Channeling nr. 35 door Raphael en Isoritas de buitenaardse met zijn medisch team/ 13 januari 2018 / Margreet de Carpentie

Channeling nr. 35 door Raphael en Isoritas de buitenaardse met zijn medisch team
13 januari 2018 / Margreet de Carpentier

Wees allen welkom, u bent samen eensgezind. Dat is de bedoeling, dat is de toekomst, dat de mensen eensgezind worden. Samen één.

Wij werken daar hard aan, er zijn velen lichtwerkers die samen met ons werken en langzaam maar zeker veranderd het woord eenzaam in samen één.

Het lijkt nu nog een rommeltje, er wordt door die president uit dat grote land met een botte bijl gehakt. Hij is nodig, wij hebben er voor gezorgd dat hij op die plaats terecht kwam. Door hem gaan de mensen weer leren zelf na te denken en niet klakkeloos achter iedereen aanhobbelen.

Doe dat ook niet in de spirituele wereld, ga uit vanuit uw eigen gevoel via uw eigen intuïtie, met alles. De intuïtie in die één tiende seconde. 


Als u naar een arts moet gebruik uw intuïtie of hij voor u goed voelt, als u naar een therapeut gaat of het voor u de goede therapeut is.

Als u beslissingen neemt. Gebruik die eerste één tiende seconde, uw intuïtie wat zo naar binnen komt, die is belangrijk die mag u leren te volgen. Dat is soms moeilijk en als men daarna gaat denken gaat men ook creëren, dan creëert u onzekerheid zoals u ook ziektes kan creëren en onrust.

Probeer zoveel als mogelijk is de rust te vinden in uw hoofd. Dat is zeer belangrijk de rust in uw hoofd en als u dat niet lukt, wij zijn altijd om u heen. Besef dat, te weinig mensen beseffen dat. Te weinig mensen vragen ons om hulp. Te weinig mensen weten dat een ieder persoonlijke beschermers heeft of hoe u ze ook wil noemen. Zet ze aan het werk, zij willen zo graag werken, laat ze niet werkeloos toekijken naar u geworstel.

Durf te vragen voor uzelf. Dit blijven wij herhalen, eerst u zelf, eerst u en daarna pas een ander. Als u emotioneel niet goed in uw vel zit, hoe wil u dan een ander helpen. Wees en durf positief egoïstisch te zijn door eerst goed voor uzelf te zorgen dan kunt u er nóg beter zijn voor die ander. Dit kunnen wij niet genoeg benadrukken en deze worden zullen wij blijven herhalen want het wordt telkens vergeten door velen mensen.


Wees er bewust van.

U leeft nu in een tijd dat alles doorbroken mag worden. Het is een mooie tijd ook al lijkt hij onrustig. Onrust is er altijd geweest op uw wereld. In families mag alles doorbroken worden, misbruik, mishandeling geestelijk of lichamelijk u mag alles doorbreken.

Eenzaamheid ú mag het doorbreken maar u mag er zelf ook iets voor doen, u moet zelf ook stappen ondernemen met de hulp van ons. Vraag om hulp, wij staan voor u klaar.

Maar velen mensen mogen zichzelf zoals Margreet zou zeggen: een schop onder hun eigen gat geven omdat ze niet vooruit te branden zijn in hun doen en in hun zijn. Zodat zij daardoor het zelf prettiger gaan krijgen, zich geestelijk beter te gaan voelen en daardoor ook lichamelijk. Zorg goed voor uzelf, eerst u, positief egoïsme is geen egoïsme wees daar niet bang voor.

Ook herhalen wij: de vrouwen zijn veel te dienstbaar voor de mannen. Gelijkwaardigheid, gelijkwaardig hoort het te zijn in de gezinnen, maar ook daar buiten op de werkvloer. Gelijkwaardigheid tussen mannen en vrouwen.

Luister naar elkaar, ook dat ontbreekt er aan. Er wordt te weinig naar elkaar geluisterd. Probeer of de ander waar u een gesprek mee aangaat u verstaat en kan begrijpen. Als u een gesprek aangaat dat voor u erg moeilijk is vraag dan om hulp, vraag of u de goede worden mag vinden en zeggen, vraag of uw woorden goed ontvangen mogen worden. Wij helpen u er dan bij. Kijk de persoon aan met wie u spreekt als u iets duidelijk wil maken. Dan mag u even de aandacht van de toehoorder opeisen. Voor sommige is het heel moeilijk om echt te luisteren. Dit mag u ook voor hen doorbreken. Een eerlijk en goed gesprek zal een hoop onrust wegnemen. Het goed luisteren naar elkaar zonder veroordeling.


U mag allen uiten wat u dwars zit en wees daardoor niet bang dat u verlaten wordt. De verlatingsangst speelt bij veel mensen een grote rol. Als u vanuit uw hart spreekt komen de woorden altijd goed aan. Willen ze uw woorden dan toch verkeerd uitleggen en zij verwijderen zich van u wat soms heel moeilijk is in familie situaties dan zal het toch een bepaalde opluchting geven want de verhoudingen klopte dan allang niet meer. U liep dan allang op uw tenen.

Niemand hoeft voor iemand op zijn tenen te lopen, geen mens. Iedereen is uniek, iedereen is een prachtig persoon van de schepping, iedereen mag er zijn en niemand hoeft voor een ander te kruipen. Dat kruipen voor een ander mag ook in deze periode doorbroken worden. Ga het durven, heb geen angst er wordt voor u gezorgd en zorg goed voor uzelf.

Zorg dat u uit de eenzaamheid komt, zorg dat u uit uw onzekerheid komt. Probeer uw waarheid te vertellen, zoals u het voelt via uw intuïtie, de intuïtie die eerste één tiende seconde die altijd zuiver is probeer te praten en als het niet ontvangen wordt is het triest heb dan mededogen geen medelijden en kunnen u wegen zich beter scheiden.

Denk om uw gedachtekracht, daar hebben we weer de wifi. Als u met angst en beven een gesprek aangaat en van tevoren al denkt “ALS” mijn woorden maar goed aankomen dan kunt u er zeker van zijn dat de persoon met wie u een gesprek aangaat dat feilloos onbewust opvangt en u feilloos, en dat doen ze niet bewust u onderuit halen. Wees krachtig, probeer dat mooie mens te zijn die u bent zonder angstige gedachten. Geef geen voedingsbodem aan het onderbewuste van die ander. Via het onderbewuste speelt er zo veel af, maar via het onderbewuste kunnen er ook prachtige dingen gebeuren.

Tachtig procent van onze emotie is onbewust en dat is heel veel. Het onderbewuste mag in deze tijd dat de energie van de aarde omhoog gaat en uw energie daarin mee gaat steeds bewuster worden. U mag steeds meer weten.

De mensen die hier niet in mee kunnen gaan, die door de verhogingen van de energie zich steeds ongelukkiger gaan voelen, onbewust maar ook bewust, zonder dat ze weten waarom. Omdat zij blijven hangen en niet via hun gevoel mee kunnen gaan met de stroom, omdat zij niet voor zichzelf op kunnen komen of het niet durven. Daarvan wordt de blauwdruk veranderd. Zij mogen eerder deze aarde verlaten en dat ziet u om u heen gebeuren. Men wordt ziek en een paar weken of maanden later is het klaar. Dan worden ze eigenlijk vanuit het licht uit hun psychische lijden verlost, wat zich vaak ook uit in lichamelijke pijn. Dan proberen wij ze op te vangen en ze mee te nemen naar hun rustplaats bij ons waar ze verder kunnen groeien.

Uw groei houd nooit op, u blijft totdat u sterft leren, niemand uitgezonderd zal altijd hobbels op de weg krijgen, er zullen altijd emoties komen. Ga daar snel doorheen en ga daarna dansen als een vlinder. Dat zien wij graag. Blijf niet in emoties hangen, relativeer op een gezonde manier. Dat is de bedoeling. Hou van uzelf, hou van de mensen om u heen als zij u tenminste niet uitbuiten. Wees gelijkwaardig, gelijkwaardig aan elkaar. Niemand is meer of minder, niemand is hoger of lager. Niemand is wijzer dan de ander, ieder heeft zijn eigen wijsheid en een ieder hoort een schakeltje te zijn in die grote ketting van eensgezindheid.

Daar werken we naartoe en dat gaat snel in deze tijd zoals alles snel gaat. Het zal sneller gaan met de nieuwe ontwikkelingen van de medicijnen. De mensen worden zich steeds meer bewust van wat ze in hun mond stoppen en wat hun voorgeschoteld wordt via de industrie. De kantenklare voedings middelen waar heel veel stoffen in zitten die niet deugen. De smeerseltjes tegen huidkanker, waar je huidkanker van krijgt. Het wordt allemaal verkocht omdat er veel geld aan verdiend wordt. Probeer terug te gaan naar zuiver, de zuiverheid van de middelen.

Wees niet te schoon op uw lichaam. Alle bacteriën die u nodig heeft op uw huid die als bescherming dienen tegen kwalen worden er driftig afgepoetst en zo wordt u vatbaarder, vatbaarder voor ziektes. Gewoon koud water zonder te veel soppen met allerlei middelen.

Er zijn zeep producten met heerlijke geurtjes in prachtige verpakkingen waar veel nano deeltjes plastic in zitten maar geen spoortjes van zeep, het is chemie. Probeer terug te gaan in de tijd en dan zeggen wij niet die goeie oude tijd maar wel naar het pure eten wat u toen at. Naar minder zout en nu met meer kruiden, de wereld van de kruiden ligt voor u open om alles smakelijk te maken. Ga vers snijden en koop minder kant en klaar producten, vooral niet die kant en klaar maaltijden, daar zit teveel zout in of het moet uit een goede keuken komen. Er zijn bedrijven die koken voor ouderen of zieken mensen die wel zuiver en vers koken. Zonder dat zij pakjes gebruiken voor de smaak. U moet iets meer tijd aan het eten besteden, er moet weer gesneden worden. De groente is dan niet meer kant-en-klaar maar u zal er profijt van hebben en meer weerstand krijgen.

Wij raden u aan om u te gaan verdiepen in de voeding dat zal u ten goede komen. Dát is ook goed voor uzelf zorgen, voor uzelf en als u een gezin heeft voor uw gezin. Zelf zorgzaamheid en eet gevarieerd van alles wat, het lijkt moeilijker dan het is. Er worden steeds meer mensen zich daarvan, van bewust.

De grote maatschappijen, de grote bedrijven, de olie maatschappijen met hun vele dochterondernemingen hebben een grote vinger in de pap, letterlijk en figuurlijk. Langzaam maar zeker zullen zij zich terug moeten gaan trekken. Zij vervuilen de wereld, zij zuigen de wereld leeg en vervuilen het eten.

Heel veel voeding en smeerseltjes komen uiteindelijk uit de chemische industrie vandaan. Lees goed de verpakkingen, ga u er in verdiepen. Velen zijn dit al aan het doen. Het wordt ook al meer en meer kenbaar gemaakt via de media. Daar zijn wij blij mee, wij werken hard, wij proberen iedereen die wij kunnen bereiken en voor ons openstaan bewust of onbewust de kennis in hun gedachten te leggen het zijn de mensen die meerdere mensen op wat voor manier dan ook kunnen voorlichten zodat er meer en meer naar buiten komt en er komt momenteel veel naar buiten, veel wat door de jaren heen onder het kleed geveegd is.

Nu nog één belangrijk ding: het wordt tijd dat de uitvindingen naar boven komen die er al zijn, voor het energie gebruik op aarde. Wij mogen die sluier nog niet oplichten, het is energie die praktisch weinig tot niets kost en waar niets aan verdiend wordt. De papieren liggen achter in de kluizen, ze worden weggemoffeld, ze liggen te verstoffen, ze zijn vergeten. Niet iedereen zal dit meer pikken. Men gaat het toch onderzoeken en wij gaan ze ondersteunen in hun onderzoek, zoveel mogelijk.

Hou van elkaar.
Ga het leven, leven.
Probeer ondanks alles zoveel mogelijk te genieten van wat er te genieten valt.
Over een aantal weken komt de natuur weer tot bloei.
Leer te genieten.
Leer met elkaar om te gaan in harmonie.
Vier het leven en hou van u zelf.

RAPAHEL, ISORITAS en de kleine Aardwezentjes.

Margreetdecarpentier.com

Is mijn blog waarop u ook mijn vlogs kan vinden.