Boodschap van John F. Kennedy – “Hou de lijn vast, Patriotten!”

 Boodschap van John F. Kennedy –
“Hou de lijn vast, Patriotten!”
Via Losha – 21 december 2020

Oh, hemel…wat ben ik blij dat ik weer met jullie liefdevolle, moedige, volhardende en aangespoorde patriotten kan communiceren!

Ja, zoals jullie kunnen horen in mijn toon, ben ik erg opgewonden om met jullie te spreken op dit specifieke moment in de tijd.

Laat me eerst zeggen “momenten in de tijd”… dat jullie allemaal in een van de meest spectaculaire momenten in de tijd leven, op dit moment! Ik realiseer me dat het voor velen van jullie, mijn inspiratiebron inbegrepen, misschien niet erg spectaculair voelt in jullie huidige realiteit…maar sta mij alsjeblieft toe om jullie een reden of twee te geven waarom het zo is.

Ten eerste, “onze” Republiek, die al vele decennia lang van ons wordt overgenomen, wordt eindelijk op zijn rechtmatige plaats hersteld! Onze “nieuwe” Republiek herstelt ook onze Soevereiniteit als natie!…en dat is een prachtige zegen waar ik, voor mijn dood, standvastig naar toe werkte. Dus, het is echt vreugdevol voor mij om dit nu te zien gebeuren… hoewel de “Waarheid” nog steeds “achter de schermen” blijft totdat alle duistere voorgoed “het zwijgen is opgelegd”… en dat gebeurt nu ook, op verschillende manieren en met verschillende methoden.

Laat ik zeggen dat sommige van de duistere partijen het Licht hebben gezien en nu de Alliantie en President Trump helpen om het Plan uit te voeren en werken naast degene die van het Licht zijn. Daar ben ik echt dankbaar voor!

Met betrekking tot het Plan wil ik zeggen dat er een bepaalde kerel is die mijn eigen naam draagt, en die ook zeer integraal is in het helpen van de Alliantie om de overwinning te behalen… en ik zou niet trotser op hem kunnen zijn! Semper Fi!

Zoals jullie uit jullie bronnen van de waarheid hebben gelezen, is dit een zeer kritisch moment in de tijd. Er worden gebeden gevraagd voor iedereen in de frontlinie in deze strijd voor niet alleen Amerika, maar ook voor de ziel van onze wereld. Ik wil vooral President Trump en zijn familie erbij betrekken; alle uiterst hardwerkende en toegewijde advocaten en medewerkers die werken aan de overvloed aan rechtszaken om gerechtigheid te bewerkstelligen voor de verkiezingen van 2020; en alle nieuwe “alternatieve” mediasites en video-omroepen (inclusief alle prachtige Anons en Tweet’ers!) die veel riskeren om te proberen de Waarheid te verspreiden door het doolhof dat de Main Stream Media is, waar ze het Licht beginnen te zien…van de repercussies voor al hun snode daden. Er zal inderdaad gerechtigheid zijn!

Nu weten jullie allemaal dat er een plan is om ons land terug te nemen. Helaas duurt het langer dan velen van jullie voor ogen hadden, en dat veroorzaakt groot leed voor jullie, en daarvoor verontschuldig ik me. Toen ik President was, was ik ijverig bezig om te proberen het proces van het elimineren van alle ingegraven duistere dingen te beginnen, maar ik realiseerde me vlak voor mijn einde dat deze inspanning heel lang zou duren en veel middelen en gevechten zou vergen, voordat we een echte overwinning zouden zien.

Daartoe begon ik de geheime groep die bekend is geworden als QAnon, en die is van daaruit gegroeid. Ik ben zo trots op al diegenen die hun hele leven hebben gewijd aan het herwinnen van onze Republiek en onze Soevereiniteit, en ik ben zo verdrietig dat zo velen hun leven ervoor hebben moeten geven.

Zoals jullie velen in onze kring hebben horen zeggen, is dit geen spel…dit gaat niet over democratische of republikeinse “feesten”. Het doet me pijn om dit te moeten zeggen, maar dit gaat over Goed versus Kwaad… het is zo belangrijk en kritisch!

Ik probeer niet stil te staan bij de negatieve aspecten van een probleem, maar in dit geval vind ik dat dit gezegd moet worden, zij het kort.

De reden dat het Bondgenootschap zich zo traag beweegt dat het lijkt alsof het, om de Waarheid aan de “ontwakende” bevolking uit te dragen, is omdat sommige van de daden die tegen “ons” zijn gepleegd zo gruwelijk en ronduit kwaadaardig zijn, dat de ontwakende zielen het niet zouden kunnen horen, laat staan geloven dat het echt gebeurd is.

Het Plan wordt dus langzaam uitgevoerd, waarbij de minder kwaadaardige daden eerst aan het licht komen… en dan langzaam worden de meer extreme daden aan het licht gebracht, zij het met een klein percentage van de ware totaliteit.

Zoals ik al zei, dit Plan is zeer complex, nauwgezet, steeds weer veranderend en vreselijk lang wat betreft de voltooiing ervan… maar wanneer het voltooid is, en de overwinning van het Licht is bereikt, zal het een glorieuze dag worden, inderdaad!

We zijn door de meeste uitdagende tijden heen, met slechts een beetje meer tijd nodig, en mogelijk een beetje meer spanning en beproeving die nodig is om het eindresultaat te bereiken … dat is onze op de Grondwet gebaseerde Republiek en individuele Soevereiniteit voor Allen!

Ik hoop dat mijn boodschap vandaag net zozeer een boodschap van Hoop was als dat het over de “andere” onderwerpen was, want ik wil echt vooral inspireren met deze boodschappen… jullie ontvangen genoeg van het andere, in jullie huidige gebeurtenissen! Ik had wel het gevoel dat ik wat uitleg moest geven over het plan en de details…oh, en mijn geliefde zoon! (grote glimlach)

Ik stuur jullie allemaal zoveel Liefde van Boven! Ik waak echt over ieder van jullie, en ik help jullie ook zoveel mogelijk bij het bereiken van het Plan, want het is zo belangrijk voor mij. Ik hou van jullie allemaal.

Jullie zijn altijd Toegewijd, Jack.

Let op…toen ik begon te zoeken naar een beeld om te posten voor dit bericht, koos JFK deze die boven zijn boodschap staat… omdat het de laatste was die meegenomen werd met zijn zoon, voor de dood van JFK, Zegeningen JFK.

Losha.

Bron

Vertaling: Martien