John F. Kennedy: Wat ik weet over 9/11

John F. Kennedy: Wat ik weet over 9/11

Gechanneld door: Losha – 3 Mei 2021

Audio

Boodschap van John F. KennedyTranscriptie van audio

Gegroet, al mijn geliefde Patriotten en Lichtwerkers… en alle anderen die op dit moment naar mijn boodschap luisteren.

Losha en ik willen vandaag een ander onderwerp aansnijden.  Zij en ik hebben gesproken over de gebeurtenis genaamd “9/11.”

Ik heb mijn eigen begrip van wat er toen gebeurde en ik wil dat begrip op dit moment graag doorgeven.  Een deel hiervan heb ik pas na de feiten ontdekt, maar ik wil het toch graag vertellen, omdat ik denk dat het belangrijk is dat jullie het allemaal weten.

Het belangrijkste stukje informatie dat ik wil doorgeven is dat… en dit zal voor velen schokkend zijn… de Alliantie, of de Witte Hoeden zoals ze genoemd worden, eigenlijk al op de hoogte waren van de 9/11 gebeurtenis.

Op dat moment, in 2001, had de Alliantie niet de mate van controle die ze nu hebben.  Ze waren niet in staat om de verschillende agentschappen te controleren.  Dus ze hoorden dat deze gebeurtenis gepland was, maar ze konden het niet tegenhouden.

Er zijn redenen waarom het doorging… en één van de redenen dat het werd “toegestaan” (door de Galactica) om door te gaan is omdat het een enorme “wakeup call” zou zijn voor zoveel Amerikanen en Internationale burgers.

Het evenement ging door zoals gepland…maar de Alliantie deed wat ze kon om het aantal slachtoffers te beperken.  Hoewel ze niet konden voorkomen dat de gebeurtenis plaatsvond, verspreidden ze van tevoren geruchten dat de Alliantie van de gebeurtenis wist en dat ze die zouden tegenhouden… ook al konden ze dat in werkelijkheid niet.  Dus, vanwege al die aanhoudende geruchten besloot de Cabal hun tijdschema te vervroegen om er zeker van te zijn dat het zou gebeuren zoals zij het wilden.

Dus, ze verschoven het slechts een uur, maar omdat ze het een uur verschoven… als je denkt aan de tijd dat het werkelijk gebeurde… dat ene uur redde een heleboel levens.  Dus, dat is wat de Alliantie deed… dat was alles wat ze op dat moment konden doen.  Zij waren zich er ook van bewust dat de Amerikanen “ontwaakt” moesten worden, en dit was de gebeurtenis die dat moest doen…en het werkte op die manier.  Als je nu met veel Lichtwerkers spreekt, en Waarheidssprekers zoals ze worden genoemd, en alle verschillende mensen die werken aan “Openbaarmaking” en aan de Waarheid die naar buiten komt…velen, velen van hen werden wakker geschud vanwege 9/11.

Het klinkt misschien slecht dat de Alliantie ervan wist en het liet gebeuren, maar er is altijd een groter geheel en ik heb dat geleerd in de tijd dat ik op Aarde was.

Het andere onderwerp dat ik wilde aansnijden was dat ik een rol achter de schermen had in 9/11, na de feiten.  Vlak nadat het gebeurde, was ik in opdracht, zou je kunnen zeggen, van de Galactische Federatie.  We bezochten en spraken met alle buurlanden van Irak, toen Irak werd aangevallen door de “Amerikanen” kort nadat 9/11 was gebeurd.

Omdat ik, toen ik op Aarde was, grote internationale kennis en inzichten had, sloot ik me aan bij de Galactische Federatie en we verschenen aan de leiders van de verschillende landen via een “holografisch” beeld…en we spraken met hen omdat we hen wilden ontmoedigen om mee te doen om Irak te helpen de Amerikanen te “verslaan”.  Sommigen denken misschien dat dit iets “goeds” was, maar nogmaals… en dit klinkt misschien afgezaagd, maar deze oorlog moest gebeuren op de manier waarop hij gebeurde.  Omdat het Amerikaanse leger Irak zo meedogenloos aanviel, werden de Amerikanen behoorlijk “gehaat” in de landen van Irak en de omringende landen.

Dus, toen het nieuws terugkwam op de mainstream media hier in Amerika dat de Amerikanen in principe gehaat werden door al deze landen en dat ze het niet leuk vonden dat het leger daar… de Amerikaanse “regering” in de eerste plaats… zo meedogenloos waren in hun aanvallen vanuit alle fasen van het leger… te land, ter zee en in de lucht… dat de buurlanden de Amerikanen ook niet meer aardig begonnen te vinden.

Dat nieuws kwam terug bij de Amerikaanse burgers en ze vonden het niet leuk dat ze gehaat werden… en het maakte ze ervan bewust dat hun eigen regering in feite een “despotische” regering was… een tirannieke regering, met de manier waarop ze deze oorlog zo meedogenloos voerden tegen Irak en Hoessein.

Daarom moest dat ook allemaal gebeuren zoals het gebeurde… dus was het mijn rol om te helpen praten met de andere landen zodat ze zouden blijven zitten en zich niet zouden inlaten met de oorlog tegen Amerika, ook al wilden ze dat heel graag.  Ik vond het fijn om op die manier “nuttig” te zijn, ook al was het onder erbarmelijke omstandigheden.

Dat waren de dingen die ik wilde noemen… twee enigszins verschillende onderwerpen over 9/11… dat zijn de gebieden waar ik kennis van heb en ik wilde het aan jullie allen doorgeven… en om te zeggen dat de 9/11 gebeurtenis gebeurde zoals het moest gebeuren… en het werkte om vele, vele zielen te helpen ontwaken.

De 9/11 gebeurtenis was de grootste wakeup call in de geschiedenis van de Verenigde Staten.  Mijn moord was ook een wakeup call voor de Amerikanen, maar het was een kleinere in vergelijking met de 9/11 gebeurtenis.

Vandaar dat alles gebeurde zoals het moest en we zijn zoveel gegroeid sinds de tijd van 9/11!  We begrijpen zoveel meer… we kennen de waarheid over onze regering en hoe ze ons geprogrammeerd hebben om geen vragen te stellen.  Echter, in de laatste tien, twintig jaar zijn er veel vragen gesteld, en beantwoord, via de alternatieve media.

We zijn nu heel, heel dichtbij om eindelijk de waarheid te leren…en zij die nog slapen, zullen ook de waarheid leren.  Het is tijd voor ons allen om elkaar te omhelzen, ongeacht aan welke “kant” we staan in deze zaak… of ze nu ontwaakt zijn of slapen, we moeten elkaar allemaal omhelzen wanneer de Waarheid naar buiten komt.  Degenen die ontwaakt zijn zullen er moeten zijn, en medeleven moeten tonen, met de mensen die net ontwaken.

Er zou nooit sprake mogen zijn van “Ik zei het je toch”, of “Ik wil je niet helpen omdat ik je dit al verteld heb”…kom alsjeblieft gewoon vanuit de Liefde in je hart om al diegenen die aan het ontwaken zijn bij te staan.  We moeten elkaar helpen want daar ligt onze toekomst…door elkaar te helpen en voor elkaar te zorgen…dus, al deze “slechte” gebeurtenissen…verschrikkelijke gebeurtenissen die in het verleden hebben plaatsgevonden, gaan eindelijk een betekenis krijgen op een positieve manier.

We hebben geleerd van al deze tragedies… en we hebben geleerd dat van elkaar houden de richting is waar we naar op weg zijn.  We moeten spreken vanuit ons hart, niet vanuit ons hoofd.

Ik wil deze boodschap eindigen op een zeer positieve noot…dat we zo dicht bij de waarheid zijn die naar buiten komt en ik wil dat jullie allemaal voorbereid zijn om elkaar te helpen, zodat we allemaal samen de toekomst in kunnen gaan…onze nieuwe, mooie toekomst, met Liefde in ons hart voor elkaar…zoals ik Liefde heb voor jullie allemaal!

Ik dank jullie voor het luisteren naar mijn boodschap van vandaag… ik weet dat het nogal afwijkend was, maar ik vond het belangrijk dat ik het aan de orde stelde.  Ik dank jullie hartelijk, en zoals altijd, Ik hou van jullie allemaal, Ik waak over jullie, en Ik ben er voor jullie.

Jullie altijd toegewijde, Jack.

 

Kanaal: Losha

Bron

 

Vertaling: Martien