Sanat Kumara: Loslaten

Sanat Kumara: Loslaten

Gechanneld door Linda Dillon – 21 September 2021

Wij hebben met jullie gesproken over hoe dit een tijd is van loslaten van patronen, van gedrag, van mensen, van omstandigheden, en wat jou niet dient en wat niet voelt als Liefde of Vreugde, wat niet voelt alsof het bijdraagt aan de waarheid van je leven.

Gegroet. Ik ben Sanat Kumara, Planetaire Logos, Hoeder van de Universele Wet. En ik kom deze dag met gouden uitstraling en boodschappen van liefde, boodschappen van aanmoediging, boodschappen van schoonheid, geschenken van waarheid, geschenken van zuiverheid. Ik verwelkom jullie scheppers en medereizigers van Nova Aarde, Nova Wezen, en ja, zelfs van Nova Tijd.

Ik ben vandaag naar voren gestapt omdat ik wil dat jullie de aard van de Universele Wet en hoe die werkt opnieuw begrijpen. Jullie zijn zeer vertrouwd met de Wet van Aantrekking, en jullie zijn zeer vertrouwd met de Wet van Boven en Beneden, Binnen en Buiten. Sommigen van jullie gaan om de Wet van Elimineren heen, hoewel die heel nuttig voor jullie kan zijn. En terwijl jullie groeien en veranderen in deze expansie die jullie dagelijks wordt gegeven, is het belangrijk dat jullie denken en voelen en dit geschenk activeren, deze kracht om datgene te elimineren wat niet dient, noch jullie noch het collectief dient.

Velen van jullie zijn bang om dingen eruit te gooien. Wat is dat met jullie? We hebben met jullie gesproken, met ons allemaal, hoe dit een tijd is van loslaten, van het loslaten van patronen, van gedrag, van mensen, van omstandigheden, intern en extern, wat jou niet dient en wat niet voelt als Liefde, wat niet voelt als Vreugde, wat niet voelt alsof het bijdraagt aan de waarheid van je leven. Dit omvat ook het loslaten van vervuiling, het loslaten van oorlog, het loslaten van haat, het loslaten van straling. Want in het loslaten, wat je ook doet, is opruimen. Je creëert die heldere, glanzende ruimte voor het nieuwe. En jij vraagt aan me: ‘Sanat Kumara, hoe doe ik dat? Hoe laat ik iets als vervuiling los? Hoe zet ik het in de vuilnisbak en breng ik het naar de stoeprand, zoals jij hebt voorgesteld? Ik heb mijn huis al opgeruimd zodat het niet vervuild is, maar ik wil schoonmaken voor het collectief. Ik wens schoon te maken voor Gaia.

Vele jaren geleden heeft jullie geliefde St. Germaine gezegd: ‘Nee, neem niet datgene wat jou niet toebehoort. Wel, dat is niet langer van toepassing en het is zeker niet van toepassing wanneer jullie denken aan het werk met jullie geliefde Gaia. En dus sta ik jullie deze dag toe, ik moedig jullie aan, jezelf te zien namens het geheel en namens Gaia om te nemen wat haar niet dient en het in te pakken, in de vuilnisbak te gooien en naar de etherische stoeprand te brengen. Wij zullen het nemen en we zullen die energie terug transformeren naar puur licht, terug naar pure Liefde, want dat is de enige energie in het universum.

Ik denk dat jullie niet volledig begrijpen wat ik tegen jullie zeg, wat Einstein, Rafael, Serapis Bey, El Morya, St. Germaine, Moeder Maria, jullie horen niet volledig in jullie harten wat wij tegen jullie zeggen. De stof, de energie, de substantie, de essentie, de subatomaire materie van dit en elk universum is Liefde. Is het getransmuteerd en getransformeerd? Soms wel, en wij willen benadrukken dat transmutatie en transformatie in iets dat niet zo wenselijk is, afkomstig is van het machtige menselijke collectief, ja, dat gelooft in valse rasters, valse paradigma’s.

Maar het goede nieuws is, mijn vrienden, dat jullie al hebben laten zien wat voor machtige, machtige scheppers jullie zijn. Maar het is duidelijk dat er energieën zijn die jullie niet langer willen aanraken en waarmee jullie je niet langer willen bezighouden en dat is ook goed, daarom zeggen wij: gooi het bij het vuilnis, geef het aan ons en wij zullen het jullie teruggeven als heldere en glanzende Liefde. Als je ook maar een beetje bang bent om besmet te zijn, maak je dan geen zorgen, geef het aan ons. Wij zullen het afstoffen, het oppoetsen en het aan je teruggeven. Dit is ons heilige partnerschap. Wanneer we jullie vragen om ons te helpen, om Liefde in de lucht te schrijven, Liefde in het water, Liefde in jullie hart, dan doen jullie je deel. Dus laat ons het onze doen en laat ons jullie helpen en laat ons Gaia helpen. Laat ons elke mens, hybride ziel op de planeet helpen. Laat ons jullie versterken, want als we het hebben over ‘zo boven, zo beneden’, betekent het ook dat als wij machtig zijn en we allemaal buigen voor Michael, dan zijn jullie, mijn lieve engelen, ook machtig. Als wij nederig en zachtmoedig zijn, dan zijn jullie ook nederig en zachtmoedig. En als wij liefdevol zijn, zijn jullie liefdevol.

Kijk in de spiegel, kijk in de spiegel van onze ogen, kijk in de spiegel van je vrienden, je familie, je partner, zie die prachtige waarheid van wie je bent. Verklaar jezelf en stap naar voren in Liefde, want elke vezel, elke haarlok, je ogen, je gezicht, je huid, je lichaam, het is Liefde. Het is Liefde die een vorm heeft aangenomen, een vorm waartoe jullie besloten hebben, en een vorm die absoluut perfect is; net zoals Gaia’s vorm absoluut perfect is. Dus in deze tijd van veranderingen, van verschuiving, onthoud dat je perfect bent. Laat die perfectie doorschijnen en als je beslist, als je kiest dat er iets is dat je wenst los te laten, geef het dan aan mij, geef het aan één van ons. We zullen dolblij zijn om het aan te nemen. We zullen het niet van jullie afpakken, daar eren we jullie te veel voor. Wij zien jullie heiligheid, wij bemoeien ons er niet mee, maar wij willen in partnerschap zijn.

Kom bij ons, kom bij ons mijn geliefden. Vaarwel.”

Sanat Kumara

door Linda Dillon

©2020 Council of love, Inc.

https://counciloflove.com/

 

Vertaling: Martien / voor wakkeremensen.org