Channeling 47 Michael, Jezus, Raphael, Isoritas en de aardwezentjes / via Margreet de Carpentier / 9-2-2019

Channeling 47
Michael, Jezus, Raphael, Isoritas en de aardwezentjes

via Margreet de Carpentier / 9-2-2019

Wees allen welkom op deze mooie zonnige ochtend, de zon, het licht wat u allemaal nodig heeft.

Ja, wij begonnen deze ochtend direct streng. Wij waren voor deze channeling al via Margreet aan het praten. U bent hier aanwezig voor uzelf helemaal voor ú alleen, zodat ú in uw kracht kan komen. Positief egotistisch mag u zijn ook dat zullen wij in deze channeling blijven herhalen want onze woorden zakken weg bij de mensen. Eerst u goed in uw vel want hoe wil u voor een ander zorgen als u zelf niet goed in uw velletje zit. Dat lukt niet, dat kan niet, dan raakt u nog meer uitgeput en wordt u nog vermoeier. Eerst mag u in uw kracht komen met twee benen stevig op uw aarde. Dat is belangrijk. Stevig met uw voeten, zoals Margreet zou zeggen in de klei en liefs nog aangestampt.

De hele mensheid in uw wereld is aan het doorslaan. Dat gebeurd ook in uw land, de mensen die spiritueel zijn, maar ja wat is spiritualiteit, krijgen vaak rare ideeën. De ideeën die ze leren in de cursussen  die groter en complexer worden vanwege het winst bejag. Er worden veel dingen verteld die niet kloppen.

Mensen maken elkaar angstig vooral als het gaat over de energieën in hun huis. Wij hebben het over de negatieve energieën de aardsgebonde zielen, de zielen die niet het licht gepakt hebben en op de aarde zijn blijven hangen omdat ze of dominant waren en het licht niet wilde pakken en sommige zijn uit liefde blijven hangen omdat ze zien dat hun dierbaren zo intens verdrietig en bedroefd waren na hun overlijden en tijdens de begrafenis en dat zij alsnog besluiten om hier te blijven hangen om voor hun dierbare te blijven zorgen met hun aardse emoties.

Dat betekend dat de achterblijvers die hun dierbare hebben verloren niet aan rouwen toe komen, want ze worden onbewust getrikkert door de liefde van de overleden ziel.

Wij lieten Margreet van de week een stukje lezen op facebook, want zij doet haar ding op dat medium en kijkt er verder niet naar. Wij brengen de dingen die zij moet zien onder haar aandacht.

Er was een vrouw die haar huis had gereinigd en daarna was ze bang. Dat schreef ze in haar berichtje, haar goede gidsen hadden afstand van haar genomen. WEET dat wij uw persoonlijke gidsen, nooit, nooit afstand van u nemen. Ieder mens heeft twee persoonlijke helpers/ gidsen en wij nemen nooit afstand van u. Wij kunnen u moeilijk bereiken als u erg emotioneel bent, dan komen wij niet door uw emoties heen maar wij zullen nooit afstand van u nemen, nooit en te nimmer. Wij blijven u zoveel als mogelijk is steunen

 Vraag ook om die steun, vraag om hulp zoals wij deze ochtend u hebben laten vragen om alleen voor uzelf een vraag aan ons te stellen onder andere: Help me met mijn geestelijke problemen of met mijn lichamelijke problemen. Wij doen ons best, maar geef ook aan dat u geholpen wil worden.

Bij die mevrouw van facebook begon het licht te knipperen, de planten bewogen, er viel een kandelaar om en zij was daardoor bang, wat niet verwonderlijk is. De één zag het als een teken en er werd door verschillende mensen veel onzinnige antwoorden gegeven. Weet dat alles waar u enigszins bang van kan worden, komt van aardsgebonde zielen en het komt niet vanuit het licht, ook al wordt dat soms door mediums verteld vanuit hun goedheid omdat zij dat niet kunnen herkennen, omdat het niet hun specialiteit is, omdat dat niet hun taak is en er daarom niets van weten. Alles waar u maar enigszins bang van kan worden zijn aardsgebonde zielen die nog niet in het licht geweest zijn, en niet uw helpers of gidsen of hoe u ons noemt.

Wij laten een warmte voelen, een warmte een geur of wij leggen een gedachte in uw hoofd, wij geven u een rustig gevoel op bepaalde momenten zodat u goed bereikbaar bent. Het moet lieflijk zijn. Probeer dat onderscheid te gaan maken.

Zoals u weet u vertegenwoordigt hier met z’n allen de wereld. Deze channelingen gaan de wereld over. Het is dus belangrijk dat dit verteld wordt, dat het wereldwijd gelezen wordt zodat zo veel mogelijk mensen dit weten.

Margreet zegt altijd wuivende palmen en flikkerende lichtje kloppen niet, dat is aard gebonden. Heb géén angst voor negatieve energieën, zij zijn er altijd geweest maar u bent nu gevoeliger dus u kan ze beter voelen. De kleine kinderen die zien ze, er zijn ook oudere mensen die ze zien als zij zich niet afgesloten hebben. Heb er geen angst voor, stuur ze weg, angst creëert en stuur ze anders maar naar Margreet. Zij weet zelf niet hoe, maar ze komen wel bij haar terecht daar zorgen wij voor en zij weet wat zij er mee moet doen.

Ga niet mee in alles wat verteld wordt, wees kritisch, kritisch als u wat leest, kritisch als u wat verteld wordt. Volg uw eigen gevoel, volg uw eigen intuïtie. Dat is heel belangrijk en het gaat steeds belangrijker worden.

Zoals u allen weet daar waarschuwen wij al een aantal jaren voor, er is heel veel nep nieuws, leer te voelen wat de waarheid is. U allen kunt dat en als iets niet goed voelt ga dan niet twijfelen. U zal het voelen in de eerste één tiende seconde en daarna komt uw verstand er tussen en zal u gaan twijfelen, zal het wel, zal het niet zo zijn. De eerste één tiende seconde dat is uw intuïtie, het antwoord, het gevoel is er heel snel en wuif dat niet weg. Probeer dat te volgen, het is een leerproces. Het is niet altijd makkelijk want het is subtiel maar vertrouw en vraag daarbij om hulp, of u misschien beter mag leren voelen of iets wel of niet goed is.

Het is heel moeilijk om eerlijk en goed te voelen naar jezelf toe. Daar heeft iedereen moeite mee. Ja ook Margreet, zal het waar zijn, zal het niet waar zijn. Volg uw gevoel, geloof niet alles klakkeloos, ga logisch nadenken. Als u ziet wat er in de media aan tekst verschijnt en vooral op facebook wat voor antwoorden er gegeven worden op vragen, analyseer dat met een nuchter verstand. Als er twintig antwoorden worden gegeven op een vraag zit er misschien maar één goed antwoord tussen en zelfs die antwoorden blijven oppervlakkig, het gaat in de meeste gevallen niet zo diep en schrijft men vaak: het voelt niet goed, zoek hulp! Uw persoonlijke gidsen zullen u niet verlaten omdat u, uw huis heeft proberen te zuiveren.

Wees kritisch over wat u leest, wees kritisch met alles ook met uw regering. Wees kritisch als u moet stemmen want die tijd komt er aan. Ja, u zal wel denken waar bemoeien zij zich mee maar het is belangrijk. Waai het niet weg. Ga allen stemmen en denk goed na en wordt géén meeloper door al die mooie praatje. Volg uw eigen intuïtie, volg uw eigen gevoel en waar u voor staat, wat u vind wat goed is.

Het klimaat daar hadden wij het ook al vaker over, de klimaat beheersing. Het zijn mooie verhalen die enorm veel geld kosten en wij zeggen al een paar maanden: het is allemaal al achterhaald, er komen andere oplossingen, oplossingen die voordeliger zijn dus maak u daar over nog niet druk, laat het op u afkomen en als u zichzelf daar zenuwachtig over maakt vraag dan om rust, vraag om hulp. Het antwoord komt vanzelf over een aantal jaren. Deze antwoorden geven wij nog niet, die sluier wordt nog niet opgelicht.

Dan het onderwerp kernraketten en oorlog. Velen ouderen schieten weer in de stress over Rusland. Zij hebben al veel meegemaakt, zij hebben vaak op jonge leeftijd al een oorlog meegemaakt. Steeds meer oorlogen worden met de mond uitgevochten en u weet dat wij u verteld hebben dat wij al verschillende raketten onklaar gemaakt hebben. Nu spreek ik Isoritas de buitenaardse tot u. Wij houden het in de gaten, wij zijn dichterbij dan dat u vermoed, wij zullen ons eerder openbaren dan dat u vermoed. Op dit moment openbaren wij ons, maar in de nabije toekomst zullen wij ons fysiek laten zien, als wij landen en blijven staan met onze schepen zoals u dat noemt of ufo’s, onze voertuigen.

Er komt rust en weer zeggen wij: “stuur naar die onrustige haarden in de wereld liefde en licht, geen haat, ook niet naar de president die nu niet af wil treden. Stuur liefde en licht daar kunnen ze niet tegen. Dat overwint uiteindelijk alles, liefde en licht. Stuur energie naar de personen die het goed doen, zet hun ook in het licht, vraag om bescherming voor ze”. Het kost maar een paar seconden per dag.

Er gebeuren prachtige dingen op uw wereld, prachtige dingen tussen al die chaos. Inderdaad komt alles wat niet klopt aan het licht. Velen weigeren nu om een meeloper te zijn, dat komt door de chaos. Vanuit de chaos ontstaat iets moois. Vanuit modder ontstaat iets moois, vanuit de modder groeit een prachtige lelie. Dus blijf liefde en licht sturen aan degene die het nodig hebben of de mensen terroriseren.

Heb geen angst, ook niet in uw omgeving. De grote wereld in het klein is ook in uw omgeving. Mensen worden veroordeeld, ja ook Margreet. Als het te erg wordt dan beschermen wij haar. Zij steekt haar nek voor ons uit,  zij heeft toestemming gegeven dat wij via haar mogen spreken maar niet iedereen is het er mee eens, niet iedereen kan het overal mee eens zijn en dat hoeft ook niet. Zij legt de veroordelingen die aan haar gericht zijn naast zich neer en laat het los. Zij stuurt liefde en licht naar die personen. Zij heeft het in haar macht gekregen om te zien waarom iemand is zoals hij is, en dat kan ú ook.

Zij zijn zuiver geboren maar door omstandigheden zijn ze verbitterd geraakt en als u dat kan zien kunnen ze u ook geen pijn meer doen. Door omstandigheden zijn ze geworden zo als ze zijn. Als ze naar u gaan wijzen dan wijzen ze met één vinger naar u en met de andere vingers wijzen ze naar zichzelf. Zet ze in het licht, geef ze geen voedingsbodem om u omver te halen of om u te kunnen pesten op het werk wat momenteel ook meer en meer in de openbaarheid komt. Geef ze geen aandacht dan hebben zij er ook geen genoegen van. Onbewust merken zij dat en wordt het pesten minder.

Zorg goed voor uw lichaam. Zorg emotioneel goed voor u zelf. Eerst u, eerst u zelf. U mag positief egoïstisch zijn en dan kan u  beter voor de ander en daarna voor uw omgeving zorgen. Zo op deze manier stapje voor stapje omdat steeds meer mensen dit gaan toepassen komt er uiteindelijk meer rust en vrede op uw wereld.

Michael, Jezus, Raphael, Isoritas en niet vergeten de aardwezentjes.

Margreetdecarpentier.com

Er staat op mijn site ook een vlog die via mij is gechanneld is over pesten op de bladzijde vlogs. Ook de vlogs zijn niet mijn eigen woorden, er wordt via mij gesproken ik ben dan in half trans en heb ook geen zeggenschap over de onderwerpen, net als bij de channelingen.