John F. Kennedy – Een inspirerend bericht van JFK!

John F. Kennedy – Een inspirerend bericht van JFK!

via Losha, 5 december 2020

Gegroet, mijn geweldige patriotten!

Om een van jullie termen te gebruiken…wow, wat is er op dit moment veel aan de hand!…vooral met betrekking tot de Amerikaanse presidentsverkiezingen. We moeten ons allemaal vastklampen aan onze hoeden en ons verstand, in deze tumultueuze tijden!

Op een meer serieuze manier…ik dacht vroeger dat het bedrog en verraad niet veel erger kon worden dan toen ik president was…maar ik had het zo mis! Ik kan niet geloven dat de steeds slechter wordende niveaus waarop de duistere onze “Eerlijke Rechtsgang” rechten hebben afgenomen…..het is erg ontmoedigend om te zien…en ik kan dezelfde gefrustreerde emoties in velen van jullie ook zien.

Aangezien ik alles wat er gaande is met betrekking tot de verkiezing en alle ” koorden ” waaraan wordt getrokken door de cabal observeer, zorgt dat ervoor dat ik me realiseer waar ik echt tegenaan liep toen ik president was. Ik moet nu zeggen dat het geen wonder is dat ik werd vermoord… omdat ze niet konden toestaan dat al hun lange termijn plannen (ongeveer 50-70 jaar!) werden onthuld.

Ik was er eigenlijk aan het begin van al hun slechte plannen! Het is echt verbazingwekkend en walgelijk tegelijkertijd, om te begrijpen hoeveel manipulatie, bedrog, omkoping, en illegale activiteiten zijn uitgevoerd door de cabal gedurende al die jaren…en het is inderdaad beangstigend om te denken dat ze op dezelfde manier door zouden gaan, als mijn patriotten in het hier en nu niet zo luid “de bomen zouden doen schudden” en al hun kwade plannen zouden doen instorten! Het is zo geweldig om dit te zien! (grote glimlach!)

Ik kan jullie niet vaak genoeg vertellen hoe trots ik ben om te zien hoe zoveel patriotten hun eigen persoonlijke expertise bijdragen aan de immense en uitputtende juridische inspanningen zodat de waarheid eindelijk geopenbaard kan worden. Het geeft me grote vreugde om te zien hoe ieder van jullie wakker wordt op manieren waarop jullie kunnen helpen bij deze monumentale inspanning om, heel letterlijk, Amerika te redden!

Ik heb enkele van de uitdrukkingen gezien die jullie patriotten gebruiken en ze zijn inspirerend, en zeer accuraat…mijn favoriet is de “Tweede Amerikaanse Revolutie”…die het allemaal in een notendop vastlegt, nietwaar? Ja, die zin is een zeer serieuze zin om te gebruiken, die teruggrijpt naar tijden waarin landeigenaren, boeren en burgers uit alle lagen van de bevolking, zich bij de inspanning aansloten, om onze vrijheden in ons geliefde Amerika “terug” te winnen.

Nu, we zijn weer opnieuw in dat moment… en zelfs nog meer, want deze keer is het echt om jullie eigenlijke bestaan terug te winnen… jullie vrijheid! We kunnen ons enthousiasme niet laten verminderen, noch wankelen in onze inzet…want dat is precies waar de duistere cabal op wacht…nee, zelfs maar verwacht, van ons Patriotten!

Niettemin, ” ken” ik jullie allemaal…ieder van jullie…en ik weet dat er nauwelijks een van jullie is, die niet 100% toegewijd is aan deze zeer nobele, en kritische, oorzaak…er zal geen teleurstelling zijn in onze toewijding!

Dus ja, dit is mijn “inspirerende” toespraak, waarover je zou kunnen zeggen… dat Ik  vroeger vrij goed was in het geven van hen, nietwaar? (glimlach) Nou, ik zou ook willen zeggen dat ik op dit moment heel blij ben om zoveel echte vaderlandslievende collega’s aan het roer te zien staan van al deze juridische en constitutionele inspanningen die aan de gang zijn…

Ik geloof dat sommige van hen echt overeenkomen met mijn eigen toespraken en deze mogelijk zelfs overtreffen, met de ontzagwekkende manier waarop ze deze overbrengen… zo vaderlandslievend en diepgaand, met het vermogen om meer patriotten in de kudde te brengen, met hun boodschappen van de waarheid!

Zo zal ik jullie, geliefde patriotten van mij, blijven smeken om de lijn vast te houden en de strijd aan te gaan… maar vergeet alstublieft ook niet om elkaar lief te hebben! Omdat we echt ” Allemaal Samen hierin zitten” zijn…ongeacht de individuele affiliatie, of de kleur van de huid, of de plaats in het leven…want zoals sommigen van jullie al hebben gezegd, is dit veel groter dan een bepaalde feestelijke verbintenis…het gaat om Goed vs. Kwaad. Zo simpel is het…en zo kritisch…voor ALLEN van ons. WE ZULLEN OVERWINNEN!

Weet alsjeblieft dat ik altijd luister, naar jullie kijk en de liefde stuur naar ieder van jullie…nu en altijd.

Jullie eeuwige toegewijde, Jack.

Bron

Vertaling: Martien