Channeling nr. 41: Door Raphael en de groep en Isoritas de buitenaardse met zijn medisch team /14-07-2018 / via Margreet de Carpentier.

Channeling nr. 41:
Door Raphael en de groep en Isoritas de buitenaardse met zijn medisch team
14-07-2018 / via Margreet de Carpentier.
Wees allen welkom. Ga lekker op uw gemak zitten op deze laatste channeling voor de vakantie. Vakantie is ontspanning maar voor velen eerst stress. Probeer zoveel mogelijk eerst te ontspannen ondanks alle drukte. Het leven is hectisch, vooral voor de mensen die een baan hebben, die werken, de moeders en de ouders die kinderen hebben. Er moeten te veel ballen omhoog gehouden worden. Probeer dagelijks, al is het maar vijf minuten even te ontspannen, even rust nemen, even naar u zelf terug gaan. 


Wat zeer belangrijk is dat u eerst goed voor uzelf zorgt en dan pas voor de ander en daarna pas voor de wereld. Er zijn vele, velen mensen en dat zijn er steeds meer die gaan mediteren voor de wereld maar ze vergeten zichzelf. Weer benadrukken wij het, eerst u, eerst mag u in uw kracht komen, eerst vertrouwen krijgen in uzelf als u dat niet heeft. Met twee benen stevig op de grond, heel stevig op de grond. Margreet zou zeggen: in de klei.

Hier op deze aarde moet u het doen, ja wij zeggen moeten met twee benen stevig op de grond met zorgzaamheid voor u zelf. Niet te zorgzaam maar vergeet uzelf niet, wat velen wel doen en vooral de vrouwen van de iets oudere generaties. Zij hebben van huis uit geleerd dat zij dienstbaar moeten zijn voor hun man en voor hun gezin. Zij mogen nu eerst dienstbaar zijn voor zichzelf wat zij vaak vergeten.


Zorg goed voor u zelf en als u met vakantie gaat, ga niet in de stress. Ga niet een uur nadat u bij uw baas de deur achter uw dichtgetrokken heeft de weg op naar uw vakantie adres. Er zijn mensen die de eerste dagen ziek zijn in hun vakantie omdat zij moeten ontstressen. Zij zitten moe achter het stuur en gaan honderden kilometers rijden en daardoor gebeuren er meer ongelukken dan nodig is.

Wacht even, rust eerst uit en zorg dat de werk stress een beetje uit u lichaam is. Zorg dat u ruim van tevoren u tassen klaar hebt staan dan hoeft u zich daar geen zorg meer over te maken. Wij zijn bezorgd over de toestand waar in de mensen achter het stuur gaan zitten. 

Veel mensen zijn angstig en bezorgd over de wereld politiek. Ja hij blijft dagelijks op televisie komen die meneer uit Amerika, hij probeert alles naar zijn hand te zetten. Hij krijgt weinig voor elkaar, hij maakt u wel wakker, hij maakt wereldwijd iedereen wakker. Het is nodig dat de andere wereldleiders na gaan denken over de stappen die ze moeten gaan ondernemen en dat ze niet afhankelijk moeten zijn van dat grote land, dat ze andere wegen moeten gaan zoeken, dat ook zijzelf meer moeten gaan nadenken en hun eigen portemonnee moeten gaan trekken vooral als het gaat om de oorlogsvoertuigen, raketten, het afweer systeem. Daar is te weinig geld voor.

Het is ook de bedoeling dat de oorlogen met de mond uitgevochten gaat worden, dat weet u. Dit zal steeds meer gebeuren. Dat grote kind waar de leider van Amerika een deal had mee gesloten krabbelt ook wel terug. Het gaat langzaam veranderen. Want toch in al die landen, ook waar ze oorlog voeren zijn de regeringsgebouwen gezuiverd en in het licht gezet. Er zullen steeds meer mensen gaan komen die zich daar onprettig gaan voelen en zullen er meer mensen komen die het roer om gaan gooien en dat nu al proberen.

Dit betekend ook opstanden. Wees er niet bang voor. Het spreekwoord is niet voor niets, het moet eerst verslechteren voor dat het gaat beteren. Het gaat beter worden, heb geduld en heb geen angst voor oorlog. Als u maar één minuut per dag of dertig seconde liefde en licht naar die gebieden stuurt, u kan het ook in één keer doen met de gedachten, “ik stuur liefde en licht naar alle oorlogsgebieden op de wereld” en u doet dat vanuit uw hart, dan is het klaar, dan is het voldoende. Als iedereen dat doet gaat u merken dat het helpt want liefde en licht overwint uiteindelijk alles. Dit is niet nieuw voor u wat wij u vertellen, althans niet voor degene die hier aanwezig zijn. Liefde en licht overwint alles.

Denk goed na over wie u in huis haalt. U mag mededogen hebben met mensen, dat is heel belangrijk maar geen medelijden u mag niet te ver gaan, u mag niet over uw grenzen gaan.

Blijf allen grenzen stellen, tot hier en niet verder. Ik wil jullie een helpende hand bieden maar tot hier en niet verder. Zo hoort het in het hele leven te zijn. Tot hier en niet verder. Ook met de opvoeding van uw kinderen. Tot zover kunnen jullie gaan en geen stap verder. Het is de mens en vooral de kinderen eigen om elke keer te proberen om over de grens heen te gaan. Ook volwassene doen dat, dus blijf standhouden bij uw grenzen, kijk wat uw grens is en ga ze niet verleggen want dan blijft u die verleggen.

Feilloos wordt dat opgepakt door de ander, zij weten dat, onbewust voelen ze dat. Onbewust voelen kinderen dat als ze door blijven zeuren of vragen dat ze toch wel hun zin krijgen. Dit is uw grens en daar mag niemand overheen geen kind en ook geen volwassene baken uw grenzen af. Voor de kinderen is dat een gevoel van veiligheid, van bescherming ook al doen ze als of zij dat het niet leuk vinden. Onbewust weten ze dat hun veiligheid is dat u ze beschermd, dat ze tot zover mogen gaan en niet verder. Zorg daar voor dan beschermd u ook uzelf. Het doet pijn als mensen over uw grenzen gaan. Die pijn die slaat u op, die slaat u op in uw lichaam. Daardoor kan u kwalen krijgen en dat is niet de bedoeling.

Er wordt door vele ouders te veel gepusht dat de kinderen moeten gaan studeren, ook al willen ze niet, ook al hebben zij er geen zin in. Zij moeten een hoge baan hebben dan kunnen ze iets bereiken in de maatschappij. Dit mogen sommige ouders laten vallen. Als een kind gelukkiger is met een baan waarbij ze met hun handen gaan werken, laat ze dan, zelfs al kunnen ze goed studeren, laat ze. Zij zullen altijd hun brood verdienen ten alle tijden.

De artsen, de leraren en de verpleegsters komen allemaal in opstand want er is te weinig personeel. Er zijn mensen op de werkvloer te kort. Het is goed dat ze in opstand komen want de bureaucratie moet minder. In het onderwijs en in de verzorgende beroepen, voor de artsen en velen instanties. Het kost te veel tijd. Er mogen meer handen aan het bed zoals ze dat noemen, er mag meer tijd gemaakt worden voor de leerlingen en niet dat de leraren in hun vrije tijd nog uren moeten werken tot zelfs in de weekenden omdat zij het anders niet rond krijgen vanwege de bureaucratie.

Dit mag minderen er mag meer naar de mensen gekeken worden. Het is dus goed dat het gaat escaleren, het is goed dat men in opstand komt. De salarissen zijn minder dan dat er werk verzet wordt en voor de uren die ze maken. Daar moet goed over nagedacht worden. Dan laten ze de bonussen van de directeuren maar vallen zodat er meer geld kan gaan naar de mensen op de werkvloer die ook het werk van de administratie nog moeten doen.

De scholen mogen ook een grote verandering ondergaan. Er zitten veel kinderen op school die alle vogeltjes zien vliegen. Zij krijgen leerstof die hun niet interesseert. Waarom zullen ze leren als het niet interessant is en ze vele dingen onbewust al weten. Uw jeugd is veel verder dan u vermoed. De kinderen zelf hebben er geen erg in, zij weten niet dat zij zo wijs zijn maar zij maken zich wel druk over de kernwapens, de energiebronnen en hoe je kanker behandeld.

Wij praten nu over jonge kinderen, de nieuwste tijd kinderen, de kinderen geboren vanuit het buitenaardse. Zij zullen er voor gaan zorgen dat het op de scholen gaat veranderen. Dit proces is al jaren aan de gang. Het zijn stugge instanties, de scholen, de regeringen, de hiërarchie in de ziekenhuizen. Het is allemaal moeilijk te doorbreken voor de nieuwste tijds kinderen, de kristal kinderen waren de voorlopers het is al jaren aan de gang om veranderingen door te voeren om de leraren te leren dat ze mogen zien dat elk kind anders is, dat elk kind anders mag zijn zonder dat ze een stempel krijgen van ADAD, PTSS of PDD-NOS en nog meer van die stempels. Zij komen nooit meer van zo’n stempel af, ze dragen dat een leven lang met zich mee. Gelukkig krijgen scholen geen extra geld meer als ze stempels uitdelen aan de kinderen.

Laat uw kinderen of kleinkinderen niet te snel beoordelen voor een vaak verzonnen kwaal omdat iets een naam moet hebben. Dit is zo gemakkelijk. Er zijn ouders die graag hun kinderen een pilletje laten slikken zodat ze rustiger zijn. Kinderen zijn kinderen maar kinderen mogen geen lawaai meer maken, kinderen moeten in de pas lopen, hun kinderen horen een voorbeeld te zijn. Laat ze genieten en laat ze geen stempel geven en laat uzelf ook niet bestempelen dat is niet nodig, ook de volwassenen krijgen nog veel onnodige stempels waardoor ze in de maatschappij moeilijk werk kunnen krijgen. Dit mag niet, daar moet mee opgehouden worden. Ze worden beoordeeld door mensen die een bepaalde scholing hebben gehad maar velen met te weinig inleving vermogen.

Hou van uzelf waar u ook bent en waar iets beoordeeld wordt bijvoorbeeld op een school, bij een arts, in de het ziekenhuis. Hou zelf uw vinger aan de pols, wees kritisch en laat uw nuchtere verstand werken en als er iets tegen u gezegd wordt neem het niet voor zoete koek aan, wees geen meeloper meer, die tijd mag voorbij zijn. Dit gebeurd in het klein maar zo werkt het ook in het groot. De wereld wordt wakker geschud, de politiek wordt opgeschud zodat u niet meer als een hondje achter uw wereldleiders aanloopt, dat u zelf weer gaat denken, dát is belangrijk, dat u zelf na gaat denken: “klopt het wel wat mij verteld wordt”. Er gaat veel veranderen, door de veranderingen die gaan komen.

Geniet van het mooie weer zolang dat het er nog is maar geniet ook als het gaat regenen zodat de natuur weer opbloeit. Geniet als u werkzaam bent van uw vakantie en als u het niet kan leer dan te genieten van de kleine dingen, van de bijzondere dingen. Durf blij te zijn en durf uw eigen leven te leven zonder afhankelijk te zijn van anderen, zonder angstig te zijn over de mening van een ander.

Mensen wijzen met één vinger naar voren en drie vingers naar zichzelf. Zorg eerst goed voor uzelf dan kan u nog beter voor uw naasten zorgen.

Wij wensen u een fijne zomer.

RAPAHEL en ISORITAS

https://margreetdecarpentier.com/