Channeling nr. 46 Raphael, Michael, Jezus en Isoritas de buitenaardse met zijn healers / Via Margreet de Carpentier / 12-01-2019

Channeling nr. 46
Raphael, Michael, Jezus en Isoritas de buitenaardse met zijn healers
Via Margreet de Carpentier / 12-01-2019
Wees allen welkom, wij zijn blij u weer te zien, dit is voor velen maandelijks een bijzondere plek. Uw huis is ook een bijzondere plek, zorg dat het een bijzondere plek is of wordt, dat u zich daar veilig voelt, dat u zich daar beschermd voelt. Uw aura is ook uw huis. Het is belangrijk dat u zich veilig voelt in uw eigen lichaam, in uw eigen aura dat is ook uw huis, uw bescherming, uw bescherming tegen de buiten wereld. U kan deze bescherming sterker maken. De bescherming tegen de invloeden van buiten af. De meeste mensen die leven op deze aarde zijn hoog gevoelig. Nee, niet alleen u, de meeste mensen, alleen velen weten het niet. Leer u zelf goed af te schermen. Ja Margreet zal er een hekel aan hebben wat wij u nu vertellen.
Wij hebben Margreet een YouTube filmpje laten maken over hoe u zich zelf kan afschermen, zodat u niets hoeft te voelen van een ander, zodat u zich vrij kan bewegen in een menigte, zodat niet alle emoties van anderen bij u terecht komen en u er ziek van wordt. Iedereen kan zichzelf goed af schermen. Zij spreekt daar de woorden ook via ons. Wij, haar gidsen en Raphael hebben haar dat geleerd en het werkt. Vertrouw er op, vertrouw er op dat het werkt, maak het niet onklaar met uw gedachten. De gedachtenkracht is ontzettend sterk. Ook daar blijven wij op hameren, als u denkt zal ik wel afgesloten zijn? Nee dan bent u niet meer afgesloten, dan heeft u het onklaar gemaakt. Als u vergeet om u af te sluiten en u merkt als u ergens bent dat u onrustig wordt van uw omgeving, doe het dan in gedachten, vraag ons om hulp. Want ja u vraagt te weinig en sluit u in gedachten af en vertrouw er op dat het werkt. Ga het maar uitproberen.
Het is de bedoeling dat u in uw kracht komt te staan, u allen.

Er breekt een andere tijd aan waar meer en meer mensen in hun kracht komen te staan en mogen gaan staan, zij niet hoeven te denken: “Ja maar, ik ben zo gevoelig”. Juist de gevoelige mensen kunnen zich prima afsluiten op de goede manier. Er zijn heel veel manieren. Als u een manier heeft gevonden die voor u goed is, is het prima, maar de meeste mensen hebben dat niet vandaar dat wij via Margreet dat op film hebben laten zetten want u mag meer in uw eigen energie gaan leven, dat is prettiger. U wordt dan minder moe, u kan ook meer naar buiten, er zijn minder angsten om naar buiten te gaan, er zijn minder angsten om naar een overdekt winkelcentrum te gaan of bepaalde bedrijven binnen te gaan waar negatieve energie hangt.

Negatieve energie is overal, het is er altijd geweest. Heb daar geen angst voor. Alleen u merkt het nu meer omdat u gevoelig bent. Als u afgesloten bent dan heeft u daar géén last meer van, vertrouw daar op. Vertrouw op u zelf, vertrouw en geef u over aan ons. Vertrouwen overgave, intuïtie en gedachtekracht. Daar hebben we al die woorden weer die zeer belangrijk zijn.
Met uw gedachten en wij blijven dit herhalen bijna maandelijks. Met uw gedachten kan u, uzelf maken of breken. Als u denkt in de trend van: “Ach, och, ja maar”. Nee denk niet zo, ga er voor, Ga voor uzelf, wat er ook met u aan de hand is, Als u ziek bent kan u met uw gedachten zeer veel bereiken.
  
Zorg dat uw glas altijd half vol is en niet half leeg. Wij spreken via Margreet die daar een voorbeeld van is, zij zit in uw midden. Als haar glas altijd half leeg was, was zij al verschillende keren overleden, zij stond verschillende keren vlak naast de dood maar via haar positieve gedachten heeft zij het steeds weer gered en is zij er nog. Dat kan met u ook. U kan uzelf ziek maken, met uw gedachten maar u kan uzelf ook omhoog tillen met alles. Ook met uw financiën. Ga positief denken en niet denken: “a maar dat lukt mij nooit, ik ben te oud, niemand moet mij”. Als u een baan zoekt, ga er voor, vraag ons om hulp, vraag of wij u helpen, vraag aan ons of u de goede woorden mag zeggen, dit is weer een herhaling. Vraag of uw worden goed ontvangen mogen worden voordat u gaat solliciteren. Dan heeft u meer kans van slagen.
De maatschappij gaat veranderen, de werkgelegenheid gaat veranderen. Er zullen veel andere banen bij komen en er zullen banen verdwijnen. Er zullen industrieën gaan verdwijnen die niet meer nodig zijn. De industriële grootmachthebbers zullen andere wegen gaan zoeken om hun geld te verdienen omdat zij het met hun oude strategie niet meer kunnen verdienen. De mensen komen in opstand tegen hun praktijken.
Wij herhalen vandaag veel. Kijk in de reclame van een voor u bekende winkel keten en kijk wat u werkelijk nodig heeft aan schoonheidmiddelen, wat u nodig heeft aan de vele soorten schoonmaakmiddelen. Steeds meer mensen worden zich bewust van het milieu. Als zij dan zo’n folder goed bekijken en gaan analyseren dan gebruiken zij negentig tot vijf en negentig procent niet meer. Bij de schoonmaak en voor uw persoonlijke verzorging.
Men gaat steeds meer terug naar de ouderwetse middelen, de meer natuurlijke middelen. Gelukkig want dat is de bedoeling, terug naar de natuurlijke middelen. Naar meer natuurlijke voeding. Naar normale voeding die u zelf bereid zodat u gezonder wordt en minder de kant en klare happen  eet waar de vitamine na een uur uit zijn verdwenen en wat weinig tot niets toevoegt aan uw Lichaam. Wij zien van boven steeds meer snijplanken verschijnen op de aanrechten ook langzaam maar zeker bij de jong volwassenen, al proberen ze die het steeds makkelijker te maken. De maaltijden worden thuis bezorgd, alles wordt voorgesneden maar de vitamines zitten er niet veel meer in, de vitaminus die u hard nodig heeft.
Wat u ook hard nodig heeft is rust, de tijd gaat snel, neem iets meer uw rust, neem meer rust momenten, schrap wat meer uit uw agenda’s zodat u even wat meer rust heeft en uw lichaam meer tot rust komt. Sinds de vijftiger jaren zijn er steeds meer apparaten in uw huis gekomen maar daardoor heeft u het niet rustiger gekregen en gaat u steeds meer doen. Zoek uw rustpunten maar probeer als u niet zo mobiel meer bent iets meer in beweging te komen door te wandelen. Sommige hebben daarvoor een rollator nodig omdat ze niet los kunnen lopen of een arm. Als de arm er niet is schaam u dan niet voor de rollator. Ga meer bewegen, ga meer fietsen als dat mogelijk is. Ga elke dag minstens een half uur per dag bewegen. Dat zal uw lichaam goed doen en u blijft in een betere conditie, ook al kost het moeite en pijn. De pijn zal door het bewegen verminderen. In beweging gaan komen kost moeite en spierpijn.
Zorg lichamelijk en geestelijk goed voor uzelf.
Vraag, vraag aan ons om de hulp, vraag aan ons om kracht. Dat wordt te veel vergeten, wij staan te veel werkeloos toe te kijken. Vraag aan ons of wij u willen helpen uw angsten weg te nemen, uw angsten voor oorlog. Vooral de ouderen onder u. De angst omdat de hele wereld in brand staat. Alles botst, alle regeringen botsten met elkaar. Het volk komt in opstand. Om daar een goede weg in te vinden is moeilijk want ieder heeft een eigen mening. Vertrouw er op dat het komt, sneller dan u verwacht. Dat de wereldvrede er absoluut komt. Heb géén angst. Stuur, zoals wij zo vaak zeggen, liefde en licht over de wereld, dat overwint alles, liefde en licht.
Zet uzelf ook in het licht. U mag positief egoïstisch zijn. U hoeft niet altijd om een ander te denken, eerst U, zorg dat eerst u in uw kracht staat.
Dat is héél belangrijk dit kunnen wij niet vaak genoeg tegen u zeggen.
Wees positief egoïstisch. Mensen die altijd met een ander bezig zijn houden dat anders niet vol. Altijd met andere bezig zijn heeft ook een andere kant. Zolang u met een ander bezig bent hoeft u niet aan uzelf toe te komen en loopt u weg voor uw eigen emoties. Wees naar uzelf toe kritisch en kijk naar uzelf of u ook bij deze categorie hoort.
U mag alle emoties hebben die een kind heeft. U mag huilen wanneer u verdriet heeft, wat velen afgeleerd hebben, wees boos als u boos bent, wat ook velen afgeleerd hebben en als u blij ben mag u gek doen en dansen wat ook velen voor de buitenwereld afgeleerd hebben want dan schamen zij zich. Maar waarvoor, er kan hoogstens een glimlach op een ander z’n gezicht komen als u een beetje gek staat te doen. Ga leven, ga leven zo als het hoort inclusief de emoties er bij. Vraag om hulp aan ons, aan uw begeleiders, iedereen heeft ze. U mag alles vragen, nee niet die loterij, dat werkt niet.
Alle vragen worden gehonoreerd. Niet altijd op de manier zo als u denkt dat u het wil hebben. Maar als u terug kijkt, drie maanden, een halfjaar, soms een jaar later dan ziet u toch wel dat er iets veranderd is, alleen niet op de manier die u voor ogen had. Wij hebben overzicht over uw leven, uzelf niet. Gelukkig niet, want dan gaat u er naar leven en misschien angsten creëren.
Geniet en ga leven. Wordt een vlinder. Ga door uw emoties heen. Emoties zal u altijd krijgen, dat blijft dat zijn uw leermomenten. Zij zijn er ten alle tijden tot dat u sterft. Ga er snel doorheen en blijf er niet in hangen. Vraag weer daarbij om hulp, vraag of wij u helpen om er snel doorheen te gaan en ga daarna weer leven. Probeer van het leven een feestje te maken. Probeer het glas half vol te houden.
Dat is belangrijk. Ga naar buiten, durf dat. Ga naar buiten zonder angst.
Als u, uzelf open stelt zijn er altijd andere mensen die daar op reageren. Ongemerkt komt het bij hun aan via hun wifi en u straalt het uit via uw wifi en zal u meer gesprekstof krijgen. Durf een gesprek aan te knopen, zomaar met iemand of geef iemand een glimlach. Het zijn eenvoudige dingen. Maar voor sommige moeilijk. Maak het niet zo moeilijk voor u zelf, durf die stappen te nemen en ga genieten.
Geniet van uw huis, maak het er gezellig. De dagen beginnen te lengen maar het is nog vroeg donker. Zorg ook als u alleen bent dat u het gezellig heeft. Maak het gezellig voor uzelf maar ook als u met meerdere bent. Als u het gezellig voor uzelf maakt doet de rest van de familie mee en dat doet iedereen goed.
Weer zeggen wij: eerst u, eerst uzelf. Zorg dat u in uw kracht komt en zorg dat u dan in uw kracht blijft en dan kan u er pas echt zijn voor een ander.   
EERST U. Wees zuinig op uzelf zoals wij zuinig op u zijn.
Raphael, Michael, Jezus en Isoritas de buitenaardse met zijn healers
Het YouTube filmpje waar zij het over hebben zijn vlog 4 en 8
U kan het vinden via mijn site onder bladzijde vlogs.
Het adres van de site is: