Het Goede Gevecht

Het Goede Gevecht

Gechanneld door Losha – 11 januari 2021

Een Boodschap van John F. Kennedy

Opmerking van Losha: Dezelfde dag dat president Trump werd verbannen van Twitter (toen vervolgens van Facebook, Instagram, enz.), werd ik ook verbannen van Twitter. Ik had slechts 292 volgers…lol!  Maar sinds die gebeurtenis heb ik het gevoel dat JFK een ander bericht wil geven…en ik denk dat hij behoorlijk gefrustreerd is!  We zullen zien wat hij te zeggen heeft, nu meteen. Dank u wel.

De groeten aan al mijn redelijk weer vrienden en patriotten!

Ja, mijn Kanaal had gelijk met haar interpretatie waarom ik op dit moment een ander bericht wilde geven.

Zoals jullie allemaal weten, op basis van de laatste “intel” die jullie regelmatig volgen, is dit een zeer kritisch moment in onze Amerikaanse geschiedenis. In feite is het een kritiek moment in onze wereldgeschiedenis… en ik overdrijf helemaal niet.

Voor degenen die een goed begrip hebben van onze Amerikaanse geschiedenis, jullie weten dat onze geliefde grondleggers, van onze Verklaring van Onafhankelijkheid, de grondwet en de Bill Of Rights, bekend stonden om hun onafhankelijkheid van denken en handelen. Zij waren de eerste patriotten! Ze werden verenigd door hun verlangen om zich los te maken van het oude regime, de Britse monarchie. Ze geloofden dat ze economisch, sociaal en ideologisch werden onderdrukt. Ze geloofden dat ze het beter konden dan hun “meesters” en wilden een kans om het te bewijzen.

Nou, de hoop om zich te bevrijden van hun onderdrukkers en te laten zien dat ze zichzelf beter konden besturen dan de anderen, duurde niet lang. Hoewel de kolonisten dapper vochten, en uiteindelijk de strijd wonnen, en daarmee de afscheiding van de Britten waar ze lang naar hadden gezocht, was het niet erg lang na die oorlog, dat een groep “elites” zwaar begon te leunen op de nieuwe Amerikaanse wetgevers, en meer en meer macht kreeg, door het chanteren of omkopen van degenen die in zulke wettige posities hun bod deden.

Dus, ook al hadden we onze soevereiniteit al eens eerder gewonnen, het duurde het helaas niet lang stand.  Vervolgens zijn we weer hier …dapper aan het vechten om onze onafhankelijkheid en soevereiniteit te herwinnen…alleen deze keer proberen we het terug te nemen van onze eigen “regering”. Daarom is het veel moeilijker om een deel van de “geconditioneerde” bevolking ervan te overtuigen dat dit de ware situatie is, aangezien velen niet kunnen geloven dat hun eigen regeringsfunctionarissen, die ze al vele jaren bewonderen en vertrouwen, inderdaad zulke verraderlijke daden tegen ons, hun eigen “kiezers” (degenen die hen verkozen hebben), zouden begaan. Ik zal de verkiezingen zelf niet eens een tweede keer bespreken over hun waarheidsgetrouwheid, maar het volstaat te zeggen dat het vele, vele jaren geleden is dat de Verenigde Staten (en vele andere landen) een echte, authentieke verkiezing hebben gehad, zonder dat er een of andere vorm van bedrog is gebruikt door de beruchte cabal.

Dat brengt ons dus in onze huidige, kritieke situatie. Ik ben zo trots op al jullie patriotten en lichtwerkers, die hebben begrepen hoe belangrijk het voor jullie is om bij te dragen aan het grotere goed, op welke manier dan ook uniek is, en gepassioneerd, voor jullie. Ieder van jullie heeft een heel bijzondere rol te vervullen in deze uitdagende en uiteindelijk bevrijdende tijden.

Ik zal u vertellen dat ik zeer verrast was over de extreme lengtes die de duistere recentelijk hebben afgelegd, vooral toen ze patriotten, zoals mijn kanaal, uit de sociale media hebben verbannen, die een zeer klein aantal volgers had. Ik geloof echter dat zulke extreme reacties van deze mensen, die in de loop der tijd zijn overgegaan in een “omhulsel” van wat een mens werkelijk is, aangeeft hoezeer ze echt bang zijn om “betrapt” te worden en te moeten omgaan met alles wat erbij komt kijken…zoals de gevangenis voor de rest van hun leven, en voor sommige anderen, de ultieme “straf”. Nu ben ik in het verleden nooit een voorstander geweest van de doodstraf, maar nadat de algemene bevolking eindelijk “bewijs” ziet van de vele verraderlijke en werkelijk vreselijke misdaden die de duistere hebben begaan, zouden ze uiteindelijk wel eens kunnen instemmen met de doodstraf voor sommigen, net zoals ik uiteindelijk heb gedaan.

Ik weet dat ik dit niet eens aan jullie hoef te vragen, mijn geliefde patriotten en lichtwerkers, maar ik zal het toch doen… en dat is alleen maar om te blijven bidden voor de bescherming van onze president Trump en zijn familie, terwijl hij de meest sluwe, frauduleuze en kwaadaardige groep mensen onder ogen blijft komen die niets liever willen dan hem voorgoed uit de weg te ruimen. In feite hebben ze dat al zo vaak geprobeerd, en ik ben zo blij dat onze president omringd is door een veelheid aan engelen en beschermers, die zich hebben ingespannen om hem te allen tijde veilig te houden.

We moeten ook bidden voor iedereen in de Alliantie die zich in de frontlinie van deze epische strijd bevindt. Zij brengen veel offers omdat zij zo vurig geloven in het herwinnen van onze Soevereiniteit, en wij danken hen en zegenen hen allen. Ten slotte moeten we bidden dat het Hoogste Goed voor Allen zich manifesteert tijdens deze ultieme test van de wil… en dat onze toewijding aan God en Zijn wil, in de voorhoede van onze gedachten en gebeden wordt gehouden.

Ik ben bij jullie in dit uitdagende moment, en ik zal altijd van jullie houden. Ga door met het Goede Gevecht!

Jullie altijd toegewijde, Jack.

Foto:  2 Lt. John F. Kennedy’s WOII Medailles:  NAVY MARINE CORPS
Medaille en PURPLE HEART

Bron

Vertaling: Martien