Channeling nr. 42 Door Raphaël en Isoritas de buitenaardse. / 8 September 2018 / via Margreet de Carpentier

Channeling nr. 42 
Door Raphaël en Isoritas de buitenaardse.
8 September 2018 / via Margreet de Carpentier
Wees welkom op deze eerste channeling na de zomer vlak voor de herfst. Het begin van de verandering van de natuur, een natuur die zo wonderschoon is. Wij hopen dat u dat kan zien. Want mensen die depressief zijn kunnen dat moeilijk zien en dat is triest. De natuur veranderd, de wereld veranderd. U heeft gemerkt dat de laatste weken er weer velen rampen zijn gebeurd. Vooral Japan heeft daar veel onder te lijden gehad. De aarde is daar weer verschoven en de aarde zal blijven schuiven.
Er zullen vele, velen misstanden naar boven komen. Dit is al in werking gezet, er worden steeds meer misstanden ontdekt. De mensen houden hun mond niet meer, zij kunnen hun mond niet meer houden. Daar wordt voor gezorgd. Heel subtiel als zij ontvankelijk zijn voor ons en dat is vaak in de nacht, zullen wij hun proberen te beïnvloeden om dingen naar buiten te brengen die altijd in de doofpot gestopt zijn. Het is nu de tijd van de waarheid en het is een tijd vol van kracht.

Iedereen heeft kracht, iedereen kan bereiken wat hij wil bereiken. U moet hierin wel reëel zijn, want u kan geen werk krijgen waar u een universitaire opleiding voor nodig hebt terwijl u een lagere beroeps opleiding heeft gehad. Alles wat u wil bereiken kunt u bereiken via positieve gedachtekracht, binnen uw mogelijkheden onthoud dat. Positieve gedachtekracht is zo belangrijk.

De mens is geneigd om in het negatieve te denken. Jaaa, maar de verwachting is dat ik lichamelijk slechter wordt, dat mijn gezondheid minder wordt. Accepteer dat niet, probeer uw gedachten om te draaien en zeg tegen uzelf: zoals ik ben, ben ik van plan te blijven, of zelfs beter, ik vind het niet nodig en ik wil niet slechter worden.
In vele gevallen trekken mensen zich onnodig naar beneden, lichamelijk maar ook geestelijk. Ga durven, durf naar buiten te treden en als u het niet durft vraag dan ons om hulp. Vertrouw dat die hulp er is voor iedereen. U krijgt die hulp niet als u er niet om vraagt want wij helpers moeten uw wil respecteren. Respect moeten wij hebben voor uw wil. Net zoals u respect moet hebben tegenover andere mensen, tegenover de natuur, tegenover de dieren maar hebt ook respect tegenover uzelf, laat uzelf niet naar beneden halen door anderen die niet meer bij u horen, degene die u ontgroeit bent. Laat uzelf niet telkens naar beneden duwen door mensen die u wil blijven helpen en steeds weer u beschadigen.
Heb respect voor uzelf en zorg goed voor uzelf (heel goed) dat is belangrijk, dat u in uw kracht komt te staan, dat u op de goede manier gaat denken, dat u in het positieve gaat denken. Vraag aan uw gidsen, begeleiders, of hoe u ze ook noemt of zij u attenderen als u verkeer aan het denken bent over uw gezondheid of over uw welzijn. Als u dát kan waarnemen bent u al heel veel stappen vooruit gegaan. Dan bent u al heel veel gegroeid in u zijn.
Iedereen hoort respect te hebben voor elkaar, ook wij. Als u niet vraagt mogen wij alleen maar toekijken. Soms vragen mensen voor anderen, ook dat werkt. Voor extra steun, voor extra kracht, voor een goede afloop van een operatie. Of het niet te lang mag duren dat zij genezen van een ziekbed. Of soms, en dat klinkt misschien raar dat wij dit zeggen of het familielid of een bekende eerder mag sterven omdat het lijden ondraaglijk wordt. Zelfs dát mag u vragen, zelfs dat wordt voor sommige gehonoreerd. Vraag en heb respect.
Weer hebben wij het over die man uit Amerika. Die heeft alleen respect voor zichzelf. Te veel, te veel ego. Hij doet alles af met woorden dat iets niet waar of gelogen is. Zijn langste tijd heeft hij gehad. De mensen en zijn naasten zijn minder bang van hem. Hij heeft een groep om hem heen die hij angst aanjaagt: “als jij dit niet dan zorg ik voor dat”. Hij creëert angst om zich heen zodat ze als hondjes achter hem aan blijven lopen. Maar gelukkig komen de mensen in dat grote land steeds meer in opstand tegen hem en in zijn eigen partij komt ook onrust.
Toch vragen wij u, stuur daar liefde en licht naar toe. Juist naar deze man of juist naar iemand die u niet mag, of degene die haat naar u stuurt. Stuur ze liefde en licht. Daar kunnen zij niet tegen. Daardoor zal alles afzwakken. Ga dat massaal doen. Ook naar de gebieden waar oorlog is, naar de dictators die de mensen onderdrukken. Waar liefde en licht heerst, is vrede en waarheid of komt de waarheid naar boven.
Het is belangrijk dat de regering bepaalde regeltjes die zogenaamd nog niet door de kamer heen zijn laten vallen en flexibeler worden. Flexibeler in hun denken en in hun doen. Er meer voor de mensen zijn en menselijker gaan denken. Dat zij niet alleen voor hun eigen hachje zorgen maar voor elkaar.
Dat zij de mensen die uitspraken doen die op het randje zijn en verschrikkelijke onrust veroorzaken zoals ook in uw land gebeurd, af kunnen zetten, monddood kunnen maken en géén miljoenen gaan stoppen in hun bescherming. Als u iets zegt wat niet door de beugel kan krijgt u ook geen bescherming. Dit kost miljoenen, miljarden die u als gemeenschap op moet brengen. Geld dat te kort is voor het onderwijs en de verzorgende beroepen. Ook dit gaat veranderen,
Voor Margreet gaat het te langzaam dat juffertje ongeduld. Zij zou wel eens goed de bezem er door willen halen. Gelukkig is er een periode aangebroken waar meer vrouwen in hogere posities komen. Vrouwen hebben minder last van haantjes gedrag dan mannen, daar valt beter mee te praten, zij kunnen water bij de wijn doen, dat moeten ze ook doen in hun gezin. Er is een periode geweest dat op uw wereld de vrouwen de macht hadden en dat er in de groeperingen die leefde op aarde die dachten dat zij de enigen waren er meer rust was. Jammer genoeg is de macht langzaam maar zeker overgenomen door de heren.
De mannen van tegenwoordig, en daar zijn wij blij mee, en de jongentjes die tegenwoordig geboren worden hebben meer vrouwelijkheid in zich en worden daardoor flexibeler. Nog niet allemaal want ook dat heeft tijd nodig maar er zal steeds meer gelijkwaardigheid komen een één zijn tussen de man en de vrouw. Dat zij ook een gelijkwaardig bestaan krijgen, meer gelijkwaardig hun taken verdelen en gelijkwaardiger salarissen krijgen.
Wij zijn druk bezig met uw jeugd, uw wijze jeugd om die toch zoveel mogelijk hun hart te laten volgen en ze niet die dure hoge studies kiezen omdat de ouders dat graag willen. Er zijn velen van uw wijze kinderen die graag willen zorgen in een beroep voor hun medemens, die bezorgd zijn voor hun medemensen. Die nieuwste tijd kinderen die het geld verdienen tot op zekere hoogte belangrijk vinden, maar zien en onbewust weten dat dat niet alles is. Dat een baan waarin ze gelukkig zijn één van de belangrijkste dingen zijn die er bestaan.
Waar wij erg blij mee zijn is dat er veel mensen momenteel uit hun baan bij de olie industrie stappen en ook hun hart gaan volgen en ander werk gaan zoeken. Er komen bij de olie-industrie minder inkomsten binnen, wel de benzine, maar wel bij de bedrijven die zij er naast hebben. Bijvoorbeeld de schoonheid producten waar veel mensen niet meer tegen kunnen, waar uw kinderen niet meer tegen kunnen, tegen al die smeerseltjes. U wordt wijzer. 
Maar let wel op: de kruiden boeken die in de handel zijn worden langzaam maar zeker uit de handel genomen. Daar zit de medicijn industrie achter. U kan niet zonder medicijnen, u heeft sommige medicijnen nodig. U kan niet alles via de homeopathie doen, maar de homeopathie die moet blijven. Velen kinderen en ook volwassenen kunnen niet meer tegen de regulieren geneesmiddelen. Er zal snel onderzoek moeten gedaan worden naar meer natuurlijke grondstoffen in de medicijnen en niet de synthetische.
Hou van uzelf, zorg voor uzelf, respecteer uzelf en heb geloof in wat u kan. Ieder mens heeft kracht in zich, oerkracht. Verspil die niet, gebruik het. Blijf niet als een zoutzak in uw stoel zitten of ben alleen maar bezig met overleven. Dat is zonde van het leven wat u heeft. Maak, dat zien wij graag, onder alle omstandigheden hoe moeilijk die ook zijn, probeer toch van het leven een feestje te maken.
Ga door uw emoties heen die u altijd tegen zal komen totdat u sterft zo snel als mogelijk is. Durf te geloven dat u sterk bent, en ga daarna weer dansen als een vlinder. Hang zelf de slingers op want een ander doet het niet voor u. Geniet zoveel mogelijk als u kan. Van de natuur, van uw kinderen, kleinkinderen, vrienden, vriendinnen. Er valt genoeg te verzinnen met wie u kan genieten, maar durf het ook. Durf de buitenwereld in te treden met uw oerkracht en durf ondanks alles wat er om u heen gebeurt van het leven een feestje te maken.
Zo zien wij u graag en niet in een neerwaartse spiraal naar beneden op weg naar een depressie.
Geniet, vertrouw en denk om uw gedachtekracht.
RAPHAËL en ISORITAS