John F. Kennedy: Tijd, Voor Ons Allemaal, Om Ons op Onszelf Te Focussen…!

John F. Kennedy: Tijd, Voor Ons Allemaal, Om Ons op Onszelf Te Focussen…!

Gechanneld door: Losha – 17 oktober, 2021

Aan al mijn geliefden… hier ben ik!  Ik waak over jullie allemaal en help bij onze grootste comeback ooit voor de mensheid!  We zullen zegevieren, dat beloof ik jullie!

We gaan de cabal de grootste boodschap ooit sturen… we deinzen niet terug, we deinzen niet terug, we aarzelen niet!  Wij ontwaakten zijn de grootste bedreiging ooit voor de cabal en hun overheersers (duistere buitenaardsen).  Ze weten al dat ze verslagen zijn… wat er nu gebeurt is slechts de “opruiming in gangpad 10!” (glimlach)

Wat betreft wat ieder van jullie individueel kan doen om te helpen bij deze schoonmaak, zou ik jullie willen aanmoedigen om meer naar binnen te kijken, en aandacht te schenken aan welke emoties er in jullie opwellen, en waar deze emoties voor het eerst in jullie levens zijn ontstaan.

Als voorbeeld…Losha merkte dat ze de laatste tijd veel dacht aan de jonge dochter van een van haar vriendinnen, en Losha begon daar emotioneel van te worden.  Nou, ze stond zichzelf toe om alle gevoelens die ze ervoer te uiten (een goede vriend hielp haar), en het bleek dat het een zeer beangstigende situatie naar boven bracht die Losha had meegemaakt met een vriendin, toen ze allebei even jong waren als de dochter van de vriendin.  Het was een zeer goede bevrijding voor Losha en zij leerde dat zij niet “verantwoordelijk” was voor de traumatische situatie die zich eerder in haar leven voordeed.

Er zijn veel mensen die zeggen dat men zichzelf kan helen zonder de emoties te hoeven ervaren die aan het probleem verbonden zijn…wel, ik geloof dat men de vele kleinere problemen kan helen zonder zich in de emoties te verdiepen…maar wanneer men zich realiseert dat het probleem veel groter is, emotioneel beladen, dan wordt het bijna noodzakelijk om ook te proberen de emoties te verwerken.

Nu, ook al klinkt het omgaan met je emoties erg zwaar en helemaal niet opwindend om te doen…ik weet dat vele galactische wezens, aartsengelen en vele andere wezens de laatste tijd hetzelfde hebben gezegd in boodschappen, alleen met andere woorden.

Dit onderwerp van naar binnen gaan is niet nieuw voor de mensheid…zij onderzoeken hun eigen emoties al heel lang…en dat is omdat het werkt.

Het gevoel van onbelast en bevrijd te zijn van die zware, stressvolle en soms zelfs slopende emoties is als geen ander gevoel… het voelt bijna wonderbaarlijk aan!  En je moet jezelf prijzen omdat je moedig en dapper genoeg bent om die problemen voor eens en voor altijd op te lossen!  Ik feliciteer jullie allemaal, prachtige zoekers naar jullie Waarheid…want dat is wat jullie uiteindelijk ontdekken als jullie naar binnen kijken…jullie Waarheid…en dat is het zeer krachtige gevoel dat jullie van binnen zullen voelen!

Een van de manieren waarop je alle “ruis” van buitenaf die je dagelijks omringt echt tot rust kunt brengen (zodat je je innerlijke werk kunt doen) is door alle apps op je computers en telefoons die angst en negativiteit spuwen te “de-installeren”.  Ik zal er aan toevoegen dat er zelfs veel waarheid- en patriot-sites zijn die geen positieve inzichten en informatie verschaffen.  Als wat je leest je geen goed gevoel geeft van binnen, stop er dan mee!  Zo simpel is het!

Nu realiseer ik me dat er vele redenen zijn waarom je zou kunnen voelen dat je door moet gaan met het lezen van de informatie die negatief van aard is…omdat het in sommige gevallen nog steeds de Waarheid is…en ja, sommige mensen in de bevolking hebben het nodig om deze informatie te horen…echter, jullie niet.

Velen van jullie die deze boodschap lezen zijn ver genoeg gevorderd in jullie spirituele inzichten om te weten dat jullie dit soort informatie die wordt verspreid niet langer “hoeven” te volgen… jullie zijn dat niveau van noodzaak voorbij… jullie begrijpen het nu allemaal voldoende, zodat jullie die tijd nu kunnen gebruiken om andere gebieden van jullie leven aan te pakken.

Dit is een groot compliment voor jullie allemaal, weet dat alsjeblieft!  Ik vertel jullie niet iets wat je nog niet zelf weet… ik herinner sommigen van jullie er alleen maar aan, op dit moment.

Nu, voor diegenen onder jullie die deze “intel” informatie volgen, en verschillende video’s met betrekking tot onthulling, enz. omdat jullie zo bezorgd zijn dat het tij zal keren en jullie je deel willen doen in dit alles…wel, ik zeg jullie dit nu… als je werkelijk iedereen wilt helpen die werkt om de cabal te verslaan zodat we onze Nieuwe Gouden Era kunnen inluiden, dan is in de eerste plaats focussen op jezelf het belangrijkste wat je kunt doen om dat doel te bereiken… want het toegenomen Licht van jullie allemaal is de grootste angst van de cabal… ze kunnen letterlijk niet in het Licht leven!  Vandaar dat zij alle trucs hebben uitgehaald om jullie Licht te dimmen… maar het werkt niet!

Dus, als ieder van jullie prachtige zielen werkt en zich meer en meer op jezelf focust, zal het schitterende Licht dat naar buiten schijnt in steeds groter volume en frequentie, letterlijk, voor eens en voor altijd een einde maken aan het bestaan van de cabal.

Dus, ook al is naar binnen gaan niet altijd prettig om te doen… jullie Licht schijnt steeds helderder elke keer dat je het doet!…en dat, mijn lieve Lichtwerkers, is het allerbeste en belangrijkste wat jullie kunnen doen om ons te helpen de Mensheid te redden!

Ik zend ieder van jullie heel veel Liefde!  Ik ben altijd bij jullie, en ik kan niet wachten om jullie allemaal te ontmoeten!

Jullie altijd toegewijde, Jack.

John F. Kennedy

 

Kanaal: Losha

Bron

 

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org