John F. Kennedy

John F. Kennedy

Gechanneld door Losha, 7 juli 2020
Geplaatst door – Steve Beckow
Gechannelde Boodschap van John F. Kennedy – via email

Mijn meest geliefde patriotten – Ik ben zo blij dat ik op dit moment met jullie kan spreken. Ik heb gewacht op dit moment in de tijd … waar we zo dicht zijn bij het veranderen van de wereld.

Ik heb van ver naar de gebeurtenissen gekeken, maar ik wachtte op het juiste moment om terug te komen en een reeks berichten te geven vanuit het perspectief dat ik momenteel heb en ook vanuit de ervaringen die ik had toen ik vele jaren geleden op Aarde was.

Zoals mijn muze de laatste tijd vaak heeft gevoeld, is een deel van de reden dat ik deze boodschappen wil geven, dat ik verschillende lessen heb geleerd uit het verleden en ik zou die op dit moment willen doorgeven, zodat anderen er ook van kunnen leren.

Er gebeurt momenteel zoveel in de wereld en vooral in de Verenigde Staten. Mijn hart breekt om zoveel chaos, verwarring en armoede te zien. Er zijn zoveel mensen die verward, depressief en erg teleurgesteld zijn over hoe de wereld lijkt te zijn. Ze zouden zich hoopvol willen voelen in plaats van hopeloos.

Ze zouden fier willen zijn op wat ze op dit moment doen en ze willen anderen laten zien dat er veel dingen zijn waar ze trots op moeten zijn. In deze tijd zijn er zoveel verschillende facties en meningen die over en weer gaan en mensen zullen zich afvragen wat ze kunnen doen om de dingen in deze wereld recht te zetten.

Mijn suggestie op dit moment is, voor degenen die vertrouwen hebben en geloven in een hoopvolle toekomst, om dat geloof nu standvastig te gebruiken en hun tijd en gedachten te investeren in een betere toekomst … een positievere toekomst. Ik zou willen voorstellen dat velen van jullie niet meer afstemmen op de retoriek en neerhalende nieuwsuitzendingen die alleen maar proberen angst en geen hoop te wekken.

Dit is een manier waarop iemand kan bepalen naar wie te luisteren … en dat is wie hoop biedt voor de toekomst. Soms is die hoop in eerste instantie misschien niet duidelijk in de berichten die je leest van sommige van je geliefde patriotten en anderen, maar je kunt onderscheiden in wat ze zeggen dat er nog steeds hoop is, ingebed in hun gedachten en acties.

Er zijn andere mediafracties waar geen enkele hoop is ingebed in hun gedachten en acties. Het stoort me enorm om te zien dat, zelfs na al die jaren dat ik afwezig ben, zoveel van de media nog steeds hetzelfde is.., zo niet erger zelfs, op dit moment.

Er waren tijden toen ik president was, waar mijn eigen gedachten en acties de hoop voor de toekomst niet zo vastlegden als ik had gewild. Ik wist niet zo goed als ik had moeten weten over wat mijn acties en gedachten overbrachten aan mijn kiezers … aan degenen die in mij geloofden.

Ik heb gedurende deze vele jaren naar de verschillende politici gekeken en naar wat ze zeggen en doen, en .. de waarheid moet worden verteld … het spijt me dat ik bot ben … maar ze hebben niet veel gezegd of gedaan voor de mensen … voor jullie, de patriotten. Het stoort me eindeloos dat we zoveel jaren hebben gehad om onze lessen te leren uit onze ietwat smerige geschiedenis, en toch, hier zijn we … met heel weinig geleerde lessen.

Niettemin, zal ik zeggen dat we ons nu in de mooiste tijden bevinden, ook al lijkt dat op dit moment zeker niet het geval te zijn. Degenen onder jullie die patriotten zijn en geloven in de hoopvolle toekomst van Amerika … jullie weten diep in je hart dat het echt gebeurt, en het gebeurt nu.

Deze hoopvolle toekomst is waar we allemaal in geloven moeten en met elkaar moeten bediscussiëren, zodat we onze aantallen kunnen opbouwen om een machtige kracht te worden in dit letterlijke gevecht van goed tegen kwaad … en het klinkt misschien cliché om te zeggen, maar ik kan het jullie vertellen zonder aarzeling en met grote vreugde, dat deze keer ‘goed’ gaat winnen … en klinkend zal winnen!

Ik denk dat ik deze specifieke boodschap met die vreugdevolle gedachte zal beëindigen, zodat jullie patriotten allemaal ook de vreugde kunnen voelen die komt en binnenkort komt. Blijf alstublieft in jullie individuele missies met betrekking tot Amerika en de hoopvolle toekomst van de wereld, want ieder van jullie heeft hierin een zeer belangrijke rol te spelen.

Ik geloof in jullie allemaal … ieder van jullie, zo erg … en ik moet op dit moment gewoon zeggen … Where We Go One, We Go All.

Jullie altijd toegewijde, Jack.

Gechanneld door Losha

Vertaling: Agnes