Lisa Renee, Energetic Synthesis (ES) – Demoralisatietactieken Blog

Lisa Renee, 
Energetic Synthesis (ES) – Demoralisatietactieken Blog
Geliefde ES familie, (ES = Energetic Synthesis)
Terwijl wij reizen in de hoge vreemdheid van deze tumultueuze en transformatieve tijden kunnen veel mensen het gewicht voelen van de pogingen die worden ondernomen om het publiek te demoraliseren die komen van het constante spugen van de ontmenselijking agenda’s die in de energetische omgeving zijn verhoogd.
Het is belangrijk te weten dat demoralisatie en ontmenselijking tactieken de meest belangrijke middelen zijn van psychologische oorlogsvoering en intentionele marteling, die worden gebruikt om een persoon, of groepen mensen te breken.
Ontmenselijking: een proces in psychologische oorlogsvoering met het doel om het moraal aan te tasten of degenen te ontmenselijken die je als de vijand ziet. Door de intentie om hun waardigheid en moraal te vernietigen, kan het ze bemoedigen om zich terug te trekken, over te geven, of over te lopen, eerder dan ze te confronteren of ze in een fysiek gevecht te verslaan.
Demoralisatie en ontmenselijking is het belangrijkste middel van psychologische oorlogsvoering en opzettelijke marteling die wordt gebruikt om een persoon te breken. Demoralisatie wordt meestal geïmplementeerd middels verscheidene vormen van gefabriceerde propaganda om mensen te verzwakken, terwijl ontmenselijking gewoonlijk wordt gebruikt door de satanische agenda om de menselijke waardigheid te bespotten en te schenden, of de spirit binnen de persoon aan te vallen.