Channeling nr. 52 Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardsen / via Margreet de Carpentier / 13/07/2019

Channeling nr. 52
Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardsen
via Margreet de Carpentier / 13/07/2019
Wees allen welkom, welkom op deze laatste ochtend voor de vakantie. We hebben één maand pauze.
Wilt u de pauzes in gaan lassen in uw leven. Af en toe even op de plaats rust, al is het maar tien minuten als u moe bent, even zitten voor uzelf zonder gestoord te worden. U mag tegen uw kinderen of kleinkinderen zeggen: mamma, oma of opa wil even rustig zitten, straks ben ik er weer voor jou/jullie. Zorg dat u uw accu weer oplaad dat is belangrijk, een opgeladen accu in deze hectische tijd. Er komt veel op u af via het nieuws, dat niet altijd klopt want het nieuws wordt opgeklopt en via de indrukken om u heen. Het snelle leven. Als u kinderen heeft moeten zij zo veel, naar sporten, naar school gebracht en vaak hebben ze meerdere sporten. Velen zijn gejaagd, gejaagd in een jachtige tijd, een tijd waarin u veel te verwerken krijgt en waarin u veel verwerken mag.
Het verwerken van uw emoties. Het is nu de tijd in deze periode, wij hadden het er al eerder over, mag iedereen zijn oude emoties verwerken. Wees daar niet bang voor, heb er geen angst voor, hou ze niet vast, het zal lucht geven, letterlijk en figuurlijk. Het zal u verbeteren want als u alles in blijft slikken zal u op een gegeven moment net zo als het spreekwoord zegt stikken. Neem dat niet zo letterlijk maar u kan het wel benauwd krijgen, u kan er ziek van worden, u kan er in een depressie van raken. Probeer uw emoties die u opgelopen heeft in uw leven en daarin bent u niet de enigste, uw trauma’s met of zonder hulp te verwerken. Praat er over met de mensen die u vertrouwd, dat geeft een wisselwerking. Durf uzelf te laten zien dan durft die ander zich ook te laten zien.

Praten helpt. Daarom zijn deze ochtenden die wij Margreet laten geven ook zo belangrijk omdat er gepraat wordt en er wordt geluisterd want velen nemen ook niet de tijd om naar iemand te luisteren. U kan ook praten met een goede vriendin of vriend. Verberg niet alles voor elkaar, verberg uw pijn niet, de pijn mag er uit. Het is de tijd van de waarheid, de tijd van het verwerken, de tijd van het loslaten. Ja daar is hij weer dat makkelijke woord zo moeilijk toe te passen, loslaten. Iedereen mag zichzelf vrij maken en krijgt daarvoor de kans maar vraag daarbij om hulp, vraag om hulp aan ons, aan ons vanuit het licht, het maakt niet uit hoe u ons noemt. Margreet noemt ons haar jongens nou wij zijn onzijdig wij zijn géén jongens en geen meisjes. Het maakt niet uit wat voor naam u ons geeft, wij zijn allemaal energieën en u heeft allemaal energieën om u heen, uw vaste helpers minimaal twee.

Vraag om hulp om te verwerken, vraag om hulp om het leven aan te kunnen vraag om hulp als u voor een moeilijke periode staat, vraag om hulp als u voor een operatie staat, vráág, laat ons niet werkeloos toekijken, wij moeten u respecteren zo als u voor iedereen respect mag hebben. Als u niet vraagt mogen wij niet helpen. Stiekem doen wij wel iets maar wij kunnen meer doen als u zelf toestemming geeft en kenbaar maakt dat u onze hulp nodig heeft. Ga het doen, het werkt.
Ga het niet proberen, Margreet wil dat woord niet horen, ze zegt altijd proberen doen de hondjes. Ga het doen en vraag rechtstreeks. Wilt u mij misschien helpen, maar misschien komt nooit. Wilt u mij helpen met dat en dat probleem. U vraag wordt altijd gehonoreerd al vermoed u van niet, soms komt het op een andere manier dan dat u denkt of op een later moment als dat u verwacht, maar als u terug kijkt werd u wel geholpen en heeft u op dat moment wel kracht gehad. Denk niet dat als Margreet het voor u vraagt dat het beter is, ook u zelf kan vragen zelfs aan haar jongens dus aan ons. Roep het maar: “Jongens van Margreet willen jullie mijn daar bij helpen, willen jullie mij bijstaan, willen jullie zorgen dat ik rustig ben als ik geopereerd moet worden of als ik een sollicitatie gesprek hebt of voor een ander moeilijk gesprek”. En weer zeggen wij vraag dan dat wij u helpen met de goede woorden te zeggen en of uw woorden goed ontvangen mogen worden, het werkt, ga het uitproberen, pas het toe, het zal allemaal gemakkelijker verlopen en heb geen angst want angst is een slechtte raadgever.
Angst creëert, angst creëert verkeerde dingen.
Daar is hij weer, de gedachtenkracht, denk positief en stap over drempels heen die u angstig maken, als u er voor blijft staan schiet u niets op en zakt u steeds verder weg. Durf over de drempels te stappen die u moeilijk vind, durf gesprekken aan te gaan die u uiteindelijk op zullen luchten, maar die u moeilijk vind, het zal u verlichten letterlijk en figuurlijk. Het is de tijd zoals velen al zeggen dat de rugzakken leeggemaakt worden en dat u niet meer rond sjouwt met een rugzak vol emoties.
Als u niet op kan schieten met familie, als u in een familie bent geboren waar u zich niet thuis voelt mag u ze loslaten. Als zij niets aan u toevoegen mag u ze los laten, dan wringt het aan alle kanten, ook aan de kant van de familie.
Vrienden kiest u uit, familie zou Margreet zeggen wordt je mee opgezadeld, zij zijn vaak je leerproces. Je wordt geboren in een familie om er iets van te leren hoe erg soms de gebeurtenissen zijn die plaats vinden in uw familie. U mag ze los laten als het niet meer gaat en u mag dan voor uzelf kiezen, u mag uw eigen vrienden kiezen, u mag uw eigen ruimte innemen in uw wereld.
Iedereen heeft recht op zijn eigen ruimte geen mens uitgezonderd.
Niemand is meer of minder dan een ander. Wij vanuit het licht staan gelijk aan u, niemand is meer of minder. Ieder mens is nodig, ieder mens is uniek, ieder mens mag zijn eigen ruimte innemen, ieder mens is een schakeltje, een schakeltje dat nodig is. Het mooiste is als dat schakeltje de emoties vanuit het leven verwerkt heeft en er dan voor honderd procent voor kan gaan.
Als u vol emoties zit en u heeft nog te weinig verwerkt en u heeft een cursus gevolgd wat vele mensen op dit moment doen en vanuit die cursus bent u mensen gaan helpen dan klopt het niet helemaal.
Hoe wil u een ander gaan helpen als u uzelf niet kan helpen. Ja, het zijn harde woorden die wij zeggen maar wij zien dit en zien u worstelen met uw eigen emoties tijdens dat u een ander probeert te helpen.
Eerst u, eerst u in uw kracht in uw volledige kracht. Zorg eerst voor uzelf en dan kan u nog beter voor die ander zorgen. Dan kan u vanuit uw ervaringen die u meegemaakt heeft in uw leven hoe moeilijk die ook waren, de andere beter helpen.
Wees kritisch, kijk kritisch naar alle therapieën die nieuw uitgevonden worden vaak om winst bejag. Ga logisch nadenken, als bijvoorbeeld iemand u vast houd zonder iets te zeggen en die u verteld dat u daardoor uw emoties gaat verwerken.
Het klinkt ongelofelijk en het is ook ongelofelijk. Wees kritisch in alles, volg uw eigen gevoel, volg uw intuïtie, neem niet alles klakkeloos aan.
U hoeft zelfs niet alles klakkeloos aan te nemen wat wij via Margreet zeggen. Als u een andere mening heeft is dat prima. Niet elk mens hoeft het zelfde te denken maar denk, voel en leer te genieten.
Te weinig mensen genieten echt van het leven, genieten echt van de natuur. Ze zijn maar aan het jagen en aan het rennen, zij plannen hun tijd overvol en de rust is ver te zoeken. Doodmoe worden zij ervan, neem op tijd een rustpauze, als u ouder bent neem dan op tijd de rustige dagen. Zorg dat u gezond eet en niet de kant en klaar maaltijden uit de supermarkten, die zijn niet gezond. Ga u er in verdiepen. Wij blijven hierop hameren, ga u verdiepen in de dingen die u in uw mond stopt. Niet alles hoeft altijd honderd procent gezond te zijn maar let op uw fruit en op verse groenten en mijd de kant en klare maaltijden met te veel zout en te veel toevoegingen.
U zal wel denken waar bemoeien ze zich allemaal mee, Ja het is nodig dat wij de mensen de ogen openen, want het gemaksvoedsel staat meer en meer in de winkels en wordt u opgedrongen en het ziet er prachtig uit en kost veel geld om het te kopen. Een beetje groente is zo gesneden, is zo klaar.
Zorg lichamelijk en geestelijk goed voor uzelf. De verwachting is dat de mens ouder gaat worden in leeftijd maar dan moet uw voertuig, uw lichaam wel goed onderhouden worden en niet volgepropt worden met de zogenaamde gezonde voedingsmiddelen die u opgedrongen worden via de reclames en erg aanlokkelijk zijn. Ze liggen niet voor niets op ooghoogte in de winkels.
Leer, velen kunnen dat niet en het zal in hun ogen vreemd klinken, te genieten van de zomer die u tegemoet gaat, van de natuur, van de vele libellen en vlinders die er momenteel zijn, van de vogels die zingen. Trek de natuur in en voel de energie die de natuur u geeft. Alles is energie, overal zit energie in. Als u gevoelig bent, probeer dat eens uit bij een grote oude boom. Ga er onder staan en vraag of u energie mag krijgen van hem. Dat krijgt u dan en u zal het ook voelen.
Ga als u met vakantie gaat genieten van de natuur, genieten van de mensen om u heen en van de spelende kinderen. Zie om u heen als het mogelijk is de vrede en de tevredenheid van de kinderen die met elkaar spelen. Probeer het positieve te zien, bekijk niet alles negatief ook niet over alles wat er gebeurt in de wereld.
Het rommelt, het is een rotzooitje, maar u weet dat dit nodig is op dit moment om alles naar de goede kant te laten keren.
Maak u niet angstig over de opwarming van de aarde. Vertrouw op onze woorden het komt goed, het komt op z’n pootjes terecht. U krijgt uit de andere werelden op tijd hulp om alles het hoofd te kunnen bieden. De olie en het gas maak u er niet druk om. Hou het in uw huis als dat mogelijk is zo als het is. De oplossingen komen, blijf daar op vertrouwen.
Vertrouwen, overgave en intuïtie en gedachtekracht zijn de pijlers van uw leven, als u die dingen beheerst dan is er veel meer rust in uw leven.
Dat is moeilijk maar het is te doen. Er zijn vele die dat al geleerd hebben.
Maar hou boven al van u zelf zoals u bent. Zorg dat uw rugzak leger wordt met of zonder hulp en uw emoties verwerkt dat u vrij wordt en minder lasten hoeft te dragen.
Laat mensen los die niet meer bij u passen dan komt er ruimte voor andere mensen die iets aan u toevoegen.
De trein van het leven, er stappen mensen uit als u ze de kans geeft. Dan kunnen er weer mensen instappen en naast u komen zitten en een tijdje met u mee reizen voor uw groei.
De groei van de energie op de aarde gaat snel. Sommige mensen hebben er last van omdat het bijna niet bij te benen is. Laat het over u heen komen en vraag daarbij om hulp.
Geniet, zorg voor elkaar en hou van elkaar.
Jezus, Michael, Raphael en Isoritas de buitenaardse met zijn healers.
De gechannelde vlogs staan op: margreetdecarpentier.com