Channeling nr.38 door Raphael en de groep, de Elohim en Isoritas de buitenaarde met zijn medisch team. / 14 april 2018 via Margreet de Carpentier

Channeling nr.38 door Raphael en de groep, de Elohim en Isoritas de buitenaarde met zijn medisch team.
14 april 2018 via Margreet de Carpentier
Wees allen welkom. Velen denken dat het al zomer is maar het is nog lente. In de lente mag u blij te zijn, vrolijk zijn en genieten maar het is jammer dat velen van u dat niet kunnen. Doordat zij niet kunnen loslaten, daar heb je dat woord weer, loslaten dat makkelijke woord dat zo moeilijk toe te passen is. Loslaten is ook het daar laten waar het is. Als het naar boven komt laat het dan komen wees er niet bang voor.
Als u verdriet heeft en u moet huilen en u weet niet waarom, vanwege mooie muziek, een boek wat u leest of een mooie film. Gá dat huilen dan voeden, u hoeft niet exact te weten waarom u huilt, het is uw eigen verdriet. Ga het verdriet voeden, denk aan iets ergs bijvoorbeeld iets wat één van uw dierbare kan overkomen en huil dan vanuit uw tenen, zodat als de huilbui over is u uitgeput bent of zoals zo velen er een zware hoofdpijn aan over houd. Maar u heeft dan wel een stukje losgelaten, u bent dan wel een stukje kwijt uit uw rugzak, die is iets minder zwaar is geworden. Ga dan ook niet denken ik hoef voor die hoofdpijn geen pilletje in te nemen ik doe alles homeopathisch.

Als u hoofdpijn er van over gaat mag u dat rustig doen. Velen denken dat ze alleen homeopathische geneesmiddelen moeten gebruiken, het mag samen gaan. Wij hebben Margreet omdat zij dacht dat zij te veel pillen slikte in periodes dat zij zware hoofdpijnen had vaak gezegd “neem die pillen” wacht er niet te lang mee, wacht niet totdat het migraine wordt, néém ze. Het was hetzelfde met de slaapmedicatie. Zij heeft tientallen jaren maar een paar uur per nacht geslapen, zij moest weer leren slapen. Zij slikte Melatonine en toch hebben wij haar aangeraden om er iets van de dokter er bij te gaan slikken zo dat zij beter kon slapen en heel langzaam, jaar na jaar zelf weer een stofje ging aanmaken om weer te kunnen slapen. Dan kan u het overdag beter aan en kan u meer genieten.

Wij zien u heel graag genieten, wij zien u graag dansen als een vlinder. Dit hebben wij al vaker gezegd. Natuurlijk zijn er emoties, maar blijf er niet in hangen. Verwerk het zo snel mogelijk, blijf er niet in hangen, parkeer het of ga er doorheen en probeer stukje bij beetje uw rugzak te legen. Ieder mens heeft een rugzak. Margreet had ook een zware, Hij is leeg, zij heeft het geleerd en dat vond ze niet leuk om die te legen, ze vond het niet leuk om te leren huilen, maar huilen is belangrijk voor mannen en voor vrouwen. Slik het niet weg, het weg slikken wordt veel te veel gedaan. Dan stapelt u, dan stapelt u, uw emoties op.  Denk niet ik huil straks wel als ik alleen ben zonder de kinderen, néé het is een levensles, leer uw kinderen huilen, zij mogen zien dat volwassenen ook huilen, het is een deel van hun opvoeding. Dat werd vroeger niet zo gezien maar het is wel heel belangrijk.
Die hele kleintjes die huilen als ze verdriet hebben, die zijn boos als ze boos zijn en zijn blij als ze blij zijn. Alle emoties mogen er zijn. Ze zijn u afgeleerd maar u mag weer leren om te gaan met uw emoties en ze te uiten.
U mag ook boos worden. In de spirituele wereld denken velen dat zij een heilig bekkie moeten hebben. Já dit zijn onze woorden vanuit het licht. U hoeft geen heilig bekkie te hebben en u mag boos zijn, het hoort bij de emoties, u mag het uiten. Als u het uit tegen een persoon maak het daarna ook weer goed, praat het uit zodat u de ander er niet mee opzadelt. Als u boos bent op iemand die er niet meer is, misschien kan u het dan van u af schrijven. U kan ook tegen een foto zoals Margreet zegt gaan zitten tetteren. Maak u zelf vrij, vrij om te kunnen dansen als een vlinder, vrij om te kunnen genieten van de natuur, van de zon, vrij om te genieten van de lach van een ander. Als u met te veel emoties rondloopt kan u dat niet meer zien maar het is er wel.
Eens zij iemand ” goh iedereen in het dorp lacht naar me en zegt me gedag”. “Ja, zei haar man, dat deden ze altijd al, maar jij kon het niet zien”.
De mens is geneigd om het leven voor zichzelf moeilijk te maken. Probeer dat te veranderen, probeer het zo gezellig mogelijk te maken.

Stap naar buiten, stap over drempels. Het is soms moeilijk een drempel over te stappen de menigte in, de wereld in maar doe het, het is minder eng dan dat u vermoed, geef uzelf een duwtje en ga niet ergens in een hoekje zitten.
Denk niet: niemand praat met mij, durf zelf naar buiten te komen en uw mond open te doen en een gesprek aan te gaan. Kom uit uw eenzaamheid. Velen zijn eenzaam onder de mensen. Iedereen heeft contact nodig. Als u zelf een stapje vooruit doet komt het vanzelf. Er is te veel angst bij de mens om gekwetst te worden omdat ze al zoveel gekwetst zijn. Ga rechtop staan doe uw schouders naar achteren en zorg dat ze u zien. Durf voor uw mening uit te komen u vind het ook niet erg als een ander dat doet, als zij voor hun mening uit komen.
Als iets niet uitkomt, durf nee te zeggen. Durf ja te zeggen als u ergens uitgenodigd wordt en wees niet bang omdat er alleen maar vreemden zijn. Als u een gesprek aangaat en u gaat ervoor, vraag desnoods hulp aan ons, dan moet het lukken. Er zijn altijd overeenkomsten en er is altijd iemand te vinden voor een gesprek. Op deze manier kan u misschien een kennissenkring opbouwen, vrienden krijgen is anders, echte vrienden zijn er altijd weinig zij die met ziekte en zeer echt voor u gaan, zijn er niet zoveel. Die zijn op één hand te tellen, vaak maar één of twee waar u echt van op aan kan. Koester ze.
Zorg voor elkaar en als u, degene bent die open is en makkelijk praat en ziet dat er iemand alleen in een hoekje staat probeer dan een gesprek met diegene aan te gaan, probeer om er doorheen te komen. Wij hopen dat vele mensen deze les die wij nu geven zullen lezen en dat zij bij zichzelf te raden gaan. Om zichzelf te helpen, maar ook de ander die wel vrij is in zijn praten, om ook die angstige mensen te gaan helpen zodat  ook zij naar buiten durven te gaan treden.
U kan het feilloos voelen, het gevoel wordt steeds sterker, de energie wordt steeds hoger, uw intuïtie wordt steeds intenser. Ga geloven, ga geloven in de waarheden. Als u iets moois overkomt wordt er heel vaak gedacht, ja maar als ik daar instap, dan is het straks misschien weer weg en ben ik weer alleen en dan stapt u weer terug. Néé, durf die stap over die drempel te nemen en geniet van de momenten die er zijn, die er gaan komen. Mensen hebben mensen nodig dat kunnen wij niet vaak genoeg vertellen. Mensen worden niet voor niets in groepen geboren.
Mensen horen niet eenzaam te zijn want dan blijven ze rondjes draaien in hun hoofd en stappen ze steeds verder naar beneden. Durf naar buiten te treden, er zijn mogelijk heden zat. Er wordt vaak gezegd, die eenzame bejaarden. Ook voor die bejaarde zijn er mogelijkheden zat om onder de mensen te komen maar zij moeten het gaan durven. Nogmaals met onze hulp, als u het vraagt dan helpen wij u, dan krijgt u die hulp dan krijgt u die kracht en kom dan uit uw veilige huisje/kamertje vandaan.
Ga liefdevol met elkaar om, wat er bij de oudere die in die bejaardenhuizen wonen met elkaar nog aan mankeert. Dit is mijn stoel en dat is haar stoel, en niet welkom bent u hier nieuw de nieuwe bewoners worden direct verstoten.
Dit is ook een boodschap naar de bejaarden toe, er zijn er best veel van die ook met het media computer werken. Er zijn daar ook veel bij die ook deze channelingen lezen. Wij vragen u om dit te gaan bespreken in de gemeenschappen waar u woont. Wees soepel, wees soepel naar elkaar toe.
Kijk naar de regeringen daar is van soepelheid niets te merken. Ieder voor zich en God voor ons allen. Business is erg belangrijk, zo lang iets geld oplevert is het. De saamhorigheid is nog ver te zoeken. Maar langzaam maar zeker zullen degenen die zich niet zo prettig meer voelen in de regeringsgebouwen omdat ze gezuiverd zijn van negatieve energie zich terugtrekken en anderen zullen milder worden.
De raket aanval die uitgevoerd is door Amerika is een speldenprik en wees daarom niet bang voor een oorlog. De oorlogen zullen steeds meer met de mond uitgevochten worden en ook dat zal langzaam gaan afzwakken. Wij buitenaardse beschermen u. Zoals u weet zijn wij nog steeds paraat om in te grijpen als er werkelijk iets zou gebeuren wat niet in het draaiboek van de wereld staat. Creëer geen angst en geef het geen voedingsbodem door uw angst. Stuur liefde en licht dat is hetgeen wat toch altijd zal overwinnen.
Wij brengen u naar een poort, doe die poort open, dan komt u in een tuin bij ons in de sferen. Er heerst daar rust en u bent omgeven door vrede………… Er zijn prachtige bomen die in bloei staan.
De natuur is nergens mee te evenaren zo mooi, zo prachtig. Wandel door de tuin en geniet en voel, voel de vrede, voel de energie van de natuur………………………
In de verte ziet u een waterval, wij vragen u of u daar rustig naar toe wil lopen…………………… stap voorzichtig het water in en ga onder de waterval staan, voel het kristalheldere water………………….
Het water is gevuld met onvoorwaardelijke liefde, onvoorwaardelijke kracht uit het onvoorwaardelijke licht. U krijgt nu een mantel om u heen van liefde licht en kracht………………
Laat u langzaam zakken in het water en laat u wiegend meevoeren door de stroom van de rivier……………………. af en toe komt er een stroomversnelling of een kleine waterval in deze rivier van het leven.
Dat zijn de emoties, hou u niet vast aan de takken of de rotsen op die plaatsen want dan gaan uw handen pijn doen en het kost te veel energie maar probeer snel langs die plekken te gaan en laat u dan weer drijven in die kabbelende rustige rivier…………….. en geniet daarvan…………………
U spoelt aan op een klein strandje en laat u zelf daar drogen door de warmte van de vrede die er heerst……………………………………….
Sta rustig op met u prachtige mantel over uw schouders en loop weer die mooie tuin in, met tot uw heupen bloemen in de prachtigste kleuren.
Wij vragen u om voor u zelf een boeket te plukken met korte of lange stelen in de kleur die u het mooiste vind of een boeket van verschillende kleuren. U mag er zoveel plukken als dat u zelf wil………………………..
Dit is een symbolisch boeket wat u van ons krijgt. Een boeket uit de sferen en plaats dat in uw hart als u dat wil. Loop langzaam weer terug naar de poort……………………..
Weet dat u in gedachten altijd weer terug kan gaan naar deze plek als u daar  behoefte aan heeft.
Wij gaan nu verder met de healing via Margreet.
Raphael en de groep, de Elohim, Isoritas de buitenaardse met zijn medisch team en de kleine aardwezentjes.
’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’’
Tijdens de hele channeling worden bij iedereen niemand uitgezonderd genezing processen opgestart zowel geestelijk als lichamelijk.
Ik zal de meditatie die ze voor de eerste keer in een channeling hebben doorgegeven op een vlog  zetten zodat u hem ook kan afluisteren via YouTube. Alle linken naar de channelingen en YouTube kunt u vinden op mijn blog.