4e Channeling Raphael: Probeer u zo veel mogelijk over te geven aan de energie die……….. 24 mei 2014 via Margreet de Carpentier

4e Channeling Raphael
Probeer u zo veel mogelijk over te geven aan de energie die om u heen gebouwd wordt.
24 mei 2014 /via Margreet de Carpentier

 U krijgt allen tijdens deze channeling een healing.

Wees welkom.
Wij zijn blij dat u hier aanwezig bent
Het is een leerproces. Het leven is een leerproces, vanaf de geboorte tot aan de dood. Wij proberen de mensen zo goed mogelijk bij te staan, te helpen, als zij dat willen. Maar wij mogen niet helpen als zij niet kenbaar maken dat zij dit willen. Wij dienen de mens te respecteren.
De mens vraagt veel te weinig om hulp aan ons voor zichzelf. Hulp voor anderen hulp vragen is makkelijker. Het is goed als de mens eerst aan zichzelf werkt, voor honderd procent even met zichzelf bezig is. Positief egoïstisch, nee, dat is geen egoïsme. Als u goed in uw vel komt te zitten kunt u er nog beter zijn voor die ander, voor uw kinderen, voor de mensen in nood. Eerst u, volledig in uw kracht komen en er dan pas voor die anderen zijn is heel belangrijk. Als u in uw kracht staat kunt u mee stromen met de stroom van het leven.

De stroom van de levensrivier en er niet tegen in gaan want dat kost energie. Denk niet dat u er zomaar bent, er zijn in een rivier stroomversnellingen, oftewel emoties, leerprocessen. Het is niet de bedoeling dat u blijft hangen in een leerproces. U mag het verwerken, u mag er iets van leren als het u lukt en daarna mag u zich weer mee laten voeren door de stroom van het leven, met de stroom mee.

Wij zien de mens graag dansen als een vlinder. Een eendagsvlinder maakt zich ook niet ongerust omdat hij ‘s avonds dood gaat, die leeft, die leeft in het nu. Morgen kunt u niet invullen. Probeer, als u leeft in het nu, het zo prettig mogelijk voor u zelf te maken en u zult dat uitstralen naar de mensen om u heen. U bent dan rustiger, dat straalt uit op uw omgeving, op uw kinderen, op uw kleinkinderen, die voelen feilloos aan hoe u  zich voelt. Bent u onrustig dan straalt dat uit op andere mensen, dat straalt uit op uw omgeving, dat straalt uit op uw werkgever als u die heeft.
Margreet zegt altijd: ieder mens heeft wifi op zijn hoofd. Wij laten haar vaak in de moderne taal spreken. Uw wifi zendt uit via de gedachten. Laten we het hebben over een kind dat geplaagd wordt op school, als dat kind thuis denkt: “Als ze me maar niet gaan plagen of pesten”, wat nog steeds gedaan wordt. Ook al doen ze er veel aan op de scholen, toch komt dat feilloos op afstand aan bij die ander via die wifi.
Twintig procent van de emoties is bewust, de andere tachtig procent zijn onbewuste emoties. Via dat onderbewuste wordt alles opgevangen, dat kind trekt dat plagen aan en zo is het ook met volwassenen. Gedachtekracht is heel sterk. Nu de energie op uw wereld omhoog gaat, wordt de gedachte kracht steeds sterker. Denkt u in het positieve dan krijgt u positiviteit, denkt u negatief dan creëert u negativiteit om u heen, dus probeer te letten op uw gedachten.
Doe niets wat u niet echt wil doen. Sommige dingen moeten, zoals werken, uw huis schoonhouden, opletten met autorijden, ook al vind u het niet leuk om te rijden. Zijn er situaties waarin u denkt: “Dit wil ik eigenlijk niet”. Als het niet echt nodig is, hoeft u het niet te doen. U mag nee leren zeggen. Dat is voor veel mensen moeilijk. Als een ander nee zegt vindt u het niet erg, maar zelf nee zeggen durft men niet.
Men is bang en vaak zit er ook nog een onbewuste angst bij om afgewezen te worden. Een onbewuste angst of een bewuste om mensen kwijt te raken. Vergeet niet dat u bepaalde mensen mag los laten als het niet voegt. Er komt dan weer ruimte voor mensen die weer wat aan u toe kunnen voegen, die u weer verder kunnen helpen op uw levenspad.
Leer nee te zeggen, zonder angst. Angst creëert, angst is een slechte leermeester. Probeer de eerste gedachten te volgen, de eerste één tiende seconde, dat is uw intuïtie, probeer die te volgen. Als u tenminste de macht heeft om bij u intuïtie te komen. Na die één tiende seconde gaat u denken, gaat u creëren, zal ik wel zal ik niet, dan gaat u twijfelen en dan komt er angst.
Durf situaties te doorbreken. Wees niet bang voor eenzaamheid, er wordt voor u gezorgd. Ook Margreet heeft daar problemen mee gehad, jaren geleden, zij wilde mensen niet laten vallen. In haar ogen liet zij ze vallen maar ze pasten niet meer bij elkaar. Zij heeft ook dit geleerd: Als je iemand los laat, volledig loslaat, dan pas komt er ruimte voor een ander die op dat moment beter bij je past, men ontgroeit elkaar soms.
Zelfs met familie, in families met zussen en broers ontgroeit men elkaar ook. Niet altijd maar vaak wel. U wordt geboren in een gezin om iets te leren, om een levensles te leren, een les waar u vaak zelf bij ons al voor heeft gekozen. De één groeit harder dan een broer of zuster, dan hebben wij het over het spirituele vlak in hun energie. Vaak ontgroeit men elkaar dan.
Respecteer elkaar, niemand is hoger of lager van rang maar u mag ze loslaten of gedeeltelijk los laten en uw eigen pad bewandelen. Het pad dat voor u allen grotendeels in een blauwdruk uitgestippeld is. Het pad dat u ook weer verlaat voor uw leermomenten, u komt altijd weer terecht op het pad dat voor u is uitgestippeld, als u het durft, als u uw intuïtie durft te volgen.
Zonder tegen de stroom in te zwemmen, zonder angst. Probeer de angst en het denken los te laten. Vraag ons daarbij om hulp. U mag in vele vormen om hulp vragen. Wij hoeven niet te slapen, wij zijn sneller dan het licht. Uw leven wordt een stuk makkelijker als u dit begrijpt. Durf te vragen maar durf ook om hulp te vragen aan uw medemens. Mensen hebben mensen nodig. U wordt niet voor niets in groepen geboren, het is om elkaar te helpen, om elkaar verder te helpen.
Nu komen wij weer terug op de mensen die niet bij u passen. Als u die loslaat komen er weer andere mensen om u verder te helpen in uw groei, in uw welzijn, in uw geluk, in uw levensplezier. Wij zien u graag dansen als een vlinder. Nee, niet alleen dansen. U kunt denken: “Ik dans”. Een zorgeloze vlinder is zonder pijn en danst om de pijn te vergeten, daarna is hij er weer.
Ga van u zelf houden zoals wij van u houden, ga van u zelf houden zoals u bent. Hoe kan een ander van u houden als u niet van u zelf houdt. Dit is heel belangrijk, dat wordt vaak vergeten. Mensen rennen vaak voor een ander, ze zorgen vaak voor een ander om niet aan zichzelf toe te hoeven komen. Eerst u, eerst aan u zelf werken. Positief egoïstisch zodat u er kunt staan en al u liefde en zorgzaamheid aan u zelf geeft en daarna voor die ander om voor die ander nog beter te kunnen zorgen.
Toch komen wij weer terug op de kinderen, die gevoelige kinderen. Stel grenzen, ook als opa en oma, als oom of tante, als ouders, grenzen zijn hun veiligheid. Het zijn grote geesten in een klein lichaam. Zij zullen altijd de grenzen opzoeken en er buiten willen gaan. Ook al verlegt u de grenzen, zij zullen er altijd over heen willen gaan. Maar in welke hoedanigheid u met de kinderen omgaat, uw grenzen zijn hun veiligheid en veiligheid hebben die gevoelige kinderen zo nodig. Die kinderen die alles sneller willen dan dat ze kunnen. Die kinderen waar velen ervan zijn geboren om u, als oudere iets te leren. Kinderen die graag hun eigen koers varen op de rivier van het leven.
Veel van deze kinderen worden geboren om het systeem te veranderen, om de scholing te veranderen, het systeem van de scholen.
Er worden kinderen geboren om de artsen te leren dat mensen verschillend reageren op de medicijnen. Alles wordt over één kam geschoren maar elk mens is anders, elk lichaam reageert anders. Wij werken hard om de artsen en onderzoekers te bereiken. Zij komen langzaam tot een besef dat die vele pillen en niet elk pilletje voor iedereen geschikt is. Luister goed naar uw lichaam, of iets bij u past.
Inderdaad, u kunt niet altijd alles homeopathisch behandelen. Er kan heel veel mee behandeld worden, het is heel goed dat het er is maar soms heeft de mens ook andere middelen nodig. Wij hebben het al eerder gezegd. Wij helpen uw onderzoekers om medicijnen uit te vinden die gemakkelijker te verwerken zijn voor het lichaam. Het kost zoveel tijd, zoveel geld. Er wordt zoveel verspild in de gezondheidszorg.
Het moet samen gaan, wij blijven het telkens weer zeggen. Wij herhalen ook veel, het is ook nodig dat er herhaald wordt. De homeopathie, de reguliere artsen en de mensen die op de alternatieve manier mensen helpen. Het wordt tijd dat ze gaan samen werken. Doe alstublieft uw mond open, vertel het ze dat u wel of geen baat heeft bij de medicijnen die u krijgt en vertel uw arts ook als u baat heeft met homeopathie of via therapeuten die via een andere manier werken, met massages, magnetiseren, acupunctuur.
Het druppelt langzaam binnen in de ziekenhuizen bij de verpleging, ook bij de vele artsen, die ook gevoelig zijn, die ook nieuwetijdskinderen zijn. Zij blijven nog te veel hangen in hun theoretische kennis. Ook dit mogen ze samen laten gaan hun theoretische kennis en hun intuïtie, dan komen zij veel verder met de mens.
Margreet is daar een voorbeeld van. Zij vond het niet altijd leuk, maar haar lichaam was vaak nodig om artsen te leren. Zij doet haar mond nu open, waar ze ook is. Wij hopen dat vele mensen ook zaadjes gaan planten bij de artsen, eens zal het doordringen, wij hopen dat de opleidingen van de artsen worden veranderd zodat zij meer open gaan staan voor hun collega’s die op een andere manier werken. Wij zijn ook erg blij met de artsen die naast hun reguliere praktijk ook de alternatieve kant op gaan, ook hun mond open doen, ook stukken schrijven die steeds maar weer onderuitgehaald worden door de farmacie. Daar hebben wij al eerder iets over gezegd want met medicijnen is geld te verdienen.
Sommige medicijnen mogen ontwikkeld worden waardoor de mensen zich beter gaan voelen maar ze niet beter maken, anders wordt er te weinig aan verdiend. Zolang zij er veel aan kunnen verdienen willen zij minder geld in onderzoek investeren.
Die kleine kinderen met al die allergieën krijgen en hebben problemen met heel veel medicijnen, ook al hebben ze die nodig.
U zit in een overgangstijdperk, de vijfde dimensie, dit is al jaren geleden in gang gezet, die trilling naar de vijfde dimensie.
In de vijfde dimensie leven al veel mensen, er zijn ook mensen die het niet kunnen, die niet bij machte zijn om die energie op te vangen, er tegen vechten, of het verdrinken met te veel alcohol of drugs gaan gebruiken.
Alcohol en drugs is onze grote zorg voor onze gevoelige kinderen.
Wij blijven daar op hameren. Zij glijden steeds verder af als zij hun verhaal niet kwijt kunnen bij hun ouders, of hun verhaal niet durven te vertellen aan hun ouders, of niet beseffen dat ze gevoelig zijn. Als zij hun gevoeligheid verdrinken omdat zij dingen zien glijden zij steeds verder af en komen ze vaak in de psychiatrie terecht, die weten niet wat zij met ze aan moeten, ze zijn vaak ongrijpbaar. De klinieken zitten vol met gevoelige mensen.
We hebben het ook al eerder gehad over de speciale scholen waar de kinderen op zitten met de stempels, stempels met ADHD of autisme, het grootste gedeelte van de kinderen heeft het niet. Ja, wel die stempel waar ze hun leven lang door achtervolgd worden met aanvragen van rijbewijzen en met in vullen van de vele formulieren. Zij staan altijd geregistreerd. De meeste hebben het niet.
Zij zijn alleen maar, het is verschrikkelijk dat wij het moeten zeggen, gevoelig. De één gaat schreeuwen en druk doen, de andere trekt zich terug. Zij zien of voelen vaak ‘s nachts personen om zich heen, energieën moeten wij zeggen. Als men er mee naar de huisarts gaat, zijn er vele huisartsen die zeggen dat ze waarschijnlijk een psychische stoornis hebben en dan komen ze in een eindeloos circuit terecht waar maar weinigen weten wat er werkelijk met ze aan de hand is.
Wij hopen dat ouders durven te gaan geloven dat er meer is tussen hemel en aarde. Mochten de ouders het niet geloven, hopelijk weten de grootouders wat het is, kunnen ze het heel voorzichtig gaan benoemen, of een boekje aanreiken. Er is genoeg te vinden in uw bibliotheken. Vraag of ze er op internet over willen lezen. De computer is voor sommige mensen een gevaar omdat het een medium is waar ook verkeerde dingen op gebeuren De computer heeft ook heel veel goede kanten. Laat ze eens zoeken bij kristalkinderen of hoog gevoeligheid. 
Laat de ouders begrijpen wat er met hun kind aan de hand is. Stop ze niet vol met pillen en stuur ze niet elke veertien dagen of elke maand naar een instantie waar ze een halfuurtje mogen praten en er op de klok wordt gekeken of de tijd om is. Er moet immers een kwartier over zijn om een rapport te kunnen schrijven over uw kind, het rapport zonder resultaat. Bescherm uw kinderen en kleinkinderen.
Vraag ons om hulp. Het is vaak moeilijk de ouders te bereiken die het niet beseffen. Vraag ons om hulp, wij bieden die hulp. Sta open voor onze hulp. De woorden komen dan vanzelf uit uw mond als het op dat moment mogelijk is, als de ouders er ontvankelijk voor zijn. U kunt van tevoren vragen om de goede woorden, om het goede moment.
Vraag of de woorden goed ontvangen mogen worden, vraag het alstublieft. Op deze manier kunt u ook om hulp vragen.
Kom eerst zelf in uw kracht, zorg eerst goed voor u zelf, dat blijven wij ook steeds herhalen. Hou van u zelf zoals wij van u houden.
Wij hebben u allen hier aanwezig aangeraakt. Wij hebben bij u allen iets ingang gezet, onbewust. Wij hopen dat u er iets mee kan doen.
Raphael en de Groep.