Channeling nr. 50 Jezus, Michael, Raphael, Isoritas de buitenaardse. / Via Margreet de Carpentier / 11-05-2019

Channeling nr. 50
Jezus, Michael, Raphael, Isoritas de buitenaardse.
Via Margreet de Carpentier / 11-05-2019

Wees welkom in uw wereld, uw wereld vol veranderingen. Wij hoorde al iemand zeggen die hier aanwezig is, ik vind het fijn om deze tijd mee te maken. Het is ook een spannende tijd, u leeft in een tijd dat alles tot een ommekeer komt al lijkt het nog niet zo.
Alles komt boven water, alles gaat op de schop. Ook in uw land, niet alleen in de wereld maar ook in uw land. De doorgestoken kaarten worden geopend, de complotten die komen naar boven zij worden openbaar. Alles zal aan het licht komen en dát zal gaan verlichten.
Blijf het positieve zien, het positieve wat nu gebeurd, het is niet allemaal negatief, u denkt dat het allemaal negatief is maar weet u alles van uw wereld. Alles wordt wereldkundig gemaakt, alles wordt via de telefoons naar buiten gebracht. Vijftig jaar geleden wist u alleen wat er in uw omgeving gebeurde, in uw dorp, in uw stad en er omheen. Er was toen zelfs oorlog tussen de dorpen en tussen de steden. Als er een meisje verkering kreeg met een jongen uit een ander dorp dan werden die jongens het dorp uitgejaagd want het waren hun meisjes. Dat waren oorlogen in het klein. Dit is veel minder dat is er praktisch niet meer.

U hoort nu veel meer, alles wordt opgeklopt en het nieuws doet daar een schepje narigheid boven op, het wordt erger gemaakt zodat het sensatie wordt. Zoals wij al vaker vertelden, neem het nieuws met een korreltje zout. Geloof niet alles wat verteld wordt. Er worden ideeën de ether en uw kamer ingegooid die nergens op lijken. Mensen raken daarvan in paniek. Wacht alles rustig af het grootste gedeelte gaat niet door, heb geen angst.

Echt het komt en het is inderdaad een prachtige tijd als u het wil zien en als u het kan zien om in dit leven de veranderingen mee te maken en het ontdekken door de wetenschappers van het buitenaardse te mogen zien. Om mee te maken dat de ruimteschepen gaan landen in uw wereld en blijven staan. Dat er kennis uitgewisseld gaat worden tussen verschillende planeten door de bewoners, de buitenaardse zoals u ze noemt. De kennis die vaak veel verder gevorderd is dan uw kennis, dat u die kan delen. Onder andere over het gebruik van de energie, over de snelheid van hun voertuigen. Over de aantrekkingskracht, het magnetisme waarop u kan gaan reizen. Het snelle reizen heeft met magnetisme te maken en niet op de manier zoals uw wetenschappers dat nu doen. Ja dit is een tipje van de sluier. U zal deze energie ook gaan gebruiken met het vervoer door uw land en over de wereld. Het kost weinig tot niets, het is goedkoop er wordt niets aan verdiend, bijna niets, praktisch niets en dat is onvoorstelbaar, want tegenwoordig willen te veel mensen graaien. We leven nog steeds in een graai cultuur. Langzaam maar zeker zal dat minder worden.
Velen van u worden wakker, wakker in het gebruik van middelen in uw huis. Denk eens goed na wat uw grootouders vroeger in hun keukenkastjes hadden staan. Soda, wat zeep, maar niet zoveel flessen als u, die heeft u niet allemaal nodig. Azijn baking soda, groene zeep veel meer heeft u niet nodig.
U krijgt dikke folders in de bus over persoonlijke verzorging. Nu de zon meer kracht krijgt staan de folders vol met zonnebrand, weet dat dit handel is, wij vertelde het al eerder, zonnebrand die bevorderd huidkanker. Gebruik gewoon een olie, olijfolie is al factor 15, u smeert uzelf dan maar iets vaker in. Er zijn veel soorten olie en als u ze niet lekker vindt ruiken doe er dan een druppeltje lavendel of citroen bij of iets wat u lekker vind.
Ga de handel van de fabrikanten uit de weg, de voorlichting is verkeerd, de artsen worden ook verkeerd voorgelicht, ga goed nadenken.
Deodorant heeft u niet nodig, als u durft te stoppen met deodorant en u zorgt dat u, uzelf met alleen schoon water wast zal u merken dat er geen luchtjes meer zijn. Deodorant veroorzaakt luchtjes. Het elke dag wassen van het hoofdhaar ook. U heeft een bepaalde zuurgraad op uw hoofd wat vaak het geval is bij mannen omdat zij een andere zuurgraad van de huid hebben dan de vrouw, zij krijgen door het te veel zeep gebruik een zure afscheiding, een zure lucht rond hun hoofd. Daardoor wast men meer en meer daardoor wordt het haar vetter en gaat het meer ruiken. Stop daar eens mee, probeer het langzaam te minimaliseren tot één maal per week. Shampoo en 99 procent van de zeepsoorten is handel, u betaald er veel geld voor. Die heerlijke shampoo voor uw huid probeer daar mee te stoppen. Uw grootste orgaan is uw huid, uw grootste bescherming is uw huid, uw huid daar moet u zuinig op zijn. Het is de bedoeling dat uw huid intact blijft qua bacteriën. Massaal poetst u het onder een te hete douche er keurig van af, uw bescherming tegen ziektes, uw bescherming tegen veel ontstekingen, griep en verkoudheden.
Ga over deze woorden na denken, ga logisch denken. Probeer het, dan zullen er veel onnodige flesjes verdwijnen uit uw kasten. U krijgt meer ruimte en u houd meer over in uw portemonnee. Margreet heeft het uitgeprobeerd en bij haar werkt het. Probeer het te geloven en probeer het uit. Veel middelen heeft u niet nodig.
Ga minimaliseren, probeer als het gezellig is in uw huis het zo te houden en volg niet de mode. Maak er uw persoonlijke huis van zonder mode grillen. Sommige mensen willen elk jaar een andere kleur of item.
Vrouwen werken vaak voor de luxe, voor extra luxe in hun mooie huizen. Het kan minder, het mag minder, u kan met minder toe. Het is niet zo dat de vrouwen niet mogen werken maar het mag meer verdeeld worden. De mannen minder zodat zij taken kunnen overnemen van de vrouwen.
De vrouwen ook aan het roer op de arbeidsmarkt. Samen, samen voor de inkomsten zorgen, beiden voor de kinderen zorgen. Gelijkwaardig. De tijd gaat komen dat de vrouwen meer aan de macht komen. Lang geleden toen de vrouwen de macht hadden was er minder oorlog. Mannen zijn haantjes maar gelukkig krijgen zij meer vrouwelijke energie en de vrouwen meer mannelijke energie zodat het gelijk getrokken wordt, zodat de strijd milder gaat worden. Toen de vrouwen aan de macht waren, vele levens geleden, was er meer rust totdat de heren het overnamen. Gelukkig zien wij langzaam maar zeker meer dames komen in de regering en in de bedrijven, zij zijn beter in bemiddelen, niet allemaal, want wij horen uw hersens kraken. Over het algemeen kunnen zij milder bemiddelen. Het is nodig dat de heren, de partners, taken gaan overnemen en weer zeggen wij zijn gelijkwaardig, zodat de vrouwen de kans krijgen de tijd om ook hun ding te doen en niet alleen maar luiers hoeven te verschonen of de kinderen Pamperen.
Tja over het pamperen, leer de kinderen luisteren, leer ze respect te hebben voor andere kinderen, voor ouderen en voor iedereen om hun heen. Leer ze de normen en waarden. Uw kinderen zijn de toekomst maar zij hebben het moeilijk, uw kinderen zijn zo wijs, zij zijn met ontzettend veel wijsheid geboren, maar leer ze respect te hebben en normen en waarden dat is erg belangrijk. Zij zijn de toekomst van de wereld. Zij hebben het moeilijk want velen van de kinderen passen niet in deze maatschappij, onder andere de kinderen die geboren zijn vanuit het buitenaardse, met hun wijsheid, met hun kennis over alles wat is.
Er zijn te veel wetten, er wordt te veel overgelaten door te veel ouders aan de scholen. Er zijn ook ouders die vechten tegen de scholen maar de leraren verstaan de woorden van de ouders niet. De woorden worden niet begrepen omdat zij niet de macht hebben om echt te luisteren. Vele leraren zijn onkundig om de kinderen die het moeilijk hebben en die anders reageren dan de standaard kinderen zo als het volgens de normen hoort op te vangen. De leraren die hier wel mee om kunnen gaan hebben het ook moeilijk want die vechten tegen de wetten van de school en de directeuren die vinden dat zij niet op hún manier mogen lesgeven. Zij mogen géén empathie hebben ook niet van hun collega’s. Dat is jammer want veel van deze leraren gooien uiteindelijk het bijltje er bij neer omdat zij niet tegen de bureaucratie van de scholen op kunnen. Dit ziet u ook in de zorg, de bureaucratie. Mensen die hart voor hun werk hebben en empathie tonen mogen dat niet uiten want dat kost te veel tijd en tijd kost geld en de tijd moet gestoken worden in rapporten schrijven en zo wordt het mededogen om zeep geholpen. Wij hopen dat vele mensen wakker gaan worden en dit gaan zien. Dat zij uw kinderen gaan zien zoals ze zijn. Niet alleen een buitenkant waarin zij zich groot en staande houden, maar ook hun binnenkant waar een klein angstig kind zit wat niet gehoord en gezien wordt en niet begrepen wordt op de scholen en als ze begrepen worden gaan de leraren stoppen met hun werk omdat zij het niet volhouden met hun gevecht tegen de bureaucratie om dat als zij die niet opvolgen volgens hun meerdere geen goede leraren zijn.
Orde, Regelmaat, Respect voor elkaar, de reinheid laten wij weg want dat is doorgeslagen, zijn in uw wereld hele belangrijke dingen. Vooral de regelmaat. Op tijd eten, ook voor de volwassenen, niet alleen voor de kinderen. Op tijd eten, op tijd morgens op staan, avonds op uw vaste tijd naar bed. Vasten tijden, zonder tablets, zonder telefoons want daar wordt u onrustig van en dan kan u niet slapen en als u te weinig slaapt kan u in een depressie raken. Waak daar voor, bescherm uw kinderen daarvoor.
  
Telefoons inleveren en controleren wat kinderen doen op hun telefoon. Praat er met ze over waarom ze bepaalde dingen doen, of ze weten wat zij doen en beseffen. Ook dit hoort tegenwoordig bij de opvoeding. De kinderen zijn niet de baas. U bent hun ouder, u bent geen vriendje van hun. Kinderen hebben ouders nodig die hun leren over de normen en de waarden, die hun leren hoe zij zich moeten gedragen, die hun leren dat zij op bepaalde tijden niet achter de computer mogen zitten of met hun telefoon mogen spelen, of een spelletje mogen spelen op de telefoon, computer of televisie, want dan krijgen zij géén rust. Op een bepaalde tijd in de avond mogen ze uit, allemaal, zodat de kinderen maar ook de ouders beter kunnen slapen en beter uitgerust zijn en met mooi weer zou het fijn zijn om ze weer te leren buiten spelen met elkaar.
Er is voor de ouders veel werk om alles weer terug te draaien naar het normale. In de gezinnen, net als in de wereld, is het ook uit de hand gelopen. De normen en waarden, in de gezinnen, normen en waarden in de bedrijven, normen en waarden in de regeringen. Normen en waarden van mens tot mens is zeer, zeer belangrijk dat, dat weer massaal wordt toegepast en ook geleerd wordt aan uw jeugd, uw toekomst die de wereld mag gaan veroveren met normen en waarden. Dat is belangrijk voor uw wereld.
Wij, nu spreek ik Isoritas rechtstreeks tot u, zullen het fijn vinden om bij u, in uw wereld te landen en om in uw land met ons vervoermiddel ook te mogen landen. Langzaam maar zeker groeit u daar naar toe. Het komt steeds meer in het nieuws dat wij er zijn. Er zijn steeds meer mensen die dat gaan geloven. Wij zijn ECHT. Er zijn velen planeten. Het is de bedoeling dat al die werelden van elkaar gaan leren en elkaar gaan ondersteunen en niet bevechten. Ondersteunen over hoe het beter kan en hoe het mooier kan in de gezondheidzorg, in alles, de economie, de ruilhandel enz. Wij zien er naar uit, naar die tijd.
Jezus, Michael, Raphael en Isoritas.