Channeling nr. 53: Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse / 14 september 2019 / via Margreet de Carpentier.

Channeling nr. 53:
Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse
14 september 2019 / viaMargreet de Carpentier.
Wees allen welkom,
Ga genieten, ga genieten van het leven. Geniet van de dag, geniet van het uur, geniet in het nu. Geniet van alles waar u van kan genieten. Het leven kan zomaar omdraaien, in u midden zit iemand die een vrij zware operatie moet ondergaan. Leer genieten, vaak leert men pas echt genieten als er een bijna onmogelijke ziekte om te overleven op uw pad komt of uw naaste treft. Dan gaat men pas ten volle beseffen dat u sterfelijk bent. Voor allen is er een blauwdruk die vast staat, maar wat wij al eerder vertelden dat sommige blauwdrukken veranderd mogen worden, veranderd om dat diegene niet mee kan gaan met de veranderde hoger wordende energie van de aarde en daardoor zich steeds ongelukkiger gaan voelen.
Genieten mag hoog in uw vaandel staan maar zorg vooral goed voor uzelf. Wij blijven dit herhalen, als u niet goed voor uzelf kan zorgen kan u ook niet goed voor een ander zorgen. Wees niet té dienstbaar naar een ander toe maar wees in eerste instantie dienstbaar naar uzelf. U bent nummer één en daarna kan u nog beter voor die andere zorgen.

Verwerk uw emoties. In deze tijd waar in u leeft mag ieder mens alles wat hen belast gaan loslaten, verwerken. Ja, weer dat moeilijke woord wat voor velen zo moeilijk toe te passen is “LOSLATEN” maar wij helpen u daar bij, vraag ons daarbij om hulp.
Iedereen op deze wereld krijgt de kans om zoveel mogelijk los te laten, zodat zij vrij worden, zo vrij als mogelijk is.
U mag gaan verwerken zodat u niet meer die last hoeft mee te dragen. Bewust of onbewust. Vraag daarbij om onze hulp en leer huilen, huilen is verwerken. De meeste mensen slikken hun emoties weg, als u slikt krijgt u het benauwd en dan gaat u er in stikken. Vraag ons ook om hulp om te leren huilen op welke manier dan ook, dat is erg belangrijk. Vraag u niet af als u huilt waarom u huilt om de emoties en nare dingen die er gebeurd zijn van een héél leven. Als u huilt omarm het dan en heb er geen angst voor. Velen hebben angst om te huilen omdat zij bang zijn dat het niet ophoud.
Margreet huilde ook nooit, wij hebben haar laten huilen, met tussenpozen heeft het drie jaar geduurd, niet constant maar na drie jaar waren haar oude emoties er uit gehuild en was ze letterlijk en figuurlijk een stuk lichter en stond ze steviger in het leven. Als u huilt voed de tranen met gedachten die u verschrikkelijk vind, dat bijvoorbeeld uw echtgenoot, kind of kleinkind iets naars overkomt. Voed het met dat soort gedachten en laat de tranen uit uw tenen komen en schaam u er niet voor, zelfs niet als uw kinderen of  kleinkinderen er bij zijn want die vinden huilen normaal. Laat het uit uw tenen komen zodat die emmer waar die bel boven op zit en af en toe even overloopt met een paar traantjes leeg komt. Maak uw emmer met tranen leeg voor u zelf. Alstublieft dat vragen wij en wij zullen een handje helpen. Wij zijn altijd om u heen besef dat. Uw gidsen, uw helpers of hoe u ons ook noemt, wij zij voor Margreet haar jongens, vraag ons om hulp. Ook dit herhalen wij, uw vraag wordt altijd gehonoreerd, vaak niet op de manier waar op u het verwacht.
Als u terug kijkt na een paar weken, maanden en misschien soms na een paar jaar kan u zien dat u geholpen bent, alleen vaak niet op de manier weer op u het had ingevuld. Vraag ons om hulp laat ons niet nodeloos toekijken. Wij moeten respect voor uw wensen hebben. Stiekem weg helpen wij zo links en rechts wel eens een handje maar wij kunnen meer doen als u zelf aangeeft dan u hulp wil dan mogen wij meer doen.
Zorg goed voor uzelf lichamelijk en geestelijk. Geestelijke is moeilijk maar ga hulp zoeken als u het niet alleen red, er zijn zat mensen in uw  omgeving als u goed zoek die u kunnen helpen met uw problemen, met uw emoties en met uw bezorgdheid.
U hoeft niet eenzaam te zijn daarin. Stel u open, geen mens hoeft eenzaam te zijn. Er zijn tegenwoordig verenigingen en groepen genoeg om de mens uit de eenzaamheid te halen. En probeer dan te gaan praten. Voel, gebruik uw intuïtie en voel tegen wie u kan spreken. Iedereen zit nu op een niveau, praktisch de hele mensheid dat ze kunnen voelen, invoelen dat ze bepaalde dingen tegen een persoon kunnen zeggen en stel u dan kwetsbaar op, dan krijgt u een wisselwerking en kan de ander ook tegen u spreken over zijn of haar pijn. Deel, dat scheelt, dan wordt de pijn een stukje minder. Praten helpt, delen helpt en schaam u nergens voor. De mensen schamen zich nog te veel om hun innerlijk aan een ander te laten zien. Liever slikken alles in en krijgen zij het benauwd zodat ze bijna stikken en de artsen niets kunnen vinden. Ze stikken in hun emoties. Ga proberen te delen, ga leren kwetsbaar te zijn.
In uw kwetsbaarheid zit uw kracht, die enorme kracht die oerkracht die iedereen in zich heeft, niemand uitgezonderd. U bent er allemaal mee geboren. Ga die gebruiken, ga die ontdekken en ga leven en stop met overleven. Overleven doet pijn. Velen van u zijn aan het overleven. Wij zeggen dit niet alleen tegen u maar tegen de mensen over de hele wereld in die vele landen waar deze channelingen worden gelezen.
GA LEVEN en niet meer overleven. De mensen overleven door angst. Angst is een slechtte raadgever. Ga durven, durf over een drempel te stappen, durf kwetsbaar te zijn want uit die kwetsbaarheid wij zeiden het al komt die kracht naar boven. Uit de modder groeit een prachtige lelie.
Zie u zelf zo, dat u prachtig kan gaan bloeien uit de narigheid en de modder van uw verleden want velen van u, bijna niemand uitgezonderd, heeft een niet prettige achtergrond of zit in bijna onmogelijke situaties.
Iedereen heeft de kracht om uit die situaties te komen, en vraag, vraag, vraag daarbij om hulp voor uzelf en niet voor die ander. Als een ander u verschrikkelijk veel pijn doet en uw woorden komen niet aan dan mag u diegene loslaten of het uw kind is of een echtgenoot, andere familie of vrienden, blijf niet hangen in die situatie. Het klinkt misschien vreemd voor u dat wij deze woorden zeggen maar u hoeft daar niet in te blijven hangen.
U bent geboren op deze school op aarde om iets te leren en het zijn lessen die u mag leren om sterker te worden, om te groeien. Degene die in ongemakkelijke situaties zitten en dit lezen die begrijpen dat wij niet praten over een kleine onenigheid, het gaat over uw gevoel, of om de gevoelens van angst die u heeft naar die persoon/personen of dat er totaal geen gevoelens meer zijn tegenover een persoon en u niets meer met elkaar heeft te delen.
Blijf niet hangen in situaties die niet meer kunnen omgedraaid worden, ga niet vegeteren maar ga leven en ga genieten, ga genieten van de momenten van de mooie momenten die er elke dag zijn te vinden, elke dag ook al lijkt het nog zo zwaar en als het geen feestje is dan kan u altijd nog zelf de slingers ophangen. Onthoud dat, zorg dat u het fijn krijgt. Wij zien graag dat u danst als een vlinder, dat u blij bent, dat u door uw emoties heengaat, dat u echt gaat genieten dat u er geen groot tranendal van maakt op deze wereld.
De wereld die op een keerpunt staat om te veranderen. Dat keerpunt zal u waarschijnlijk allen nog meemaken want de verandering gaat snel.
Er zijn grote toestanden met de regeringen, wij vertellen dat al een aantal jaren, het is nodig dat de wereld opgeschud wordt.
De aardbol wordt opgeschud, de natuur wordt opgeschud. Alles gaat veranderen. Er wordt te veel geld gestoken in onzinnige dingen en de regering van u, neem die ook met een korreltje zout ze slaan door. Blijf nuchter.
De natuur veranderd, heb geen angst, de aarde is een paar millimeter gekanteld, heb geen angst, heb geen angst voor overstromingen, het zal opgelost worden.
Er worden op allerlei fronten dingen ontdekt in de technologie, in de geneeskunde maar ook over de energie voorziening waar hard aan gewerkt wordt door de geleerde die bij ons in het licht zijn en ook door de buitenaardse via de mensen die er ontvankelijk voor zijn, uw uitvinders.
Het duurt  niet lang meer dat wij zoals ik Isoritas al vertelde dat wij landen op uw aarde en met onze schepen en blijven staan. Er komt steeds meer bekendheid over ons, steeds meer mensen gaan beseffen dat er meer is dan uw wereld. Wij komen in vrede met heel veel kennis maar het gaat over en weer, vergeet niet dat er op uw aarde ook veel kennis is en ook leren wij daar van. Het wordt een samenwerkingsverband. Het zal een stuk prettiger gaan worden voor iedereen. Ook voor de zieken, door betere behandelingen in de ziekenhuizen. Er komt nog veel meer onrecht aan het licht, ook dat is nodig, u wordt er al mee overspoeld via het nieuws en via de televisie maar wat wij ook al eerder zeiden niet alles klopt wat er verteld wordt. Er wordt ook veel sensatie geschept. Sensatie die nergens toe dient, er worden onwaarheden verteld door andere regeringen maar ook door uw regering. Er wordt veel onder het kleed geschoven maar de kleden worden opengeslagen zodat alles naar boven komt zodat de mensen meer door gaan krijgen dat het een rotzooitje is. Op heel de aarden pikken de mensen dit niet meer, er zijn veel mensen die doorslaan naar de verkeerde kant maar het komt goed, wij houden onze vinger aan de pols, wij hebben nu spreek ik Isoritas de buitenaardse al verschillende raketten onklaar gemaakt wat niemand snapte, wij zijn ook in Rusland bezig geweest, dat was nodig anders gingen ze te gekke dingen doen. Wij proberen ook uit onze werelden u zoveel mogelijk te beschermen en wij hopen dat, dat u rust geeft.
Maar vooral ga genieten, wees zorgzaam voor uzelf en als u niet prettig leeft of vegeteert, ga een andere weg zoeken een weg waar u blij van wordt en praat alles eerlijk uit met familie, vrienden en kinderen zo veel als  mogelijk is en als het niet mogelijk is probeer het dan zo moeilijk als het is los te laten. Het mag, u krijgt uw kinderen om ze los te laten. De kinderen worden geboren in een gezin die voor hun uitgekozen is, de kinderen moeten daar iets van leren of de ouders en de lessen op uw aarde zijn moeilijk, niet makkelijk maar de tijd gaat keren, wij mogen u nog niet alles vertellen, af en toe lichten wij een tipje van de sluier op.
Margreet mag ook niet alles vertellen, die mag niet alles vertellen wat zij weet maar het komt, de tijd is nabij, hou moed en LEEF, leef uw leven zover u kan in blijdschap en harmonie en geniet zo veel mogelijk
Jezus, Michael Raphael en Isoritas
Wij gaan nu met alle wezens die hier aanwezig zijn persoonlijk een kleine healing geven.