Channeling nr. 55: Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse via Margreet de Carpentier / 9 november 2019

Channeling nr. 55:
Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse
via Margreet de Carpentier / 9 november 2019
Wees allen welkom.
U ben gekomen op deze plek, op deze plek waar u zich op dit moment thuis voelt. Ga u ook thuis voelen in uw huis, uw eigen huis, uw huis van steen en uw huis van licht, uw aura.
Ga nooit verhuizen naar een andere plek omdat u emotionele problemen heeft want u neemt uzelf mee, u neemt uw problemen mee. Deze problemen mogen nu opgelost worden.
In deze tijd waarin u nu leeft mogen alle emotionele problemen opgelost worden en niet ja maar en dit en het is mijn karma. Margreet zou zeggen karma mag je de nek omdraaien. Alles mag allemaal in dit leven opgelost worden, ook al lijkt het nog zo moeilijk. Ieder mens op deze wereld die enigszins bewust is mag alles op lossen van zichzelf. Ieder mag zijn eigen problemen op lossen.
U hoeft niets voor de familie op te lossen. Soms is er een familie bewustzijn dus als u uw problemen, emoties oplost en kan loslaten. Ja daar heb je weer dat makkelijke woord wat zo moeilijk is toe te passen. Geef de emoties een plek dan lost het vanzelf op. U hoeft niet te vechten voor uw familie, dat is niet zo. Als uw familie last heeft van emotionele problemen, een zus, broer een zwager en zelfs uw volwassen kinderen, zij mogen dat zelf aanpakken. U mag ze de weg wijzen en luisteren ze niet “klaar” want anders gaat het op uw nek zitten en dat is niet goed, want u mag er niet slechter van worden omdat een ander niet het goede pad loopt.
Ieder loopt zijn eigen pad. Ook uw kinderen, uw zus, uw broer, uw vader en uw moeder.

Dit is moeilijk voor mensen die te dienstbaar zijn. Als u te dienstbaar bent dan ontloopt u uw eigen emoties. Als u bezig bent met een ander dan hoef je niet aan jezelf toe te komen. Je hoeft er geen tachtig jaar over te doen geen veertig, twintig, tien, geen 5 jaar. Als u nú een besluit gaat nemen op deze dag, deze maand of in dit jaar dan mag u er doorheen komen en vraag daarbij om hup aan ons of zoek de hulp die u nodig heeft, die voor u goed voelt. Doe niet te moeilijk, de mens maakt het zichzelf veel te moeilijk. U heeft dat vaak geleerd op de vele cursussen die vaak te veel geld kosten en uitgebreider en groter worden omdat er dan meer geld voor gevraagd kan worden.

De cursussen zijn een bewustwording proces en verder mag u, uw eigen pad lopen. U merkt zelf wel of u een verkeerde afslag neemt en u komt dan vanzelf weer op het goede pad terecht. Durf te lopen, durf alleen te lopen zonder te denken “dan ben ik zo alleen”.
Laat de mensen los die niets aan u toevoegen. Ja wij zijn op dit moment erg streng. De tijd dringt, u mag uw pad gaan lopen en als u uw emoties voor het grootste gedeelte heeft verwerkt en uw rugzak is niet meer zo zwaar, loopt uw pad lichter en hoeft u het alleen maar te volgen en komt u alles wat u nodig heeft vanzelf tegen op uw pad en u kan dat dan ook zien, duidelijk zien.
Volg uw intuïtie, volg uw gevoel, dat is de intuïtie die eerste één tiende seconde, daarna gaat u denken en gaat u twijfelen, dan komen uw gedachten er tussen, probeer uw intuïtie te volgen. Dat is moeilijk als je het niet gewend ben, u moet goed nadenken over de uitgaven die u heeft, u moet bepaalde dingen overzien in uw agenda zodat hij niet te vol wordt en u mag daar tussen door via uw intuïtie gaan leven vol vertrouwen, vertrouwen in ons, in uzelf en het gene wat er om u heen is, uw gidsen en vraag ze om hulp en denk niet dat u te veel vraagt, wordt daarin niet te bescheiden.
Margreet is ook niet bescheiden met de vragen aan ons. Ga vragen, vraag voor uzelf, vraag om hulp, om wijsheid, vraag om moed als u iets niet durft. Vraag of wij u helpen uw emoties te verwerken. Wij hoeven niet te slapen. U hoeft niet specifiek een naam te noemen, wat is een naam. Wij zijn energieën maar als mens heeft u graag namen. Als u de naam van uw gids weet noem die, of noem een naam waarbij u zich veilig voelt. Als u vermoed dat uw vader of moeder bij u is of opa of oma. Praat met ze, praat tegen ze, leg uw pijn bij hun neer, leg uw pijn bij ons neer. Het werkt, het helpt.
Leer ook uw pijn bij andere mensen neer te leggen, bij mensen die u vertrouwd. Als u ervaringen heeft met mensen die u niet vertrouwd, vraag dan aan ons of wij u helpen daarbij, om u onbewuste te leren wie u kan vertrouwen en wie niet. Hoe dichter u bij uw eigen gevoel blijft hoe makkelijker u kan omgaan met uw intuïtie, die eerste één tiende seconde, en praat dan met elkaar. Degene waar u tegen spreekt kan dan ook zijn verhaal aan u kwijt. Er kunnen dan prachtige gesprekken ontstaan waar u beide wat aan heeft,  er is dan hulp naar elkaar toe en minder eenzaamheid. Durf open te zijn, durf het achterste van uw tong te laten zien. Slik niets weg, want als u emoties weg slikt dan krijgt u het benauwt dan krijgt u last van uw emoties, dan gaat u stikken in uw eigen emoties door de benauwdheid.
Durf, durf u zelf te laten zien. Elk mens is uniek, elk mens is speciaal, ieder mens mag zichzelf laten zien en ieder mens is nodig op deze wereld met zijn of haar gave. Tja, gave, wat is mijn gave. Er zijn mensen die kijken tegen Margreet op, zij zegt altijd: “zonder jullie, zonder ons haar gidsen ben ik niks”. Zij is een katalysator, wij spreken via haar. Elk mens is een schakel van een grote ketting op deze wereld, om in deze wereld liefde, zorgzaamheid te verspreiden en om een luisterend oor te zijn voor iedereen, maar zorg ook voor uzelf zo dat ook ú, uw verhaal kwijt kan.
Er hoeft geen eenzaamheid te zijn, zoek de buitenwereld op. Kijk in de kranten, zie wat er te doen is. Er wordt veel georganiseerd wat weinig tot niets kost. Ga er op uit, blijf niet in het voor uw gevoel veilige huis maar stap over de drempel naar buiten, treed naar buiten, kom met mensen in contact, ga desnoods naar praatgroepen. Er wordt tegenwoordig in uw wereld zoveel georganiseerd. Niemand hoort eenzaam te zijn, niemand hoeft eenzaam te zijn, maar velen zijn eenzaam tussen de mensen in de grote groepen.
Veel hoog gevoelige mensen zijn ook eenzaam omdat zij niet in groepen kunnen functioneren. Ik ben zo gevoelig zeggen zij vaak met een zachte weemoedige stem.
Leer uzelf goed af te sluiten. Margreet is ook gevoelig, wij hebben haar geleerd om zich goed af te sluiten, wij hebben haar daar een vlog over laten maken. Hoe gevoelige mensen zich af kunnen sluiten, goed af kunnen sluiten. Heb even het geduld om die te kijken. Het zijn onze woorden die via haar gesproken worden, zij heeft daar geen invloed op, het zijn onze woorden, pas het toe, probeer het, dan hoeft u niets meer van een ander te voelen. Denk niet dat u dat niet hoeft, ook Margreet sluit zich af, het is nodig en dan kan u rustig in grote groepen mensen zijn, dan kan u rustig een winkelcentrum binnen lopen of bepaalde bedrijven die niet goed voelen. Als u goed afgesloten ben dan heeft u er geen last van.
Wees niet bang dat als u afgesloten bent dat u niets meer voelt, want het goede komt wel binnen. Wij kunnen u altijd bereiken, uw gidsen kunnen u altijd bereiken. Ook de therapeuten, als u iemand heeft geholpen, als u iemand tot dienst was en u heeft open gestaan en er is via u gesproken terwijl u al uw liefde aan die persoon heeft gegeven. Vraag dan of alles wat niet bij u hoort, opgenomen mag worden in de kosmos dan krijgt u het sneller dan het licht terug als liefdesenergie, spoel het niet van u af door het doucheputje want dan vervuilt u de aarde en sluit u daarna weer af, potje, potje dicht. U hoeft niets van een ander te voelen of van de energieën die rond u zijn in deze wereld. Er zijn vele mensen die draven door met hun gevoeligheid en dat is niet nodig. Goed afsluiten, vraag daarbij om hulp, vraag om hulp aan ons of wij u eraan willen herinneren. Als u ergens loopt en u merkt dat u leeggezogen wordt vraag even, “help me” en doe het in gedachten. Sluit u alsnog goed af. Dat is héél belangrijk om goed te functioneren en vergeet niet dat het grootste gedeelte van de mensheid die nu geboren wordt allemaal hoog sensitief zijn, gevoelig, gevoelig om in deze nieuwe tijd te kinnen leven. Afsluiten, zeer, zeer belangrijk.
Zorg voor elkaar, hou van elkaar, schaam u niet om tegen iemand te zeggen ik hou van jou want er is te veel schaamte om het innerlijk van u aan een ander te tonen. De ander spiegelt zich en durven dan ook hún innerlijk te tonen. Dit is belangrijk. Door de jaren heen zijn de mensen daarin afgestompt ook al volgen ze velen cursussen. Zij hebben vaak het idee dat als ze veel kennis hebben van al hun cursussen dat ze dan veel weten en het goed doen. Ga uzelf analyseren, hoe u bent, hoe u in het leven staat. Echt analyseren, dat is moeilijk. Dat is heel moeilijk omdat voor jezelf te doen, doe ik het goed, sta ik goed in het leven, overdrijf ik niet met bepaalde dingen die u op de cursussen geleerd heeft. Neem uzelf onder de loep en vraag om hulp, daar zijn we weer, vraag om hulp om het zo goed als mogelijk is te doen, zo dat u zo goed mogelijk in uw velletje komt te zitten want u moet het toch nog even op deze wereld doen.
In deze prachtige tijd, deze tijd lijkt verschrikkelijk met de vele rampen en de vele oorlogen die nog uitgevochten worden. Maar het komt, de vrede die komt. De buitenaardse komen en blijven. Het duurt nog even, wij vertellen dit telkens weer, het duurt nog even, zij komen in vrede. Het wordt een andere wereld met meer vrede, met meer saamhorigheid en met minder eenzaamheidBegin altijd bij uzelf dan vloeit het vanzelf uit en wordt het groter en groter.
Raphael, Michael, Jezus en Isoritas.
Ik hoop dat u de channeling met velen wil delen, dat is de bedoeling.
Ik hoop dat vele mensen hun lessen er uit kunnen halen en dat men weer terug gaat naar de basis naar simpel wat een stuk makkelijker leeft.
Via mijn site kunt u alle vlogs vinden en artikelen die ik moest en mag publiceren van mijn jongens.
Liefs Margreet