J.F.K. ‘Blijf alstublieft jullie hart volgen, want jullie hart is jullie ware kompas in het leven’

John F. Kennedy Boodschap
‘Blijf alstublieft jullie hart volgen, want jullie hart is jullie ware kompas in het leven’

Gechanneld door Losha – 3 Augustus 2018
Geplaatst op wakkeremensen – 3 Maart 2021

Gegroet, mijn dierbaarste Patriotten.

Dit kanaal hoorde mij in haar gedachten, en ze had gelijk dat ik er op dit moment naar verlang jullie een “rah rah!” toespraak te geven.

Ik kan zien dat jullie allemaal een moeilijke tijd hebben op dit moment. Hoewel het leven op Aarde altijd een uitdaging is geweest, is het dat op dit moment in het bijzonder. Ik stuur jullie al mijn gedachten voor Liefde, Licht en Vrede, op Aarde.

De energiegolven die afkomstig zijn van de Galaxie om jullie heen, zijn op dit moment inderdaad erg sterk… ze gooien ieder van jullie heen en weer alsof je een schip op een stormachtige zee bent. Ik aarzel om dit te zeggen, maar het is beter om openhartig te zijn dan dergelijke situaties te negeren, is het niet? Wel, ik moet zeggen dat er nog zeer uitdagende momenten zullen zijn, nog een tijdje langer.

Ik ben echter zo blij om te zien dat jullie allemaal leren om neutraal te blijven, in je geest, als je hoort over de huidige gebeurtenissen die plaatsvinden… gebeurtenissen die, als ze vol staan met negatieve voorstellingen, voornamelijk gepland, gefinancierd en “gecoacht” worden door die duistere mensen aan de top. Laat het echter gezegd zijn, hier en nu, dat deze niet veel langer aan de top zullen staan… in feite zijn ze al een “sport of twee” naar beneden gedoken op die ladder! Glorie Zij en Halleluja!

Daarom denk ik dat ik mijn rah, rah toespraak moet beginnen, eh? Laat ik beginnen met te zeggen dat ik zo gezegend ben dat ik mijn ogen kan richten op al het goede dat jullie Waarheidsbewaarders aan het doen zijn… het is zo nederig en stimulerend tegelijkertijd. Blijf alstublieft jullie hart volgen, want jullie hart is jullie ware kompas in het leven… jullie “poolster”, zo jullie willen, om jullie naar huis te leiden… net zoals het gezegde “thuis is waar het hart ligt”… nou, die uitspraak maakte zojuist de cirkel rond, nietwaar? (lach)

Er is echter nog zoveel meer dat ik over ons hart heb geleerd sinds ik de Aarde heb verlaten voor wat “hoger” onderricht(!). Eerst en vooral, ons hart is veel meer dan een fysieke spier, zoals de meesten van jullie al weten… het is echt ons “brein”… en het “weet” veel meer dan ons brein eigenlijk doet… daarom heb ik geprobeerd om de geliefde die deze boodschap ontvangt ervan te overtuigen dat ze zich geen zorgen moet maken over haar “beperkte” hersencapaciteit, en in plaats daarvan naar haar hart moet luisteren. Ze begint langzaam naar me te luisteren! (ogen twinkelen)

Ik was van plan deze boodschap kort en krachtig te houden, en zo zal het zijn. Weet dat jullie een heleboel begeleidende engelen, galactische familie en hogere wezens hebben die altijd voor jullie beschikbaar zijn, mocht je er ooit om vragen. Ook ik ben altijd aan het luisteren en aan het waken over jullie allemaal… onthoud dat alsjeblieft. Er wordt meer van jullie gehouden dan jullie weten, en jullie harten leiden jullie altijd in de juiste richting.

Jullie zijn in mijn hart, voor altijd en eeuwig.

Jullie geliefde, JFK

 Een opmerking van Losha: Dit was mijn vierde gechannelde boodschap van JFK. Na het ontvangen van deze boodschap, verontschuldigde ik me bij hem omdat ik het gevoel had dat ik de meer formele woorden die hij gewoonlijk gebruikt niet “hoorde”… en hij zei dat dat kwam omdat hij ze nu niet zo vaak gebruikt. Hij voelde zich vandaag heel luchthartig en blij.      Het was een heerlijk gevoel dat ik van hem kreeg!

 website

Vertaling: Martien

♥  ♥  ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien