Shirdi Sai Baba: ‘Omarm Deze Vrede Die In Vergeving Ligt’

Shirdi Sai Baba: ‘Omarm Deze Vrede Die In Vergeving Ligt’

Gechanneld door: Linda Dillon – geplaatst op 25 Februari 2021

Gegroet, IK BEN Shirdi Sai Baba, en ik breng jullie de groeten van velen, want ik spreek voor velen. Ik spreek voor een grote gastheer die jullie wil omhelzen, jullie wil schenken, jullie wil verheerlijken. Ik ben niet deze of die Sai Baba, IK BEN de energie van Baba.

En een van de dingen die ik jullie wil geven en dieper in jullie wezen wil laten ontbranden, ja, natuurlijk, jullie hart, maar ook jullie totaliteit, is niet alleen de vrede, maar hoe jullie tot vrede kunnen komen. Mag ik suggereren dat het door vergeving is? En ja, ik heb veel geleerd over vergeving.

Er is een tendens om nogal selectief te zijn wanneer we het over vergeving hebben, wanneer jullie het over vergeving hebben… dat je dit of dat zult vergeven, maar dat andere dingen als onvergeeflijk worden beschouwd, en weer andere als niet-vergeven. Wat een absurditeit. Maar is niet een deel van de verrukking van het mens-zijn de absurditeit van wat is voortgegaan en wat is?

Er is veel verdeeldheid geweest, en ja, spot op jullie planeet en tussen de verschillende groepen, of je er nu aan denkt als een natie, een politieke partij, de ins, de outs, de ups, de downs. Ik stel niet voor dat jullie deze of gene vergeven die een voorkeurspositie heeft binnen jullie eigen hiërarchie. Nee, ik wil dat jullie diegenen vergeven waarvan jullie vinden dat ze het meest flagrant, het meest buitensporig, het meest beledigend zijn geweest.

Ik heb het niet over veroordelen, maar jullie moeten nog veel leren, vrienden, over veroordelen. Jullie denken dat jullie dat achter je hebben gelaten… maar dat is niet zo. Jullie oordelen nog steeds, en veel te vaak, over jullie lieve zelf. Dus, wat ik wil dat jullie doen, om dit voor eens en altijd recht te zetten, is te denken aan wat jullie hebben beoordeeld als de meest verachtelijke van alle daden, de meest verachtelijke van alle persoonlijkheden, het grootste verraad, de grootste verrader. En in deze vergeving, want wat doe je eigenlijk anders dan in de spiegel kijken. Je versnippert, en je werpt af, en je laat die illusies los over wie je bent, en wie de ander zou kunnen zijn, want je weet het niet echt. Dit is het pad naar weten. Het is het wegnemen van de illusies en vergeven.

En je zegt, “Oh, maar Baba, ik heb me vergist. Ik heb dit of dat niet gecreëerd, ik heb dit of dat niet voltooid. Ik ben in de verkeerde richting gegaan.” Wel, ik zal je plagen en ik zal zeggen: “En dan? Denk je dat ik me nooit vergist heb? Denk je dat er in de geschiedenis van het menselijk bestaan, en elders trouwens, nog nooit een misstap is begaan?”

Een van de grootste geschenken waarmee de Moeder/Vader ons heeft begiftigd en vereerd is deze vrije wil, waarbij zij heel goed weten dat wij zouden misstappen. De grootste heiligen en de grootste zondaars zijn allemaal van het pad afgeweken om hun weg terug te vinden naar heiligheid. En het is niet alleen de heiligheid van onze heilige Bron, het is de heiligheid van jullie.

Er is niet één van jullie die niet op weg is naar de voltooiing. En er is niemand van jullie die op het punt staat te vertrekken, denkend dat hij compleet is. Jullie zijn hier om ankers te zijn in de vorm van dit schitterende licht dat jullie altijd hebben vastgehouden, en dat zeer zeker zo vrij naar jullie planeet stroomt. Maar om dit werkelijk te kunnen zien, om dit te kunnen zijn, moeten jullie het heldere vat zijn. Jullie moeten de kristallen vaas zijn die ontvangt en glanst, en glinstert in het ochtendlicht en in het maanlicht. En om zo’n wezen van schoonheid te zijn dat niemand wenst je mee te nemen en je op de plank te zetten. De kracht zit in de helderheid van liefde. Er kan geen verdeeldheid zijn, en er kan zeker geen spot zijn.

Ja, het is een weg van vertrouwen, maar jullie hebben om wonderen gevraagd, en die worden jullie dagelijks toegestuurd. Ze zitten in jullie handpalmen, in jullie hart.

Ik ben een meester in het vergroten. Ik ben een meester in manifestatie. En ik ben een meester in het leren van de lessen van vergeving. Dus kom ik tot jullie als heilige en zondaar, als boeteling, en ik smeek jullie om deze vrede te omhelzen die in vergeving ligt.

Vergeet jullie oude Babaji niet, want ik ben bij jullie. Ga nu en ontvang de zegeningen van genezing.

Vaarwel.

Shirdi Sai Baba

Linda Dillon
©2020 Council of Love, Inc.
https://counciloflove.com/

Vertaling: Martien