Channeling nr. 48 Michael, Jezus, Raphaël en Isoritas de buitenaardse met zijn healers. / 9 Maart 2019 / Margreet de Carpentier

Channeling nr. 48
Michael, Jezus, Raphaël en Isoritas de buitenaardse met zijn healers.
9 Maart 2019 / Margreet de Carpentier
 
Wees welkom,
U bent met vele mensen gekomen. Velen zijn bezig op uw wereld, om de wereld mooier te maken, vriendelijker, meer samen, meer één.
Ja, wij roepen steeds, u vertegenwoordigd hier de wereld en zo zal de wereld eens worden, samen één. Dit is dichterbij dan u denkt, het gaat sneller dan u vermoed.
Negativiteit zal er altijd zijn, maar het zal beperkt gaan worden en niet dat het de overhand heeft. De wereld wordt opgeschut door de regerings leiders wereldwijd.
De mensen worden wijzer en komen in opstand en vanuit die chaos en opstand komt er iets moois.
Wij hebben in het verleden verteld dat er mensen geboren worden om dood te gaan, om te sterven voor de wereld vrede. Deze afspraak hebben zij voor hun geboorte gemaakt. Zij worden geboren in de gebieden waar de brandhaarden op uw wereld zijn. Zij hebben zich van te voren al opgeofferd en deze afspraak gemaakt.

Velen vragen zich af “waarom moeten er zoveel doden vallen”. Weet dat  deze mensen die afspraak al gemaakt hebben. Het is wel triest want die afspraak hebben zij vergeten, ook u bent uw afspraken vergeten. Bij sommige komt dat naar boven en dat kan fantastisch zijn, dat zien wij steeds meer gebeuren en zij strijden óók voor de wereldvrede.

Zoals wij Michael en Jezus aan Margreet hebben gevraagd of zij samen met ons wil gaan strijden voor de wereldvrede. Zij heeft daar ja op geantwoord. Wij weten en zij weet dat wij langzaam maar zeker haar zo, als zij zelf altijd zegt liefdevol in die hoek duwen zodat zij er voor honderd procent kan voor gaan. Wij weten dat als wij dit te snel doen, zij gaat rennen.
Er zijn velen mensen die rennen, die rennen voor het spirituele. Dat heeft Margreet ook gedaan, zij heeft het jarenlang tegen gehouden maar op een gegeven moment ging dat niet meer. Verlang er ook niet te veel naar, Zorg dat u altijd afgesloten bent.
Veel mensen denken dat als ze afgesloten zijn zij niet goed kunnen voelen, dat zij niet kunnen groeien in hun bewustzijn. Juist dan kan u sneller groeien met uw bewustzijn. Het stopt niet.
Als u minder voelt van een ander en daardoor minder ziek bent van een ander of moe omdat ze bij u komen tanken. Als u goed afgesloten bent en u houdt uw energie voor u zelf en u kan gewoon tussen een groep mensen zijn zonder dat u energie naar anderen verdwijnt. Juist dan kan u groeien want u bent minder moe en daardoor minder emotioneel. Dan kunnen wij u beter bereiken. Emoties zijn voor ons een barrière, dan krijgt u een schild om u heen, een schild waar wij moeilijk doorheen komen. In bijna elke channeling vertellen wij hier over. Sluit u zelf goed af. Als u niet weet hoe, wij hebben via Margreet een vlog gemaakt. Ja wij gaan met de tijd mee, wij volgen alles ook de nieuwe dingen op uw wereld. Vandaar de vlog over hoe u zichzelf af moet sluiten. Ga het doen, het werkt. Er zijn mensen met een eigen methode en dat voor hun goed maar als dat niet lukt doe het dan op onze manier vanuit het licht en vertrouw er op, vertrouw er dan op dat u afgesloten bent. Potje, potje dicht en als het nodig is dat u open komt te staan voor ons omdat u iets mag vertellen aan een ander of een ander iets belangrijks aan u verteld dan voelt u zelf wel door een warmte om u heen of boven op uw hooft. Dan zetten wij u open, daar zorgen wij voor. Vertrouw daar op.
Dat u vertrouwen heeft is heel belangrijk. Als u klaar bent met het gesprek of iets anders waar voor wij u open hebben gezet sluit u weer af. Als er geen mogelijk voor is doe het dan in gedachten en vraag of wij u er bij helpen zodat u aura weer pot dicht is. Zodat u weer op een normale manier als hoog gevoelig persoon uw leven kan leven, want u hoeft van uw gevoeligheid geen last te hebben. De mensen overdrijven daar erg over, zij zeggen “Ja maar ik ben gevoelig, ik kan dit niet en ik kan dat niet en ik kan zus niet”. De halve wereld is hooggevoelig. De kinderen die nu geboren worden zijn nog gevoeliger.
AFSLUITEN is een hele goede remedie en het goede komt altijd binnen.
U sluit u af voor het negatieve, u sluit u af voor energieën die niet bij u passen, u sluit u af voor mensen die zonder het beseffen bij u komen tanken. U hoeft geen stekkerdoos meer te zijn waar anderen in kunnen pluggen. Zij, diegenen die tanken voelen zich dan even beter bij u maar het lost voor hun niets op.
Ieder mens op uw wereld moet, ja wij zeggen moeten dat is een woord die niet in de spirituele wereld gezegd mag worden moeten. Moet zelf de emoties onder controle krijgen willen zij een fijn leven krijgen. Zij mogen hun eigen leven en pijn verwerken. U kan dat niet voor een ander doen dat is onmogelijk. U kan iets aanreiken en als zij er niets mee doen, jammer maar neem het dan niet op uw schouders. Ieder mens is uiteindelijk verantwoordelijk voor zichzelf. Ook uw kinderen als ze ouder worden.
Voor de ouders en grootouders is het moeilijk om toe te zien als het niet goed gaat met hun kinderen. Als u ze opvoed naar uw beste kunnen en u heeft ze begeleid op alle fronten dan mag u het los laten, dan hoeft u zich niet schuldig te voelen. Dan hoeft u zich niet schuldig te voelen als het niet helemaal goed gaat.
Alle mensen hebben een blauwdruk, u en uw kinderen. De blauwdruk kan u niet ontlopen dat zijn de afspraken die u gemaakt heeft voor dat u indaalde in de baarmoeder. Ieder mens ook uw kinderen krijgen de kracht als zij er voor open staan en op de momenten dat wij ze kunnen bereiken de aanwijzingen om er uit te komen om te helen. Ieder mens op deze aarde. Probeer als u problemen heeft met uw kinderen of zorgen heeft om uw klein- kinderen waar het niet goed mee gaat er zelf niet onder door te gaan. Wees positief egoïstisch, zorg dat u in uw kracht blijft dat is heel belangrijk, zeer belangrijk. Ja wij zijn weer aan het herhalen en wij blijven herhalen want onze lessen zakken weg bij de mensen en vooral als men emotioneel is beklijven onze worden moeilijk. Heb niet het gevoel dat als u even goed voor u zelf zorgt dat u, uw dierbare die het moeilijk hebben voor dat moment in de steek laat. Ieder mens heeft recht op een stukje ruimte ook de ouders en de grootouders. De kinderen eisen het en soms is dat moeilijk in bepaalde gevallen.
 Voed de kinderen op met normen en waarde en pamper ze niet. De opvoeding mag weer iets strenger worden ook dit is een opfrisser voor uw hersenen. U bent geen vriendje of vriendinnetje van uw kinderen, u bent een opvoeder. Er wordt tegenwoordig te weinig opgevoed, men wil het overlaten aan de regeringen en aan de scholen. Als door de leraren op de scholen iets verkeerd in de ogen van het kind gezegd wordt, dan komt vader of moeder op hoge poten naar de school toe om de leraar terecht te wijzen. Er mag meer discipline komen thuis en in de scholen, er mogen meer hoog gevoelige leraren komen in de scholen die voelen wat een kind nodig heeft. Het systeem is verkeerd. De gevoelige leraren die weten, die voelen intuïtief wat een kind nodig heeft. De één heeft een iets strakkere aanpak dan de andere. Het is verschrikkelijk dat de ouders zich met de strakkere aanpak gaan bemoeien omdat zij zelf te soft zijn. De kinderen worden te veel gepamperd. Zij worden met de auto naar school gebracht als het regent, ze gaan niet dood van een druppel regen en wat is er niet heerlijk voor een kind te gaan springen in een plas, maar dat vinden de ouders niet leuk want dan worden de schoenen nat en de sokken en de broeken smerig. Dat is extra werk. Laat ze ravotten, laat ze meer buiten spelen, laat ze als welpen de wereld verkennen, leer ze met het verkeer om te gaan want sommige kinderen worden tot in groep acht naar school gebracht en dan moeten ze de grote wereld in op weg naar het voorgezet onderwijs en schamen zij zich als pappa of mamma ze naar school brengt. Om goed met de drukte in het verkeer om te gaan daar hebben zij dan te weinig vaardigheid in omdat zij te veel gepamperd zijn omdat ouders te bang waren dat er in het verkeer wat met hun zou gebeuren. Leer ze jong goed uitkijken in het verkeer, leer ze jong stapje voor stapje hun verantwoordelijkheid te nemen. Maak van hun gelukkige, sociale kinderen met normen en waarde die tegen een stootje kunnen en tegen de regen of de kou.
Ja die kou, veel jonge mensen maken zich op dit moment druk over de opwarming van de aarde, zij zijn bang voor overstromingen maar wij vertelde al vele malen dat het water zijn weg zal vinden. De aarde wordt vlakker, de continenten drijven langzaam weer naar elkaar toe, er ontstaan gigantische binnen meren, sommige met brak en andere met zoet water. Het komt goed en de regeringen ook die in uw land slaan helemaal door over de co2 uitstoot. Zij redden de norm niet. Stopt u er geen onnodig geld in, maak uzelf niet angstig over hoe u het allemaal moet toepassen. Dit blijven wij herhalen er komen andere oplossingen, voordeliger. Er wordt nu veel geld in een bodemloze put gegooid. Wacht rustig af er komen oplossingen. Ga geen dure installaties installeren waar u al uw geld in moet stoppen. Het is al achterhaald maar het is triest dat nu in deze tijd de jonge jeugd van rond de twintig en jonger zich daar verschrikkelijk angstig over maken. De ouderen maken zich ongerust over Rusland en over de kernraketten en de jongeren over de uitstoot van de co2. Vertrouw, het komt op z’n pootjes terecht.
Stuur in gedachten liefde en licht naar uw onderzoekers. Het is allemaal al uitgevonden maar dat ligt vergeten in de kluizen, omdat het geen geld oplevert. De grootmachten houden veel tegen. Dikke nekken politiek, het gaat allemaal om geld.
  

Geniet, geniet zoveel mogelijk als u kan, geniet nu van de lente, de kleine tere groene blaadjes die uitkomen op de takken van de bomen. Ga dat eens goed bekijken, het is een wonder dat dit elk jaar weer gebeurd. Men gaat er en rent daar aan voorbij. Geniet van de bloemen die groeien in de natuur. Geniet van de kleine dingen, zij brengen geluk. Geluk vind u in de dingen die u niet kan kopen en niet in een hoop stenen en pracht en praal. Genieten en geluk is de lach van een kind, is de ontluikende natuur, is de zon die op uw gezicht schijnt. Daarna valt de regen weer tegen maar ook dat is nodig voor de aarde, voor uw watervoorziening en de groei van de natuur.

Onthoud de soep wordt niet zo heet gegeten als hij opgediend wordt. Blijf overal zoveel mogelijk rustig overal onder en stuur liefde en licht waar het nodig is, naar de mensen die het nodig hebben, naar degene die het moeilijk hebben. Vergeet vooral niet de mensen die u haten. Uiteindelijk zal liefde en licht op uw wereld de overhand gaan krijgen en de vrede brengen vanuit al die chaos gaat iets heel, heel moois ontstaan.
Michael, Jezus, Raphael, Isoritas de buitenaardse, de aardwezentjes. Wij zijn hier allemaal aanwezig.
Wij gaan nu allen beginnen aan uw healing geestelijk of lichamelijk.
De vlogs vindt u op margreetdecarpentier.com