gezorgd worden, gezorgd voor elkaar, gezorgd voor werk, gezorgd voor uw boeren want ook die heeft u nodig. U heeft de landbouw en de veeteelt nodig. Het is goed als u minder vlees gaat eten maar de boerenbedrijven verdwijnen langzaam maar zeker toch al omdat er geen opvolgers zijn en omdat het te duur wordt om een boerenbedrijf over te nemen, dus die tak wordt vanzelf kleiner.
U eet al minder vlees en meer vegetarisch, dat is goed. Vlees mag blijven in mindere maten. Vijftig tot zeventig jaar geleden werd er ook minder vlees gegeten, u heeft niet zo veel nodig, dat is niet goed voor uw darmen, maar u heeft wel iets nodig of zeer goede vervangingen.
Kijk, kijk om u heen en schouw en zie wat er gebeurd.
2020 is het jaar dat er een algemeen bewustzijn is over de buitenaardse.
Margreet is een paar jaar geleden door ons gewaarschuwd dat zij haar hoofd onder het maaiveld moest houden door niet te veel over ons te praten. Wij zeiden tegen haar, “u wil toch niet in radar komen”. Maar er is nu een algemeen bewustzijn gekomen. Niet dat iedereen het accepteert dat wij bestaan. Er zullen geen mensen om  ons voor het gerecht komen.
Het wordt hoog tijd dat de regeringen open kaart gaan spelen over wat er gezien werd en wordt in de kosmos en tonen wat er verscholen ligt in hun opslagruimtes over ons de buitenaardse. Er zijn schepen van ons verongelukt op de aarde en weggestopt omdat men bang was voor massahysterie. U weet, dat wij als het de tijd is om te landen, wij in vrede komen. Wij zijn altijd in vrede om u heen geweest. Wij probeerden altijd de mensen te sturen naar een betere vrediger wereld.
Wij hebben in de nacht vele mensen meegenomen naar onze heel kamers om te werken aan hun uw genezing terwijl zij sliepen. Op sommige gebieden zijn wij verder dan uw artsen. Wij bestuderen u al tientallen jaren op uw aarde en wij leren ook van u. Het is een wisselwerking, een wisselwerking waar iedereen iets aan heeft. U zal ook gaan leren hoe u zich nog beter kan verplaatsen van het ene punt naar het andere punt. Goedkoper, goedkopere brandstof die minder schadelijk is voor het milieu. Het is nog niet op dit moment de tijd dat wij mogen landen en kunnen landen. We worden meer geaccepteerd, maar niet iedereen is er nog helemaal aan toe. Het zou voor ons nu nog even te gevaarlijk zijn.
De tijd gaat snel, de veranderingen gaan snel, alles gaat nu in een sneltrein vaart, de ontwikkelingen en de mogelijkheid van genezingen gaan snel. Het weten en de wetenschap daarbij wordt u geholpen vanuit het licht en door ons. Ook wij buitenaardse werken door de mensen heen voor de genezingen. U mag weten dat wij bij Margreet heel veel hebben genezen in haar lichaam, waardoor ze nu zo goed als mogelijk is kan lopen  op dit moment, wat anders niet zou kunnen. Wij hebben haar nodig en wij mogen wel verklappen dat ze wel een deal met ons gesloten heeft. ‘Voor wat hoort wat’ want zo is ze ook wel.
Vraag, vraag om hulp aan ons vanuit het licht, aan uw gidsen, aan de buitenaardse en hoe u ons ook noemt, het maakt niet uit vraag om hulp. Als u het geestelijk moeilijk heeft, of lichamelijk. Vraag om steun, het werkt. Margreet weet daar alles van. Zonder ons was zij allang een paar maal in dit leven gestorven. Ja, zij vindt dit niet leuk dat wij dit haar nu laten zeggen, wij horen haar zachtjes sputteren maar het werkt. Zij is het voorbeeld hiervan en er zijn mensen onder u die weten hoe slecht zij was.
Vraag en denk positief. U kan uzelf met uw gedachten naar beneden halen. Ook al is het nog zo moeilijk op een dag die u voor uw gevoel overleeft heeft. Zoek toch dat lichtpuntje, er is altijd een lichtpuntje. Tegenover het negatieve staat altijd iets positiefs. Pak dat positieve met uw gedachte, met heel uw zijn dat is zo belangrijk. Weer zeggen wij het: met uw gedachte kan u, uzelf maken en breken. Als u in een hoekje gaat zitten en u bent gezond en u denkt ‘o wat ben ik zielig, o wat ben ik moe, o wat voel ik me ziek’ dan wordt u moe, dan wordt u ziek en dat wordt steeds erger.
Pak uzelf aan en wees eerlijk tegenover uzelf. U mag als u het moeilijk heeft even wegzakken maar wij hopen dat u uzelf weer omhoog kan tillen met uw gedachten en met onze hulp. Wij staan voor u klaar en laat ons niet toekijken hoe u zo worstelt. Dat is niet nodig, wij hebben tijd zat, wij hoeven niet te slapen en wij kunnen ons zelf delen, we zijn sneller dan het licht. Zorg geestelijk en lichamelijk goed voor uzelf. Zorg dat u de goede voedingsmiddelen binnen krijgt. Laat u niet misleiden door al die drankjes met vitamines, eet simpel en normaal. Het is goedkoper. Als u gezond eet krijgt u de goede vitaminen en mineralen naar binnen. Fruit, groente, niet te veel vlees en gevarieerd.
Geniet, ook het genieten, het blij zijn en lachen heet niet voor niets levens vreugde, ook dat houd je in leven. Er is een spreekwoord ‘een dag niet gelachen is een dag niet geleefd’. Je hoeft niet elke dag te lachen dat kan soms niet, sommige mensen kunnen dat niet maar ga wel proberen om meer te lachen ook dat houd u in leven, de levens vreugde.
Zorg goed voor elkaar, nodig iemand uit en dat kan ook buiten de feestdagen als gast aan tafel. Schenk aandacht aan elkaar en als u alleen bent en u eenzaam voelt  bedenk dan eens wat wel soms moeilijk is om te bedenken dat ook ú iemand uit kan nodigen, dat ú iemand  kan aanspreken en als u niet weet wie, dan zijn er in veel wijken de buurtzorg waar u advies kan vragen. Er zijn ook buurthuizen zat waar men vaak weet of er eenzame mensen zijn waar ú op af kan stappen. Of ga daar een kopje koffie drinken, dan komt u ze ook tegen, de mensen die een kopje koffie komen drinken om niet alleen te zijn. Er is genoeg te verzinnen, wees creatief. Geniet van elkaars gezelschap, geniet van deze donkere dagen, ook al is het ook voor velen weer fijn als ze weer voorbij zijn en alles weer zijn normale gangetje gaat. Maak het voor uzelf gezellig in huis. Houd van elkaar en volgend jaar bekijken we dag voor dag hoe het gaat verlopen in uw wereld en wij lopen met u mee ook al ziet u ons niet en kan u ons misschien niet voelen. Blijf vragen om hulp en zorg goed voor uw naasten.
Raphael, Isoritas, Jezus en Michael.
Na afloop kwamen er veel zoekende zielen binnen die aanvoelden als vrieskou die we gezamenlijk naar het licht hebben gewezen. Elke ziel wordt altijd door twee lichtwezens opgehaald en naar de plek gebracht waar zij hun leven kunnen verwerken, om daarna met onvoorwaardelijke liefde licht en kracht weer terug te gaan naar de mensen of familieleden om hun te begeleiden in hun aardse leven. Dus als lichtwezen is dit een prachtige cyclus.
Lees de andere Channelingen/lessen terug op: