Een Beroep Doen Op Geestelijke Kracht

Een Beroep Doen Op Geestelijke Kracht

Door: Lisa Renée – 2 April 2024

In deze tijd is het meer dan ooit van cruciaal belang dat we ons dagelijks inspannen om onze natuur te behouden heilige harten, om open te blijven door liefdevolle gevoelens te voelen, te ervaren en uit te wisselen. Dit betekent dat we bij alle dingen die we voor onszelf beslissen, op elk moment, nooit vergeten hoe liefde en mededogen voelen als ze door ons hart stromen. Deze op het hart gebaseerde kwaliteit is een duidelijk menselijke kwaliteit van engelen; het is ons heilige kristallen hart dat definieert wat het werkelijk betekent om een vergeestelijkt en eeuwig mens te zijn. Om ons ervan bewust te worden dat wanneer we met tegenslag te maken krijgen, we geen enkel deel van ons lichaam loskoppelen van de krachten van liefde; van het geven, ontvangen en uitwisselen van liefde, mededogen en empathie voor het leven. We moeten onze geest en gedachten gericht houden op de hogere kwaliteiten van liefde en waardering die we in ons dagelijks leven ervaren, en datgene identificeren wat we kunnen delen om meer onvoorwaardelijke liefde en vriendelijkheid met andere mensen te laten circuleren.

Tijdens deze turbulente fase moeten we erkennen dat veel van de controlerende duistere krachten wanhopig zijn, en dat elke traumatische ervaring of elk angstprogramma dat ze kunnen uitbuiten, ze die gebeurtenissen zullen manipuleren met als doel het opzettelijk corrumperen, verraden en breken van de mensheid. hart. De manier waarop zij plannen maken om het menselijk hart te corrumperen, is door te proberen mensen te intimideren en te dwingen onbewust in de val te lopen waar hun persoonlijke toestemming wordt gemanipuleerd en hun bedoelingen worden toegeëigend. Om opzettelijk verwarring te zaaien door mensen te misleiden, te belazeren en te manipuleren om verraad- en verlatingsangsten uit te spelen, die de archetypen Slachtoffer – Slachtofferschap verder triggeren die kunnen worden gekaapt door duistere spirituele gehechtheden. Wat velen van ons aan de oppervlakte door de reguliere media wordt verteld, is niet accuraat of reëel. Waar daaronder de complexe misleidingen schuilgaan die zijn ontworpen om de massa te manipuleren om onbewuste overeenkomsten te sluiten, om in overeenstemming te zijn met een schadelijk systeem dat omgekeerde, dode energie is of de anti-menselijke agenda’s voedt.

We moeten onthouden dat de duisternis vóór de dageraad ligt, wetende dat we de duisternis van ons kunnen opruimen door de kracht van ons innerlijke licht op te bouwen door onze spirituele oefening. We kunnen niet bezwijken voor de gevoelens van machteloosheid die opzettelijk zijn gecreëerd om misbruik te maken van ons onschuldige hart of onze zuiverheid. We kunnen niet bezwijken voor de verleidingen die ons opdringen in dagelijkse interacties, het gebrek aan ethiek, smerigheid, hebzucht of het misbruik maken van onze medemens, als onze broeder of zuster. De hardheid in de wereld kan harten verharden, kan mindere zielen verzwakken en kan de gemiddelde persoon verbitterd en wrokkig maken. Het is onze taak om geestelijk sterk te blijven, op koers te blijven en op één lijn te blijven met de ethiek van de Geesten van Christus. Ongeacht welk plan, welke manipulatie of welk spel er ook tegen ons wordt gespeeld door een andere menselijke of buitenaardse kracht, we moeten sterk blijven en niet onderhandelen over onze ethiek. Als je het gevoel hebt dat je gegijzeld wordt door een tentakel in de structuur van de materiële wereld, moet je sterk blijven en niet onderhandelen over je ethiek. Dit is een test van het spirituele nooduitzendsysteem!

Als we ons onder zulke barre omstandigheden overweldigd voelen, als we zien dat anderen van wie we houden zich laten meeslepen door de beukende kracht van de energetische tsunami in de wereld van krachten, is het normaal dat we gevoelens van machteloosheid ervaren. Als we ons in bepaalde moeilijke situaties machteloos voelen, kunnen we te maken krijgen met hopeloosheid en ongeloof. Ons geloof in onszelf wordt maximaal op de proef gesteld en ons ware spirituele doel wordt in twijfel getrokken. Waar onze Geest waar en zuiver is, stelt dit ons in staat om in de stroom van het leven te zijn. Wanneer we daarentegen moeten doen gelden dat we trouw zijn aan ons hart, wordt dit een potentiële spirituele crisis. Waar ligt de grens tussen trouw zijn aan ons hart en authentiek en onschadelijk leven, en het uitoefenen van onze persoonlijke kracht om de controle over situaties over te nemen door middel van onze eigen acties en impulsen? Welke grenzen moeten we stellen om onszelf gezond te houden als andere mensen misschien grote kracht tegen ons proberen uit te oefenen? Recente moeilijke situaties zijn met ernst en finaliteit gepaard gegaan. De diepe ernst van levensveranderende veranderingen, en de interne veranderingen die in ons lichaam plaatsvinden terwijl onze relaties met andere mensen veranderen of eindigen.

Als we wakker en bewust kunnen blijven in deze fase van de Donkere Nacht van de Ziel, kunnen we het duidelijker zien, zodat we het kunnen oproepen en weggooien. We kunnen onze lasten van ons afwerpen om nieuwe manieren en nieuwe kansen te openen die binnenkomen tijdens deze volgende fase van splitsing in de ascensiecyclus. Deze huidige uitlijningen graven diep in de velden van chaos om het nieuwe te laten ontstaan, herrezen uit de donkere as van dit puin in de lagere materie, om getransformeerd te worden naar een betere uitlijning met de nieuwe Tijdlijnen die het potentieel van onze hoogste expressie bevatten. De schaduw- en doodsenergie die in onze vroegere tijdlijnen bestaat in de lagere materievelden, de donkere materie-sjablonen, wordt tijdens deze cyclus verbrand. Voor sommigen van ons betekent het bevrijding op een bepaald gebied van ons leven, voor anderen die weigeren zich aan te passen en flexibel te zijn bij grote veranderingen, kan het betekenen dat we in waanzin vervallen. Als we met deze krachten onder druk kunnen werken zonder weerstand te bieden, zullen de schaduwelementen wegbranden en het afval worden afgevoerd. Als we tegen de veranderingen vechten, kan dat ons behoorlijk opbranden. Zorg ervoor dat u het innerlijke heiligdom en de stilte vindt en communiceer elke dag met uw innerlijke geest. Voor meer ondersteuning bij het bouwen van spirituele toolkits om het ascensieproces te helpen overleven; bekijk de gratis ES-website, Krystal Aegis.

Lisa Renée

Bron

Nederlandse vertaling: wakkeremensen.org

♥ ♥ ♥ ♥

Uw bijdrage ter ondersteuning van ons werk
is belangrijk en wordt door ons zeer gewaardeerd.

Wanneer u ons werk waardeert, overweeg dan
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

In Liefde en Licht, Ine & Martien